Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αξίζει καποιος που δεν εχει xbox καθόλου να πάρει στο φθηνότερο s η στο ακριβότερο xbox one , αξίζει να επενδύσει εκει ?

Εγώ που έχω PC 8ετίας παίζω παιχνίδια στο απλό One. Δεν σκοπεύω να κάνω αναβάθμιση στο PC και θα περιμένω κάποιο καλό bundle για το Χ1Χ. Θεωρώ ότι αξίζει να περιμένεις 1 εξάμηνο να πάρεις το Χ1Χ αφού σίγουρα τα παιχνίδια θα παίζουν πολύ καλύτερα από το One S και λογικά θα ξενοιάσεις για 3-4 χρόνια. Αλλά: Εγώ έχω επενδύσει στο Xbox από το original και έχω καμιά 250αριά παιχνίδια με αυτά της συνδρομής. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσεις Xbox.

• Like 1
Δημοσ.

Ανακοινωθηκαν οι νεες προσφορες της βδομαδας απο τον ταγματαρχη Νελσον, υπαρχουν καποιες καλες περιπτωσεις, για παμε:

Link.png Site: ΧΒΟΧLIVE DoW  

Eχει το Unravel, -75%

Το  Torment, -50% 

και μια εκπληξη: Valkyria Revolution -25%, αν σας αρεσουν τα jrpg -που ειναι ειδος προς εξαφαανιση στο χβοχ- τοτε ειναι must buy. Μπορει να μην πλησιαζει μεγαλεια παρελθοντος της ιδιας σειρας η του genre εν γενει, αλλα ειναι καλο.

Δημοσ.

Κάποια οικονομική πλην τίμια τιμονιέρα υπάρχει για το Xbox one ;

Θα έχει μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια racing ;

Δημοσ.

Θεωρώ ότι αξίζει να περιμένεις 1 εξάμηνο να πάρεις το Χ1Χ αφού σίγουρα τα παιχνίδια θα παίζουν πολύ καλύτερα από το One S και λογικά θα ξενοιάσεις για 3-4 χρόνια.

Ναι όμως το ερώτημα έχει ξαναμπεί. Τι γίνετε αν η Sony βγάλει ένα PS5 και η MS αναγκαστεί να απαντήσει με το Xbox Two που δεν θα είναι compatible (forward) με το One X. Η MS έχει πει μερικές μαρκετίστικες ασάφειες για το πως τελειώνουν οι κλασσικές γενιές αλλά καθαρή στάση δεν πήρε. 

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι ο μοναδικός που θεωρεί τουλάχιστον απαράδεκτο το γεγονός ότι η MS δεν περιλαμβάνει το Elite Controller στο βασικό πακέτο του X1X;

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μοναδικός που θεωρεί τουλάχιστον απαράδεκτο το γεγονός ότι η MS δεν περιλαμβάνει το Elite Controller στο βασικό πακέτο του X1X;

Μπορει να βγει του χρονου τις γιορτες με αυτο μαζι δωρο σε κανενα bundle.
Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πεί αν έχω τρεις κονσόλες Xbox One θα μπορω να έχω το ίδιο account σε όλες και να παιζώ τα παιχνίδια μου χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσω ξανά;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πεί αν έχω τρεις κονσόλες Xbox One θα μπορω να έχω το ίδιο account σε όλες και να παιζώ τα παιχνίδια μου χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσω ξανά;

Nαι φιλε μου θα μπορεις. θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενες στο νετ ομως για να συγχρονιζονται.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα συνδρομή στο xbox one game pass τον περασμένο μηνα με 10 ευρω.Βέβαια έκανα λάθος και έβαλα να μου τραβάνε αυτόματα τα λεφτά..Μπορώ να ζητήσω refund από το paypal?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...