Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφεροντα στατιστικα δεδομενα..

http://www.vgchartz.com/article/268835/xbox-hardware-revenue-falls-29-software-up-11/

Για την πτώση στο hardware παίζει ρόλο και το one X πιστεύω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αδερφια λιγη βοηθεια

θελω ενα απλο ξυλο-arcade παιχνιδακι για one

οπως το παλιο street fighter alpha 2 toy snes

δλδ γρηγορο τρελο ξυλικι!

βλεπω Ultmate Marvel vs. Capcom 3

street fighter 2 hd remix

street figgter 4 apo xbox 360

one piece burning blood

το dragonball xenoverse 2 δυστυχως δεν πρεπει να εχει ενας εναντιον ενος δλδ με φιλο να παιζω εναντιον του..γμτ

naruto storm 4 κια αυτο δεν πρεπει να εχει ενας εναντιον ενος

BlazBlue: Chronophantasma αυτο το βλεπω τρελο και γρηγορο μαλλον προς αυτο κοιτω

πειτε ποια να παρω παιδια αρκει να καταλαβω ποια αξιζουν..

(αληθεια το street fighter 4, απλα βαζω απο το 360 δισκακι ή απο μαρκετ την εκδοση του 360 και δουλευει??)

γνωστά fighting παιχνίδια στο xbox one.

Tekken 7

Injustice 2

Killer instict

Marvel vs capcom infinite βγαίνει το σεπτεμβριο και είναι συνέχεια του marvel vs capcom 3.

Mortal kombat xl

Στο θέμα των πωλήσεων τώρα.

Ή έλλειψη μεγάλων τίτλων φταει τα χουμε ξαναπει.. Που κολλάει το xboxone x των 500 ευρώ σκετο με το one s των 230-250 ευρώ με παιχνίδια δώρο? Πόσα άτομα που τους ενδιαφέρει χρηματικά το one s θα το σκεφτούν για one x.Σίγουρα μερικοί που θέλουν το κάτι παραπάνω αλλά και πάλι το νούμερο αυτό είναι πολύ μικρό.

Και για να καταλαβετε πιο απλά γιατί δεν πουλάει το one s αυτή την περίοδο απλά πείτε μου ένα bundle που έχετε πετύχει του xbox με παιχνίδι του 2017. Εγώ όλο bundle με bf1,fifa και forza horizon 3,gears of war 4 βλέπω. Στην άλλη πλευρά έχω πετύχει bundle με zero dawn,nioh και tekken και του επερχομενου destiny 2ως τώρα.

Θα πάρει τα πάνω της η κονσόλα με το forza 7 και ίσως με call of duty και star wars λογικά.

Doom στα 15€ (xbox live) με όλα τα dlc λέει ?

Αν μπορείς να το παιξεις με χειριστηριο λεει. Εγώ που το εχω στο pc και έβαλα μια φορα με χειριστηριο δεν μπορεσα να παιξω ενω titanfall μπορω να παιξω στο xbox.Πάντως σαν παιχνίδι τα αξίζει τα λεφτά αυτα

• Like 1

γνωστά fighting παιχνίδια στο xbox one.

Tekken 7

Injustice 2

Killer instict

Marvel vs capcom infinite βγαίνει το σεπτεμβριο και είναι συνέχεια του marvel vs capcom 3.

Mortal kombat xl

Στο θέμα των πωλήσεων τώρα.

Ή έλλειψη μεγάλων τίτλων φταει τα χουμε ξαναπει.. Που κολλάει το xboxone x των 500 ευρώ σκετο με το one s των 230-250 ευρώ με παιχνίδια δώρο? Πόσα άτομα που τους ενδιαφέρει χρηματικά το one s θα το σκεφτούν για one x.Σίγουρα μερικοί που θέλουν το κάτι παραπάνω αλλά και πάλι το νούμερο αυτό είναι πολύ μικρό.

Και για να καταλαβετε πιο απλά γιατί δεν πουλάει το one s αυτή την περίοδο απλά πείτε μου ένα bundle που έχετε πετύχει του xbox με παιχνίδι του 2017. Εγώ όλο bundle με bf1,fifa και forza horizon 3,gears of war 4 βλέπω. Στην άλλη πλευρά έχω πετύχει bundle με zero dawn,nioh και tekken και του επερχομενου destiny 2ως τώρα.

Θα πάρει τα πάνω της η κονσόλα με το forza 7 και ίσως με call of duty και star wars λογικά.

Στο πρωτο σκελος του bold συμφωνουμε. Στο 2ο παλι οχι. Θεωρω οτι υπαρχει σε παγκοσμιο επιπεδο και οχι φυσικα στην Ελλαδα με το ενα μηνιατικο μισθο που ισουται με την αρχικη τιμη του Χ, ενα οχι αμελητεο ποσοστο δυνητικων αγοραστων ΧΒΟΧ ΟΝΕ, που εχουν φρεναρει την αγορα τους λογω της επικειμενης ελευσης του αναβαθμισμενου μοντελου. Αυτο υπονοησε ο Στηβ και σε αυτο συμφωνησα κι εγω. Στη χωρα μας ναι, να συμφωνησω, οχι οτι δεν θα βρει τους πιστους της και εδω η κονσολα...

• Like 1

το θεμα παιχνιδιων ποναει παιδια, δεν μπορω να βρω παιχνιδι να με κρατησει στο one..

α ναι πηρα το str.fighter 4 και το blueblaz μου ερχεται απο αμαζον.fr

τα γραφικα του street fighter χαχα πολυ κατω αποτι περιμενα, καλα που υπαρχει κ αυτο ομως.

Τα είδαμε στο pro τι ποσοστό ήταν αυτό και σκεψου ότι μιλάμε για φθηνότερη του xbox x κονσόλα αλλά παίρνει τα πάνω της λόγω exclusive. Επίσης τα bundle της sony είναι για τα μπάζα σε σχέση με τις υπέρ προσφορές του xbox. Τώρα για τον συμφορουμιτη που λες τον προσπερνά γιατί στα 3 θέματα που συμμετέχει όλο το γενικευεί το πραγμα και έχει κάνει και αρκετές κωλοτουμπες στο τι υποτίθεται θα αγοράσει(γιατί αν δεν κάνω λάθος με ένα wii u είναι τώρα ..).

το θεμα παιχνιδιων ποναει παιδια, δεν μπορω να βρω παιχνιδι να με κρατησει στο one..

α ναι πηρα το str.fighter 4 και το blueblaz μου ερχεται απο αμαζον.fr

τα γραφικα του street fighter χαχα πολυ κατω αποτι περιμενα, καλα που υπαρχει κ αυτο ομως.

το θέμα των παιχνιδιών ήταν έτσι από πέρυσι. Εγώ ενώ σε γενικές γραμμές πιο πολύ γουσταρα όταν έπαιζα στο 360 παρά στο ps3 ,δυστυχώς είδα ότι από παιχνίδια την κονσόλα την πηγαίνανε περισσότερο στο multiplatform online κομμάτι(για να πληρώνει φυσικά και την συνδρομή). Το ίδιο ισχύει και σε αυτή την γενιά. Το xbox πχ έχει το καλύτερο multiplatform κομμάτι(με λιγότερο όμως κόσμο λόγω πωλήσεων). Προσωπικά πάντως και από ορισμένα exclusive απογοητευτικά όπως το gears of war 4(pc)και halo 5(σε φίλο)που και εκεί από το single player κομμάτι δεν με γέμισε κανένα από τα δύο σε σχέση με 360 εποχές. Έχουν όμως καλό online. Το forza φυσικά είναι μία κατηγορία από μόνο του. Παίζει να τσιμπησω αργότερα από καμιά κανένα used για τις διακοπές μόνο για αυτό.

1 στις 5 πσ4 κονσολες ειναι προ. Δεν ειναι ασχημα. Αν συμβει σε αντιστοιχη αναλογια κ στο xbox δικαιολογει τις εν λογω αιτιασεις αλλα klein. Το θεμα ειναι τα παιχνιδια κ εκει συμφωνουμε..

Το θέμα είναι ότι οι υπεύθυνοι της ms είχαν άλλες βλέψεις για το xbox εξαρχής και το ήθελαν σαν multimedia συσκευή αντί να επενδύσουν σε νέα ip μετά την επιτυχία του 360. Είναι μεγάλο πλήγμα αυτό με τα παιχνίδια. Το βλέπεις τώρα και με το δημοφιλές crash,το οποιο μπορεί να βγει και στο xbox βέβαια λόγω activision. Είναι τεράστιο θετικό να έχεις όλη την ιαπωνική βιομηχανία μαζί σου. Το nier automata δεν βγηκε λόγω πωλήσεων του xbox στην Ιαπωνια. Ελπίζω να ανακοινωθεί για του χρόνου Halo 6.

Όσο για το ps4 pro όπως είχε πει σωστά ο papei το αγόρασαν μόνο και μόνο επειδή υπάρχει υποστήριξη παιχνιδιών,γιατί σαν κονσόλα είναι μία πατάτα και μισή(αποψη μου βέβαια).

Α και microsoft σε παρακαλω όχι άλλες ultimate edition των 100ευρω. Πήγα να πάρω το horizon 3 παταω στην ultimate edition και δεν συμπεριλαμβάνεται το blizzard mountain μεσα..

Το θέμα είναι ότι οι υπεύθυνοι της ms είχαν άλλες βλέψεις για το xbox εξαρχής και το ήθελαν σαν multimedia συσκευή αντί να επενδύσουν σε νέα ip μετά την επιτυχία του 360. Είναι μεγάλο πλήγμα αυτό με τα παιχνίδια. Το βλέπεις τώρα και με το δημοφιλές crash,το οποιο μπορεί να βγει και στο xbox βέβαια λόγω activision. Είναι τεράστιο θετικό να έχεις όλη την ιαπωνική βιομηχανία μαζί σου. Το nier automata δεν βγηκε λόγω πωλήσεων του xbox στην Ιαπωνια. Ελπίζω να ανακοινωθεί για του χρόνου Halo 6.
Όσο για το ps4 pro όπως είχε πει σωστά ο papei το αγόρασαν μόνο και μόνο επειδή υπάρχει υποστήριξη παιχνιδιών,γιατί σαν κονσόλα είναι μία πατάτα και μισή(αποψη μου βέβαια).
Α και microsoft σε παρακαλω όχι άλλες ultimate edition των 100ευρω. Πήγα να πάρω το horizon 3 παταω στην ultimate edition και δεν συμπεριλαμβάνεται το blizzard mountain μεσα..

Το Χ360 στην Ιαπωνια επιβιωσε χαρη των RPG γ'αυτο και εκανε καλες πωλησεις απο το Χ1. Εαν η MS ειχε το ιδιο πλανο για RPGs στο Χ1 οπως Blue Dragon 2, Lost Odyssey 2 κ.α. θα ητανε καπως καλυτερα η πορεια του στην Ιαπωνια. Halo 6 και Gears 5 ερχονται του χρονου.
Για το Nier Automata δεν υπαρχει δικαιολογια μπορουν ανετα να το βγαλουν μονο για Αμερικη και Ευρωπη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...