Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ας συμφωνήσουμε ότι εξαντλήθηκε το θέμα με τους ορισμούς για τα exclusives. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ας συμφωνήσουμε ότι εξαντλήθηκε το θέμα με τους ορισμούς για τα exclusives. Ναι και όχι. Είναι απόφαση της MS που θα συζητάμε με κάθε νέο τίτλο που βγαίνει. τα cutscenes του mgs5 θα τα δω, Το MGS 3, Peace Walker και MGS Ground zeros + V είναι τριλογία. Σίγουρα πρέπει τουλάχιστον να δεις τα cutscenes των δύο πρώτων για να παίξεις το τρίτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το MGS 3, Peace Walker και MGS Ground zeros + V είναι τριλογία. Σίγουρα πρέπει τουλάχιστον να δεις τα cutscenes των δύο πρώτων για να παίξεις το τρίτο. χαχα να γιατι τα χω χασει με την ιστορια, ειχα χασει το peace walker.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderspeeder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι! Έχω δημιουργήσει και ξεχωριστό thread αλλά στην προσπάθεια να το διαδώσω όσο μπορώ το γράφω και εδώ. Αφού είδαμε τη Sony να προσθέτει ελληνικά στο PS4, σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε ένα topic στο Uservoice για να βάλει και η Microsoft ελληνικά στο Xbox One. Από τη στιγμή που το App είναι ήδη μεταφρασμένο, δεν νομίζω να τους είναι πολύ δύσκολο να τα βάλουν και στην κονσόλα, ιδιαίτερα μετά την προσθήκη RTL γλωσσών όπως τα αραβικά που έβαλαν πρόσφατα. Εαν θέλετε λοιπόν κι εσείς να δείτε τα ελληνικά στο One, κάντε τον κόπο και μπείτε εδώ να ψηφίσετε! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderspeeder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εφόσον προχθές έδωσαν αραβικά και εβραϊκά ναι, περιμένω να βάλει και ελληνικά. Επίσης ήδη στα παιχνίδια σιγά σιγά βάζει ελληνικά. Το Forza Motorsport 7 και το Super Lucky's Tale έχουν επιβεβαιωθεί για ελληνικά και περιμένουμε για τα υπόλοιπα. Πάντως αυτά όλα είναι άσχετα, αφού αυτό που ζητάει το post είναι ελληνικά στα μενού του Xbox και όχι στα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα απο ποιοτητα κατασκευης το xbox ειναι μια γενια μπροστα,ειδικα με το S που βαλανε το τροφοδοτικο μεσα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το dead rising 4 τελικα θα κυκλοφορησει και στο ps4 προς Δεκεμβριο μερια μαζι με ενα εξτρα mode. Αυτο το mode θα δωθει σε κατοχους xbox δωρεαν https://www.gameslife.gr/dead-rising-4-ps4-december-release-79871 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τρελή προσφορά στα Public από αύριο! http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-s-white-500gb-and-forza-horizon-3-and-destiny-2/prod8722407pp/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Να ταν το 1tb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ καλη προσφορα παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας όσο αφορά την αγορά xbox. Καταρχάς να πω οτι εχω και ps4 καλό gaming pc ( της υπογραφής ) και switch , αλλα για πρώτη φορά σκεύτομαι και την αγορά ενος xbox ( δεν ειχα ποτέ ) , ειδα την παραπάνω προσφορά για το s με τα 2 παιχνίδια και με δελέασε αλλα απο την άλλη σκέφτομαι να επενδύσω και σε κατι ποιο δυνατό οπως το xbox one ( εχω κανει προπαραγγελία την scorpio edition αν το αγοράσω τελικά ). Ποιά ειναι η γνώμη σας αξίζει να πάω σε xbox και αν ναι σε ποια απο τις 2 κονσόλες ? Να αναφέρω οτι 4k τηλεόραση δεν εχω αλλα ειναι στα σχέδια μου αργότερα να πάρω μια αν πάρω και το one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου εχεις καλο pc οπως λες για ποιο λογο κοιτας σε xbox?Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο?Το γνωριζεις οτι πλεομ ολα τα exclusive του xbox θα βγαινουν στο pc μεσω windows 10 store? Επισης 4 πλατφορμες(xbox,pc,switch,ps4)θα εισαι σε θεση να τις συντηρεις? Ειναι παρα πολλα τα λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου εχεις καλο pc οπως λες για ποιο λογο κοιτας σε xbox?Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο?Το γνωριζεις οτι πλεομ ολα τα exclusive του xbox θα βγαινουν στο pc μεσω windows 10 store? Επισης 4 πλατφορμες(xbox,pc,switch,ps4)θα εισαι σε θεση να τις συντηρεις? Ειναι παρα πολλα τα λεφτα. Αξίζει καποιος που δεν εχει xbox καθόλου να πάρει στο φθηνότερο s η στο ακριβότερο xbox one , αξίζει να επενδύσει εκει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα σου ελεγα να πας για το Χ οΝε Χ, εκει παιζονται ολα τα λεφτα τωρα. Βεβαια θα σε συμβουλευα να περιμενεις λιγο μεχρι να βγει (2 μηνες) ωστε να δεις τι παιζει. Για μενα το πισι δεν αντικαθιστα την αισθηση της κονσολας. Αμα την κουπλαρεις με μια καλη HDR τιβι (θα) ειναι κομπλε. Εγω εχω την σαμμυ 8500 με το οne s. Forza horizon 3 με HDR ειναι αντε γεια. Η γυναικα μου νομιζε πως εβλεπα φαστ εν φιουριους. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από hexenlord 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Στο VLC πώς παίζουν σωστά οι ελληνικοί υπότιτλοι; Δοκίμασα και το ISO-8859-7 και το Windows-1253 αλλά δεν παίζουν. Με κάθε αλλαγή έκανα quit το app και ξανά launch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις