Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εφόσον αυτό είναι το μέγιστο που σου προσφέρει η MS τότε Ναι. Για κονσόλες μιλάμε φίλε. Αυτό ειναι το peak. Το peak που προσφερει η ms στις κονσολες της ειναι τα 60fps και οχι τα 30.Υπαρχουν δηλαδη παιχνιδια που τρεχουν στα 60fps και φυσικα παιχνιδια που τρεχουν στα 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μιλωντας για κονσολες, το Χ1Χ πιο συγκεριμενα, νομιζω οτι δεν γινεται να το περιγραψει κανεις καλυτερα, μιλουμε για το peak της τεχνολογιας. Το form factor,η υδροψυξη κ οι λοιπες customιες που φερει πανω του αυτο το κουτι δικαιολογουν το χαρακτηρισμο. Θα υπαρχουν απο την 1η μερα παιχνιδια που θα παιζουν στο μαγικο συνδυασμο 4Κ/ 60 καρε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τα pro και scorpio ειναι ουσιαστικα ''αριθμοι''. Αν ηταν καινουριες next gen κονσολες θα βλεπαμε θαυματα. Tωρα τα θαυματα γινονται στα ps4, xbox οne και απλα μεταφερονται καλογυαλισμενα στις mid gen κονσολες. Τιποτα εντυπωσιακο για μενα. Ακομα και 20TF να ηταν δεν θα αποτελουσαν ουσιαστικο peak της τεχνολογιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μιλωντας για κονσολες, το Χ1Χ πιο συγκεριμενα, νομιζω οτι δεν γινεται να το περιγραψει κανεις καλυτερα, μιλουμε για το peak της τεχνολογιας. Το form factor,η υδροψυξη κ οι λοιπες customιες που φερει πανω του αυτο το κουτι δικαιολογουν το χαρακτηρισμο. Θα υπαρχουν απο την 1η μερα παιχνιδια που θα παιζουν στο μαγικο συνδυασμο 4Κ/ 60 καρε.. Υδρόψυξη; Δεν έχει υδρόψηξη και δεν θα μπορούσε με τόσο μικρό μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Υδρόψυξη; Δεν έχει υδρόψηξη και δεν θα μπορούσε με τόσο μικρό μέγεθος. Εχει κ υδροψυξη.. http://gr.pcmag.com/xbox/27028/news/xbox-one-x-aute-einai-e-nea-konsola-tes-microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 εχει συστημα ψυξης με vapor chambers Την ψύξη όλων αυτών έχει αναλάβει ένα πολύ ιδιαίτερο σύστημα ψύξης. Πάνω από τον επεξεργαστή υπάρχει ένας ειδικός θάλαμος γεμισμένος με ιονισμένο αποσταγμένο νερό, αντίστοιχο των vapor chambers που συναντάμε σε μερικές high-end κάρτες γραφικών. Έπειτα την ψύξη αναλαμβάνει ένα μεγάλο heat sink. Το ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα είναι αυτό που επέτρεψε στους αρχιτέκτονες της Microsoft να χρονίσουν τόσο υψηλά την κάρτα γραφικών. https://www.youtube.com/watch?v=M4POFT3Ctek και εγω ετσι νομιζα οτι εχει υδροψυξη αλλα το ειχε αναφερει ενα παιδι εδω στο φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τα pro και scorpio ειναι ουσιαστικα ''αριθμοι''. Αν ηταν καινουριες next gen κονσολες θα βλεπαμε θαυματα. Tωρα τα θαυματα γινονται στα ps4, xbox οne και απλα μεταφερονται καλογυαλισμενα στις mid gen κονσολες. Τιποτα εντυπωσιακο για μενα. Ακομα και 20TF να ηταν δεν θα αποτελουσαν ουσιαστικο peak της τεχνολογιας. Δεν ξερω ποια γνωμη ειναι περισσοτερο υποκειμενικη. Η δικη μου ή δικη σου. Εγω το βλεπω σαν τεχνολογικο επιτευγμα κ για αυτο συμφωνησα με το Σωκρατη. Και για να μην παρεξηγουμαι ημουν απο εκεινους που προσεγγιζα με σκεπτικισμο το θεμα των mid-gen αναβαθμισεων, αγορασα ωστοσο το Ps4 Pro και το εχω απολαυσει και το ιδιο ακριβως σκοπευω να κανω κ με το συγκεριμενο. Επειδη δεν προτιθεμαι να στησω Pc, οι 2 αυτες κονσολες αποτελουν σημαντικη αναβαθμιση για τα δικα μου γουστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 το xbox one x για μενα ειναι ναι next gen απο την στιγμη που θα εχει native 4k και 60fps μπορει οχι σε ολα τ απαιχνιδια 60αρι αλλα αυτο θα ειναι λογο εταιριας που θα βγαζει το παιχνιδι 30fps και οχι θεμα κονσολας να μην μπορει να το τρεξει αρα μιλαμε για μια πολυ δυνατη κονσολα 4κ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω ποια γνωμη ειναι περισσοτερο υποκειμενικη. Η δικη μου ή δικη σου. Εγω το βλεπω σαν τεχνολογικο επιτευγμα κ για αυτο συμφωνησα με το Σωκρατη. Και για να μην παρεξηγουμαι ημουν απο εκεινους που προσεγγιζα με σκεπτικισμο το θεμα των mid-gen αναβαθμισεων, αγορασα ωστοσο το Ps4 Pro και το εχω απολαυσει και το ιδιο ακριβως σκοπευω να κανω κ με το συγκεριμενο. Επειδη δεν προτιθεμαι να στησω Pc, οι 2 αυτες κονσολες αποτελουν σημαντικη αναβαθμιση για τα δικα μου γουστα. Δεν ειναι υποκειμενικο το οτι σε αριθμους ειναι πραγματι μπροστα. Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο. Αλλα ουτε υποκειμενικο ειναι το γεγονος οτι δεν θα το δουμε ποτε αυτο στην πραξη(οσο θα μπορουσαμε να το δουμε αν οι devs προσεγγιζαν τις mid gen κονσολες σαν next gen). Mε λιγα λογια προσωπικα δινω μεγαλυτερη αξια στην προσεγγιση των devs. Στο πως θα διαχειριστουν αυτοι την οποια κονσολα, παρα στους αριθμους. Αλλιως στο pc θα βλεπαμε ηδη εδω και χρονια τα next gen γραφικα που θα δουμε στα ps5, xbox2. Τεσπα καλοπαιχνιδο οταν το παρεις! αφου εισαι ικανοποιημενος απο το pro , θα ευχαριστηθεις και το scorpio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δεν ειναι υποκειμενικο το οτι σε αριθμους ειναι πραγματι μπροστα. Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο. Αλλα ουτε υποκειμενικο ειναι το γεγονος οτι δεν θα το δουμε ποτε αυτο στην πραξη(οσο θα μπορουσαμε να το δουμε αν οι devs προσεγγιζαν τις mid gen κονσολες σαν next gen). Mε λιγα λογια προσωπικα δινω μεγαλυτερη αξια στην προσεγγιση των devs. Στο πως θα διαχειριστουν αυτοι την οποια κονσολα, παρα στους αριθμους. Αλλιως στο pc θα βλεπαμε ηδη εδω και χρονια τα next gen γραφικα που θα δουμε στα ps5, xbox2. Τεσπα καλοπαιχνιδο οταν το παρεις! αφου εισαι ικανοποιημενος απο το pro , θα ευχαριστηθεις και το scorpio. Δεν εχω καμια αντιρρηση σε οσα γραφεις εδω, οπως επισης σε ευχαριστω για τις ευχες! Ειναι ξεκαθαρο πως η μπαλα ειναι στο γηπεδο των devs τωρα. Και αν κρινω απο τη δουλεια που εγινε με το ps4 pro patch του Rise of the tomb raider και οχι μονο, τα πραγματα ειναι αρκετα ελπιδοφορα. Εδω θα ειμαστε, καλως εχοντων των πραγματων και θα μοιραζομαστε τις (ελπιζω θετικες) εντυπωσεις μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μα οι κονσολες πλεον pc θεωρουνται ειδικα ετσι οπως τις αναβαθμιζουν οι εταιρειες. Επισης αν εινακ να μιλαμε για peak τεχνολογιας αφηνοντας εξω το pc,πιο πολυ σαν υλοποιηση ειναι τεχνολογικο θαυμα το nintendo switch,παρα οι τωρινες κονσολες. Υπαρχει η υποκειμενικη γνωμη του καθενος φυσικα στο τι θεωρει κσλυτερα,αλλα υπαρχει και η αντικειμενικη και ευρεως αποδεκτη γνωμη για καποια πραγματα. Γενικα αποδεκτη γνωμη ειναι οτι το xbox x ειναι η δυνατοτερη κονσολα(περαν της πλατφορμας του pc κλασσικα)αυτη τη στιγμη στην αγορα.Τι περιεργο βεβαια που κοστιζει ακριβοτερα και με βαση τις τωρα τιμες μιλαμε για σχεδον 40%ακριβοτερα. Κατι αλλα περι του τι θεωρειται next gen για τον καθενα ειναι οντως υποκειμενικα. Τελος για την υδροψυξη ειναι η δευτερη φορα που η ms δινει ψευδη στοιχεια. Την πρωτη φορα το εκανε το 2015 με τα lumia 950 και 950xl που και τοτε εταζε για υδροψυξη στα κινητα ετσι για πληροφοριακους λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Η αποθεωση του Clint Eastwood... Εγω προσωπικα απολαμβανω το gaming, με σεβασμο προς ολους και το εννοω, το καταλαβαινει κανεις πολυ ευκολα θεωρω αλλωστε, απο τις αναρτησεις μου. Δεν με νοιαζει ποιο ειναι το στρατοπεδο του καθενος, δεν εχω στρατοπεδο βασικα. Σεβομαι τον pc gamer, τον nintendo gamer, ολους... Και επιδιωκω να αντλω τη μεγιστη απολαυση με βαση τις προτιμησεις μου. Το ιδιο θα προετρεπα να κανει και καθενας απο εμας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Που κολλαει αυτο σε σχεση με τα προηγουμενα σχολια? Εγω σχολιασα καθαρα με βαση το forum που σχολιαζω που ειναι τεχνολογικο και μιας και το θεμα ειναι του xbox γραφοντας πραγματα γυρω απο αυτο. Τωρα στα υπολοιπα θα επρεπε να σε προβληματιζει που το ενδιαφερον στα θεματα των 2 εταιρειων και κυριως της ms ειναι στην κυκλοφορια του one x και οχι στα παιχνιδια που βγαινουν φετος. Επισης δεν βοηθαει και το γεγονος οτι στην χωρα μας πουλανε ολο τα ιδια franchise για να υπαρχει και παραπανω ποικιλια. Αρα δεν ειναι θεμα σεβασμου αυτο.Σε forum ειμαστε(και σε ανοιχτο θεμα κιολας) και ο σεβασμος απο μενα προσωπικα κερδιζεται με τα γραφομενα και κυριως τις επιλογες/πραξεις του καθενος. Οποιος ψαχνει φανμποιστικο forum για την κονσολα του για να διαβαζει μονο τα θετικα για αυτην τοτε σε λαθος forum ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εχω πει εγω ποτε οτι δεν με προβληματιζει η ελλειψη παιχνιδων και δεν το θυμαμαι;Δεν διαφωνω σε αυτο. Εμενα ομως μου αρεσει να ενημερωνομαι και να ασχολουμαι και με το Hardware. Στο νημα του ΟΝΕ ειμαστε, δεν βγαινουμε off-topic. Με κουραζει αφανταστα η ταση που επικρατει και στο εξωτερικο, οχι μονο στη χωρα μας, απο μια μεριδα του κοινου, που μπαινει στα φορουμ για να κραξει. Αυτα που γραφεις περι οπαδισμου-φανμποϊσμου δεν θα τα σχολιασω καν, αν αναφερεσαι σε μενα που λογικα σε μενα αναφερεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 το xbox one x για μενα ειναι ναι next gen απο την στιγμη που θα εχει native 4k και 60fps μπορει οχι σε ολα τ απαιχνιδια 60αρι αλλα αυτο θα ειναι λογο εταιριας που θα βγαζει το παιχνιδι 30fps και οχι θεμα κονσολας να μην μπορει να το τρεξει αρα μιλαμε για μια πολυ δυνατη κονσολα 4κ Φίλε μου το αν μια κονσόλα είναι next gen δεν καθορίζεται μόνο την αναλυση του παιχνιδιού. Καθορίζεται από το πόσο δυνατή είναι η αξιοποίηση του hardware από το software. Tα xbox one x και ps4 pro, παίζουν παιχνίδια των xbox one και ps4 αντίστοιχα, είτε σε μεγαλύτερη αναλυση, είτε σε μεγαλύτερο framerate, είτε και στα δυο. Οπότε, οπότε ναι ίσως το xbox one x να παίζει ¨ανετα¨4k, δεν είναι όμως next gen. (Ουδέποτε το ισχυρίστηκε και η MS.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις