yiankap Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Βρήκα σε ένα μαγαζί ξεχασμένο ένα σφραγισμένο XBOX One refurbished στα 190 ευρώ. Σίγουρα το S είναι καλύτερο μηχάνημα, αλλά εφόσον αγοραστεί το refurbished προορίζεται να λειτουργήσει από έναν 13χρονο, σε 23άρι ΤV Monitor. Eκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αντιληφθεί τις υψηλότερες δυνατότητές του S (εκτός και αν κάνω λάθος). Οπότε μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω απλό XBOX One; Όσο από πλευράς εγγύησης και τα 2 έχουν την ίδια (1 έτος). Αξίζει η αγορά του ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 ιδια παιχνιδια παιζουν και σε τοσο μικρο μονιτορ τι να δει απο διαφορες. αν ειναι καλη η συσκευη αγοραζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Βρήκα σε ένα μαγαζί ξεχασμένο ένα σφραγισμένο XBOX One refurbished στα 190 ευρώ. Σίγουρα το S είναι καλύτερο μηχάνημα, αλλά εφόσον αγοραστεί το refurbished προορίζεται να λειτουργήσει από έναν 13χρονο, σε 23άρι ΤV Monitor. Eκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αντιληφθεί τις υψηλότερες δυνατότητές του S (εκτός και αν κάνω λάθος). Οπότε μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω απλό XBOX One; Όσο από πλευράς εγγύησης και τα 2 έχουν την ίδια (1 έτος). Αξίζει η αγορά του ή όχι; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_microsoft-xbox-one-500gb-bundle-special-edition-quantum-break-1178265.html 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μια ερώτηση. Βρήκα σε ένα μαγαζί ξεχασμένο ένα σφραγισμένο XBOX One refurbished στα 190 ευρώ. Σίγουρα το S είναι καλύτερο μηχάνημα, αλλά εφόσον αγοραστεί το refurbished προορίζεται να λειτουργήσει από έναν 13χρονο, σε 23άρι ΤV Monitor. Eκτιμώ ότι δεν πρόκειται να αντιληφθεί τις υψηλότερες δυνατότητές του S (εκτός και αν κάνω λάθος). Οπότε μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω απλό XBOX One; Όσο από πλευράς εγγύησης και τα 2 έχουν την ίδια (1 έτος). Αξίζει η αγορά του ή όχι; Παρε καλυτερα αυτό που σου προτεινει ο νικ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Για xbox one bundle θα δουμε μετα τον Οκτωβριο,κυριως Νοεμβριο και Δεκεμβριο.Για αυτη την περιοδο μονο το παραπανω της media αξιζει αν και δεν ειναι το s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλημέρα μία ερώτηση αγόρασα προχτές το xbox one s και θα ήθελα να μάθω,αν βάλω συνδρομή gold θα μπορέσω να κατεβάσω τα παιχνίδια που έδινε πριν δωρεάν η από εδώ κ πέρα; Ήθελα το ryse πιο συγκεκριμένα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλημέρα μία ερώτηση αγόρασα προχτές το xbox one s και θα ήθελα να μάθω,αν βάλω συνδρομή gold θα μπορέσω να κατεβάσω τα παιχνίδια που έδινε πριν δωρεάν η από εδώ κ πέρα; Ήθελα το ryse πιο συγκεκριμένα. Ευχαριστώ Όχι. Μπορείς να <<κατεβάζεις>> παιχνίδια από την στιγμή που βάζεις την συνδρομή και μετά. Προηγούμενα παιχνίδια όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Α οκ σ ευχαριστω φιλε για την άμεση απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 μπορει να θεωρηθει βλαμμενη ερωτηση αλλα την κανω! Θα παω διακοπες και στο σπιτι που θα παω δεν εχει ιντερνετ, απο οτι εχω καταλαβει μπορω να παιξω οτι παιχνιδια εχω στον σκληρο (ξερω οτι πρεπει να εχω το δισκακι οσα δεν ειναι digital) . H βασικη ερωτηση ειναι οτι σκεφτομαι να το συνδεω με το κινητο για να κανει update στα achievements , ποσο ογκο δεδομενων ,αν γνωριζεται, θα τρωει καθε φορα; Παιχνιδια που θα λυωσω witcher,fallout,divinity,wasteland 2, και metro/wolfenstein ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Λοιπόν στο θέμα που είχα σχετικά με τον Τσέχικο λογαριασμό και την Ελληνική κάρτα, βρήκα τυχαία λύση. Έβαλα διευθυνση Ελληνική στον λογαριασμό και την έκανα και προτιμώμενη. Έτσι με το που έβαλα την Ελληνική κάρτα δούλεψε κανονικά και αγόρασα την άδεια του Bayonetta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Στο MediaMarkt Περιστερίου μαζί με κάθε 3μηνη συνδρομή Gold δίνουν δώρο το Gears of War 4. Δεν ξέρω αν υπάρχει η προσφορά σε άλλα και για πόσο θα ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Στο MediaMarkt Περιστερίου μαζί με κάθε 3μηνη συνδρομή Gold δίνουν δώρο το Gears of War 4. Δεν ξέρω αν υπάρχει η προσφορά σε άλλα και για πόσο θα ισχύει. Να περασω μια βολτα δηλαδή?Σε τη μορφη το δινουν το παιχνιδι?σε ψηφιακη η σε κανονικη μορφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Κανονικό κουτί. Μίλα με έναν πωλητή γιατί πρέπει να σου εκτυπώσει χαρτί με την τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 πηρα την συνδρομη ea access και κατεβασα την εφαρμογη hub οταν παω να βαλω τον κωδικο κρασαρει και κλεινει εχει κανεις το ιδιο προβλημα? επισης να ρωτησω βαζω τον κωδικο που εχω sto origin, αυτον δεν πρεπει να βαλω? EDIT το εφτιαξα με uninstall kai reinstall της εφαρμογης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnet01 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 γεια σας έχω ενα θέμα με το xbox one θέλω να αγοράσω ψηφιακα ενα παιχνιδι και έχω βάλει προπληρωμεμη κάρτα παταω το buy αλλά μου βγάζει για χρεωστική κάρτα δεν μπορω να αγοράσω με την προπληρωμενη κάρτα παιχνίδια; ---παιδιά τελικά το βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις