Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν θα έφταναν ούτε 2 PS4 να κάνουν simulate των cell Site: http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-19-dont-hold-your-breath-for-ps4-backwards-compatibility Emulate εννοείς μάλλον και ούτε το X1 κάνει emulate το X360 (προφανώς δεν μπορεί). Αν μιλούσαμε για emulation, τότε δεν θα χρειαζόταν να προστίθενται σιγά σιγά τα X360 games, θα έτρεχαν όλα στον emulator (θεωρητικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος, εντελώς μπακαλίστικο: Αυτό που λέμε BC με το X360 στο X1 δεν είναι BC με την ευρεία έννοια του όρου, τουλάχιστον έτσι όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου, δηλαδή το X1 δεν έχει «μέσα» του ένα X360, όπως πχ έχει το Wii U ένα Wii «μέσα» του. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προσθέτουν σιγά σιγά τα games του X360 γιατί χρειάζεται να γραφτεί κώδικας που θα «μεταφράζει» το κάθε X360 game στην γλώσσα που «καταλαβαίνει» το X1, αφού μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικής αρχιτεκτονικής. Γιατί δεν κάνει και η Sony το ίδιο; Γιατί δεν «μεταφράζει» τα PS3 games στην γλώσσα που θα «καταλαβαίνει» το PS4; Γιατί απλώς είναι άσχετοι? ή τους συμφέρει το Milking Με τα remaster ή το PSNOW (ΛΟΛ)? Δεν ξέρω ίσως και η MS να έπρεπε να αρχίσει τα remaster για να δούμε τι θα γίνει στο τέλος ποιός θα έχει πιο πολλά exclusives. Rare i am talking to you Στο μεταξύ μιλώντας τεχνικά το fatps3 είχε όντως τα σωθικά του 2 μέσα όπως και το pro είναι ΙΔΙΟ με το απλό ρίχντας και κόβοντας clocks και CU (Compute Unιts) όπως στο απλό. Και τολμούν κάποιοι και το συγκρίνουν με το scorpio lol.... Γιατί πάλι πρέπει να συγκρίνουμε τιμή με άλλα συστήματα; Άλλα πράγματα προσφέρει το καθένα.. Btw η τιμή των άλλων συστημάτων έχει ήδη πέσει και λογικά θα πέσει αρκετά ακόμα.. Το σχόλιο μου ήταν καθαρά για την υπηρεσία gamepass και το εάν αρκεί μόνο αυτό για έναν κάτοχο one x και ναι επιμένω σε αυτό που είπα. Καλή υπηρεσία αλλά όχι κάτι το τρομερό όπως το παρουσιάζεις. Το ότι έχει παιχνίδια σαν το Mad Max για καλό το είπες ; Μια που ανακοινώθηκε και μια που ξεχάστηκε και σίγουρα ένας που θα αγοράσει καινούργια κονσόλα το 2017 δεν θα ασχοληθεί ακόμα και τσάμπα να του τη δώσουν για ένα μήνα. Η λίστα με τα παιχνίδια που προσφέρει είναι Site: εδώ εάν κάποιος θέλει να ρίξει μια ματιά και να καταλάβει για τι παιχνίδια μιλάμε. Όσο για το BC από PS3 πιστεύεις ότι είναι θέμα software και όχι λόγω του cell που εξαιτίας του οι developers δεν μπορούσαν να μεταφέρουν ούτε multiplatform και κάποιοι κάνουν party που επιτέλους κατάφεραν να τρέξουν σε emulator το demon souls σε PC με i7; Ξέρω ότι και το 360 δεν ήταν x86 αλλά δεν ήταν και το χάλι του cell. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει και δυστυχώς εάν θέλω να παίξω ni no kuni θα πρέπει να βρω άλλη κονσόλα.. Όσον αφορά το BC του xbox δεν υποστηρίζει όλους του τίτλους αλλά πάρα πολλούς. Επίσης, δεν βάζεις το δισκάκι του 360 στο one και αρχίζεις να παίζεις. Το βάζεις και κατεβάζει μία έκδοση αποκλειστικά για το one. Δεν έχει κάνει κανένα μαγικό η microsoft να παίζει το παιχνίδι από μόνο του σε 1080p και 16xAF. Σαν τσάμπα remaster δεν είναι ένα πράγμα ή έχω καταλάβει λάθος; Δεν θα έφταναν ούτε 2 PS4 να κάνουν simulate των cell Site: http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-19-dont-hold-your-breath-for-ps4-backwards-compatibility Όντως κατεβάζει άλλο binary - exe που λέμε αλλά είναι αξιοθαύμαστο αυτό που κάνουν. Πιο αξιοθαύμαστο είναι ότι στο One X θα έχει και βελτιώσεις σαν να έπαιζες ένα παιχνίδι από το GoG. Όσον αφορά τον Cell - καλά χριστούγεννα. Και ο ppc του x360 στα 3.2 ghz μανίκι είναι για το One-S αλλά δεν έχει αυτό σημασία. Τόσο αδύναμο είναι το ps4 να έχει BC έστω και με το ps1/2 ? Άσε το 3 που είναι exotic... Μάλλον όχι.....ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Emulate εννοείς μάλλον και ούτε το X1 κάνει emulate το X360 (προφανώς δεν μπορεί). Αν μιλούσαμε για emulation, τότε δεν θα χρειαζόταν να προστίθενται σιγά σιγά τα X360 games, θα έτρεχαν όλα στον emulator (θεωρητικά). Emulation είναι και ακόμα και στους emulators κάποια παιχνίδια θέλουν tweaks για να τρέξουν σωστά. Site: https://www.engadget.com/2015/06/18/xbox-one-backward-compatibility-how-it-works/ Από συνέντευξη του Shannon Loftis - Microsoft General Manager of Games Publishing How does it work, technologically? It wasn't easy. It took some pretty dedicated engineering effort and very talented engineers. What they did was they created a software-based 360 emulation within the Xbox One architecture. So, when you put your disc in the drive, we're actually loading up an emulator, and then we put up a little portion of the Xbox 360 dashboard and you use that dashboard to launch into your game. You still have access though to all the great Xbox One features: game streaming, game DVR, screenshots. It works for digital games as well and your saved games do transfer. Gamers have put so much into 360 games, so much passion, energy, time, money, and that value I think is important for us to bring into the Xbox One story. Γιατί απλώς είναι άσχετοι? ή τους συμφέρει το Milking Με τα remaster ή το PSNOW (ΛΟΛ)? Δεν ξέρω ίσως και η MS να έπρεπε να αρχίσει τα remaster για να δούμε τι θα γίνει στο τέλος ποιός θα έχει πιο πολλά exclusives. Rare i am talking to you Στο μεταξύ μιλώντας τεχνικά το fatps3 είχε όντως τα σωθικά του 2 μέσα όπως και το pro είναι ΙΔΙΟ με το απλό ρίχντας και κόβοντας clocks και CU (Compute Unιts) όπως στο απλό. Και τολμούν κάποιοι και το συγκρίνουν με το scorpio lol.... Όντως κατεβάζει άλλο binary - exe που λέμε αλλά είναι αξιοθαύμαστο αυτό που κάνουν. Πιο αξιοθαύμαστο είναι ότι στο One X θα έχει και βελτιώσεις σαν να έπαιζες ένα παιχνίδι από το GoG. Όσον αφορά τον Cell - καλά χριστούγεννα. Και ο ppc του x360 στα 3.2 ghz μανίκι είναι για το One-S αλλά δεν έχει αυτό σημασία. Τόσο αδύναμο είναι το ps4 να έχει BC έστω και με το ps1/2 ? Άσε το 3 που είναι exotic... Μάλλον όχι.....ε? Site: http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-19-dont-hold-your-breath-for-ps4-backwards-compatibility Αντιγράφω από Digital Foundry τα λόγια του Leadbetter: PS3 was the last in a long line of games consoles to feature bespoke, 'exotic' hardware - in this case, the Cell processor with its ultra-fast satellite co-processors - the SPUs. The general direction of hardware design in the industry has moved away from those ideas - the SPU set-up is almost completely alien to the way CPUs are made these days - so while the PS4's processing cores are relatively capable, emulating the SPUs in real-time would be a colossal undertaking from an engineering perspective.In part, this explains why Sony undertook cloud streaming with PlayStation Now - getting that to work was challenging enough, but I suspect it's a more straightforward task than running six 3.2GHz SPUs on a low-power 1.6GHz x86 cluster. Πιστεύω 2-3 πραγματάκια παραπάνω από εμάς τα ξέρει ο Leadbetter... To PS4 από επιλογή της sony δεν έχει compatibility με PS1, PS2 και όχι λόγο ανικανότητας όπως λες αλλιώς δεν θα υπήρχε backward compatibility ούτε στο PS3. Οπότε μάλλον του συμφέρει το milking...Μακάρι να ήταν και επιλογή της SONY να μην έχει backwards compatibility και το 4 μήπως και στο μέλλον κάτι άλλαζε αλλά δυστυχώς είναι τεχνικοί λόγοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Malthador δεν είμαι κατά του bc. Εγώ είπα ποιος θα σκάσει 500ζεστα ευρώ day one για να ασχοληθεί κυρίως με παιχνίδια προηγούμενης γενιάς. Καλό είναι που υπάρχει η δυνατότητα από το καθόλου αλλά πιο πολύ δείχνει προς το παρόν feature για να καλύψουν την έλλειψη exclusive. Για την sony δεν θέλω να κάτσω να αναλυσω γιατί κάνει ότι κάνει γιατί και λάθος θέμα είναι γιαυτό και γενικά τους έχω αρκετά μαζεμένα. Η προηγούμενη γενιά έχει παιχνίδια διαμάντια πραγματικά που εννοείται παίζονται ακόμα και τώρα άνετα. Το προηγούμενο μου μήνυμα το έγραψα με αφορμή αυτό που έγραψε ο Steve ότι όποιος πάρει το one x θα δώσει και 10 ευρώ (θα δίνει είναι το σωστό γιατί είναι μηναία υπηρεσία) και καθάρισε. Εκεί διαφωνώ..δεν υπάρχει κανένας που θα σκάσει 500 ευρώ και δεν θα κοιτάξει να πάρει πρώτα 2-3 φρέσκα παιχνίδια που θα απογειώνουν το μηχάνημα αλλά θα πει ας δώσω τώρα μόνο 10 ευρώ να παίζω τίτλους του 360 και κάποιους του one. Σε καμιά περίπτωση δεν υποτίμησα την σημασία του BC και εννοείται κι εγώ παίζω ακόμα τίτλους της προηγούμενης γενιάς. Όπου να ναι θα ξεκινήσω το mass effect 3 (αγορασμένο σε retail πριν λίγο καιρό) ώστε αργότερα να πιάσω και το andromeda. Θα ήθελα να συνεχίσω και το ni no kuni αλλά απο βλακεία μου χάλασα το PS3 και στο 4 δεν παίζει και ούτε θα παίξει ποτέ BC να ναι καλά ο cell... από εκεί καταλαβαίνεις πόσα χρήματα και τι παιχνίδια θα αγοράζει ο καθένας από πλευράς ποικιλίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στο forum πέραν των exclusive για ps4 (παρόλο που υπάρχουν πολλοί που συμμετέχουν στα κεντρικά θέματα) και 2-3 multiplatform,στα αλλά θέματα γνωστών παιχνιδιών υπάρχει ησυχια. Προσωπικά και εγώ είμαι στην κατηγορία που θέλω το bc πολύ(κάτι που μου προσφέρει στην παρούσα φάση μόνο το pc) αλλά προφανώς και με ενδιαφέρει περισσότερο η νέα γενιά μιας και δεν έχασα πολλά παιχνίδια που με ενδιέφεραν από την προηγούμενη(δεν προλαβα το halo 4 και judgement)Για τον συμφορουμιτη steve μου θυμίζει τα άτομα που παραπονιούνται για τα δωρεάν παιχνίδια του ps plus όχι γιατί είναι όντως fail αλλά γιατί γενικά δεν αγοράζουν παιχνίδια και θέλουν να την βγάλουν με τα δωρεάν κυρίως. Το gaming είναι ακριβό hobby ειδικά αν κάποιος έχει πολλές κονσόλες. Όταν κάποιος παίρνει την απόφαση να αγοράσει xbox one s,ps4(η και switch πχ)δεν γίνεται μετά να παραπονιέται για τις τιμές των παιχνιδιών. Εκεί πάει και αυτό που είπε ο grim πιο πίσω για μένα όσον αφορά τα παιχνίδια που αγοράζω. Προφανώς αν είχα αγοράσει τώρα 3ds xl,ps4,xbox one,switch δεν γίνεται μετά να έλεγα ότι δεν θα πάρω το forza 7 επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά. Γιαυτό το λόγο δεν έχω παρει xbox ακόμα .Ειδικά στην Ελλαδα που μένουμε οι περισσότεροι με τους μισθούς που έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Για τον συμφορουμιτη steve μου θυμίζει τα άτομα που παραπονιούνται για τα δωρεάν παιχνίδια του ps plus όχι γιατί είναι όντως fail αλλά γιατί γενικά δεν αγοράζουν παιχνίδια και θέλουν να την βγάλουν με τα δωρεάν κυρίως. Το gaming είναι ακριβό hobby ειδικά αν κάποιος έχει πολλές κονσόλες. Να σταθώ λίγο εδώ για το ps plus. To ps plus αν δεν το πάρεις για τα παιχνίδια(όπως εγώ) θα το πάρεις για το on-line κομμάτι...τα πιο πολλά games όμως του ps4 είναι single player. ΠΧ Horizon Zero Dawn. Αλλά και άλλα που έχουν ένα on-line κομμάτι πχ TLOU λίγο που έπαιξα ήταν...μάπα; Και ναι το gaming είναι ακριβό hobby δεν χωράει αμφιβολία περί αυτού αλλά θα βοήθαγε πάρα πολύ ΑΝ έδιναν στο plus και κανέναν τίτλο της προκοπής! Κοιτάζω τα 2 τελευταία χρόνια τους τίτλους που έχω στο xbox (one & 360) κοιτάζω και από την άλλη του ps4 και δεν βρίσκω κανέναν λόγο πέραν από 1-2 τίτλους λόγο να πληρώσω συνδρομή στην sony. Υ.Γ Αξίζει καμιά φορά για τις εκπτώσεις το Plus αλλά αφού πήρα ήδη τους τίτλους που με ενδιέφεραν και δεν έχω τίποτα στην wishlist ούτε γι'αυτόν τον λόγο αξίζει! Και στα του xbox, μου λήγει σε λίγες μέρες το live, παίζει σε πιο καλή τιμή η ετήσια από το goldxbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Emulation είναι και ακόμα και στους emulators κάποια παιχνίδια θέλουν tweaks για να τρέξουν σωστά. Site: https://www.engadget.com/2015/06/18/xbox-one-backward-compatibility-how-it-works/ Από συνέντευξη του Shannon Loftis - Microsoft General Manager of Games Publishing How does it work, technologically? It wasn't easy. It took some pretty dedicated engineering effort and very talented engineers. What they did was they created a software-based 360 emulation within the Xbox One architecture. So, when you put your disc in the drive, we're actually loading up an emulator, and then we put up a little portion of the Xbox 360 dashboard and you use that dashboard to launch into your game. You still have access though to all the great Xbox One features: game streaming, game DVR, screenshots. It works for digital games as well and your saved games do transfer. Gamers have put so much into 360 games, so much passion, energy, time, money, and that value I think is important for us to bring into the Xbox One story. Δεν νομίζω ότι ισχύει ακριβώς αυτό, στο λέω από την εμπειρία που έχω. Όταν το X1 κατεβάζει αρχεία για κάποιο X360 game, κατεβάζει πολλά GB's. Δεν μιλάμε απλά για teaks, μιλάμε για πολύ κώδικα. Malthador δεν είμαι κατά του bc. Εγώ είπα ποιος θα σκάσει 500ζεστα ευρώ day one για να ασχοληθεί κυρίως με παιχνίδια προηγούμενης γενιάς. Καλό είναι που υπάρχει η δυνατότητα από το καθόλου αλλά πιο πολύ δείχνει προς το παρόν feature για να καλύψουν την έλλειψη exclusive. Είναι ικανή συνθήκη, όχι αναγκαία. Προφανώς και κανένας δεν θα σκάσει ένα σωρό λεφτά για να παίζει παλιά παιχνίδια. Θα τα σκάσει όμως ευκολότερα αν γνωρίζει πριν τα σκάσει ότι: α) θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την ήδη χτισμένη βιβλιοθήκη του β) αν δεν έχει χτισμένη βιβλιοθήκη day one, θα έχει μερικές εκατοντάδες τίτλους να παίξει πέραν των launch games, έστω και της προηγούμενης γενιάς Όταν τα μηχανήματα έχουν μερικά χρόνια στην αγορά και έχουν ήδη τρανταχτές κυκλοφορίες, προφανώς το BC παίζει δευτερεύον ρόλο και είναι συμπληρωματικό σαν feature (όχι λιγότερο χρήσιμο πάντως). Σε γενικές γραμμές πάντως, αν κρίνω από αυτό το forum, παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που κάνουν κάθε τόσο revisit παλιούς τίτλους 10 ή 15 χρόνων, οπότε δεν βλέπω το BC με τον ίδιο τρόπο που το βλέπουν οι υπόλοιποι φαντάζομαι. Για τον συμφορουμιτη steve μου θυμίζει τα άτομα που παραπονιούνται για τα δωρεάν παιχνίδια του ps plus όχι γιατί είναι όντως fail αλλά γιατί γενικά δεν αγοράζουν παιχνίδια και θέλουν να την βγάλουν με τα δωρεάν κυρίως. Το gaming είναι ακριβό hobby ειδικά αν κάποιος έχει πολλές κονσόλες. Όταν κάποιος παίρνει την απόφαση να αγοράσει xbox one s,ps4(η και switch πχ)δεν γίνεται μετά να παραπονιέται για τις τιμές των παιχνιδιών. Εκεί πάει και αυτό που είπε ο grim πιο πίσω για μένα όσον αφορά τα παιχνίδια που αγοράζω. Προφανώς αν είχα αγοράσει τώρα 3ds xl,ps4,xbox one,switch δεν γίνεται μετά να έλεγα ότι δεν θα πάρω το forza 7 επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά. Γιαυτό το λόγο δεν έχω παρει xbox ακόμα .Ειδικά στην Ελλαδα που μένουμε οι περισσότεροι με τους μισθούς που έχουμε. Είσαι άδικος εδώ. Tο PSN+ και το XBLG δεν δίνουν «δωρεάν» games. Δίνουν games κατόπιν συνδρομής. Εμένα πχ που δεν με ενδιαφέρει το multiplayer σε μεγάλο βαθμό, ο λόγος που πληρώνω συνδρομή είναι για να έχω αυτά τα games κάθε μήνα. Έχω κάθε δικαίωμα να ξινίζω που τα games του Αυγούστου είναι gtp. Στο δεύτερο κομμάτι συμφωνώ, δεν βρίσκω ακριβά τα καινούρια games. Υπάρχουν games που θα θέλω να τα παίξω day one και θα τα σκάσω (Zelda, Mario) και υπάρχουν και games που θα τα βρω αργότερα φθηνότερα ή/και μεταχειρισμένα (Splatoon 2). Και βασικά αυτή η καραμέλα με τα «ακριβά» games πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Με πλάγιους τρόπους βρίσκεις day one games ακόμα και στα €45, καθόλου παράλογο ποσό για κάτι με το οποίο θα ασχοληθεί κάποιος 50 ή 100 ή 500 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω ότι ισχύει ακριβώς αυτό, στο λέω από την εμπειρία που έχω. Όταν το X1 κατεβάζει αρχεία για κάποιο X360 game, κατεβάζει πολλά GB's. Δεν μιλάμε απλά για teaks, μιλάμε για πολύ κώδικα. Ναι το γνωρίζω ότι κατεβαίνουν αρκετά giga και το αναφέρω και σε προηγούμενο μου μήνυμα για αυτό και είπα μήπως δεν πρέπει να λέμε για backward compatibility αλλά τσάμπα remasters. Από την άλλη όλοι μιλάνε για emulation... Κι εγώ θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες πάντως. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν θα είναι όπως το BC μεταξύ one και one X που εκεί αρκεί να βάλεις μόνο το δισκάκι και σε περίπτωση που θες αναβαθμισμένα γραφικά να κατεβάσεις ένα patch σωστά; Όσον αφορά γιατί δεν κάνει κάτι αντίστοιχο η sony με emulation ή porting παιχνιδιών δες και τι λένε οι developers.. Neil Druckmann, creative director at Naughty Dog για τη μεταφορά του last of us: "I wish we’d had a button [labeled] ‘Turn On PS4 Mode’,But no ... we expected it to be Hell, and it was Hell." Και Site: εδώ ένα άρθρο του Digital Foundry που εξηγεί το "πρόβλημα" με τον cell (SPUs) με αφορμή τη μεταφορά των uncharted και LOU στο PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ολόκληρο το παιχνίδι ξανακατεβάζει παίδες οταν βάζεις δισκάκι του Χ360 στο One. Μιλάμε για εντελώς διαφορετική έκδοση απο την αρχική για να παίξει στο νέο hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εγώ πάω στοίχημα ότι κατεβάζει ένα VM image που έχει μέσα και τα data του παιχνιδιού και τα data του 360 dashboard αλλά και τον emulator με τα απαραίτητα settings για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γι'αυτό και τα κατεβάζει ΟΛΑ πάλι και δεν κάνει copy από το δισκάκι - και για να παίζει στα σίγουρα και για λόγους ασφαλείας μη το χακέψει κανένας και βγει κανα xecuter-X1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Και εγώ αυτό διαβάζω σήμερα που το ψάχνω, ότι δηλαδή κατεβάζει ένα VM "πακεταρισμένο" με το παιχνίδι και το 360 OS.... Επίσης στον κώδικα του κάθε παιχνιδιού ΔΕΝ έχει καμία πρόσβαση η MS και ότι το μόνο που απαιτείται για να βγει ένα BC game είναι μόνο η συναίνεση του δημιουργού του ο οποίος δεν κάνει τίποτα άλλο. Η ms τα κάνει όλα μετά μόνη της. Όπως και να έχει είναι εντυπωσιακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 H Microsoft ανακοίνωσε τα δωρεάν καλούδια που θα πάρουν οι συνδρομητές Gold για τον Αύγουστο μήνα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες που θα γίνουν διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Xbox: Slime Rancher - 1-31 Αυγούστου (Xbox One) Trials Fusion - 16 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου (Xbox One) Bayonetta - 1-15 Αυγούστου (Xbox 360 και Xbox One) Red Faction: Armageddon - 16 - 31 Αυγούστου (Xbox 360 και Xbox One) @@ριες.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Διάβασε το σχόλιο 12406 και θα καταλάβεις τι εννοώ. Δηλαδή θα πάρει κάποιος xboxone sη Χ και με το καλημέρα δεν υπολογίζει το έξτρα κόστος για halo,gears και forza(horizon και motorsport)που είναι τα must παιχνίδια ? Με τα παιχνίδια από συνδρομες θα την βγάζει ? Δεν κατακρινω γενικά τα ps plus και xboxlive.Κατακρινω αυτή την χαζό Ελληνική νοοτροπία που υπάρχει και στα forum. Γιατί το xbox δεν πούλησε τον πρώτο καιρό στην Ελλαδα?Γιατί δεν εφαιρνε παιχνίδια το seven για ενοικίαση. Πήγαινε πχ ο fulgore η ο malthador day one αγόραζε με 400ευρω την κονσόλα του(xbox η ps4)και δεν φρόντιζε να πάρει και 2-3 παιχνίδια μαζί... Το ίδιο είναι και με ps4 pro και xboxonex. Για να τρεξω εγώ να πάρω xboxonex τις πρώτες μέρες δεν σημαίνει ότι το παίρνω τώρα για να παίξω κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια του 2017?Αλλιώς γιατί να μην πάρω του χρόνου την κονσόλα με halo η gears που θα είναι και φθηνότερη και με περισσότερα bundles? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Σωστό, αλλά αν έχεις ήδη Gears κτλ ή αν είσαι σαν το παιδί για το οποίο δούλευα που πληρώνει εδώ και 10 χρόνια live αλλά δεν έχει xbox(κανένα) αλλά έχει ήδη μια βιβλιοθήκη γίγας, απλά παίρνεις το S ή το X και παίζεις. Αν όμως έχεις κάτι indie παιχνιδάκια με 8bit γραφικά (σαν αυτά που δίνει η ms 3 μήνες τώρα ή αυτά που δίνει το ps plus κατά κανόνα) όταν θα πάρεις την κονσόλα αναγκαστικά θα αγοράσεις και τους τίτλους που λες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μακάρι να βγάλουν καμία υπηρεσία "απόσυρσης". Εγώ άνετα θα έδινα το One S + ένα λογικό ποσό, περίπου 150€ για να πάρω το ΟΝΕ Χ. (Είμαι κάτοχος 4k OLED TV) Τώρα όμως με την διαφορά να βγαίνει πάνω από 300€, ούτε που το σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Σωστό, αλλά αν έχεις ήδη Gears κτλ ή αν είσαι σαν το παιδί για το οποίο δούλευα που πληρώνει εδώ και 10 χρόνια live αλλά δεν έχει xbox(κανένα) αλλά έχει ήδη μια βιβλιοθήκη γίγας, απλά παίρνεις το S ή το X και παίζεις. Αν όμως έχεις κάτι indie παιχνιδάκια με 8bit γραφικά (σαν αυτά που δίνει η ms 3 μήνες τώρα ή αυτά που δίνει το ps plus κατά κανόνα) όταν θα πάρεις την κονσόλα αναγκαστικά θα αγοράσεις και τους τίτλους που λες! Δεν έχει καταλάβει τον τρόπο που το έγραψα καν. Το περίφημο μνμ μου 12406 αναφερόταν στο γεγονός ότι αν θεώρησουμε κάποιος έχει ένα budget για gaming τον μήνα - μπορεί άνετα να αγοράσει την συσκευή με κόστος αντίστοιχο του ανταγωνισμού με ένα παιχνίδι και να αποκτήσει πρόσβαση σε όσα παιχνίδια προσφέρει το game pass ή το ea access ή και τα 2 μαζί. Απλά πράγματα. Φίλος μου π.χ. πήρε το ps4pro με 3~4~5? παιχνίδια στο κόστος των 700+. Είχε και τα έδωσε. Εγώ μάλιστα τον προέτρεψα. Τι να του έλεγα - θα έφτιαχνες PC ? κονσόλα ήθελε ο άνθρωπος. Δεν σταματάει δηλαδή κάποιος ή κάτι - κάποιον να αγοράσει και το X και να δώσει και άλλα 500 για παιχνίδια. Αυτό είναι αυτονόητο. Από την άλλη όμως αυτό είναι το καλό αυτών των συνδρομητικών υπηρεσιών που προσφέρει ΜΟΝΟ η MS προς το παρόν. Ότι έχεις επιλογές ανάλογα το budget σου. Περι αυτού ο λόγος.... των επιλογών. Και ειδικά στην περίπτωση καινούργιων πελατών αν δεν θέλει κάποιος να ξεπεραδιαστεί (στην ελλάδα της κρίσης που λέμε) μια χαρά μπορεί να αποκτήσει το X1X και να παίξει τα "παλιά" Halo 5, όλη την σειρά Gears, mad max, SW Battlefront και λοιπά τέτοια indie παιχνίδια και τον επόμενο μήνα το budget του να πάει αποκλειστικά σε παιχνίδια. Τέλος για κάποιους τα 100 ευρώ παραπάνω για UHD Βlueray και παιχνιδομηχανή (την καλύτερη κιόλας τεχνολογικά) είναι λόγος από μόνος του. Έτσι δεν ισχυριζόταν και η Sony για το PS3 και το BD-ROM του? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις