Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια μου απαντηση προς εσενα και εξηγησα παραπανω το λογο.

Αν θελεις το συνεχιζουμε με προσωπικα μυνηματα οχι εδω.

Απο τη στιγμη λοιπον που δεν παρακολουθείς το αλλο τοπικ δεν μπορεις να ξερεις αν εχω πει τα ελαττώματα κατα τη γνωμη μου που εχει το ps4 ή οχι και αυτοματος δεν μπορεις να ξερεις αν ειμαι fanboy ή οχι.

Το αν εσυ δεν δεχεσαι οτι υπαρχουν και ατομα που γι' αυτους δεν ειναι τελεια η κονσολα του xbox one(Δεν το λες αλλα το υπονοείς για να το παμε με τι δικη σου λογικη)

Καλο ειναι να μην υποθετεις απολυτως τιποτα αν δεν το πει καποιος.

Δεν υπεθεσα απολυτως τιποτα απλα ειπα πως εχουν τα πραγματα και τιποτα παραπανω.

Δηλαδη αν σου εκαναν δωρο μια κονσολα δεν πρεπει να την δεχτεις ή δεν λεγεσαι gamer αν εχεις ολες τις κονσολες ανεξαρτητως πως τις αποκτησες(Δωρο ή πληρωσες?). Δικη σου λογικη οχι δικη μου και εννοειτε οτι δεν συμφωνω.

Δημοσ.

Εγω παντως στο ιδιο seven διπλα μου παιχνιδια για 360 εχει καμποσα.

Σε xbox one εφερε μονο forza 5,ryse,fifa.

Οσο για την ψαλιδα δεν προκειται να κλεισει γιατι δεν φτανει ο χρονος πλεον.

2018-2019 ειναι λογικα οι τελευταιες χρονιες αυτης της γενιας(κατι σαν το 2012-2013 ενα πραγμα).

Final fantasy 7 remake και resident evil 2 η το 2019 βλεπω να βγουν η στις επονενες κονσολες ετσι οπως το πανε.

Τωρα οσον αφορα το xbox στην Ελλαδα εχασε το προβαδισμα που ειχε απο το 360.

Αν δεν κανω λαθος το xbox one κυκλοφορησε αργοτερα στην Ελλαδα και κοστιζε τα ιδια η παραπανω με kinect.

Αρα το βασικο κινητρο στην Ελλαδα της κρισης το οικονομικο δεν ηταν υπερ.

Επισης βαλτε στο παιχνιδι και ορισμενα exclusives οπως god of war,Gt και uncharted και lou στα ελληνικα και εδεσε το γλυκο.

Θυμαμαι παλια που ελεγα σε γνωστους μου οτι προτιμουσα τα forza απο τα GT και αυτοι γελαγαν.

Νομιζαν οτι τα forza ηταν επιπεδου need for speed...

Επισης στο halo5 μεγαλη πατατα που εβγαλαν το coop απο το campaign.Τα πρωτα 3 παιχνιδια εγω σε coop τα εβγαλα παντως.

Δημοσ.

Εγώ βέβαια δεν ασχολούμαι και τόσο αλλά δεν νομίζω ότι το xbox έχει κάτι να ζηλέψει..

Από τη στιγμή που υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια για να παίξω δεν πολυνοιάζομαι για το τι άλλο υπάρχει και δεν μπορώ να το έχω. Στην τελική έχω και pc για να καλύπτω τις ανάγκες σε fps και strategy παιχνίδια.
Το xbox κατά τη γνώμη μου υπερέχει λόγω 4κ blu ray player. Άλλος υποκειμενικός παράγοντας είναι η ποιότητα του χειριστηρίου. Καμία σχέση και δεν έχω δοκιμάζει ακόμα το elite.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δώρο με tv το πήρα αλλά από τότε έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά για παιχνίδια, συνδρομές και περιφερικά. Το τσίμπησα το τυράκι κανονικά. Αν ήταν να αγοράσω τότε κονσόλα θα διάλεγα PS4 αλλά τώρα θα πρότεινα το xbox 

Δημοσ.

Καλα το χειριστηριο απλα δε συγκρινεται, το ελιτε ειναι τερμα καυλα και οτι καλυτερο εχω πιασει ποτε, το dualshock απο την αλλη για μενα ειναι απλα μετριο

• Like 1
Δημοσ.

Καλα το χειριστηριο απλα δε συγκρινεται, το ελιτε ειναι τερμα καυλα και οτι καλυτερο εχω πιασει ποτε, το dualshock απο την αλλη για μενα ειναι απλα μετριο

Ενταξυ βεβαια δεν ειναι τοσο δικαιη η συγκριση που αναφερεις αλλα ναι και το απλο τα σπαει.

Το elite πολυ ακριβο δυστηχως αν θες να αγορασεις και το p n play παει σχεδον οσο ολη η κονσολα....

Δημοσ.

Παίδες ποιος είναι ο καλύτερος media player για Ταινίες mkv κ με υπότιτλους; Έβαλα τον vlc αλλά τον βλέπω μέτριο . Βάζω ταινίες από στικάκι. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Πως βλέπετε την ιδέα να χρησιμοποιήσω ένα usb 3 enclosure μαζί με έναν internal SATA II δίσκο ως λύση "εξωτερικού δίσκου"?

Δεδομένου του θεωρητικού ορίου του SATA II που είναι μικρότερο από αυτό του usb 3 και αφού το usb 3 (και άρα η ταχύτητα του?) είναι το ελάχιστο απαιτούμενο για εξωτερικό δίσκο, λέτε να υπάρχει θέμα?

Δημοσ.

Τη αθλιοτητα είναι αυτή?Με ποσα φρειμς τρεχει το παιχνιδι λολ.

Δεν ξερω με ποσα τρεχει, early access ειναι ουτως η αλλως, το θεμα ειναι να ερθει και σονυ μερια, γτ μιλαμε για τρελη παιχνιδαρα και παρα πολυ fun

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω με ποσα τρεχει, early access ειναι ουτως η αλλως, το θεμα ειναι να ερθει και σονυ μερια, γτ μιλαμε για τρελη παιχνιδαρα και παρα πολυ fun

Σε χθεσινό άρθρο του kotaku αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι time exclusive. Πάντως βλέποντας διάφορα βίντεο πρέπει να έχει πολύ πλάκα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...