Fulgore Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Απο πλαισιο καποιες προσφορες για xbox. Xbox one controller gears 4 fenix edition 59ευρω Dragonball xenoverse collectors 55ευρω Call of duty legacy edition 50ευρω Gears 4 ultimate edition 45 ευρω Pro 2015 5 ευρω Project cars 1 limited 25 ευρω Nba 2k16 20ευρω 1
TechnoV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλημερα. Ρε παιδια αν παρω ea access οσο ειμαι μελοσ παιζω κανονικα; εχω μπερδευτει.
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Κατεβασα το trials fushion που εχει δωρο σε οσους ειναι xbox live gold members αυτο το δεκαπενθημερο και το παιχνιδι μου κολλησε ηδη 2 φορες. Μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να συνδεθει στους ubisoft servers. Εχει συμβει σε καποιον αλλον αυτο?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Κατεβασα το trials fushion που εχει δωρο σε οσους ειναι xbox live gold members αυτο το δεκαπενθημερο και το παιχνιδι μου κολλησε ηδη 2 φορες. Μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να συνδεθει στους ubisoft servers. Εχει συμβει σε καποιον αλλον αυτο? απο οσο διαβαζω οι σερβερς της Ubi τα εφτυσαν παλι ( εκει κανει save το παιχνιδι απο οσο εχω καταλαβει) , λογικο να ειναι μπαχαλο σημερα αφου θα το κατεβασαν ολοι, οπως παντα μετα απο 3-4 μερες θα εχει ξελαμπικαρει!! οσο για τον φιλο που ρωτα για ea access , παιζει τσαμπα οσα παιχνιδια δηλωνουν οτι ειναι με την συνδρομη. ΑΛΛΑ τα χανεις αν ληξει η συνδρομη! Επισης αν και δεν ειμαι σιγουρος αλλη συνδρομη πρεπει να πληρωσεις για το pc, αλλη ειναι για το xbox , δεν μπορω να πω ομως με βεβαιοτητα μια και δεν την εχω δοκιμασει ΚΑΝ την υπηρεσια
TechnoV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το ενεργοποιησα τελικα 3.99 για ενα μηνα. Λογικα κατεβαζω οτι θελω απο το the vault κ για οσο πληρωνω εχω full access
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το ενεργοποιησα τελικα 3.99 για ενα μηνα. Λογικα κατεβαζω οτι θελω απο το the vault κ για οσο πληρωνω εχω full access ΝΑΙ! Θα εβαζα και εγω αλλα θα φυγω επαρχια για καιρο και απο την στιγμη που δεν θα εχω ιντερνετ δεν το πηρα!
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 απο οσο διαβαζω οι σερβερς της Ubi τα εφτυσαν παλι ( εκει κανει save το παιχνιδι απο οσο εχω καταλαβει) , λογικο να ειναι μπαχαλο σημερα αφου θα το κατεβασαν ολοι, οπως παντα μετα απο 3-4 μερες θα εχει ξελαμπικαρει!! οσο για τον φιλο που ρωτα για ea access , παιζει τσαμπα οσα παιχνιδια δηλωνουν οτι ειναι με την συνδρομη. ΑΛΛΑ τα χανεις αν ληξει η συνδρομη! Επισης αν και δεν ειμαι σιγουρος αλλη συνδρομη πρεπει να πληρωσεις για το pc, αλλη ειναι για το xbox , δεν μπορω να πω ομως με βεβαιοτητα μια και δεν την εχω δοκιμασει ΚΑΝ την υπηρεσια Δεν μπορεις να παιξεις ουτε για λιγο σε πριζει στα μυνηματα. Δεν υπαρχει τροπος να μην χρειαζεται να συνδεθει στους ubisoft servers και να μπορεις να παιξεις χωρις να σε πριζει στα μυνηματα και να σου κοβει και το παιχνιδι. Εμενα μου κολλησε και το παιχνιδι πανω απο 5 φορες, κολλησε πραγματικα εντελως το παιχνιδι.
k_dinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Επισης αν και δεν ειμαι σιγουρος αλλη συνδρομη πρεπει να πληρωσεις για το pc, αλλη ειναι για το xbox , δεν μπορω να πω ομως με βεβαιοτητα μια και δεν την εχω δοκιμασει ΚΑΝ την υπηρεσια Για το PC η αντίστοιχη είναι η Origin Access
rudigarcia222 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα πήγα σε κάνα δύό seven δυτικά Θεσσαλονίκη και είχαν μόνο πσ4 για ενοικίαση. Μήπως υπάρχει κανένα στην Θεσσαλονίκη που να έχει για one ? Γνωρίζει κανείς? Τα δημοφιλή. Έστω κάνα halo
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Οχι τα seven εφερναν λιγα παιχνιδια xbox την πρωτη χρονια αλλα λογω μικρης αρχικης ζητησης δυστηχως σταματησαν να φερνουν. Και ζητημα γενικα καποιο video club να νοικιαζει παιχνιδια για one
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ακριβως και εδω ερχομαστε στο οτι μετρανε τα ποσα κομματια εχει πουλησει η καθε κονσολα. Αν ειχε πουλησει περισσοτερα κομματια και ειδικα στην Ελλαδα τοτε να δεις πως ολα τα βιντεο κλαμπ θα εφερναν και xbox one παιχνιδια αλλα με διπλασια και λιγο παραπανω διαφορα πωλησεων παγκοσμιως του ps4 εναντι του xbox one δεν νομιζω να δουμε καμια αλλαγη. Παρακατω παραθετω ενα παλιο μεν αλλα ισχυει ακομα πιστευω βιντεακι που ο ιδιος ο phill spencer παραδεχεται οτι πλεον το ps4 δεν φτανετε(Δυο χρονια πριν, ποσο μαλλον τωρα) και δεν ειναι και αυτος ο σκοπος του σαν co xbox one. https://www.youtube.com/watch?v=bBPp1F-Utd4 Κακα τα ψεματα ο don mattrick εκανε τεραστια ζημεια στο xbox one.
kaktos77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Και έλεγα τόσο καιρό που κρυβόταν αυτό το Sony fanboy και μας έλειψε... Πως τα καταφέρνεις πάντα να καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι το one είναι η αποτυχημένη κονσόλα ενώ το PS4 η τελειότητα δεν μπορώ να το καταλάβω. Και το έχω ξανά αναφέρει, εφόσον έχει τόσα θέματα το one γιατί πρώτον έχεις μια τέτοια κονσόλα και δεύτερον μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις σε ένα forum ειδικά για αυτό; Προσωπικά, όταν κάτι δεν μου αρέσει απλά παύω να ασχολούμαι, δεν καθομαι να κράζω συνεχώς...κάνεις κάποιου είδους promotion στη Sony Hellas; 2
kostiger Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ελπιζουν σε reset τωρα με το Χ. Ειναι πολυ μακρια πλεον αυτη η συνέντευξη κυριολεκτικά κ μεταφορικα..
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Και έλεγα τόσο καιρό που κρυβόταν αυτό το Sony fanboy και μας έλειψε... Πως τα καταφέρνεις πάντα να καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι το one είναι η αποτυχημένη κονσόλα ενώ το PS4 η τελειότητα δεν μπορώ να το καταλάβω. Και το έχω ξανά αναφέρει, εφόσον έχει τόσα θέματα το one γιατί πρώτον έχεις μια τέτοια κονσόλα και δεύτερον μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις σε ένα forum ειδικά για αυτό; Προσωπικά, όταν κάτι δεν μου αρέσει απλά παύω να ασχολούμαι, δεν καθομαι να κράζω συνεχώς...κάνεις κάποιου είδους promotion στη Sony Hellas; Ειπα ποτε οτι το ps4 εινα η τελεια κονσολα? Δεν υπαρχει τελεια κονσολα κατα τη γνωμη μου. Εχω πει και του ps4 τα ελαττωματα(Π.χ. backward compatibility) αλλα δεν σε βολευει να τα δεις. Εχω xbox one s γιατι πολυ απλα δεν το πληρωσα. Και δεν ειμαι fanboy για αυτον ακριβως το λογο εχω και τις δυο κονσολες και λεω τα ελλατωματα και των δυο κονσολων οχι μονο της μιας που κανει ενα fanboy. Και σε προκαλω να μου πεις τι ψεματα λεω στο παραπανω μου ποστ. Και επειδη αν το συνεχισουμε θα το γυρισουμε σε vs και δεν το θελω το σταματαω εδω. Αν θελεις να συνεχισουμε το διαλογο σε προσωπικα μυνηματα. Ελπιζουν σε reset τωρα με το Χ. Ειναι πολυ μακρια πλεον αυτη η συνέντευξη κυριολεκτικά κ μεταφορικα.. Εγω παλι δεν πιστευω οτι ειναι μακρια γιατι και τωρα να του κανανε την ιδια συνεντευξη του phil spencer παλι τα ιδια θα ελεγε. Θα δειξει εν καιρο αλλα πιστευω σε αυτη τη γενιά κονσολων δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.
kaktos77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ειπα ποτε οτι το ps4 εινα η τελεια κονσολα? Δεν υπαρχει τελεια κονσολα κατα τη γνωμη μου. Εχω πει και του ps4 τα ελαττωματα(Π.χ. backward compatibility) αλλα δεν σε βολευει να τα δεις. Εχω xbox one s γιατι πολυ απλα δεν το πληρωσα. Και δεν ειμαι fanboy για αυτον ακριβως το λογο εχω και τις δυο κονσολες και λεω τα ελλατωματα και των δυο κονσολων οχι μονο της μιας που κανει ενα fanboy. Και σε προκαλω να μου πεις τι ψεματα λεω στο παραπανω μου ποστ. Και επειδη αν το συνεχισουμε θα το γυρισουμε σε vs και δεν το θελω το σταματαω εδω. Αν θελεις να συνεχισουμε το διαλογο σε προσωπικα μυνηματα. Εγω παλι δεν πιστευω οτι ειναι μακρια γιατι και τωρα να του κανανε την ιδια συνεντευξη του phil spencer παλι τα ιδια θα ελεγε. Θα δειξει εν καιρο αλλα πιστευω σε αυτη τη γενιά κονσολων δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα. Δεν το είπες άλλα το υπονοείς, κάθε σχόλιο σου σε αυτό το νήμα σχετίζεται με πρόβλημα στο xbox, με παρατηρήσεις κλπ. Ακόμα και σε αυτά που λες πέφτεις σε αντιφάσεις...από τη μια μας λες ότι έχεις xbox one επειδή δεν το πλήρωσες (άρα αν έπρεπε να το πληρώσεις δεν θα είχες) από την άλλη μας λες ότι δεν είσαι fanboy επειδή έχεις και τις δύο, ασυμβίβαστα... Δεν γνωρίζω τι λες σε άλλα νήματα του forum και δεν με αφορά, πάντως όποτε γράφεις στο συγκεκριμένο πάντα η αναφορά σου είναι είτε περί προβλήματος που μόνο εσύ έχεις είτε περί αστοχιών που έχεις διαπιστώσει στην κονσόλα και προσπαθείς να τις επιβεβαιώσεις με σχετικά βιντεάκια που ανεβάζεις και εμείς δεχόμαστε e-mails για να διαβάσουμε τι;;; ότι δεν λέει η κονσόλα που έχουμε, ότι έχει ένα σωρό προβλήματα, τα οποία μόνο εσύ βλέπεις... Δεν θέλω να συνεχίσουμε κανένα διάλογο, σου απάντησα και τέλος. Απλώς κάθε φορά το ίδιο κουράζει...στο λέμε, σταματάς ένα διάστημα, επανέρχεσαι με το ίδιο στυλάκι εδώ πέρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις