k_dinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Battlefield 4 και hardline με 5€ το ένα στα deals με gold συνδρομή
NewGascp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Η και στο pc. Αυτό βέβαια ισχύει αν αγόρασες τον κωδικό από "κλειδάδικο" του εξωτερικού. (cdkeys, κλπ) Πάντως έχε και υπ όψιν εδώ http://www.goldxbox.gr/ που παίρνουμε οι περισσότεροι.
jokul7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Battlefield 4 και hardline με 5€ το ένα στα deals με gold συνδρομή Battlefield 4 και Hardline τα έχει free η EA Access.
Misokatsu64 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Παρολο που κατεχω και τις δυο κονσολες τεινω να παιζω πιο πολυ xbox one s παρα PS4. Ποιος παιζει Gears 4 online;
Darthvader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Να επικοινωνησεις με το support κ θα το λυσουν θεωρω. Μην δοκιμάσεις μέσω chat αλλά μέσω του τηλεφώνου. Παρόμοιο πρόβλημα είχα με ένα παιχνίδι (δεν θυμάμαι τον κωδικό σφάλματος) και δεν έβγαλα άκρη ποτέ. Στην αρχή σκέφτηκα ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να αγοράσει το alan wake λόγω κάποιων δικαιωμάτων για τη μουσική που έχουν λήξει αλλά μετά είδα ότι το έχεις κατεβάσει ήδη. Site: http://www.dualshockers.com/alan-wake-digital-store-removal/ Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Λοιπόν σήμερα το πρωί, πριν φυγω για τη δουλειά, εστειλα στο support ενα γραπτό μήνυμα όπου εξηγούσα ότι εχω κατεβάσει ψηφιακά στο Xbox Live το Alan Wake και μου βγάζει σφάλμα :“Do you own this game or app?” (Error code 0x803f8001)”. Το μεσημέρι γύρισα και απο περιέργεια δοκίμασα να το τρέξω ... και ως δια μαγείας το ρύθμισαν!!! Δεν το περίμενα. Αψογο support!!! 1
Kenichi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδες μια ερωτηση.Eχω το xbox one S controller με το 3.5 jack. Το συνδεω με το Λαπτοπ μεσω bluetooth ολα κομπλε .Oμως ηχος παπαλα μεσω ακουστικων αν το εχω ασυρματα συνδεδεμενο. Αν το συνδεσω το controller μεσω usb cable με το Λαπτοπ και ακουστικα πανω στο controller περναει ο ηχος μια χαρα ,το θεμα το εχω αν το εχω συνδεδεμενο ασυρματα ο ηχος δεν μεταφερεται, εκτος αν ειναι ετσι .Γνωριζει καποιος? Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2017 από Kenichi
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Παιδες μια ερωτηση.Eχω το xbox one S controller με το 3.5 jack. Το συνδεω με το Λαπτοπ μεσω bluetooth ολα κομπλε .Oμως ηχος παπαλα μεσω ακουστικων αν το εχω ασυρματα συνδεδεμενο. Αν το συνδεσω το controller μεσω usb cable με το Λαπτοπ και ακουστικα πανω στο controller περναει ο ηχος μια χαρα ,το θεμα το εχω αν το εχω συνδεδεμενο ασυρματα ο ηχος δεν μεταφερεται, εκτος αν ειναι ετσι .Γνωριζει καποιος? Οπως τα λες είναι, δυστυχώς.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Παιδες μια ερωτηση.Eχω το xbox one S controller με το 3.5 jack. Το συνδεω με το Λαπτοπ μεσω bluetooth ολα κομπλε .Oμως ηχος παπαλα μεσω ακουστικων αν το εχω ασυρματα συνδεδεμενο. Αν το συνδεσω το controller μεσω usb cable με το Λαπτοπ και ακουστικα πανω στο controller περναει ο ηχος μια χαρα ,το θεμα το εχω αν το εχω συνδεδεμενο ασυρματα ο ηχος δεν μεταφερεται, εκτος αν ειναι ετσι .Γνωριζει καποιος? Εχεις περασει το τελευταιο λογισμικο(firmware) του μοχλου? Αν οχι δοκιμασε να περασεις το τελευταιο του λογισμικο και ξανα-δοκιμασε.
mikele13- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 παιδες στο elite χειριστηριο (το οποιο εχει εγγυηση μεχρι 31 Δεκεμβρη 17 αγορασμενο απο Public) εχω προβλημα με το αριστερο αναλογικο μοχλο ο οποιος κολλαει στις εντολες. τι πρεπει να κανω?με το ξενο support που μιλησα πριν λιγο δεν εβγαλα ακρη, ολο κατι ασχετα με ρωταγανε. να παρω απο Δευτερα τηλεφωνο στο ελληνικο support να δω τι θα μου πουνε? θα επισκευασουν το ιδιο η θα μου στειλουν αλλο? και λογικα το στελνω χωρις κουμπια μπαταριες κλπ ε?
kostiger Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 παιδες στο elite χειριστηριο (το οποιο εχει εγγυηση μεχρι 31 Δεκεμβρη 17 αγορασμενο απο Public) εχω προβλημα με το αριστερο αναλογικο μοχλο ο οποιος κολλαει στις εντολες. τι πρεπει να κανω?με το ξενο support που μιλησα πριν λιγο δεν εβγαλα ακρη, ολο κατι ασχετα με ρωταγανε. να παρω απο Δευτερα τηλεφωνο στο ελληνικο support να δω τι θα μου πουνε? θα επισκευασουν το ιδιο η θα μου στειλουν αλλο? και λογικα το στελνω χωρις κουμπια μπαταριες κλπ ε? Οτι εγραψες θα κανεις. Σε αντιστοιχη περιπτωση, το βασικο χειριστηριο μου το επισκευασαν, ενω δυστυχως χρειαστηκε να περιμενω περιπου 3 εβδομαδες. Πριν 2 χρονια αυτα..
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γιατί δεν το πας στο κατάστημα αγοράς να αναλάβει την διαδικασία αυτό όπως είναι το σωστό? Τώρα για την επισκευή ή όχι δεν το γνωρίζω δυστυχώς. Πιθανώς να πάει για επισκευή ή refubrished αλλά δεν είμαι σίγουρος.
mertaghon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 αδερφια λιγη βοηθεια θελω ενα απλο ξυλο-arcade παιχνιδακι για one οπως το παλιο street fighter alpha 2 toy snes δλδ γρηγορο τρελο ξυλικι! βλεπω Ultmate Marvel vs. Capcom 3 street fighter 2 hd remix street figgter 4 apo xbox 360 one piece burning blood το dragonball xenoverse 2 δυστυχως δεν πρεπει να εχει ενας εναντιον ενος δλδ με φιλο να παιζω εναντιον του..γμτ naruto storm 4 κια αυτο δεν πρεπει να εχει ενας εναντιον ενος BlazBlue: Chronophantasma αυτο το βλεπω τρελο και γρηγορο μαλλον προς αυτο κοιτω πειτε ποια να παρω παιδια αρκει να καταλαβω ποια αξιζουν.. (αληθεια το street fighter 4, απλα βαζω απο το 360 δισκακι ή απο μαρκετ την εκδοση του 360 και δουλευει??)
kostiger Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ενδιαφεροντα στατιστικα δεδομενα.. http://www.vgchartz.com/article/268835/xbox-hardware-revenue-falls-29-software-up-11/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις