spartan29gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Έχει πάρει κανείς από kinguin που έχει μια 12μηνη με 37,49 να πει εντυπώσεις και αν αξίζει να την αγοράσω και εγώ; Είναι ότι πιο φθηνό έχω βρει για live Ειχα παρει παλαιαοτερα 3 παιχνίδια για πισι από εκει και δεν ειχα κανενα πρόβλημα
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Πηρε κανεις 12μηνη ΕΑ access απο cdkeys σημερα στα 18€; Παω να κανω redeem αλλα κανει ατέρμονο loading στην επιβεβαιωση. Βέβαια εχω ηδη μερικους μηνες ακομα οποτε μηπως σκαλώνει επειδη δε στακαρει;
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Τελικά με την αγορά του gears of war ultimate edition δίνονται δωρεάν τα υπόλοιπα gears μέχρι και σήμερα?Θυμάμαι λέγανε παλιά για περιορισμένο διάστημα ηταν.
k_dinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Τελικά με την αγορά του gears of war ultimate edition δίνονται δωρεάν τα υπόλοιπα gears μέχρι και σήμερα?Θυμάμαι λέγανε παλιά για περιορισμένο διάστημα ηταν. Δεν ξέρω κάτι για αυτό... Κανένα link έχεις?
kostiger Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Τελικά με την αγορά του gears of war ultimate edition δίνονται δωρεάν τα υπόλοιπα gears μέχρι και σήμερα?Θυμάμαι λέγανε παλιά για περιορισμένο διάστημα ηταν. Εχω την εντύπωση πως θα ισχυε μεχρι το τελος του 2016 χωρις να ειμαι βεβαιος.
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Είδα ορισμένα μαγαζιά και το αναφέρουν για το gears 4 γιαυτό ρωτησα μπας και ίσχυε ακόμα και για το αρχικό http://www.skroutz.gr/s/9112472/Gears-of-War-4-XBOX-ONE.html
kaktos77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Πηρε κανεις 12μηνη ΕΑ access απο cdkeys σημερα στα 18€; Παω να κανω redeem αλλα κανει ατέρμονο loading στην επιβεβαιωση. Βέβαια εχω ηδη μερικους μηνες ακομα οποτε μηπως σκαλώνει επειδη δε στακαρει; Καλημέρα φίλε μου, την εξαργυρωσες τελικά οκ; θέλω να σε ρωτήσω πως την πήρες 18€; γιατί εγώ την βλέπω στα 22€, παίζει κάποιος κωδικός ή την είχαν ρίξει προσωρινά χθες;
k_dinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 DARK SOULS III - THE FIRE FADES GAME OF THE YEAR EDITION στα 30€ περίπου http://www.thegamecollection.net/dark-souls-iii-the-fire-fades-game-of-the-year-edition-xbox-one
klainmaingr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Καλημέρα φίλε μου, την εξαργυρωσες τελικά οκ; θέλω να σε ρωτήσω πως την πήρες 18€; γιατί εγώ την βλέπω στα 22€, παίζει κάποιος κωδικός ή την είχαν ρίξει προσωρινά χθες;Ακομα σκαλωνει στο loading. Θα μιλησω με το support αυριο γιατι δεν εχω προσβαση στην κονσολα να το δοκιμασω απο εκει και ονλαιν φαινεται να τα πινει. Ηταν 19ε σαν daily deal και με το 5% πηγαινε 18. Πριν λιγες μερες βαλανε το titanfall 2 στο vault και σημερα το battlefield 1. Ειναι απίστευτα vfm. 1
pollop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Την πηρα κ εγω την συνδρομη, απο το pc ειχα ατελειωτο loading time, απο την κονσολα ενεργοποιηθηκε κανονικα 1
mertaghon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Γεια σας παιδιά...μόλις αγορασα το xbox(...κυριως για τα forza,halo..κοκ...αλλα και για το backward compatibility) μιας και έχω και το PS4 και θα ήθελα λίγη βοήθεια σχ. με τα accounts προς αποφύγεις καμιας γκαφας.Συγκεκριμενα μπορώ αλλάζοντας μόνο το region να κάνω αγορά ή redeem code πχ σε αμερικάνικο και μετά να ξανά γυρίσω στο ελληνικό; Σε αντίθεση με το PS4 που πρέπει έχεις το κάθε account συγκεκριμενα με δηλωμενες διευθύνσεις κ.τ.λ;Παρεμπιπτόντως έμεινα έκπληκτος με την υπηρεσία...έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ή Microsoft.. ειχα παρει απο αλλη χωρα παλιοτερα ενα παιχνιδι πιο φθηνα και μετα το εκανα ξανα ελληνικο, ακομα μου δουλευει. αλλα δεν επιβεβαιωθηκε με μια προσπαθεια αυτο το σεναριο. οποτε την ιδια απορια εχω κι εγω. χμμ ισως αυτο σε βοηθα: εγω σημερα πηρα 5 παιχνίδια μτχ απο αμαζον co uk φθηνα 14,5 ευρω το xenoverse 8 ευρα pes2016 7 eu battlefront star wars κλπ εχει ψαξιμο αλλα θα βρεις μπολικα σε καλες τιμες σε σχεση με σκρουτζ ελλαδας και απο ebay,fr και βελγικο εχω παρει φθηνα παιχνιδακια 15-25 μτχ και καινουργια. φιλε καλοταξιδος κι εγω αγριος psας τοσα χρονια ευκολα ηρθα xbox για ιδιους λογους.. α και μια amex alpha bank εγω καρτα ουτε διευθυνσεις ουτε τπτ 1
VonLoutsos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κανουμε redeem τα Xbox360 Games With Gold χωρίς να καταχωρήσουμε κάρτα; (Λογαριασμός Τσέχικος και κάρτα Ελληνική.)
pollop Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγω που το ειχα ψαξει λιγο δεν βρηκα αλλον τροπο, μονο αν εχεις και 360 και τα κατεβαζεις εκει νομιζω δεν χρειαζεται καρτα
comfuzio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Βάλε ένα κουκουρούκου paypal account για πληρωμή αντί κάρτας
VonLoutsos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγω που το ειχα ψαξει λιγο δεν βρηκα αλλον τροπο, μονο αν εχεις και 360 και τα κατεβαζεις εκει νομιζω δεν χρειαζεται καρτα Δοκίμασα απο Xbox αλλά δεν γίνεται θέλει έγκυρο τρόπο πληρωμής. Βάλε ένα κουκουρούκου paypal account για πληρωμή αντί κάρτας Το έκανα αλλα δεν με άφηνε...Ακόμα και διεύθυνση νέα έβαλα στο Paypal (οτι και καλά οτι είμαι Τσεχία, αλλά έβλεπε IP το Paypal και συμπλήρωνε και από μόνο του Ελλάδα) Έστειλα σήμερα το απόγευμα και στο support του Xbox μπας και βρω καμιά λύση, αλλιώς αλλάζω την χώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις