Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την άλλη όμως αυτό είναι το καλό αυτών των συνδρομητικών υπηρεσιών που προσφέρει ΜΟΝΟ η MS προς το παρόν. Ότι έχεις επιλογές ανάλογα το budget σου. Περι αυτού ο λόγος.... των επιλογών.

Και ειδικά στην περίπτωση καινούργιων πελατών αν δεν θέλει κάποιος να ξεπεραδιαστεί (στην ελλάδα της κρίσης που λέμε) μια χαρά μπορεί να αποκτήσει το X1X και να παίξει τα "παλιά" Halo 5, όλη την σειρά Gears, mad max, SW Battlefront και λοιπά τέτοια indie παιχνίδια και τον επόμενο μήνα το budget του να πάει αποκλειστικά σε παιχνίδια.

Τέλος για κάποιους τα 100 ευρώ παραπάνω για UHD Βlueray και παιχνιδομηχανή (την καλύτερη κιόλας τεχνολογικά) είναι λόγος από μόνος του. Έτσι δεν ισχυριζόταν και η Sony για το PS3 και το BD-ROM του?  ;)

Βασικά στην Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει λόγος κάποιος να στραφεί στο one x....

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει όλο το "πακέτο" του xbox ....απλά και μόνο με το one S.

To one X απευθύνεται σε target group που θα πλήρωσει  premium τιμή για να πάρει καλύτερο hardware, το οποίο όμως τελικά  δεν αποτελεί generation leap.... ( jaguar cpu έχει, μην τρελαθούμε...)

Συνήθως οι καταναλωτές αυτοί δεν αγχώνωνται με τις τιμές των games και έχουν διαθέσιμο εισόδημα για ξόδεμα.

Από τη στιγμή που το PS4 pro αποτελεί μόνο το 1/5 των πωλήσεων του PS4 ( με 100-150 ευρώ διαφορά), προσωπικά, δε νομίζω ότι το one X θα κάνει σοβαρή επιτυχία όταν η διαφορά με το one S θα αγγιζει τα 250 με 300 ευρώ...

Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τις πωλήσεις hardware, ο μέσος gamer βάζει σε 2η μοίρα τις αναλύσεις, τα fps κτλ.

Τα υπόλοιπα είναι για να λεμε εμείς (που αποτελούμε το 2-3%) στα φορουμ ποιος την έχει μεγαλύτερη .... την ανάλυση....

.... και το one X αποτελεί την απάντηση της MS, μιας εταιρείας κολοσσου με απειρο χρήμα που έχει πληγωθεί το γόητρο της, στην αφραγκη Sony που της ρίχνει ξύλο  επι μια τετραετία! :P

Οσον αφορά τη Sony και το "Έτσι δεν ισχυριζόταν και η Sony για το PS3 και το BD-ROM του?"

Α) Τότε όλος ο πλανήτης ήταν σε αναπτυξη, δηλαδή καμία σχεση με το τωρινό μακροοικονομικό περιβάλλον.

Β) Ακόμα και στις ιδανικές μακροοικονομικές συνθήκες που επικρατούσαν, πήρε το τρίτο το μακρύτερο από τους gamers

Γ) Ξελάσπωσε και ισοφάρισε στο τέλος λόγω των exclusives και της υποστήριξης με AAA games  μεχρι το τέλος.....(κατι που συστηματικά αποφευγει η MS....)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσωπικά αν δεν εσκαγε δουλειά τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής σε νησί(Δεύτερα βράδυ το μαθα,Τέταρτη πρωί πήγα Ραφηνα για το πλοίο)θα τσιμπαγα xbox one από αγγελία που πετυχα στα 140 ευρώ με παιχνίδι σφραγισμένο. Ναι δεν είναι το s αλλά έχει 360 ευρώ διάφορα από το onex παρακαλώ. Βέβαια στην περίπτωση μου δυστυχώς είχα πρόβλημα αφού το σπίτι που προσωρινά μένω έχει μία 22 άρα crt τηλεόραση... Αυτά επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω.... Έτσι τρεξτε να πάρετε το one x (όπως κάνανε κάποιοι με το pro)και μετά να λέτε πολύ ακριβά τα παιχνίδια .
Αλλά όλα αυτά πάντα είναι ψιλά γραμματα ας γενικευσουμε με αναλύσεις για τις εταιρίες και τα οικονομικά τους μοντέλα ε???
Τα ίδια και στα pc πάει ο άλλος σκάει ένα σκασμο λεφτά για pc και μου την βγάζει κυρίως με παιχνίδια από Θείο. Και στα κινητά το ίδιο. Δώσε κοσμε 500 και 600+ ευρώ για κινητά (στην Ελλαδα ) και από store μην αγορασεις τίποτα και μην βάλεις ποτέ κάρτα. Ε τι κορόιδο είμαστε? Αθάνατες Ελληνικές νοοτροπίες.

Ναι το oneX είναι φοβερό εργαλείο για όποιον όμως έχει και ανάλογο πορτοφόλι να το στηρίξει(αν δεν έχει ήδη xboxone να έχει και κάποιους τίτλους ήδη).
Το χω ξαναπει αλλά για δεδομένα ελλαδας η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή είναι ones η απλό από αγγελίες . Τα ρέστα ας πάνε σε τηλεόραση,παιχνίδια/ περιφερειακά,ένα δεύτερο ps4/switch η για την κονσόλα επόμενης γενιάς .
Πριν λίγες μέρες έπαιζε Αγγλια xbox one s 1 tb με 3 πρόσφατα παιχνίδια τύπου horizon 3 στα 230 ευρώ. Περιμένω bundle xbox one s κάτω των 200ευρω στα black friday και γιορτές.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Εγώ το X θα το πάρω αλλά όχι αυτό το σκέτο με 1TB δίσκο.

Θα περιμένω λίγο να βγει κάποια collectors a la Gears of War 4 του S με 2TB HDD και μετά θα κάνω την κίνηση. Βιβλιοθήκη άλλωστε έχω για το ONE οπότε δεν με καίει να αγοράσω και εξτρά παιχνίδια.

Μακάρι να βγάλουν καμία υπηρεσία "απόσυρσης".

Εγώ άνετα θα έδινα το One S + ένα λογικό ποσό, περίπου 150€ για να πάρω το ΟΝΕ Χ. (Είμαι κάτοχος 4k OLED TV)

Τώρα όμως με την διαφορά να βγαίνει πάνω από 300€, ούτε που το σκέφτομαι.

Ε, 150 ευρώ δεν είναι λογικό πόσο, είναι κλεψιά. Μακάρι αλλά ούτε στο πιο τρελά μας όνειρα.

Αν έκαναν κάποια τέτοια κίνηση (όχι σαν πρόμο για λίγο καιρό) τότε περίμενε 250-300 ευρώ συν την κονσόλα.

Εγώ το X θα το πάρω αλλά όχι αυτό το σκέτο με 1TB δίσκο.

Θα περιμένω λίγο να βγει κάποια collectors a la Gears of War 4 του S με 2TB HDD και μετά θα κάνω την κίνηση. Βιβλιοθήκη άλλωστε έχω για το ONE οπότε δεν με καίει να αγοράσω και εξτρά παιχνίδια.

θα τσουζει σε τιμή πάντως. Ή έκδοση του forza και halo 5 ήταν λίγο τσιμπημενες.
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα τσουζει σε τιμή πάντως. Ή έκδοση του forza και halo 5 ήταν λίγο τσιμπημενες.

Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζεις εδώ. Xbox δεν έχεις εντούτοις πετάς ατάκες γιατί δεν έχω πάρει pro ενώ είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά που να σκεφτείς ότι τόσο αργά στην ζωή του ps ίσως να ήθελε κάποιος να περιμένει να δει και την απάντηση.. Επίσης μου την λες ότι ενώ δεν έχω xbox ότι δεν έχω λόγο να γράφω ή να εκφέρω άποψη ενώ εσύ μια χαρά νιώθεις άνετος να γράφεις εδώ και να λες ότι είναι ακριβά τα παιχνίδια ενώ παραπάνω εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκες ότι και εσύ δεν έχεις xbox και ότι δήθεν θα το αγόραζες για τις διακοπές (σοβαρά? την πάλευες με το game gear υποθέτω).

Επίσης μιλάς για τα "ακριβά" παιχνίδια του x ενώ ταυτόχρονα παραλείπεις να πεις ότι είναι play anywhere δηλαδή παίρνεις το ίδιο παιχνίδι και για PC και για XBOX. Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο το έχεις και αλλού.

Σε παρακαλώ πολύ άσε μας ήσυχους εδώ και γύρισε στα ps4 forum (εκτός insomnia) που συχνάζεις. Μην μας το παίζεις price sensitive ενώ στο XBOX έχουμε με 14 ευρώ 150 παιχνίδια έτοιμα εκ των οποίων τα μισά τουλάχιστον ΑΑΑ. Ειδικά όταν ήσουν αγοραστής (όχι εσύ ίσως αλλά πολλοί) του KNACK και του The Order για 60 "φρέσκα." 

Θα μας κάνεις και μάθημα - άκου εκεί τσούζει η τιμή ...λίγο. Θα έπρεπε να μας πληρώνουν ίσως.

Επίσης πως μπορείς να συγκρίνεις το ps4pro με το scorpio. PC δεν έχεις ? Έχεις. Τα ίδια textrures φορτώνει μια κάρτα με 2 gb και τα ίδια μια με 4? Έχεις ιδέα γιατί μιλάς? Ξέρεις τι εστί bandwitdth/rops/TMU?

Ξέρεις τι θα κάνει το Χ ενώ ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει?

Πως εκφέρεις άποψη για κάτι που δεν κατανοείς? Το scorpio έχει 16 AF σε όλα τα games boosted/patched και μη και εσύ επιμένεις να νομίζεις ότι πρόκειται για για κάτι αντίστοιχο του PS4pro. Αμ δε...

Έλεος με αυτό το damage control και τα πλάγια χτυπήματα στο xbox.. πονάει το X πολύ ε? Aς φρόντιζε ανταγωνισμός να βγάλει ένα σωστό μηχάνημα να μην ψάχνεται ο κόσμος με laptop coolers καλοκαιριάτικα.

Άκου εκεί xbox με 140 ευρώ σφραγισμένο... αλλά δεν το πήρα γιατί πήγα νησί. Ποιόν κοροϊδεύεις? 

Και εγώ βρήκα το ps4 με 20  γιατί να δώσω άλλα 340 για pro??. Τι σχέση έχει αυτό και κυρίως η διαφορά των 360 ευρώ από το Χ που αναφέρεις???

Επεξ/σία από Steve_Sheep

Όσο για το ps4 forums το είχα γράψει πέρυσι τον Δεκεμβριο στο θέμα του ps4 ότι θα συμμετείχαν εκεί περισσότερο πλέον,για τον πολύ απλό λόγο ότι στο ινσομνια στο θέμα παιχνιδιών είναι νεκρά η κατάσταση και δεν μπορείς να κουβεντιάσεις για νέα παιχνίδια.
Όσο για το αν πιστεύεις η όχι αυτά που ανεφερα περί xboox δεν με απασχολεί. Το ξαναλεω όταν εμείς τον Σεπτεμβριο θα παίζουμε forza 7 εσύ αγαπητέ κάτσε ανέλυε τα tera flops....
Το ότι έχω για τώρα pc και λόγω xbox anywhere δεν σημαίνει ότι αν πάρω ένα xboxone για την περίοδο του καλοκαιριού θα βγω κερδισμένος αφού δεν θα μπορώ να πάρω μαζί μου το pc?
Και επειδή δεν θέλω να κλειδωθεί το θέμα η να πάει σε τσακωμό(όπως έκανες πέρυσι τον Σεπτεμβριο οκτωβριο στο θέμα του ps4 και του ninty gr και πριν κάτι εβδομάδες στο θέμα του switch)το σταματάω εδώ και ignore γιατί ούτως ή άλλως μόνο για αναλύσεις,teraflops και υπηρεσίες σε ενδιαφέρουν αφού μόνο για αυτά μιλάς και όχι για τα παιχνίδια αυτά καθαυτά.

Βέβαια που να σου περάσει από το μυαλό ότι ένας κάτοχος πολλαπλών συστημάτων σκέφτεται διαφορετικά την αγορά μιας επιπλέον κονσόλας από εσένα που είσαι χωρίς καμία κονσόλα νέας γενιάς. Και νομίζω ότι έχω ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια ότι είμαι pc gamer στα multiplatform και console gamer στα exclusives.

Fulgore - έχω συμφωνήσει και έχω διαφωνήσει σε πολλά που γράφεις. Αλλά το να με τα κάνεις κατίνα που λέμε πρώτη φορά το κατάφερες. Και να είσαι σίγουρος ότι προσπάθησες πολύ.

Και να σου πω την αλήθεια δεν χαίρομαι για το παραπάνω post. Απλά νιώθω ότι με ανάγκασες. 

Δυστυχώς.

Τελευταια μου απαντηση πανω σε αυτο.Εσυ πρωτος μιλησες για forum εκτος insomnia και σου απαντησα αναλογα περι νιντυ,πραγματα που για κακη σου τυχη ειχε αναφερει ο συμφορουμιτης στο θεμα του ps4 και ειχε ανεβασει και links τοτε.

Οσο για τα περι xbox αν ηθελα να το θαψω θα το εκανα πολυ ευκολα και πολυ πιο εντονα.

Αλλα για ποιο λογο να το κανω οταν τα exclusive του απο παλια μαρεσαν και ειχα και τις προηγουμενες κονσολες της εταιρειας μεχρι τωρα?

Με ρωτησες αν γνωριζω τι παει ειναι το bandwith/rops/tmu. Η απαντηση ειναι οχι και ουτε που με ενδιαφερει.Και αν κρινω και απο την κουβεντα των υπολοιπων στο θεμα αυτο και του ps4 μαλλον κανενα αλλο δεν ενδιαφερει αφου κανεις δεν μιλαει για αυτα.

Τα παιχνιδια μας ενδιαφερουν οπου παιχνιδια εννοω φυσικα multiplatform και μιας και μιλαμε για κονσολες και τα exclusives.

Xboxone αυτη την στιγμη δεν εχω αλλα εχω σχεδον ολα τα νεα exclusive του στο pc και ναι καλα το καταλαβες τα παιζω με xbox one controller. Αρα πιστευεις οτι μου ειναι δυσκολο αν το χρειαστω μελλοντικα να βρω μια used κονσολα ακομα και χωρις controller κατω των 100ευρω?

Αλλα ειναι και το switch που με ενδιαφερει σε βαθος χρονου. Αρα ναι εσενα μπορει να σου φαινεται η επιλογη κονσολας ως κατι το υπερβολικα απλο,αλλα για οποιον θελει να εχει παραπανω απο μια κονσολες η συντηριση τους μονο ευκολη υποθεση δεν ειναι ειδικα για δεδομενα ελλαδας.

Οσο για την sony που αναφερεις γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι την εχω οχι μονο στο playstation αλλα και σε αλλα προιοντα της,αλλα δυστηχως εχει δυνατα exclusives που ουτε στο pc δεν τα βρισκεις και αξιζουν, και φυσικα ολα τα ιαπωνικα στουντιο απο πισω της. Κοινως αναγκαιο κακο ειναι. 

Τελος απο μενα το μικρο αυτο οφ τοπικ. Ενα οφ τοπικ το οποιο φυσικα εν μερη ειναι αποτελεσμα της απουσιας τιτλων φετος για το xbox. Αυτη ειναι καλως η κακως η πραγματικοτητα και η αληθεια και η τωρινη κατασταση της αγορας.

Οσο το γιατι δεν πρεπει να δουμε διαφορες στα frames  στα  multiplayer παιχνιδια(το λεει και στο 6;36 περιπου)

https://www.youtube.com/watch?v=Smn_ZUGK7ZQ

Παιδιά σε forum είμαστε, θα ακούσουμε (ή μάλλον διαβάσουμε) πολλά, κάποια θα μας αρέσουν και θα συμφωνήσουμε. Με κάποια άλλα πάλι όχι. Εγώ έχω πατήσει "μου αρέσει" σε posts και των δύο σας και ας είναι μερικά πράγματα που δεν συμφωνώ.

Δεν υπάρχει λόγος για ignore :) 

Δεν είναι θέμα διαφωνίας . Είναι θέμα ότι από την μία πλευρά εγώ,εσύ και τα άλλα παιδιά στο θέμα εκφερουμε άποψη επειδή παίζουμε παιχνίδια αυτής της γενιάς και ο άλλος εκφέρει άποψη απλά με κάποια specs και τεχνικά που διαβάζει στο internet.Άρα όπως καταλαβαίνεις όταν ο ένας έχει επαφή και προσωπική άποψη στο ζουμί που είναι τα παιχνίδια και ο άλλος όχι ,προφανώς και δεν μπορεί να βρεθεί άκρη. Δεν είναι θέμα like και dislike.

Τέλος θεωρητικά έχω και xbox one(του αδελφού μου αν και του αρέσουν τα αθλητικά/sport μόνο)απλά εν μέρη δεν το μετραω μιας και δεν είναι δικιά μου αγορά.Και στο άλλο θέμα του ps4 παρόλο που υπάρχουν πολλά exclusive,το κεντρικό θέμα όλο σε ps4 vs ps4 pro γυρίζει σε κάθε ευκαιρία για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν γίνεται κουβέντα για τα παιχνίδια αυτά καθ αυτά προφανώς γιατί λίγοι αγοράζουν πέραν των mainstream τύπου uncharted,gow και horizon. Γιαυτό και είχα αναφέρει πιο παλιά ότι όποιος θέλει θα είμαι στο γειτονικό forum γιατί μόνο εκεί γίνεται κουβέντα για τα παιχνίδια .

Και φυσικά θα θυμάσαι στο gears of war 4 θεμα ότι όσον αφορά το multiplayer από όλο το forum μόνο 2 άτομα σχολιαζατε γιαυτό.

Γενικά παρατηρώ ότι έχει πέσει δραματικά η συμμετοχή που σημαίνει ότι ο κόσμος στο forum

Μπαίνει απλά στο θέμα του xbox για καμιά προσφορά

Ή δεν αγοράζει πλέον πολλά σύγχρονα παιχνίδια

Ή ότι έχει ξενερωσει γενικά με την όλη εξέλιξή στο gaming με κερασάκι στην τούρτα αυτά που γράφονται περί exclusive από δω και από εκεί

Ή ότι οι περισσότεροι κάτοχοι xbox πλεον έχουν μεταφερθεί στο pc για τα μελλοντικά exclusives τι να πω.

Ενδεικτικά στα προηγούμενα θέματα forza

Forza 5 στις αρχές της κονσόλας http://www.insomnia.gr/topic/490354-forza-motorsport-5-xbox-one/page-28 κοντά 30 σελίδες

Forza horizon 2 16 σελίδες

Forza motorsport 6 http://www.insomnia.gr/topic/555683-forza-motorsport-6-xbox-one/page-4 με το ζόρι 4 σελίδες.

Στηβ για εταιρειες ειναι η συζητηση. Κ μαλιστας κολοσσιαίες. Και οι 2 τις εχουν κανει κ θα τις κανουν κ τις επιτυχιες τους κ τις λαδιες τους. Η Ms καλα το παει απο τοτε που ανελαβε ο Σπενσερ στο hw. Τωρα καπου διαβασα θα ασχοληθει κ με τα αποκλειστικα. Θελει πολλη δουλεια, πολλη υπομονη κ το κυριοτερο για μας πολυ χρονο,προκειμένου να καλυψει το χασμα εκει.

• Like 1

Ξέρεις που εντοπίζω όμως το πρόβλημα τώρα με την MS?. Στο ότι με αυτά και με εκείνα μπορεί να μην έχασε απλώς μια μάχη αλλά τον πόλεμο γενικώς. Με την τεχνολογία που χρησιμοποιούν τώρα οι κονσόλες δεν υπάρχουν πια γενεές για να ξαναρίξεις την τράπουλα. Για αυτό με βλέπεις και δίνω τόση βάση στο F/B compatibility. Για παράδειγμα ποιός θα έχει χτίσει μια μεγάλη βιβλιοθήκη στο ps4 και δεν θα πάει στο ps5 αν είναι προς τα πίσω συμβατό με το 4. Για αυτό είδες ότι και πολύ πήδηξαν από το ένα καράβι στο άλλο. Το BC της MS ήρθε αργά δυστυχώς γιατί ήταν μια συνθήκη η οποία θα μπορούσε να κρατήσει τον κόσμο της. Το μόνο που μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος είναι ότι με την ms θα υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα. Με την διαφορά όμως σε εγκατεστημένη βάση η sony έχει πραγματικά το πάνω χέρι ανάλογα πως θα χειριστεί την επόμενη γενιά με την συμβατότητα.

Για τα άλλα που γράφεις συμφωνώ 100%.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...