Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Dude ηταν απο τις πιο smooth συζητήσεις δύο διαφορετικών/αντίθετων απόψεων. :P

Δυστυχώς είναι σχετικά ελάχιστα τα άτομα με τα οποία μπορείς να κρατήσεις επίπεδο σε τέτοιες συζητήσεις και ήμουν τυχερός που έπεσα σε άτομα/εξαιρέσεις.

Γιατί όσο να 'ναι, προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο είπα οτι είπα κι εγώ. :)

Chill! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έλα φτάνει πια με την στάχτη στα μάτια θάβοντας το RoTR, το οποίο βοήθησε αρκετά (Χρηματικά υποθέτω) να βγεί η MS και είναι όχι μόνο benchmark αλλά και η καλρη υλοποίηση για το και πως πρέπει να φτιάχνονται τα patch για το PRO. Αχάριστοι.

Το παιχνίδι με τα πιο πολλά views 10.000.000+ (και στην E3) ήταν φυσικά το Battlefront 2.

Multiplatform game wins.

Stay frosty xbox fans - μέχρι να βγεί το ONE X θα διαβάσουμε πολλά. Έχουν αγχωθεί εμφάνως. Γιατί κάποιοι κατανοούν ότι δεν μιλάμε απλώς για checkerboard/sparse/dynamic rendering αλλά και textures αντίστοιχα και - και και...είναι στα πρόθυρα πανικού.

Θα υπάρχουν Mid-gen upgrades από εδώ και στο εξής. Αυτήν την γενιά το ένα ήταν half-assed και το άλλο πραγματικό upgrade.

το παιχνίδι το έχεις παίξει?

Με τον john δεν διαφωνω φυσικά σε γενικες γραμμες γιατί και οι δύο μας ειμασταν από τους πρώτους που είχαμε κάνει τα μίνι review ας το πούμε στα αντίστοιχα θέματα των 360 και pc αντίστοιχα. Για σένα αγαπητέ τα έχει ακούσει η γούβα σου και από τα άλλα δύο θεματα που πιο πάλι συμμετείχε και η πλάκα είναι ότι πριν λίγους μήνες εκραζες τις δύο μεγάλες εταιρείες και εκθιαζες την nintendo και τώρα ξαφνικά η ms είναι η καλή της παρέας. Τον Σεπτεμβριο που θα παίζουμε forza motorsport 7,εσύ μπορείς να κάνεις βόλτες σε όλα τα θέματα να κάνεις αναλύσεις που ''ενδιαφερουν''πολλους. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι δεν βρήκα θέμα για το FM7 στο θέμα κονσολων αν θέλει να ανοίξει καποιος να ανοίξει( εκτός αν το προσπέρασαν) εκτός αν όλοι πέσουν με τα μούτρα στο destiny 2.

το παιχνίδι το έχεις παίξει?

Με τον john δεν διαφωνω φυσικά σε γενικες γραμμες γιατί και οι δύο μας ειμασταν από τους πρώτους που είχαμε κάνει τα μίνι review ας το πούμε στα αντίστοιχα θέματα των 360 και pc αντίστοιχα. Για σένα αγαπητέ τα έχει ακούσει η γούβα σου και από τα άλλα δύο θεματα που πιο πάλι συμμετείχε και η πλάκα είναι ότι πριν λίγους μήνες εκραζες τις δύο μεγάλες εταιρείες και εκθιαζες την nintendo και τώρα ξαφνικά η ms είναι η καλή της παρέας. Τον Σεπτεμβριο που θα παίζουμε forza motorsport 7,εσύ μπορείς να κάνεις βόλτες σε όλα τα θέματα να κάνεις αναλύσεις που ''ενδιαφερουν''πολλους. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι δεν βρήκα θέμα για το FM7 στο θέμα κονσολων αν θέλει να ανοίξει καποιος να ανοίξει( εκτός αν το προσπέρασαν) εκτός αν όλοι πέσουν με τα μούτρα στο destiny 2.

Fulgore δεν ήταν προσωπικό για εσένα - ίσα ίσα σε θεωρώ από τα άτομα που γράφουν αρκετά αντικειμενικά.

Αλλά εντάξει - έχει games το xbox χτυπάμε τα specs - έχει specs χτυπάμε ότι δεν έχει games. E κουράζει. Γενικά μιλάω και έτσι το έγραψα το post.

Τώρα όχι δεν θεωρώ ότι η MS έγινε ξαφνικά καλή αλλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι τσεκάρει πολλά ticks για να προσδώσει Value στο μηχάνημα της και βαδίζει προς τον σωστό δρόμο πλέον π.χ., crossplay, EA Access, Xbox Game pass, play anywhere και όπως ανακοινώθηκε και πρόσφατα την δυνατότητα για gifting παιχνιδιών. Τώρα επί προσωπικού δεν θέλω να επεκταθώ και ναι συνεχίζω να εκθειάζω την Nintendo παρόλο που δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές της.

Αυτά φιλικά, καλημέρα  :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα φτάνει πια με την στάχτη στα μάτια θάβοντας το RoTR, το οποίο βοήθησε αρκετά (Χρηματικά υποθέτω) να βγεί η MS και είναι όχι μόνο benchmark αλλά και η καλύτερη υλοποίηση για το και πως πρέπει να φτιάχνονται τα patch για το PRO. Αχάριστοι.

Το παιχνίδι με τα πιο πολλά views 10.000.000+ (και στην E3) ήταν φυσικά το Battlefront 2.

Multiplatform game wins.

Stay frosty xbox fans - μέχρι να βγεί το ONE X θα διαβάσουμε πολλά. Έχουν αγχωθεί εμφάνως. Γιατί κάποιοι κατανοούν ότι δεν μιλάμε απλώς για checkerboard/sparse/dynamic rendering αλλά και textures αντίστοιχα και - και και...είναι στα πρόθυρα πανικού.

Θα υπάρχουν Mid-gen upgrades από εδώ και στο εξής. Αυτήν την γενιά το ένα ήταν half-assed και το άλλο πραγματικό upgrade.

Επειδή συμμετείχα στην συζήτηση για το ROTR μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρεσαι ότι θάβουν το ROTR, ρίχνουν στάχτη και είναι αχάριστοι; Παρέθεσε μου τα μηνύματα εάν σου κάνει κόπο γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ΠΑΛΙ που είδες τον χαμό και τον πανικό. Btw το ROTR στο οποίο αναφέρεσαι το έχεις παίξει;

Επεξ/σία από gRim

Πάμε πάλι - μίλησα γενικά για τότε - όχι για την συζήτηση που είχατε εδώ πριν και η στάχτη πήγαινε σε αυτό που είπε ο φίλος για τότε για τo Uncharted κλπ και το κράξιμο τότε -γενικά. Επίσης σχολίασα ότι παρότι timed exclusive δεν αφαιρέθηκε περιεχόμενο  ή κρατήθηκε (destiny π.χ.) και μάλιστα το παιχνίδι είναι ήταν από τις καλύτερες υλοποιήσεις pro patch που ξέρουμε.

Οκ δεν το έγραψα καλά-βιαστικά προφανώς οπότε συγνώμη για την όποια παρεξήγηση.

Χαχαχα ούτε βαλτός να ήταν: (επειδή αναφέρει το RotTR) 

https://youtu.be/5YAV-0_dE1Y

Πάντως πέφτω μέσα έστω και σε κάποιες αναλύσεις μου κύριε Fulgore ε? :-D

Από σχόλιό μου στα Νέα και Ειδήσεις:

"Από την άλλη η MS με το scorpio (προτιμώ να το λέω έτσι sorry  :D), το οποίο αν εξαιρέσουμε το Marketing της MS που και αυτή για 4k μιλάει, native και καλά (κρασιά) από πίσω βλέπουμε ένα μηχάνημα βελτιωμένο κατά πολύ από το βασικό του σύστημα. Όλοι εστιάζουν στα 6 TF αλλά το τυράκι είναι πίσω πιστεύω. Τα 12GB μνήμης και τα 320GB/s bandwidth  και οι υπόλοιπες βελτιώσεις προδίδουν μια πολύ πιο ουσιαστική διαφορά στην απόδοση από ότι έχει το ps4 pro με το απλό, όπου οι βελτιώσεις δεν θα εντοπίζονται μόνο στην ανάλυση αλλά και στα textures και στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τίτλου από ότι οι παράπλευρες όποιες βελτιώσεις που συναντούμε στον ανταγωνισμό. Κοινώς από Νοέμβρη το DF θα πρέπει να ετοιμάζεται για ατέλειωτο μέτρημα δέντρων κλπ  :P "

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω και αυτό το άρθρο το οποίο αν και παλιό είναι ενδεικτικό των προθέσεων της MS για το XBOX ONE (X) και το πως προωθεί την ευρύτερη στρατηγική της.

Είναι διαμαντάκι και αξίζει να το διαβάσετε αν δεν έχει αναφερθεί ήδη και καίτοι παλιό είναι πολύ επίκαιρο.

Όπως λέει και συμφορομίτης μου σε άλλο forum για τα "Αμερικανάκια", τα οποία όμως όπως φαίνεται έχουν στρατηγικό σχεδιασμό δεκαετιών και δεν αντιδρούν απλά στην αγορά.

(Όπως και η ίδια η Αμερική δηλαδή σαν υπερδύναμη σε όλους τους τομείς λειτουργεί έτσι βάση μακροπρόθεσμου σχεδιασμού.)

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω και αυτό το άρθρο το οποίο αν και παλιό είναι ενδεικτικό των προθέσεων της MS για το XBOX ONE (X) και το πως προωθεί την ευρύτερη στρατηγική της.

Είναι διαμαντάκι και αξίζει να το διαβάσετε αν δεν έχει αναφερθεί ήδη και καίτοι παλιό είναι πολύ επίκαιρο.

Όπως λέει και συμφορομίτης μου σε άλλο forum για τα "Αμερικανάκια", τα οποία όμως όπως φαίνεται έχουν στρατηγικό σχεδιασμό δεκαετιών και δεν αντιδρούν απλά στην αγορά.

(Όπως και η ίδια η Αμερική δηλαδή σαν υπερδύναμη σε όλους τους τομείς λειτουργεί έτσι βάση μακροπρόθεσμου σχεδιασμού.)

Και όμως απλά κάποιες φορές απλά αντιδρούν στην αγορά (καλό για εμάς). Βλέπε only with kinect και always online. Έπεσε κράξιμο και μέσα σε μία βραδιά τα πήραν πίσω. Σίγουρα κι αυτά αποτελούσαν μέρος κάποιου στρατηγικού σχεδιασμού. 

Επίσης, ακόμα δεν έχουμε δει σοβαρές εφαρμογές όπως office κτλ στην κονσόλα και έχει κλείσει αρκετά χρόνια στην αγορά το one (και από όταν γράφτηκε το άρθρο) ενώ σε λίγο βγαίνει και το επόμενο μοντέλο. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει αυτό. Εάν με 500 ευρώ έπαιρνες τέτοια κονσόλα και ένα PC (με περιορισμούς και λογικό...σιγά μην σε άφηνε να τρέξεις steam) τότε θα γινόταν χαμός. 

• Like 1

Πας στοιχημα οτι αυτο το always online το ξαναχωνουν σιγα -σιγα ; Και τo xbone κανει 100 τσεκ αν εκανες login σαν καλό παιδακι για να σε αφησει να κανεις launch

Ας κανουν παλι τα ιδια λάθει του 2013 και να δεις πως για ακομα μια φορα θα δει τις λιγες σε σχεση με τον ανταγωνισμο πωλησεις να παιρνουν την κατω βολτα.

Πας στοιχημα οτι αυτο το always online το ξαναχωνουν σιγα -σιγα ; Και τo xbone κανει 100 τσεκ αν εκανες login σαν καλό παιδακι για να σε αφησει να κανεις launch

Και τότε πώς έχω παίξει εγώ κι άλλα άτομα offline;

H αλήθεια είναι ότι σε site του εξωτερικού, πρόσφατα συνάντησα μια καινούργια (για εμένα) ορολογία ήτοι GaaS. Αφού λοιπόν αναζήτησα τι μπορεί να εννοούν με αυτήν την ορολογία κατέληξα στο Games as a Service. 

Δεν είμαι αυτός που μπορώ να κρίνω αν ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει ή ακόμα και να πετύχει αλλά αφού το σκέφτηκα και προσπάθησα να το βιώσω στο μυαλό μου - μου έφερα ένα παράδειγμα :

Αγοράζεις π.χ το x1x με 500 και με άλλα 10 στο Xbox Game Pass αποκτάς απευθείας πρόσβαση σε 100+ παιχνίδια. Δεν σου ανήκουν φυσικά παρόλο που τα κατεβάζεις για εγκατάσταση (οπότε δεν είναι streaming) αλλά πιστεύω το αντίτιμο είναι πολύ μικρό.

Νομίζω ότι αυτό θα με συνέφερε και τον κάθε πελάτη δηλαδή.

Αντίστοιχα π.χ. ένα switch (340) φτάνει τα 400 + με ένα Zelda (τώρα θα μου πείτε zelda - δεκτόν αλλά είναι ένα zelda τελειώνει κάποτε ή ότι δεν μπορείς να πάρεις το xbox στην τσάντα - ok ψιλοάστοχο - μιλάω για ποσότητα παιχνιδιών μόνο)  και χωρίς καν pro-controller ή SD κλπ,κλπ. και αντίστοιχα για ps4 pro (εδώ είναι πιο συγκρίσιμο) μπλα μπλα μπλα

Οπότε νομίζω ότι είναι καλή μια τέτοια υπηρεσία , παρότι στηρίζεται στο online, οικονομικά τουλάχιστον.

Ρε παιδιά δεν ανέφερα το always online για να αρχίσει αντιπαράθεση...Προσωπικά πιστεύω με τον Spencer στο τιμόνι δεν πρόκειται να επαναλάβουν τέτοια σφάλματα και δεν έχω δει πουθενά την τάση να το επαναφέρουν.

• Like 2

Και όμως απλά κάποιες φορές απλά αντιδρούν στην αγορά (καλό για εμάς). Βλέπε only with kinect και always online. Έπεσε κράξιμο και μέσα σε μία βραδιά τα πήραν πίσω. Σίγουρα κι αυτά αποτελούσαν μέρος κάποιου στρατηγικού σχεδιασμού. 

Επίσης, ακόμα δεν έχουμε δει σοβαρές εφαρμογές όπως office κτλ στην κονσόλα και έχει κλείσει αρκετά χρόνια στην αγορά το one (και από όταν γράφτηκε το άρθρο) ενώ σε λίγο βγαίνει και το επόμενο μοντέλο. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει αυτό. Εάν με 500 ευρώ έπαιρνες τέτοια κονσόλα και ένα PC (με περιορισμούς και λογικό...σιγά μην σε άφηνε να τρέξεις steam) τότε θα γινόταν χαμός. 

Πιο πολύ μιλούσα για jerky reactions και όχι για τεράστιες αλλάγες "πλέυσης" π.χ. Nintendo.

Από την άλλη πάντα το είχα απορία - το office online δεν λειτουργεί στα Xbox? Δεδομένου του MS account, skydrive κλπ.?

Πολύ - πολύ -ΠΑΡΑ πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Γιατί και τα σεντόνια και οι αναλύσεις έχουν τον σκοπό τους  B)

https://www.windowscentral.com/windows-10-store-should-not-take-steam?utm_source=wp&utm_medium=superfeature&utm_campaign=navigation

Γιατί πιστεύω ότι τα windows 10 -S θα μπορούσαν με λίγο διαφορετικό UI να λεγόντουσαν και Windows 10 X-1 (X) -S version?

Οκ έγινε μπέρδεμα η δουλειά :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...