Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony λέει ότι θεωρεί τις πωλήσεις του Pro μεγάλη επιτυχία, όπως έλεγε ότι το PSVR είχε πουλήσει πολύ καλά (με 700k πωλήσεις ξέρω 'γω). Ας μην μένουμε στο τι λέει η κάθε εταιρεία, ναι; Ασχολούμαστε με το άθλημα υποτίθεται και μπορούμε να διαβάσουμε τα νούμερα χωρίς πατρονάρισμα. Ε, η 1:5 αναλογία δεν είναι καλή για το premium προϊόν που αξίζει 100 ευρώ παραπάνω. Δεν είναι τόσο περισσότερο ακριβό που να μην αξίζει να πας σε αυτό, όταν κάνεις φρέσκια αγορά κονσόλας.

Τα premium προιόντα, σε οποιαδήποτε κλάδο, απευθύνονται στο 20-25% των αγοραστών. Αν πιάσει το ίδιο ποσοστό πωλήσεων η MS μεταξύ xbox one s και x, θα είναι επιτυχημένο προιόν το τελευταίο.

Όχι, το Pro δεν έχει πουλήσει καλά δυστυχώς και αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους με κυριότερο το τραγικό μάρκετινγκ της Sony απέναντι στο «καλό» προϊόν της. Δε νοείται σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Pro να βλέπουμε ακόμα ερωτήσεις του τύπου «τι διαφορά έχει το Pro από το Slim» στα διάφορα fora.

Το μάρκετινγκ της Sony είναι σε γενικές γραμμές κλάσεις ανώτερο από της MS. Μάλιστα, δε νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνιστής της MS που να έχει χειρότερο μαρκετινγκ από αυτήν!!! :P :P :P

Προφανώς η Sony δεν πίστευε ότι χρειαζόταν να "πουλήσει" το 80% των πελατών της για να δελεάσει ένα niche target group 4k tv's της τάξης του 20%... Αν ήταν σωστη ή λάθος απόφαση θα φανεί στο μέλλον.

Το PS4 Pro , τώρα θα προωθηθεί από τη Sony γιατί τώρα έχει αξιόλογο ανταγωνισμό....

λινκ για αυτό έχεις;

Το ότι οι jaguar cpu's δημιουργούν bottleneck , ιδιαίτερα στο PS4 Pro και προφανώς και στο Scorpio είναι κάτι που έχει αναλυθεί εδώ και πολυυυυυ καιρό...

Δεν είμαι insider, αλλά θεωρώ δεδομένο ότι η Sony δουλεύει ήδη επάνω στο διάδοχο του Pro.

Εννοείται ότι δουλεύει εδώ και καιρό για το PS5. Οπως και η MS πιθανόν να δουλεύει ήδη για το επόμενο scorpio. Αυτές είναι  χρονοβόρες διαδικασίες...

Ξεκινήσε το VS !!! (Μια χαρά... το συγκεκριμένο το έχω αγορασμένο στο Xbox One! :P )

[media=https://www.youtube.com/watch?v=x77TOR9HC5Y]http://www.youtube.com/watch?v=x77TOR9HC5Y[/media]

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ειχα κ εγω στο ΟΝΕ κ το εδωσα για κα παρω το παιξω στο Pro, στο οποιο επαιρνε κεφάλια. Ποσω μαλλον στο Χ. Με βλεπω να το αγοραζω παλι.

• Like 1
Δημοσ.

ειμοαυν ετοιμος για αγορα πσ4 προ αλλα το χ ειναι πολυ μπροστα τελικα απο οτι βλεπω , τωρα για την τιμη σιγουρα θα εχουμε καλυτερερς τιμες στο σκρουτζ να φησγουνε και οπι πρωτες μοναδες για προβληματα κτλ/// ειχα αλλαξη 4 κονοσλες με το rrd

Δημοσ.

τελικα το xbox one x θα παιζει παιχνιδια 4k κανονικα? η το πραγματικο 4k θα το δουμε στην επομενη γενια σε 3 χρονια?

Πιστευω πως πραγματικο mainstream 4K (και σε PC και σε κονσολες) θα δουμε στην επομενη γενια.

Οπως ειδαμε και πραγματικο mainstream HD (με την εννοια του 720p που ειναι μεγαλυτερο του 576i) ειδαμε με τα 360/ps3. Οκ ο PC το εκανε χρονια πριν, αλλα το κοστος ηταν σχετικα μεγαλο μεχρι τοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγω το ιδιο πιστευω. Θα ειναι μια σπουδαια κονσολα η συγκεκριμενη αναμφιβολα. Τεχνολογικα τουλαχιστον. Μενει να δουμε ποσο θα την αγαπησει ο κοσμος.

Δημοσ.

Μονο εγω δε βλεπω τρελες διαφορες;κατοχος one original, υπερευχαριστημενος. Μπορει να μην ειναι 4κ, αλλα υπερετερει αλλου. Δεν σκουγεται κιχ. Τι να το κανω το scorpio αν μου το βγαλει κ κανει θορυβο; κ το pro ειναι πολυ δυνατη κονσολα, αλλα χανει κατασκευαστικα.

Απο την στιγμη που θα παιξω το ιδιο game στο original αξιοπρεπεστατα δεν βρισκω λογο να παω στο X. Σε tv στα 3 μετρα το 4κ εξανεμιζεται..

Δημοσ.

Μονο εγω δε βλεπω τρελες διαφορες;κατοχος one original, υπερευχαριστημενος. Μπορει να μην ειναι 4κ, αλλα υπερετερει αλλου. Δεν σκουγεται κιχ. Τι να το κανω το scorpio αν μου το βγαλει κ κανει θορυβο; κ το pro ειναι πολυ δυνατη κονσολα, αλλα χανει κατασκευαστικα.

Απο την στιγμη που θα παιξω το ιδιο game στο original αξιοπρεπεστατα δεν βρισκω λογο να παω στο X. Σε tv στα 3 μετρα το 4κ εξανεμιζεται..

Μεταξύ Ps4 Pro και Scorpio, όπως φαίνεται και στο βίντεο, υπάρχουν διαφορές αλλά πρέπει να το ψυρίζεις γενκότερα... 

Από την άλλη, σε σχέση με τα PS4 και xbox one, είναι πολύ μπροστά (4k, checkerboard,60fps) .... αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι next gen οπότε στη τελική, δεν υπάρχει σοβαρή αναγκη για αναβάθμιση.

Δημοσ.

A) Το ΟΝΕ S  είναι πολύ πιο μικρό απο το ΟΝΕ, με ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ τροφοδοτικό, και δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. Το θεωρώ απίθανο να έχει κανει η ΜΣ το ΟΝΕ Χ φασαριόζικο. 

Β) Στα 3 μέτρα με 4κ εξαρτάται απο το μέγεθος της tv, αν είναι 50' και πάνω η tv η εμπειρία ειναι απίστευτη.

Γενικά σαν σπορ είναι ακριβό. Θέλει φράγκα για να είσαι πάντα στο peak της τεχνολογίας.

• Like 1
Δημοσ.

Και στο peak της τεχνολογιας αγαπητε θα εισαι με 30fps? :)

Εφόσον αυτό είναι το μέγιστο που σου προσφέρει η MS τότε Ναι. Για κονσόλες μιλάμε φίλε.  Αυτό ειναι το peak.

Δημοσ.

Εφόσον αυτό είναι το μέγιστο που σου προσφέρει η MS τότε Ναι. Για κονσόλες μιλάμε φίλε.  Αυτό ειναι το peak.

Όπως έγραψα παραπάνω: η MS επένδυσε στο 4Κ, που στην ουσία σημάνει PS4/OneS παιχνίδια στο πιο γυαλιστερό. Ενώ αν είχε πει βάζουμε σαν στάνταρ στην κονσόλα τα 60 fps τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

https://www.youtube.com/watch?v=u6AvI4AKG2c

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...