Steve_Sheep Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλό ε? Α ρε MS με το BC σου Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2017 από Steve_Sheep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Arkham Knight Memorial Edition 50€ - Public Περιλαμβάνει: - Το game σε steelbook - Artbook 80 pages - 3 skins - Comic book - Άγαλμα batman 30εκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Αλλα δυο παιχνιδακι σε τρου 4κ για μας: https://www.gamespot.com/articles/two-more-xbox-one-x-games-getting-4k-enhancements/1100-6451737/ Πολυ καλα νεα, καθως το Γουλφ ειναι παιχνιδαροπαιχνιδαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλά δεν αναφέρεται πουθενά ότι θα είναι "true 4k" αλλά σίγουρα θα έχουν και άλλα καλούδια πιο σημαντικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Το κείμενο του άρθρου λεει κατά γράμμα "playable in 4k UHD" και μετα για hdr treatment. Νιώσε ελεύθερος να μεταφράσεις όπως θες, δεν θα ξανατσακωθω όπως 2 βδομάδες πριν, το πόστ μου εχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Το κείμενο του άρθρου λεει κατά γράμμα "playable in 4k UHD" και μετα για hdr treatment. Νιώσε ελεύθερος να μεταφράσεις όπως θες, δεν θα ξανατσακωθω όπως 2 βδομάδες πριν, το πόστ μου εχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν είχα κανένα σκοπό να παρεξηγηθούμε (γιατί αν θες στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκουμε) αλλά τo "playable in 4k UHD" είναι λίγο marketing όρος. Για παράδειγμα το Assassin's Creed είναι επιβεβαιωμένα ήδη 4k CBR αν και σε alpha στάδιο όπως είδαμε στην E3 (αυτό που πήρε η Sony και έδειξε για το Pro στην γνωστή γκάφα της..). Οπότε το να μπαίνουν στην ίδια σούπα όλα τα παιχνίδια είναι λίγο άκυρο γιατί κάποια θα είναι όντως native 2160p και άλλα όχι. Το 4k native/cbr είναι ρε παιδί μου κάτι σαν το antialiasing. Ναι και το multisampling είναι antialiasing αλλά είναι και το supersampling. Και φαντάσου οτί αυτά τα δύο έχουν πολύ μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ τους από ότι το native true 2160p με το CBR ή ότι άλλη τεχνική υπάρχει αντίστοιχα (temporal/spatial όπως διάλο και να τα λένε). Οπότε ναι η είδηση είναι ότι θα υποστηρίζουν 4Κ αλλά τι 4k μένει να δούμε. Το κυριότερο είναι θα έχουν patch και όπως λέω περισότερο νόημα θα έχουν τα 4k textures, εφέ , view distance παρά η ανάλυση. (ότι δεν μπορεί να καυχηθεί το pro δηλαδή έναντι του απλού λόγω μνήμης, bandwidth κτλ.) Όταν ενημερώνουμε να ενημερώνουμε σωστά (γιατί εύκολα γυρίζει μπουμερανγκ η δουλειά - ξέρω τι λέω..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλή η επεξηγη σου, παρόλα αυτα δεν βλέπω το λόγο να μπούμε σε λογική αν ειναι η δεν ειναι τρου 4κ (η cbr). Διότι ειναι μια υποθετικη κουβέντα που θα οδηγήσει σε υποθετικά συμπεράσματα καθώς πραγματι δεν ξέρουμε αν θα ειναι τρου. Επειδή ακριβώς ομως δεν έχουμε αντενδείξεις οτι ΔΕΝ θα ειναι, εγώ διαλέγω σε αυτη τη φαση να παρουσιάσω την είδηση αυτουσια , δλδ 4κ uhd with hdr, την οπτιμιστικη πλευρά αν θες. Γιατί να κάνουμε την είδηση "σώνει και καλα" downgrade σε περίπτωση που ειναι τελικά cbr? Δεν εχει λογική. Δλδ εχει, αν ξερω γω θες να μειώσεις το εφεκτ της είδησης αλλα γιατί να το κανεις αν δεν εισαι σίγουρος οτι θα ειναι cbr? Η επειδή απλα εισαι οπαδός αντίπαλου στρατοπέδου (ΔΕΝ λεω για σενα τωρα επί τούτου, αναλύω την λογική απλώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Γιατί πολύ απλώς το αντίπαλο στρατόπεδο - αυτό περιμένει - για να χτυπήσει: Κάνει ότι ακριβώς ένα μηχάνημα 150 ευρώ (τώρα) φθηνότερο και δεν έχει games (exclusives) Αμ δε : έχω γράψει πάρα πολλά για το πως θα λειτουργεί το scorpio σε σχέση με το pro και πίστεψε η ανάλυση θα είναι το τελευταίο που θα κοιτάνε. Ένα γνωστό site θα μετράει "δεντράκια" .. ΠΟΛΛΑ παραπάνω "δεντράκια" ...α και φύλλα στα δεντράκια.. Επί του προκείμενου όντως το wolfenstein ίσως να είναι όντως true 4K. Αλλά από το πρωί που διάβασα την είδηση αλλού δεν βρήκα κάποια επιβεβαίωση. Εγώ ζω για το Shadow of War που είναι επιβεβαιωμένα native 4K. Από όλους τους άλλους πλην MS και σία δεν περιμένω πολλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγω περιμενω και SWB2 και το 4k UHD HDR update του forza 3. Καθως δεν το εχω παιξει. Στους επομενους μηνες θα δουμε πολλα νεα σχετικα με το Χ. Ιν σπερνσερ γουι τραστ. Ασχετο αλλα εχει οποιαδηποτε τεχνικη αντιαλιαζινγκ λογο υπαρξης σε 2160π? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγω περιμενω και SWB2 και το 4k UHD HDR update του forza 3. Καθως δεν το εχω παιξει. Στους επομενους μηνες θα δουμε πολλα νεα σχετικα με το Χ. Ιν σπερνσερ γουι τραστ. Ασχετο αλλα εχει οποιαδηποτε τεχνικη αντιαλιαζινγκ λογο υπαρξης σε 2160π? Πάντα θα υπάρχει ακόμα και σε 8κ που λέει ο λόγος. Αν κάποιος ψάχνει για jaggies θα τα δει. Απλώς οι τεχνικές που απαιτούνται όσο ανεβαίνει η ανάλυση γίνονται όλο και μικρότερες (και λιγότερο απαιτητικές ή μάλλον περισσότερο στοχευμένες - alpha effects και πάει λέγειν) και φυσικά το επίπεδό τους πέφτει π.χ από 4Χ σε 2X κτλ.. ανάλογα το game/engine πάντα. Σε περιβάλλον τηλεόρασης φυσικά οι απαιτήσεις μειώνονται ακόμα παραπάνω λόγω απόστασης ή και ενίοτε αυξάνονται ανάλογα το mode της τηλεόρασης και την τηλεόραση (π.χ. το BoTW στο U με το game mode της τηλεόρασής μου τα jaggies δεν φαίνονται λόγω φαινόμενου "βαζελίνης" αλλά σε custom που παίζω βγάζουν μάτια...) Εντάξει πιο πολύ με όρους pc μιλούσα παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παιδιά αγόρασα το Quantum Break, το οποίο περιλάμβανε για δωρεάν κατέβασμα τον κωδικό του Alan Wake. Εκανα install το Alan Wake αλλα μόλις πήγα να το τρέξω μου βγάζει τον κωδικό 0x803f7001 "Do you own this game or app". Εννοείται ότι έχω κανει sign in, ότι δεν έχω κάνει game sharing και ότι τα υπόλοιπα digital games τρέχουν κανονικα. Εχει να προτείνει κάποιος μια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Να επικοινωνησεις με το support κ θα το λυσουν θεωρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μην δοκιμάσεις μέσω chat αλλά μέσω του τηλεφώνου. Παρόμοιο πρόβλημα είχα με ένα παιχνίδι (δεν θυμάμαι τον κωδικό σφάλματος) και δεν έβγαλα άκρη ποτέ. Στην αρχή σκέφτηκα ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να αγοράσει το alan wake λόγω κάποιων δικαιωμάτων για τη μουσική που έχουν λήξει αλλά μετά είδα ότι το έχεις κατεβάσει ήδη. Site: http://www.dualshockers.com/alan-wake-digital-store-removal/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παίζει κάποιο θέμα με το xbox live..?προσπαθώ να εξαργυρώσω κωδικό ενός μήνα για xbox live gold και στο τέλος μου γράφει παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα δοκιμάστε αργότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Άλλαξε χώρα (συνήθως UK) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις