comfuzio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Και εγώ ψάχνω 12μήνη συνδρομή σε καλή τιμή αλλά δεν έχω βρει κάτι σε καλή προσφορά ακόμα
Cyber_Spartacus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Και εγώ ψάχνω 12μήνη συνδρομή σε καλή τιμή αλλά δεν έχω βρει κάτι σε καλή προσφορά ακόμαΑν βρεις τίποτα στείλε γιατι εμενα τελείωσε αλλα ειμαι διακοπές και δεν το εχω ψάξει καθόλου 1
comfuzio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Αν βρεις τίποτα στείλε γιατι εμενα τελείωσε αλλα ειμαι διακοπές και δεν το εχω ψάξει καθόλου Υπάρχει η κλασική σίγουρη-ασφαλής λύση του goldxbox.gr αλλά παίζει στα 45. Μετά υπάρχουν σε διάφορα κλειδάδικα στα 40-42 αλλά έχουν ένα ρίσκο. Τώρα μεγάλο ή μικρό δεν το ξέρω και δεν ξέρω και τι επιπτώσεις έχει στο account μας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά...με βλέπω για goldxbox!
k_dinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 παιδιά για αναέωση της gold membership http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/xbox-live-12-month-gold-membership-plus-1-bonus-month-battlefield-4-design-xbox-360 αυτή βλέπω είναι η πιο συμφέρουσα, τυχαίνει να δίνει και bf4, ξέρετε μήπως άλλη καλή ευκαιριούλα να προτιμήσω?? edit: α ναι μου ήρθε το BlazBlue: Chrono Phantasma EXTEND πολύ αστείο και καλό αλλά θέλει χρόνο για να μάθεις τα κόμπο, οπότε δεν κάνει για κάποιον που θέλει απλά να κατβάσει και δείρει φίλους άμεσα χαχα Σίγουρα δίνει το παιχνίδι? Γιατί σε αυτήν πχ με το Call of Duty λέει ξεκάθαρα στο τέλος http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-2-month-xbox-live-gold-membership-modern-warfare-3-branded-xbox-360 PLEASE NOTE: NO BONUS MODERN WARFARE 3 CONTENT IS INCLUDED, THIS OFFER IS ONLY FOR A 14 MONTH XBOX LIVE SUBSCRIPTION
kaktos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Υπάρχει η κλασική σίγουρη-ασφαλής λύση του goldxbox.gr αλλά παίζει στα 45. Μετά υπάρχουν σε διάφορα κλειδάδικα στα 40-42 αλλά έχουν ένα ρίσκο. Τώρα μεγάλο ή μικρό δεν το ξέρω και δεν ξέρω και τι επιπτώσεις έχει στο account μας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά...με βλέπω για goldxbox! Αυτή η ασφαλής λύση του goldxbox δεν είναι τελικά και τόσο "ασφαλής". Αγόραζα συνδρομές για Xbox live gold από το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς και Microsoft points όταν υπήρχαν από το 2008 μέχρι τώρα. Τον περασμένο μήνα αγόρασα μια 12 μήνη συνδρομή (η τιμή της οποίας παρεπιπτόντως ανεβαίνει στο εν λόγω ηλ.καταστημα χρόνο με το χρόνο, θυμάμαι κάποτε είχε 36€) την οποια και πήγα να εξαργυρωσω στην κονσόλα. Δοκίμασα τα πάντα, εξαργύρωση στην κονσόλα, στην εφαρμογή του κινητού, στη σελίδα του Xbox.com από τον υπολογιστή...σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ ο κωδικός ήταν έγκυρος, στο τελευταίο στάδιο που πατούσα επιβεβαίωση ώστε να ενεργοποιηθεί η συνδρομή λάμβανα μήνυμα σφάλματος. Αποφάσισα λοιπόν να επικοινωνήσω με την ms απευθείας μέσω του online chat. Μετά από την συνομιλία μας, με έναν εκ των εκπροσώπων, καταλήξαμε ότι η συνδρομή είναι από τη Βραζιλία και για αυτό δεν μπορεί να εξαργυρωθεί στο δικό μου προφίλ. Ο εκπρόσωπος μου είπε να έρθω σε άμεση επαφή με τον πωλητή ώστε να μου την αλλάξει και να μου δώσει μια ευρωπαϊκή, κάτι το οποίο έκανα αμέσως μετά. Επικοινώνησα λοιπόν με τον πωλητή μέσω sms, με κάλεσε αμέσως μετά στο τηλέφωνο μου. Ο ίδιος επικαλέστηκε ότι οι συνδρομές είναι worldwide και τον ρώτησα πως εξηγεί ότι δεν εξαργυρώνεται η συγκεκριμένη. Η απάντηση του ήταν ότι έχει συμβεί και με αλλά άτομα που αγόρασαν και πως πρέπει να δοκιμάσω μέσω pc ξανά και ξανά ώστε να την εξαργυρωσω και κάποια στιγμή θα την δεχθεί το σύστημα. Μάλιστα μου πρότεινε μέχρι και τηλέφωνο να μου δώσει από άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα ώστε να τους συμβουλευτω και να μου πουν τι ακριβώς έκαναν. Δεν ανέφερε όμως επουδενί να μου κάνει αντικατάσταση τον κωδικό. Τελικώς, επικοινώνησα εκ νέου με την ms, ύστερα από δικές μου αποτυχημένες προσπάθειες ώστε να εξαργυρωσω τον κωδικο (έφτασα στο σημείο να κάνω migration το account σε βραζιλιάνικο και να βάλω vpn για να φαίνομαι Βραζιλία στο pc...αλλά τίποτα) και ο νέος εκπρόσωπος, ύστερα από την περιγραφή που του έκανα, δέχθηκε και μου αντικατέστησε τον κωδικό με έναν ευρωπαϊκό τον οποίο και εξαργύρωσα φυσιολογικά κάνοντας μετά από πολλές ώρες κούρασης και σπασίματος νεύρων,τελικώς, τη δουλειά μου. Η εμπιστοσύνη που είχα όλα αυτά τα χρόνια προς το συγκεκριμένο κατάστημα, χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγοράσω τίποτα πλέον από το goldxbox...
deliol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Σίγουρα δίνει το παιχνίδι? Γιατί σε αυτήν πχ με το Call of Duty λέει ξεκάθαρα στο τέλος http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-2-month-xbox-live-gold-membership-modern-warfare-3-branded-xbox-360 PLEASE NOTE: NO BONUS MODERN WARFARE 3 CONTENT IS INCLUDED, THIS OFFER IS ONLY FOR A 14 MONTH XBOX LIVE SUBSCRIPTION Η συγκεκριμένη είναι out of stock εδώ και πολύ καιρό .... Μόνο όσες λένε Buy now είναι διαθέσιμες: http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships Πχ: 12 μήνες 40,99€ : http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360 12+3=15 μήνες 47,19€ http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-3-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360 Από το συγκεκριμένο site έχω αγοράσει αρκετά παιχνίδια καθώς και 6-μηνη συνδρομή , αλλά και ετήσια πριν από 2 μήνες. Πάντα με άμεση αποστολή του κωδικού και αξιόπιστα χωρίς προβλήματα... Σου προτείνω μετά την αγορά και αφού σου έρθει ο κωδικός, να περιμένεις 5-10 λεπτά πριν τον εξαργυρώσεις. Την πρώτη φορά με την 6-μηνη συνδρομή, δεν δεχόταν τον κωδικό αμέσως μετά την συναλλαγή, μετά από 10 λεπτά όμως τον δέχτηκε... Όταν αγόρασα την ετήσια, περίμενα πρώτα λίγο και όταν έβαλα τον κωδικό τον δέχτηκε αμέσως... Μάλλον χρειάζεται κάποιο χρόνο για να "δηλωθεί" σαν ενεργός στη Microsoft... Τέλος, στην σελίδα του στο facebook σου δίνει κουπόνι για έξτρα 5% έκπτωση !!! 1
comfuzio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν μου έχει τύχει (ακόμα) κάτι τέτοιο από το site αυτό....ότι έχω πάρει από εκεί μου δούλεψε με την μια. Αλλά θα το έχω υπόψιν μου
kaktos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν μου έχει τύχει (ακόμα) κάτι τέτοιο από το site αυτό....ότι έχω πάρει από εκεί μου δούλεψε με την μια. Αλλά θα το έχω υπόψιν μου Και εμένα ήταν η πρώτη φορά που μου έτυχε, αλλά πραγματικά φοβήθηκα μην είχα θέμα γιατί τη συνδρομή τη μοιράζομαι κιόλας με ακόμα ένα παιδί και τα είχαμε δώσει μισά μισά...
mertaghon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 cdkeys 12+3 ok μια χαρά την αγορασες την 12+3 με 47 ευρα, και ολα καλά? 1
evts Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ναι κομπλε με την μια ανανεώθηκε Προπληρωμένη Χρυσή συνδρομή Xbox LIVE 15 μηνών Expires on χχ/χχ/2018. Paid with prepaid card. Την έχω αγοράσει πάνω από δύο εβδομάδες. 2
comfuzio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχει πάρει κανείς από kinguin που έχει μια 12μηνη με 37,49 να πει εντυπώσεις και αν αξίζει να την αγοράσω και εγώ; Είναι ότι πιο φθηνό έχω βρει για live Υπόψιν δεν έχω αγοράσει ποτέ live από το kinguin και δεν έχω ιδέα αν δεν είναι καλή! Link https://www.kinguin.net/gr/product/670161/xbox-live-gold-12-month-subscription-card/
lak10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 παιδια την black friday βγαζει προσφορες το amazon εγω πηρα 12 μηνη με 30 ευρω οποιος μπορει αξιζει να περιμενει
mertaghon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 παιδια την black friday βγαζει προσφορες το amazon εγω πηρα 12 μηνη με 30 ευρω οποιος μπορει αξιζει να περιμενει aχα καλα που το ειπες θα το ξερω να περιμενω 24 νοεμβριου! βαζει και παιχνιδια xbox one προσφορα τοτε? βεβαια μου ληγει τωρα οποτε θα τσιμπησω μια 12+ συνδρομη και την black friday stackaroumeee!!
ggramenos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Γεια σας παιδιά...μόλις αγορασα το xbox(...κυριως για τα forza,halo..κοκ...αλλα και για το backward compatibility) μιας και έχω και το PS4 και θα ήθελα λίγη βοήθεια σχ. με τα accounts προς αποφύγεις καμιας γκαφας.Συγκεκριμενα μπορώ αλλάζοντας μόνο το region να κάνω αγορά ή redeem code πχ σε αμερικάνικο και μετά να ξανά γυρίσω στο ελληνικό; Σε αντίθεση με το PS4 που πρέπει έχεις το κάθε account συγκεκριμενα με δηλωμενες διευθύνσεις κ.τ.λ;Παρεμπιπτόντως έμεινα έκπληκτος με την υπηρεσία...έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ή Microsoft..
Προτεινόμενες αναρτήσεις