Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Yπαρχουν απλα εσυ δε τα επαιξες.

Σαν ποια?

Μην μου πεις τα gear of war 4 & forza motorsport 7.

Γιατι ειδικα το gow4 εχει βγει εδω και πολυ καιρο απο 11 οκτ. 2016.

Και δεν ειναι αποκλειστικα αφου και τα δυο βγαινουν και σε pc.

Κανενα καινουργιο exclusive παιχνιδι εχεις να μου πεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εταιρεια ανεκαθεν κοιταζε στις υπηρεσιες και εκει στοχευει με την ενωση της πλατφορμας xbox και pc μεσω του play anywhere και του κοινου online που προσωπικα τουε δινω μπραβο για το τελευταιο.

Ουτως η αλλως ο ιδιος ο spencer ειχε πει πιο παλια οτι ο λογος υπαρξης του xbox one πλεον ειναι σαν ενα πιο φθηνο pc να παιζεις οτι νεο κυκλοφορει και αυτο ακριβως ειναι και το one x.Ενα πιο φθηνο 4κ μηχανημα για οσους δεν μπορουν να στησουν ενα ακριβοτερο pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις pc?

Φυσικα.

Ακομα περιμενω να μου πεις τα αποκλειστικα παιχνιδια που εχει το xbox one.

Και pc να μην ειχα απο τη στιγμη που ενα οποιοδηποτε παιχνιδι βγαινει σε παραπανω απο μια πλατφορμα δεν ειναι αποκλειστικο.

Το ιδιο λοιπον ισχυει και για ενα παιχνιδι αν βγαινει σε pc & xbox one.

Για πες μου λοιπον ποια αποκλειστικα παιχνιδια του xbox one δεν ξερω οτι θα βγουν.

Η εταιρεια ανεκαθεν κοιταζε στις υπηρεσιες και εκει στοχευει με την ενωση της πλατφορμας xbox και pc μεσω του play anywhere και του κοινου online που προσωπικα τουε δινω μπραβο για το τελευταιο.

Ουτως η αλλως ο ιδιος ο spencer ειχε πει πιο παλια οτι ο λογος υπαρξης του xbox one πλεον ειναι σαν ενα πιο φθηνο pc να παιζεις οτι νεο κυκλοφορει και αυτο ακριβως ειναι και το one x.Ενα πιο φθηνο 4κ μηχανημα για οσους δεν μπορουν να στησουν ενα ακριβοτερο pc.

500 Ευρω το λες φτηνο?

Το ξερεις βέβαια οτι με 500 ευρω φτιαχνεις(Λεγωντας εννοω αναβαθμηση - αγοραζεις νεα καρτα γραφικων πολυ δυνατοτερη απο αυτη του xbox one x οπως π.χ. nvidia gtx 1080 ή amd rx 580 που κοστιζει 500-550 ευρω και ειναι σαφως ανωτερη της καρτας γραφικων που θα εχει το xbox one x.) ενα τουλαχιστον 3 φορες δυνατοτερο gaming pc ετσι.

Και πιστεψε με εκτος απο τους πολυ φανατικους xbox one fans δεν προκειτε να παρει καποιος το xbox one x αντι να φτιαξει ενα καλο gaming pc ακομα και αν δωσει 1000 ευρω γιατι πολυ απλα θα αγορασει ενα πολυ δυνατο pc και οχι μια κονσολα.

Επεξ/σία από JUST-GAMER

Με 500ευρω μονο για αναβαθμιση σε υπαρχον αυστημα κατι γινεται,δεν φτιαχνεις απο την αρχη pc.

Επισης pepeipa ο κοσμος που μπαινει και διαβαζει ειναι κυριως για να δει αν παιξει καμια προσφορα.

Σιγα το τεραστιο σε πληροφοριες για την κονσολα και κυριως τα παιχνιδια που ειναι το θεμα του xbox στο insomnia,ειδικα οταν η γενικη συμμετοχη ειναι τοσο περιορισμενη και τα θεματα για τα παιχνιδια νεκρα.

Τι να μπει ο κοσμος να διαβασει οταν δεν υπαρχουν καν θεματα για gears 4 και forza horizon?

• Like 1

ρε παιδια τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το path of exile? η πλακα ειναι οτι το ειχα παιξει και στο steam και το βαρεθηκα νωρις, αλλα στο xbox που το εβαλα εχθες κολλησα ασχημα, μου θημησε εποχες titan quest

ρε παιδια τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το path of exile? η πλακα ειναι οτι το ειχα παιξει και στο steam και το βαρεθηκα νωρις, αλλα στο xbox που το εβαλα εχθες κολλησα ασχημα, μου θημησε εποχες titan quest

Βγήκε το PoE στο xbox ? Χαμπάρι δεν έχω πάρει

Μαλλον δεν θα του εδωσες την αναλογη προσοχη τι να πω :P

Με 500ευρω μονο για αναβαθμιση σε υπαρχον αυστημα κατι γινεται,δεν φτιαχνεις απο την αρχη pc.

Επισης pepeipa ο κοσμος που μπαινει και διαβαζει ειναι κυριως για να δει αν παιξει καμια προσφορα.

Σιγα το τεραστιο σε πληροφοριες για την κονσολα και κυριως τα παιχνιδια που ειναι το θεμα του xbox στο insomnia,ειδικα οταν η γενικη συμμετοχη ειναι τοσο περιορισμενη και τα θεματα για τα παιχνιδια νεκρα.

Τι να μπει ο κοσμος να διαβασει οταν δεν υπαρχουν καν θεματα για gears 4 και forza horizon?

Αφού τον διώξατε όλο τον κόσμο .....

Λοιπόν, εκτός του ότι η MS επένδυσε στο πιο marketing friendly "4Κ" αντί στα 60fps, το δεύτερο μεγάλο θέμα κατ'εμέ -μιας και βλέπω συγκρίσεις με PC- είναι πως η MS ΔΕΝ έχει δεσμευθεί για το τι θα κάνει με τις επόμενες κονσόλες. Αν δηλαδή το Xbox X είναι forward compatible με το Xbox Two.  Γιατί αν όχι μιλάμε για 500 ευρώ για δύο και κάτι χρόνια. Έστω αν το Destiny 3 βγει μόνο σε PS5 & Xbox Two, στο PC έστω με μία μικρή αναβάθμιση θα το παίζεις. Στο One X όχι.

Αφού τον διώξατε όλο τον κόσμο .....

Οταν λεγαμε οτι το PS4 pro δεν αξιζει και τοσο γιατι ειναι mid-gen, διωχναμε τον κοσμο απο το thread του PS4?

Οχι γιατι εκει συμφωνουσες μαζι μας. lol

Ασχετα βεβαια που κανεις δεν εκανε το ιδιο εδω. Στο thread του PS4 γινοταν μαχη ps4 slim vs pro και οι μισοι και παραπανω ηταν υπερ του slim. Κραζαμε τον delpro που μας ελεγε συνεχεια για το 4k...

Αν φανατιζεσαι βεβαια βλεπεις φαντασματα. Τα πραγματα ειναι πολυ ηρεμα σε αυτο το thread σε συγκριση με του ps4.

Λοιπόν, εκτός του ότι η MS επένδυσε στο πιο marketing friendly "4Κ" αντί στα 60fps, το δεύτερο μεγάλο θέμα κατ'εμέ -μιας και βλέπω συγκρίσεις με PC- είναι πως η MS ΔΕΝ έχει δεσμευθεί για το τι θα κάνει με τις επόμενες κονσόλες. Αν δηλαδή το Xbox X είναι forward compatible με το Xbox Two.  Γιατί αν όχι μιλάμε για 500 ευρώ για δύο και κάτι χρόνια. Έστω αν το Destiny 3 βγει μόνο σε PS5 & Xbox Two, στο PC έστω με μία μικρή αναβάθμιση θα το παίζεις. Στο One X όχι.

Αυτο ειναι σοβαρο θεμα, το οποιο ενδεχομενως να πληγωσει τους early adopters. Εχω την αισθηση ωστοσο, πως η MS, η οποια ξεκαθαρα την τρεχουσα περιοδο φαινεται να γλυκοκοιταζει το business nodel των κινητων, οτι θα καταστησει το Χ1Χ forward compatible με το ΧΒΟΧ επομενης γενιας. Εχουν διαφημισει τοσο πολυ το Χ1Χ σαν τερας, σε καποιο βαθμο δικαιολογημενα, ειδικα αν ειχε αλλον επεξεργαστη μαλλον θα μιλουσαμε για νεας γενιας μηχανημα, ωστε πιστευω οτι θα ειναι κ τεχνολογικα εφικτο αυτο, ενω και το BC αποτελει δικαιολογημενα κατ'εμε, ναυαρχιδα του marketing τους. Προσωπικη εκτιμηση φυσικα ειναι αυτο. Θα δειξει.

Φυσικα.

Ακομα περιμενω να μου πεις τα αποκλειστικα παιχνιδια που εχει το xbox one.

Και pc να μην ειχα απο τη στιγμη που ενα οποιοδηποτε παιχνιδι βγαινει σε παραπανω απο μια πλατφορμα δεν ειναι αποκλειστικο.

Το ιδιο λοιπον ισχυει και για ενα παιχνιδι αν βγαινει σε pc & xbox one.

Για πες μου λοιπον ποια αποκλειστικα παιχνιδια του xbox one δεν ξερω οτι θα βγουν.

500 Ευρω το λες φτηνο?

Το ξερεις βέβαια οτι με 500 ευρω φτιαχνεις(Λεγωντας εννοω αναβαθμηση - αγοραζεις νεα καρτα γραφικων πολυ δυνατοτερη απο αυτη του xbox one x οπως π.χ. nvidia gtx 1080 ή amd rx 580 που κοστιζει 500-550 ευρω και ειναι σαφως ανωτερη της καρτας γραφικων που θα εχει το xbox one x.) ενα τουλαχιστον 3 φορες δυνατοτερο gaming pc ετσι.

Και πιστεψε με εκτος απο τους πολυ φανατικους xbox one fans δεν προκειτε να παρει καποιος το xbox one x αντι να φτιαξει ενα καλο gaming pc ακομα και αν δωσει 1000 ευρω γιατι πολυ απλα θα αγορασει ενα πολυ δυνατο pc και οχι μια κονσολα.

Aυτα ερχονται

• Crackdown 3 (Microsoft)
  • Disneyland Adventures (Microsoft)
  • Forza Motorsport 7 (Microsoft)
  • [Pending] Natsuki Chronicle (Qute)
  • Rush: A Disney Pixar Adventure (Microsoft)
  • Sea of Thieves (Microsoft)
  • State of Decay 2 (Microsoft)
  • Super Lucky’s Tale (Microsoft)
  • [Pending] Shooting Love Trilog

Και αυτα υπαρχουν ηδη

• [import] Azito x Tatsunoko Legends (Hamster)
  • [import] Chaos;Child (5pb.)
  • Dead Rising 3 (Microsoft)
  • Dead Rising 4 (Microsoft)
  • Fantasia: Music Evolved (Disney Interactive)
  • Fighter Within (Ubisoft)
  • Forza Horizon 2 (Microsoft)
  • Forza Horizon 3 (Microsoft)
  • Forza Motorsport 5 (Microsoft)
  • Forza Motorsport 6 (Microsoft)
  • Gears of War: Ultimate Edition (Microsoft)
  • Gears of War 4 (Microsoft)
  • Halo: The Master Chief Collection (Microsoft)
  • Halo 5: Guardians (Microsoft)
  • Halo Wars 2 (Microsoft)
  • Kinect Sports Rivals (Microsoft)
  • Plants vs. Zombies: Garden Warfare (EA)
  • Powerstar Golf (Microsoft)
  • Project Spark (Microsoft)
  • [import] Psycho-Pass: Mandatory Happiness (5pb.)
  • Quantum Break (Microsoft)
  • Rare Replay (Microsoft)
  • ReCore (Microsoft)
  • Ryse: Son of Rome (Microsoft)
  • ScreamRide (Microsoft)
  • Shape Up (Ubisoft)
  • State of Decay: Year-One Survival Edition (Microsoft)
  • Sunset Overdrive (Microsoft)
  • Titanfall (EA)
  • Zoo Tycoon (Microsoft)

Εxclusives εχει ασχετα αν της αλλης μεριας θεωρουνται καλυτερα.Αρα ειτε δε ξερεις που σου πανε τα τεσσερα ειτε εισαι προκατειλλημενος με την κονσολα.Pc δεν εχεις σιγουρα (gaming pc) γιατι δεν εχεις εμφανιστει ποτε στο pc thread ειτε στα παιχνιδια ειτε στο hardware.

• Like 1

Η λογικη σου οτι επειδη δεν εχω ποσταρει στο pc topic δεν εχω και pc με ξεπερναει και πολυ απλα δεν το σχολιαζω καν.

Και σου ειπα και ποιο πανω δεν παιζει απολυτως, μα απολυτως κανενα ρολο αν εχω ή οχι pc.

Ενα παιχνιδι λεγεται αποκλειστικο οταν βγαινει σε μια και μονο πλατφορμα. Αν βγαινει σε 2 και παραπανω πλατφορμες τοτε απλα δεν ειναι αποκλειστικο.

Οσο τωρα αφορα τα αποκλειστικα παιχνιδια που ειπες για το xbox one .

• Crackdown 3 (Microsoft)   -> ισχυει
  • Disneyland Adventures (Microsoft) -> Δεν το βρισκω καν στα gaming site για να σου πω αποψη
  • Forza Motorsport 7 (Microsoft)-> Βγαινει και για pc δεν ειναι αποκλειστικο
  • [Pending] Natsuki Chronicle (Qute)  -> Μηπως θα βγει μονο ιαπωνια οποτε δεν ισχυει για εμας που ειμαστε Ευρωπη.
  • Rush: A Disney Pixar Adventure (Microsoft) -> Αυτο ειχε βγει για το xbox360 μαλλον τα μπερδεψες λιγο.
  • Sea of Thieves (Microsoft) -> Βγαινει και για pc δεν ειναι αποκλειστικο
  • State of Decay 2 (Microsoft) -> Βγαινει και για pc δεν ειναι αποκλειστικο
  • Super Lucky’s Tale (Microsoft)-> Βγαινει και για pc δεν ειναι αποκλειστικο
  • [Pending] Shooting Love Trilog  -> Οντως αποκλειστικο αλλα δεν θα το ελεγα και τρομερο παιχνιδι

Οπως ειδες λοιπον απο αυτα που μου ειπες στην ουσια 4 παιχνιδια ειναι πραγματικα αποκλειστικα xbox one ολα τα αλλα βγαινουν και σε pc.

Και δεν μιλησα γι' αυτα που υπαρχουν ηδη αλλα γι' αυτα που περιμενουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...