Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βλεπω απο περυσι πως αρχιζει να γεμιζει σιγα σιγα το one με εναλλακτικους τιτλους και του 360.

μια χαρα!  με βλεπω σιγα σιγα να εχω ολο και πιο πολλους 360 τιτλους, σωστα τα ειπε ο Fulgore

comfuzio φιλε καλά τα λες θελει community με φιλους η κατασταση! αλλά με την δουλειά πια είμαι ασυνεπης σύμμαχος στο wot !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο πρωτο σκελος του bold συμφωνουμε. Στο 2ο παλι οχι. Θεωρω οτι υπαρχει σε παγκοσμιο επιπεδο και οχι φυσικα στην Ελλαδα με το ενα μηνιατικο μισθο που ισουται με την αρχικη τιμη του Χ, ενα οχι αμελητεο ποσοστο δυνητικων αγοραστων ΧΒΟΧ ΟΝΕ, που εχουν φρεναρει την αγορα τους λογω της επικειμενης ελευσης του αναβαθμισμενου μοντελου. Αυτο υπονοησε ο Στηβ και σε αυτο συμφωνησα κι εγω. Στη χωρα μας ναι, να συμφωνησω, οχι οτι δεν θα βρει τους πιστους της και εδω η κονσολα...

Δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα εξάκριβωση ταυτότητας ή απόδειξη κατοχής Xbox σκαναρισμένη και συνημμένη εδώ στο forum όπως φαίνεται ότι απαιτεί φίλος μας εδώ, για να λέμε το αυτονόητο. Δεν ξέρω χρειάζεται μήπως γιατί κάποια σχόλια με μπερδεύουν... :huh:

Αν είναι έτσι γράφω από laptop με Windows 10 το οποίο έχει εφαρμογή XBOX. Άρα έχω XBOX.

(Πού είχα και έχω original και 360 (rrod) και 30 παιχνίδια περίπου ντουλάπι... Έχω άδεια να απαντήσω στο νήμα τώρα?)

Όπως και να έχει αρκεί να παρακολουθεί κάποιος και ξένα φόρουμ και όχι μόνο το ps4.gr ή όπως λέγεται - ότι δηλαδή υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει παγώσει την αγορά ενός xbox ή ακόμα και κόσμος που θα αναβαθμίσει σε X1X γιατί απλώς το X δεν είναι ΑΠΛΩΣ μια "φέτα" παραπάνω για checkerboarding σε 4Κ τηλεόραση.

Από την άλλη ο ίδιος ο Spencer σε μια από τις συνεντεύξεις του έχει δηλώσει ήδη ότι δεν περιμένει κάποια ανατροπή στις πωλήσεις ή να πάρει το πάνω χέρι η MS αυτήν την γενιά. To 1X είναι αυτό που είναι: Μια ακόμη κίνηση ανάμεσα στις "διορθωτικές" που κάνει από τότε που ανέλαβε να αποκαταστήσει το όνομα του XBOX από TV TV box που ανέφερε και ο φίλτατος συμφορουμίτης Fulgore, στο όραμα του αρχικού XBOX, ένα premium και δυνατό σύστημα το οποίο υπηρετεί τον αρχικό σκοπό του οράματός του - ένα xbox PC (direct X) στο σαλόνι το οποίο χαρακτηρίζεται από premium ποιότητα και δυνατά specs. Αυτό ήταν το XBOX-S και τώρα το One-X το οποίο προσομοιάζει με Desktop PC παρά ποτέ.

Ένα όραμα το οποίο κατέστεψε ο "πληρώμενος" κατάσκοπος Don Mattick. Στον αγύριστο και άνεργος για πάντα να είσαι. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να πλένει τουαλέτες στα καινούργια γραφεία της Sony πάνω στο κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima.  Τέτοια ζημιά έκανε και επειδή οι Ιάπωνες έχουν τιμή ακόμα και όταν είναι αντίπαλοι εκεί θα τον βάζανε.

Αυτό είναι το 1Χ ένα συγνώμη και μια αποκατάσταση του brand name. Για τα επόμενα 2 χρόνια ή 3 (ανάλογα πόσο θα πανικοβληθεί (εαν) η Sony για να βγάλει πιο νωρίς ή όχι το ps5.)

Για τα λοιπά με τα παιχνίδια, δεν χρειάζεται σχολιασμός. Αυτά τα σχόλια ανήκουν μόνο σε forum core παιχτών ή console warriors.

Απλώς θα αναφέρω (ξανά) ότι με 499 + 9.99 έχεις 105 παιχνίδια. Όλα boosted με patch ή χωρίς. Αυτό συγνώμη μου φαίνεται πιο οικονομικό από ότι π.χ. ένα switch με το Zelda π.χ. + 1 pro controller + SD +... βάλτε ότι θέλετε εδώ ή ένα "prο" σκέτο με 1 παιχνίδι ή 2 και ένα δεύτερο χειριστήριο. Μιας και μιλάμε για bundles ε? γιατί ξαφνικά κάποιοι παθαίνουν αμνησία στις "ψηφιακές υπηρεσίες/bundles".... (ea access/xbox game pass). Γουστάρουν το κουτί ρε παιδί μου...ααα και το PSNow! (εδώ κλαίμε)...

Δεν χρειάζεται παρά να δει κάποιος το attachment rate του HZD π.χ. σε σχέση με το συνολικό μέγεθος πωλήσεων του PS4 π.χ. ή του GOW αντίστοιχα για να καταλάβει ότι ο ΠΟΛΥΣ κόσμος αγοράζει με άλλα κριτήρια και σίγουρα δεν διαβάζει και γράφει στο Insomnia ή όποιο άλλο forum.

Αν ήταν έτσι το Bloodborne ή το the Order 1866 :ph34r: π.χ. θα ήταν all - time seller αλλά δεν... Ακόμα το GTAV πιο πολύ πουλάει... και τα Cod και τα blops και τα... ετήσια fifa... ε?

Όπως και να έχει η Microsoft δεν ανταγωνίζεται στην πραγματικότητα την Sony. To xbox live - windows 10 θέλει να επικρατήσει και όλα τα άλλα είναι δευτεράντζα αν το πήρες σε pc ή xbox το Forza. Και αυτό μαρτυρεί η έρευνα που ανέβασε ο φίλος Kostiger. Αύξηση στις πωλήσεις software κτλ... Είναι θέμα "υπηρεσίας σε τελική".. εκεί είναι η κόντρα και όχι στα exclusives πιστεύω.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ΚΑΙ games αλλά ο Spencer εμμέσως πλην σαφώς αυτό υποννόησε ότι αφού "ίσιωσα το hardware τώρα θα ασχοληθώ και με το software." Επίσης δήλωσε ότι να ανακοινώσω παιχνίδια τώρα τα οποία θα βγούν σε 2,3~5 χρόνια όπως κάνει η sony δεν έχει νόημα.. Και έχει δίκιο πιστεύω.

Όπως και να έχει το X1X με όλο αυτό το BC και το boosting του από πάνω σε αυτά τα παλιά παιχνίδια είναι ένα μήνυμα ότι τέρμα οι γενιές το κάθε xbox 22 θα παίζει τα πάντα όπως και το 32. 

Υπηρεσίες και Kodi κτλ ή yakuza? Διαλιέχτε που λέμε... :)

Ένας περήφανος κάτοχος wiiu/n3dsxl/gt520m laptop (το τέρας τα έφτυσε) για να μη απορείς.

Επεξ/σία από Steve_Sheep
  • Like 1

Θα πάρεις κάποιος μία καινούργια κονσόλα 500 ευρώ για να παίζει παιχνίδια προηγούμενης γενιάς; Γενικά δεν βλέπω άλλον να έχει ενθουσιαστεί με αυτή την υπηρεσία και πραγματικά το έχω απορία εάν κάποιος σε αυτό το φόρουμ είναι συνδρομητής. Εσύ είσαι; Η τιμή της υπηρεσίας είναι τρομερή αλλά προσωπικά και τσάμπα να μου τα έδιναν δεν θα ασχολιόμουν όπως δεν ασχολούμαι με τα μηνιαία παιχνίδια gold ή του plus. 

Όσον αφορά τον εάν μπορεί κάποιος να εκφράζει τη γνώμη του χωρίς να είναι κάτοχος καμίας κονσόλας αυτή της γενιάς.. ναι φυσικά και μπορεί. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του κατέβει και ότι νομίζει ελεύθερα. Από εμάς όμως εξαρτάται εάν θα τη λάβουμε σοβαρά υπόψιν. Μπορείς να γράφεις κατεβατά για το attachment rate του HZD ή ότι είναι ένα generic shooter και μούφα κτλ..γράψε όμως ότι δεν το έχεις ακουμπήσει όπως και τα περισσότερα παιχνίδια αυτή της γενιάς... Με τον Fulgore έχουμε διαφωνήσει σε πολλά πράγματα αλλά τουλάχιστον την γνώμη του για τα παιχνίδια την λαμβάνω σοβαρά υπόψιν γιατί είναι από τους λίγους που έχει παίξει σχεδόν ότι κυκλοφορεί και δεν διαμορφώνει τη γνώμη του αποκλειστικά από neogaf, reviews και τις πωλήσεις.

Και κάτι τελευταίο..είναι κρίμα να κάνεις τόσο κόπο να γράφεις όλα αυτά και μετά να σβήνονται επειδή ξεκίνησε ένα vs οπότε θα σου πρότεινα να αποφεύγεις να γράφεις για το άλλο "στρατόπεδο" (όρος που εσύ χρησιμοποιείς) πχ ότι έχει μόνο ένα yakuza ή το switch και τα κρυφά του έξοδα για να προκαλέσεις. Πραγματικά στο γράφω φιλικά γιατί δύο προτάσεις αρκούν για να ξεφεύγει πάντα η κατάσταση.

Το Χ360 στην Ιαπωνια επιβιωσε χαρη των RPG γ'αυτο και εκανε καλες πωλησεις απο το Χ1. Εαν η MS ειχε το ιδιο πλανο για RPGs στο Χ1 οπως Blue Dragon 2, Lost Odyssey 2 κ.α. θα ητανε καπως καλυτερα η πορεια του στην Ιαπωνια. Halo 6 και Gears 5 ερχονται του χρονου.

Για το Nier Automata δεν υπαρχει δικαιολογια μπορουν ανετα να το βγαλουν μονο για Αμερικη και Ευρωπη.

αν το xbox είχε αντίστοιχους rpg τίτλους( ειδικά jrpg)θα είχα στείλει το play για ανακύκλωση. Αφορμή για να φύγω από την sony ψάχνω αλλά δυστυχώς έχει τα παιχνίδια που με κρατάνε. Φέτος πχ στο pc 2 παιχνίδια επαιξα (bayonetta,vanquish).Όλο τον υπολοιπο μισό χρόνο τον έχω φάει στο play με nier,horizon,persona,nioh. Μόλις γυρίσω από την δουλειά το καλοκαίρι θα πάρω και crash και final fantasy 12. Αν είχα πάρει xbox μόνο με κανένα multiplatform του 2016 αν την εβγαζα αλλιώς θα μάζευε σκόνη. Όσο για το pro όπως και το xbox one x μόνο σε παιχνίδια που θα βγάζει 60fps σε σχέση με τα 30 του one θα αξίζει. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι μόνο αν έχεις τις εκδόσεις δίπλα δίπλα και ψειριζεις για λεπτομέρειες θα δεις κάποια διαφορά οπτικά. Ειδικά αν κάθεσαι και σε απόσταση ούτε καν.

Γιατί αγαπητέ grim το σωστό έτσι είναι.Βασικά και το one αν ήθελα αγοραζα πέρυσι από black friday(180 ευρώ με το tomb raider )αλλά άντε μετά να συντηρείς παράλληλες πλατφόρμες όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις συνδρομες. Ο συμφορουμιτης παραπάνω που το γενικευεί με τις εταιρείες και τα specs μιλάει εκ του ασφαλους και φυσικά κεντρικό μου hobby είναι το gaming(από πλευράς κόστους τουλάχιστον) γιατί στην ελλαδα είναι πολύ πιο δύσκολο από το εξωτερικό να συντηρείς κονσόλες.

Για να δω τον συμφορουμιτη steve να δίνει 60 ευρώ για το forza 7, 120 ευρώ για forza horizon ultimate μαζί με blizzard mountain,και αλλά 50 ευρώ για το gears 4 ultimate(αυτό ευτυχώς έπαισε σε τιμή) και μετά τα ξαναλεμε για τα περί οικονομικού.

Ποιος θα πάρει xbox one x και θα κάτσει να ασχοληθεί με παιχνίδια προηγούμενης γενιάς πέραν ελαχίστων αξιόλογων που δεν έχουν βγει σε remastered(τύπου red dead)κοροιδευομαστε τώρα? Όταν βγει το metro exodus η το νέο halo,ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί πχ με το black του original xbox? Ναι μεν είναι μεγάλη μαγκια το bc της MS σε σχέση με την sony(γιαυτό δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα ψηφιακό αν δεν αλλάξει αυτό) αλλά δεν φτάνουν αυτά.

Μέχρι και το 2015 δεν έλεγε ο κόσμος παντου''φτανει με τα remastered,βγαλτε τπτ άλλο?''.

Το xbox με ενδιαφέρει σαν κονσόλα κυρίως για το διάστημα των διακοπών προσωπικα, ειδικά αν δουλεύω όπως τώρα εκτός αθηνας για να μην κουβαλάω πέρα δώθε κονσόλες. Απλά με βλέπω να αγοράζω αργότερα μαζικα και την κονσόλα και όσα παιχνίδια ξεχωρισω που θα έχουν και καλύτερες τιμές από αγγελίες όπως το gears 4 την παρούσα χρονική στιγμή(τώρα έχω ξεμείνει με το og xbox σε μία crt 21 ιντσων αλλά ευτυχώς έχω forza,halo,doom3,timesplitters και burnout).

• Like 1

• Moderators

Ποιος θα πάρει xbox one x και θα κάτσει να ασχοληθεί με παιχνίδια προηγούμενης γενιάς πέραν ελαχίστων αξιόλογων που δεν έχουν βγει σε remastered(τύπου red dead)κοροιδευομαστε τώρα? Όταν βγει το metro exodus η το νέο halo,ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί πχ με το black του original xbox? Ναι μεν είναι μεγάλη μαγκια το bc της MS σε σχέση με την sony(γιαυτό δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα ψηφιακό αν δεν αλλάξει αυτό) αλλά δεν φτάνουν αυτά.

Μέχρι και το 2015 δεν έλεγε ο κόσμος παντου''φτανει με τα remastered,βγαλτε τπτ άλλο?''.

Είναι ένα πράγμα τα remasters και ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα η BC. Δεν καταλαβαίνω γιατί συγχέονται μεταξύ τους. Αυτή τη στιγμή εγώ έχω PS3 και X1S. Με «πονάει» να δώσω το PS3 μου και να πάρω PS4 γιατί δεν θα μπορώ να παίζω Demon Souls ή Nier. Αντίθετα, θα έκανα πολύ ευκολότερα τη μετάβαση από το X1S στο X1X ή στο X2, αφού ξέρω ότι η βιβλιοθήκη που έχω ήδη χτισμένη στο X1S θα μεταφερθεί αυτούσια στο επόμενο μηχανάκι. Το PS4 δεν θα είχε remasters αν είχε BC. Αν μπορούσες να παίξεις το PS3 GoW, θα αγοράζες το remaster για το PS4; Αλλά ακόμα κι έτσι, το «remaster» θα ήταν πολύ πιο εύκολο έτσι στην καινούρια κονσόλα. Απλά θα έβγαζε ο dev patch με την καινούρια ανάλυση/framerate/grafs και θα έληγε το θέμα. Ότι γίνεται τώρα με το PS4 Pro, ότι θα γίνεται στο εξής με το X1X. Δεν αξίζει να σπαταλούνται πόροι για να βγουν remasters (αντί να βγαίνουν καινούρια games) όταν η εναλλακτική είναι πολύ πιο συμφέρουσα για τον εκάστοτε dev.

Και αντίστοιχα, σε δεύτερη φάση, οποιοσδήποτε θα αγοράζε σήμερα για πρώτη φορά κονσόλα, day one θα είχε πρόσβαση σε μία βιβλιοθήκη με άπειρους τίτλους που θα τους έβρισκε μάλιστα πολύ φθηνά, αφού θα ήταν τίτλοι της προηγούμενης γενιάς. Θα τσίμπαγε και το 4K patch αν ήθελε από το online store (δωρεάν ή όχι, είναι άλλη κουβέντα αυτό) και θα ήταν άρχοντας, χωρίς remaster κλπ.

Το «ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί» δεν το σχολιάζω και είναι πολύ άδικο για πληθώρα τίτλων. Δεν είναι «μερικές ελάχιστες εξαιρέσεις», είναι αρκετοί τίτλοι ώστε να αξίζει να έχεις BC μόνο και μόνο για αυτούς. Τα καλά games είναι διαχρονικά, σου το λέω εγώ που ξεκίνησα να παίζω Nier: Replicant (7 χρόνια μετά) πριν πιάσω το Automata.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πάρεις κάποιος μία καινούργια κονσόλα 500 ευρώ για να παίζει παιχνίδια προηγούμενης γενιάς; Γενικά δεν βλέπω άλλον να έχει ενθουσιαστεί με αυτή την υπηρεσία και πραγματικά το έχω απορία εάν κάποιος σε αυτό το φόρουμ είναι συνδρομητής. Εσύ είσαι; Η τιμή της υπηρεσίας είναι τρομερή αλλά προσωπικά και τσάμπα να μου τα έδιναν δεν θα ασχολιόμουν όπως δεν ασχολούμαι με τα μηνιαία παιχνίδια gold ή του plus. 

Όσον αφορά τον εάν μπορεί κάποιος να εκφράζει τη γνώμη του χωρίς να είναι κάτοχος καμίας κονσόλας αυτή της γενιάς.. ναι φυσικά και μπορεί. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του κατέβει και ότι νομίζει ελεύθερα. Από εμάς όμως εξαρτάται εάν θα τη λάβουμε σοβαρά υπόψιν. Μπορείς να γράφεις κατεβατά για το attachment rate του HZD ή ότι είναι ένα generic shooter και μούφα κτλ..γράψε όμως ότι δεν το έχεις ακουμπήσει όπως και τα περισσότερα παιχνίδια αυτή της γενιάς... Με τον Fulgore έχουμε διαφωνήσει σε πολλά πράγματα αλλά τουλάχιστον την γνώμη του για τα παιχνίδια την λαμβάνω σοβαρά υπόψιν γιατί είναι από τους λίγους που έχει παίξει σχεδόν ότι κυκλοφορεί και δεν διαμορφώνει τη γνώμη του αποκλειστικά από neogaf, reviews και τις πωλήσεις.

Και κάτι τελευταίο..είναι κρίμα να κάνεις τόσο κόπο να γράφεις όλα αυτά και μετά να σβήνονται επειδή ξεκίνησε ένα vs οπότε θα σου πρότεινα να αποφεύγεις να γράφεις για το άλλο "στρατόπεδο" (όρος που εσύ χρησιμοποιείς) πχ ότι έχει μόνο ένα yakuza ή το switch και τα κρυφά του έξοδα για να προκαλέσεις. Πραγματικά στο γράφω φιλικά γιατί δύο προτάσεις αρκούν για να ξεφεύγει πάντα η κατάσταση.

Όχι δεν υπήρχε καμία διάθεση ή πρόθεση versus και οποιαδήποτε αναφορά μου σε HZD κτλ. είναι καθαρά προσωπική και υπό την έννοια όχι ότι είναι μούφα το παιχνίδι αλλά ότι είναι ένα είδος το οποίο με έχει κουράσει. Μην νομίζεις αντίστοιχα βλέπω και το Gears single player.. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει φυσικά στο μέλλον αλλά προς το παρόν δεν θα ακουμπούσα τέτοιου είδους game. 

Ποιο πολύ το multiplayer με ενδιαφέρει κάτι που έχει το gears π.χ. επιπλέον.

Επίσης ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου την οποία εκλαμβάνω φιλικά και ας διαφωνώ στο κομμάτι με το οποίο συμφωνώ με τον Malthador παρακάτω. (π.χ τα παιχνίδια του 360 που έπιαναν απλώς χώρο στο ντουλάπι - αποκτούν πάλι αξία - γιατί κακά τα ψέματα ούτε χώρο ούτε θέληση έχω να πάρω 360 ξανά)

Επιπλέον δεν ξέρω αν έχεις δει την πλήρη λίστα παιχνιδιών του game pass αλλά δεν περιλαμβάνει μόνο παιχνίδια x360. Επίσης υπάρχει και το ea access.

Όπως το βλέπω με την έλλειψη χρόνου πλέον εμένα (προσωπικά) με βολεύει πολύ αυτή η netflix στυλ φάση που λανσάρει η MS. Για όλα τα υπόλοιπα καλύπτομαι και με τις φορητές παιχνιδομηχανές.

Εν τέλει όλο το κατεβατό παραπάνω πήγαινε στο είναι άδικο να κρίνουμε το 1X αποκλειστικά και μόνο από την απουσία Ιαπωνικών παιχνιδιών, γιατί σαν μηχάνημα προσφέρει πολλά άλλα θετικά πάνω στην ευρύτερη πορεία διόρθωσης των σφαλμάτων από την παρούσα ηγεσία στο Xbox αλλά και το να λέμε ότι θα πάει άπατο λόγω της τιμής το μόνο που λέει για αυτόν που το ισχυρίζεται είναι ότι το μηχάνημα απλώς δεν απευθύνεται σε αυτόν.

Επεξ/σία από Steve_Sheep
  • Like 2

• Moderators

τα παιχνίδια του 360 που έπιαναν απλώς χώρο στο ντουλάπι - αποκτούν πάλι αξία - γιατί κακά τα ψέματα ούτε χώρο ούτε θέληση έχω να πάρω 360 ξανά

Καλά τώρα τι συζητάμε, εγώ που είμαι πρωτίστως PC gamer και δεν είχα ποτέ μου OG Xbox και Χ360, η αγορά που έκανα του X1S είχε εντελώς άλλη διάσταση στο κομμάτι που αφορά το εύρος των games που δεν είχα παίξει ποτέ μου και -τώρα με την X360 BC σε πρώτη φάση και με την OG Xbox BC σε δεύτερη- θα έχω την ευκαιρία να παίξω.

Lost Odyssey, RDR, τα Gears, τα Halo, τα Forza δεν είναι όλα αυτά τίτλοι τους οποίους αξίζει να παίξεις εν έτει 2017; Έχουν γεράσει άσχημα ξέρω 'γω; Τα games με καλό gameplay δεν γερνάνε ποτέ imho.

Και, που ξέρεις, κάποια στιγμή στο μέλλον να ενσωματώσουν την BC και στα Windows 10 και να έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία η βιβλιοθήκη που θα έχω χτίσει τότε...

• Like 1

Πολύ σωστά. Στην πραγματικότητα είμαστε μάρτυρες της γέννησης μιας Virtual Console αντίστοιχης της Nintendo ή σαν να λέμε ότι το switch είναι backwards compatible με 3DS και DS ή wiiU και Wii και να λέμε ότι ποιος θα ασχοληθεί με τα παιχνίδια του 3ds ενώ έχει switch... 

Εγώ προσωπικά γουστάρω που θα μπορώ να bootaρω kameo στα πιτσιρίκια. 

• Like 1

Προσωπικά παίζω περισσότερα BC τον τελευταίο καιρό παρά τα τελευταιας γενιας.

Ανετότατα ακόμα και τώρα παίζει ενας Blue Dragon, ειδικά εγώ που δεν το είχα ξαναπαίξει όταν βγήκε......

• Moderators

Στην πραγματικότητα είμαστε μάρτυρες της γέννησης μιας Virtual Console αντίστοιχης της Nintendo

Μην μπερδεύεσαι: η BC του X1 είναι καλύτερη σαν προϊόν από την VC της N. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι digital-only. Βρίσκεις μεταχειρισμένα τα δισκάκια του X360 σε πολύ καλύτερες τιμές απ' ότι στο store.

• Like 4

Η προηγούμενη γενιά έχει παιχνίδια διαμάντια πραγματικά που εννοείται παίζονται ακόμα και τώρα άνετα. Το προηγούμενο μου μήνυμα το έγραψα με αφορμή αυτό που έγραψε ο Steve ότι όποιος πάρει το one x θα δώσει και 10 ευρώ (θα δίνει είναι το σωστό γιατί είναι μηναία υπηρεσία) και καθάρισε. Εκεί διαφωνώ..δεν υπάρχει κανένας που θα σκάσει 500 ευρώ και δεν θα κοιτάξει να πάρει πρώτα 2-3 φρέσκα παιχνίδια που θα απογειώνουν το μηχάνημα αλλά θα πει ας δώσω τώρα μόνο 10 ευρώ να παίζω τίτλους του 360 και κάποιους του one.

Σε καμιά περίπτωση δεν υποτίμησα την σημασία του BC και εννοείται κι εγώ παίζω ακόμα τίτλους της προηγούμενης γενιάς. Όπου να ναι θα ξεκινήσω το mass effect 3 (αγορασμένο σε retail πριν λίγο καιρό) ώστε αργότερα να πιάσω και το andromeda. Θα ήθελα να συνεχίσω και το ni no kuni αλλά απο βλακεία μου χάλασα το PS3 και στο 4 δεν παίζει και ούτε θα παίξει ποτέ BC να ναι καλά ο cell...

• Like 1

Πολυ χρησιμο χαρακτηριστικο το BC. Ας λοιδωρουν οσο θελουν οι Σοναιοι. (στις προσφατες δηλωσεις ανωτερων στελεχων της αναφερομαι μην παραξηγηθω..)Κ εγω κανω κ θα συνεχισω να κανω χρηση του, καθως εχω ενα ευμεγεθες backlog. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προηγούμενη γενιά έχει παιχνίδια διαμάντια πραγματικά που εννοείται παίζονται ακόμα και τώρα άνετα. Το προηγούμενο μου μήνυμα το έγραψα με αφορμή αυτό που έγραψε ο Steve ότι όποιος πάρει το one x θα δώσει και 10 ευρώ (θα δίνει είναι το σωστό γιατί είναι μηναία υπηρεσία) και καθάρισε. Εκεί διαφωνώ..δεν υπάρχει κανένας που θα σκάσει 500 ευρώ και δεν θα κοιτάξει να πάρει πρώτα 2-3 φρέσκα παιχνίδια που θα απογειώνουν το μηχάνημα αλλά θα πει ας δώσω τώρα μόνο 10 ευρώ να παίζω τίτλους του 360 και κάποιους του one.

Σε καμιά περίπτωση δεν υποτίμησα την σημασία του BC και εννοείται κι εγώ παίζω ακόμα τίτλους της προηγούμενης γενιάς. Όπου να ναι θα ξεκινήσω το mass effect 3 (αγορασμένο σε retail πριν λίγο καιρό) ώστε αργότερα να πιάσω και το andromeda. Θα ήθελα να συνεχίσω και το ni no kuni αλλά απο βλακεία μου χάλασα το PS3 και στο 4 δεν παίζει και ούτε θα παίξει ποτέ BC να ναι καλά ο cell...

Κάπου διάβασα ότι το 1Χ θα δίνεται με 1 μήνα free Gamepass. Δεν ορκίζομαι αλλά θα το επιβεβαιώσω και θα επανέλθω.

Επίσης παιχνίδια σαν το Mad Max δεν είναι και 360 τίτλοι. και αν τα 9.99 είναι πολλά υπάρχουν τα 4.99 για EA ACCESS με boost από "μαμά" που λέμε. Όλα σχεδόν στο EA ACCESS είναι ΑΑΑ τίτλοι.

Αλλά ρε Grim όπως και να έχει μιλάμε για 105 παιχνίδια.... Εκατόν πέντε κόμμα 0 παιχνίδια. Σοβαρά μιλάμε τώρα? Παιχνίδια που καλύπτουν τον core gamer μέχρι και τα παιδιά του.. Για 10 ευρώ. 2 πακέτα τσιγάρα, 5 μπύρες, 10 πακέτα τσίχλες, 4 πίτες και μια πατάτες κτλ.. ΤΟΝ ΜΗΝΑ. Πλάκα κάνουμε?

Τα παιχνίδια του EA ACCESS γιατί τα προσπερνας? αυτά κάνουν μόλις 1 πακέτο τσιγάρα. (απο τα καλά :P)

Τέλος άντε και πήρες Χ1Χ με 500 και το Shadow of War για 570~90. Είναι σαν να πήρες PS4pro με 399 + 2 games. 

H διαφορά ΠΟΥ είναι αλήθεια? Πόσο κοστολογείς το 4Κ BD-ROM, την ποιότητα του μηχανήματος (κάποιοι ψάχναν στο ps4 thread βάσεις για laptop με ανεμιστήρες - σοβαρά μιλάμε τώρα?), τo XBOX LIVE,το Οnedrive, την απροβλήματιστη λειτουργία τίτλων μέχρι το OG XBOX? To multiplayer και την δικτυακή υποδομή? (έχει maintenance σύντομα στο ps... )

Αξίζουν όλα αυτά όσο ένα PSNow?

Τα 100 ευρώ μας μάραναν?

Δεν φταίει ο Cell γιατί και ο 3-Core του 360 αρκούδα ήταν και είχε και e-dram. Η Sony φταίει φίλε. Ή η MS ήταν έξυπνη γιατί στρατηγικά σχεδίασε το λειτουργικό της (εδώ και 4 χρόνια σαν σχέδιο 20χρόνων) να είναι VM-hardware agnostic και έπιασε την Sony με τα βρακιά κάτω... Αμ... έκανε και κάτι σωστό η MS ή μάλλον χρησιμοποίησε επιτέλους τις δεξιότητές της.

Δεν έχω δει κανένα VC game σε συστήματα της nintendo να έχει 16xAF ή να έχει 1080p ανάλυση.

Αυτό μόνο σε PC emulator. Ή remaster ή XBOX BC.

:)

Επεξ/σία από Steve_Sheep
  • Like 1

• Moderators

Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος, εντελώς μπακαλίστικο:

Αυτό που λέμε BC με το X360 στο X1 δεν είναι BC με την ευρεία έννοια του όρου, τουλάχιστον έτσι όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου, δηλαδή το X1 δεν έχει «μέσα» του ένα X360, όπως πχ έχει το Wii U ένα Wii «μέσα» του. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προσθέτουν σιγά σιγά τα games του X360 γιατί χρειάζεται να γραφτεί κώδικας που θα «μεταφράζει» το κάθε X360 game στην γλώσσα που «καταλαβαίνει» το X1, αφού μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικής αρχιτεκτονικής.

Γιατί δεν κάνει και η Sony το ίδιο; Γιατί δεν «μεταφράζει» τα PS3 games στην γλώσσα που θα «καταλαβαίνει» το PS4;

Κάπου διάβασα ότι το 1Χ θα δίνεται με 1 μήνα free Gamepass. Δεν ορκίζομαι αλλά θα το επιβεβαιώσω και θα επανέλθω.

Επίσης παιχνίδια σαν το Mad Max δεν είναι και 360 τίτλοι. και αν τα 9.99 είναι πολλά υπάρχουν τα 4.99 για EA ACCESS με boost από "μαμά" που λέμε. Όλα σχεδόν στο EA ACCESS είναι ΑΑΑ τίτλοι.

Τέλος άντε και πήρες Χ1Χ με 500 και το Shadow of War για 570~90. Είναι σαν να πήρες PS4pro με 399 + 2 games. 

H διαφορά ΠΟΥ είναι αλήθεια? Πόσο κοστολογείς το 4Κ BD-ROM, την ποιότητα του μηχανήματος, τo XBOX LIVE,το Οnedrive, την απροβλήματιστη λειτουργία τίτλων μέχρι το OG XBOX? To multiplayer και την δικτυακή υποδομή? (έχει maintenance σύντομα στο ps... )

Αξίζουν όλα αυτά όσο ένα PSNow?

Τα 100 ευρώ μας μάραναν?

Δεν φταίει ο Cell γιατί και ο 3-Core του 360 αρκούδα ήταν και είχε και e-dram. Η Sony φταίει φίλε. Ή η MS ήταν έξυπνη γιατί στρατηγικά σχεδίασε το λειτουργικό της να είναι VM-hardware agnostic και έπιασε την Sony με τα βρακιά κάτω... Αμ... έκανε και κάτι σωστό η MS ή μάλλον χρησιμοποίησε επιτέλους τις δεξιότητές της.

Δεν έχω δει κανένα VC game σε συστήματα της nintendo να έχει 16xAF ή να έχει 1080p ανάλυση.

Αυτό μόνο σε PC emulator. Ή remaster.

Γιατί πάλι πρέπει να συγκρίνουμε τιμή με άλλα συστήματα; Άλλα πράγματα προσφέρει το καθένα.. Btw η τιμή των άλλων συστημάτων έχει ήδη πέσει και λογικά θα πέσει αρκετά ακόμα..

Το σχόλιο μου ήταν καθαρά για την υπηρεσία gamepass και το εάν αρκεί μόνο αυτό για έναν κάτοχο one x και ναι επιμένω σε αυτό που είπα. Καλή υπηρεσία αλλά όχι κάτι το τρομερό όπως το παρουσιάζεις. Το ότι έχει παιχνίδια σαν το Mad Max για καλό το είπες :-D ; Μια που ανακοινώθηκε και μια που ξεχάστηκε και σίγουρα ένας που θα αγοράσει καινούργια κονσόλα το 2017 δεν θα ασχοληθεί ακόμα και τσάμπα να του τη δώσουν για ένα μήνα.

Η λίστα με τα παιχνίδια που προσφέρει είναι Link.png Site: εδώ εάν κάποιος θέλει να ρίξει μια ματιά και να καταλάβει για τι παιχνίδια μιλάμε.

Όσο για το BC από PS3 πιστεύεις ότι είναι θέμα software και όχι λόγω του cell που εξαιτίας του οι developers δεν μπορούσαν να μεταφέρουν ούτε multiplatform και κάποιοι κάνουν party που επιτέλους κατάφεραν να τρέξουν σε emulator το demon souls σε PC με i7; Ξέρω ότι και το 360 δεν ήταν x86 αλλά δεν ήταν και το χάλι του cell. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει και δυστυχώς εάν θέλω να παίξω ni no kuni θα πρέπει να βρω άλλη κονσόλα..

Όσον αφορά το BC του xbox δεν υποστηρίζει όλους του τίτλους αλλά πάρα πολλούς. Επίσης, δεν βάζεις το δισκάκι του 360 στο one και αρχίζεις να παίζεις. Το βάζεις και κατεβάζει μία έκδοση αποκλειστικά για το one. Δεν έχει κάνει κανένα μαγικό η microsoft να παίζει το παιχνίδι από μόνο του σε 1080p και 16xAF. Σαν τσάμπα remaster δεν είναι ένα πράγμα ή έχω καταλάβει λάθος;

Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος, εντελώς μπακαλίστικο:

Αυτό που λέμε BC με το X360 στο X1 δεν είναι BC με την ευρεία έννοια του όρου, τουλάχιστον έτσι όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου, δηλαδή το X1 δεν έχει «μέσα» του ένα X360, όπως πχ έχει το Wii U ένα Wii «μέσα» του. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προσθέτουν σιγά σιγά τα games του X360 γιατί χρειάζεται να γραφτεί κώδικας που θα «μεταφράζει» το X360 game στην γλώσσα που «καταλαβαίνει» το X1, αφού μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικής αρχιτεκτονικής.

Γιατί δεν κάνει και η Sony το ίδιο; Γιατί δεν «μεταφράζει» τα PS3 games στην γλώσσα που θα «καταλαβαίνει» το PS4;

Δεν θα έφταναν ούτε 2 PS4 να κάνουν simulate των cell Link.png Site: http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-19-dont-hold-your-breath-for-ps4-backwards-compatibility

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...