Ren_of_Heavens Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αυτήν την στιγμή που μιλάμε η βιβλιοθήκη μου retail & digital, paid & free απαρτίζεται από 177 Xbox One τίτλους και 294 xbox 360 τίτλους (130+ BC). Όπως και ο Steve_Sheep περιμένω posts που λένε ότι δεν έχει games. Αχ, ναι τα περισσότερα δεν είναι exclusives με όλη την σημασία της λέξης, άρα δεν έχουν την ίδια βαρύτητα γιατί τα βρίσκεις αλλού. 2
Steve_Sheep Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτήν την στιγμή που μιλάμε η βιβλιοθήκη μου retail & digital, paid & free απαρτίζεται από 177 Xbox One τίτλους και 294 xbox 360 τίτλους (130+ BC). Όπως και ο Steve_Sheep περιμένω posts που λένε ότι δεν έχει games. Αχ, ναι τα περισσότερα δεν είναι exclusives με όλη την σημασία της λέξης, άρα δεν έχουν την ίδια βαρύτητα γιατί τα βρίσκεις αλλού. Τουλάχιστον με την MS μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτή η βιβλιοθήκη σου θα μεταφερθεί αυτούσια και θα είναι playable όχι μόνο στο X αλλά και στο επόμενο XBOX. Πιθανότατα το Xone-S και το X να μπορεί να τρέχει έστω και σε πιο χαμηλά settings (όχι ανάλυση) τα παιχνίδια του επόμενου. Για την άλλη πλευρά δεν είμαι σίγουρος όχι μόνο για αυτό αλλά και για το BC ... άλλωστε υπάρχουν τα remasters και τα classics. Αυτό νομίζω είναι το στοίχημα της (MS) και το πως παίζει την παρτίδα πλέον και είναι εμφανές από τότε που βγήκε το x1 με το virtualized λειτουργικό και είμαι περίεργος πως θα απαντήσει η Sony (αν μπορεί). Τώρα για τα exclusives αν και δεν έχω κανένα σύστημα από τα δύο ακόμα (περίμενα να δω τι εστί Scorpio και φυσικά ακόμα περιμένω), το μόνο θα πω (όσο ουδέτερος μπορώ να είμαι) είναι ότι το launch του Xone ήταν καλύτερο αν όχι αντίστοιχο του PS4 , αλλά τα specs καλά προβλήθηκαν και επηρέασαν το κοινό. (+ τις ατυχής δηλώσεις βέβαια της οποίες φρόντισε να τονίσει ο ανταγωνισμός - λες και δεν σκόπευε να κάνει τα ίδια αλλά τέλος πάντων - πρόλαβε και ανασκεύασε). Ας όψεται το DF... το οποίο από την μια σιγόνταρε το X360 μετά το PS4 και τώρα το X... όπου να είναι κάνει bankroll και όμως δυστυχώς ή ευτυχώς επηρεάζει. Αυτό για να σας λυθεί η απορία γιατί επιλέχθηκε αυτό το site για τα γνωστά reveal... ενώ υπάρχουν πολύ πιο τεχνικά ορθά και ενημερωμένα και .. και.. site. Από την μια όμως το κόστος και χρόνος (4~5~6 χρόνια πλέον) για ένα 1st party ΑΑΑ και σου σκάει το επόμενο Giga Multiplatform (red dead, gta) και έχει 10 πλάσιες σε εκατομμύρια πωλήσεις και λες σαν εταιρεία τι κάνω (το έθιξε ο spencer) και τα annual revisions (cod και fifa κλπ) που ακόμα και κάθε χρόνο πάλι πιο πολλές πωλήσεις κάνουν από κάθε exclusive. Από την άλλη τα japanese exlcusives που έχει υπεροπλία ο ανταγωνισμός (εκτός ίσως της Bandai Namco που βγάζει παιχνίδια παντού) αλλά είναι κατηγορία που δεν είναι για όλους. Είναι όμως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα. Η MS είναι ανύπαρκτη στην Ιαπωνία αλλά πολύ πράγμα βλέπω να βγαίνει για το steam τώρα τελευταία. Οψόμεθα. Για την τιμή βλέπω πολύ κριτική επίσης - αλλά κάποιοι ξεχνάνε ότι ένα XoneX με gamepass και ea access είναι blessing με άπειρα παιχνίδια. Το λατρεύω αυτό το τύπου netflix σύστημα. Στην ουσία τον μήνα που θα πάρεις το XONE-X με άλλα 15 ευρώ για τον μήνα περισσότερο θα ψάχνεις τι θα παίξεις παρά θα βρεις χρόνο να παίξεις.... Και σε τελική από πότε τα exclusives έγιναν κάτι που συμφέρει τους gamers? Παλιά (πολύ) βγαίναν τα ίδια παιχνίδια σε όλα τα συστήματα σχεδόν και ανάλογα με το σύστημα μπορεί να είχες καλύτερο ήχο στο ένα ή καλύτερο χειρισμό ή γραφικά στο άλλο. Είχες όμως την επιλογή. Σήμερα? Θεωρείται κάτι σωστό και θεμιτό αυτό? Αν ακολουθούσαν την ίδια τακτική και στα PC exclusive για 1080 Τi αλλά και exclusive για AMD VEGA τι θα λέγατε? Για Intel Cpu αλλά και AMD cpu? Για Mac? .... Ακόμα πεθαίνει το PC gaming ε? ή μήπως όχι και επέζησε των ετών και ενισχύεται γιατί ΔΕΝ συμβαίνει το παραπάνω? Ε μάλλον αυτό κατάλαβε - διέκρινε (επιτέλους) η MS. Το ότι είναι και η πλατφόρμα ανάπτυξης σε οτιδήποτε εκτός κινητών (και πάλι) είναι μόνο κερασάκι. Τέλος Sea of Thieves. Επιτέλους κάτι φρέσκο χωρίς την γνωστή over the shoulder camera όπου τεμαχίζεις/εξοντώνεις και έχεις και κανένα qte για αλατάκι... (αυτό ισχύει και για την MS -GEARS). Πολύ επανάληψη έγιναν τα exclusives - και πολύ τρε-μπανάλ... Δεν είναι όπως παλιά που ήταν πραγματικά διαφορετικά ανά σύστημα..Δείτε π.χ. τι καλές πωλήσεις θα κάνουν τα Crash-Wipeout-Shadow of the Colossus.. και ας είναι remaster κάποια και όχι remakes. Πιστεύω ότι η MS πρέπει να ξαναφτιάξει τα Microsoft Studios. Πάντα παιχνιδάρες φτιάχνανε. Και ίσως θα πρέπει να αρχίσει τα remakes .. έστω και remaster. (Mechwarrior π.χ.) Όπως και να έχει αυτό που θέλω να πω είναι να ελπίζουμε να πάει καλά το xbox και το PS. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από Steve_Sheep 3
EverythingYouBelieve Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω μία ερώτηση, δεν το έχω και δεν είμαι πολύ σχετικός με το Xbox One. Έχω ένα controller Xbox one μαζί με τον αντάπτορα για να παίζω στο PC στο steam και θέλω να πάρω και ένα δεύτερο για multiplayer. Μπορώ να πάρω οποιοδήποτε official wireless και να λειτουργήσει κανονικά στο PC ή κάποια από αυτά είναι μόνο για την κονσόλα; Για παράδειγμα αν πάρω ενα απο τα παρακάτω θα ξεμπερδέψω; https://www.gamescom.gr/images/thumbnails/320/321/detailed/14/6_ms30-y1.jpg http://assets.electroholic.gr/files/PRODUCTS/GAMMIC00002_2_304x.jpg
x.ristos1980 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω μία ερώτηση, δεν το έχω και δεν είμαι πολύ σχετικός με το Xbox One. Έχω ένα controller Xbox one μαζί με τον αντάπτορα για να παίζω στο PC στο steam και θέλω να πάρω και ένα δεύτερο για multiplayer. Μπορώ να πάρω οποιοδήποτε official wireless και να λειτουργήσει κανονικά στο PC ή κάποια από αυτά είναι μόνο για την κονσόλα; Για παράδειγμα αν πάρω ενα απο τα παρακάτω θα ξεμπερδέψω; https://www.gamescom.gr/images/thumbnails/320/321/detailed/14/6_ms30-y1.jpg http://assets.electroholic.gr/files/PRODUCTS/GAMMIC00002_2_304x.jpg φίλε εφόσον έχεις τον ανταπτορα παίρνει κανονικά και δεύτερο official controller πάνω.μονο έναν συγχρονισμό θα κάνεις για να το αναγνωρίζει και είσαι οκ
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Αυτήν την στιγμή που μιλάμε η βιβλιοθήκη μου retail & digital, paid & free απαρτίζεται από 177 Xbox One τίτλους και 294 xbox 360 τίτλους (130+ BC). Όπως και ο Steve_Sheep περιμένω posts που λένε ότι δεν έχει games. Αχ, ναι τα περισσότερα δεν είναι exclusives με όλη την σημασία της λέξης, άρα δεν έχουν την ίδια βαρύτητα γιατί τα βρίσκεις αλλού. Μα τα exclusives είναι κακά για την βιομηχανία οταν τα έχει η MS, πότε θα το καταλάβετε μερικοί... (sarcasm) 3
gRim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μα τα exclusives είναι κακά για την βιομηχανία οταν τα έχει η MS, πότε θα το καταλάβετε μερικοί... (sarcasm) Προσωπικά δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά νομίζω όσοι το έλεγαν αναφέρονταν στο γεγονός ότι απλά η microsoft έσκαγε χρήματα για κάτι multiplatform τίτλους όπως rise of tomb raider απλά για να καθυστερήσουν να βγουν σε άλλες πλατφόρμες. Τα λεγόμενα time exclusive που τώρα μετονομάστηκαν σε launch exclusive. Εάν αυτό προσφέρει κάτι στην βιομηχανία δεν το γνωρίζω.
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ακόμη και το Cuphead βρήκαν ευκαιρία μερικοί για να κράξουν αυτές τις μέρες. Γενικά την κράζουν/κοροϊδεύουν που δεν έχει exclusives και οταν ανακοινώνει κάτι πάλι την κράζουν. Καλά το RotTR ηταν λογική κίνηση, ειδικά οταν η Sony ετοίμαζε το Unch 4. Το τι hate έπεσε εκείνη την περίοδο απο butt-hurt fanboys τόσο σε MS όσο και στην ΙΡ δε λέγεται. Και φυσικά οταν βγήκε στο PS4 έγινε παιχνιδάρα πάλι... 5
EverythingYouBelieve Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 φίλε εφόσον έχεις τον ανταπτορα παίρνει κανονικά και δεύτερο official controller πάνω.μονο έναν συγχρονισμό θα κάνεις για να το αναγνωρίζει και είσαι οκ Οκ απλά είχα την εντύπωση ότι μερικές εκδόσεις κάνουν μόνο για την κονσόλα και όχι και για PC. Σε ευχαριστώ πολύ!
gRim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ακόμη και το Cuphead βρήκαν ευκαιρία μερικοί για να κράξουν αυτές τις μέρες. Γενικά την κράζουν/κοροϊδεύουν που δεν έχει exclusives και οταν ανακοινώνει κάτι πάλι την κράζουν. Καλά το RotTR ηταν λογική κίνηση, ειδικά οταν η Sony ετοίμαζε το Unch 4. Το τι hate έπεσε εκείνη την περίοδο απο butt-hurt fanboys τόσο σε MS όσο και στην ΙΡ δε λέγεται. Και φυσικά οταν βγήκε στο PS4 έγινε παιχνιδάρα πάλι... Λογική κίνηση θα ήταν να παρουσιάσει έναν exclusive δυνατό τίτλο για να κοντράρει το uncharted και όχι απλά να πληρώσει για να μη βγει πουθενά αλλού ένας multiplatform τίτλος για ένα χρονικό διάστημα . Δεν έκραξα τότε αλλά δεν βλέπω και κάτι θετικό με αυτή την κίνηση. Θυμάσαι εσύ να πρόσφερε κάτι σε εμάς ή σε αυτούς; Όσον αφορά την περίπτωση του ROTR ούτε η microsoft αλλά ούτε και η crystal dynamics κέρδισε κάτι. To παιχνίδι δεν έκανε τρελές πωλήσεις (ενώ ήταν πολύ καλό και προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ) και σίγουρα δεν ήταν system seller. Επίσης πιστεύω θυμάσαι πόσο γελοίο ήταν που έπαιζαν με τις λέξεις για μήνες και δεν έλεγαν ξεκάθαρα εάν ήταν exclusive ή time exclusive. Έχουν μετά άδικο να κράζουν κάποιοι; Αυτή την περίπτωση θυμάμαι χαρακτηριστικά και δεν έχω δει κανέναν (ακόμα και fanboys) να κράζει την MS που δεν μπορεί να παίξει exclusive όπως το halo ή το forza.
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δε διαφωνώ στην επένδυση νέας/νέων ΙΡ, σε καμία περίπτωση. Σε κάθε Ε3 εύχομαι να δούμε κάτι εντελώς καινούργιο. Αλλά ηταν λογική κίνηση γιατί ήθελε να κλέψει hype απο το Unch 4, όλο και κάποιος ανυπόμονος μπορεί να αγόρασε Xbox + ROTR μέχρι να βγεί το 4. Το αν ηταν θετική ή όχι, μόνο αυτοί το ξέρουν. Αντικειμενικά για μένα σαν gamer όχι δεν ηταν θετικό αλλά ούτε αρνητικό, έχω όλες τις πλατφόρμες (και συγκεκριμένα το έπαιξα στο Χ360 ). H Crystal μαζί με την Square φαντάζομαι μια χαρά τα τσίμπησαν απο την MS για αυτό το προσωρινό deal. Με λίγα λόγια η MS θα βγήκε χαμμένη, αλλά δε νομίζω να μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά. Εννοείται οτι ηταν χαζό που έπαιζαν με τις λέξεις (και παίζουν ακόμη λίγο-πολύ). Αυτό το κράξιμο το δέχομαι και το κατανοώ. Δεν κατανοώ το κράξιμο που έπεσε για την MS και την IP που δεν ηταν και λίγοι όσοι έλεγαν "σιγά το σκατοπαίχνιδιο" και έτρεξαν day-one να το αγοράσουν. Το fanboy δεν πρόκειται να κράξει ποτέ την εταιρία που στηρίζει, μα ποτέ. Γιατί αν κράξει την εταιρία, είναι απλά fan και μπορεί να σκεφτεί 5-10 βασικά πράγματα. Εγώ τις κράζω γιατί θέλω να δώ καλύτερα πράγματα. Ακόμη και τη Ninty την κράζω που και που, που ειμαι fanboy λίγο πολύ. 2
gRim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δε διαφωνώ στην επένδυση νέας/νέων ΙΡ, σε καμία περίπτωση. Σε κάθε Ε3 εύχομαι να δούμε κάτι εντελώς καινούργιο. Αλλά ηταν λογική κίνηση γιατί ήθελε να κλέψει hype απο το Unch 4, όλο και κάποιος ανυπόμονος μπορεί να αγόρασε Xbox + ROTR μέχρι να βγεί το 4. Το αν ηταν θετική ή όχι, μόνο αυτοί το ξέρουν. Αντικειμενικά για μένα σαν gamer όχι δεν ηταν θετικό αλλά ούτε αρνητικό, έχω όλες τις πλατφόρμες (και συγκεκριμένα το έπαιξα στο Χ360 ). H Crystal μαζί με την Square φαντάζομαι μια χαρά τα τσίμπησαν απο την MS για αυτό το προσωρινό deal. Με λίγα λόγια η MS θα βγήκε χαμμένη, αλλά δε νομίζω να μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά. Εννοείται οτι ηταν χαζό που έπαιζαν με τις λέξεις (και παίζουν ακόμη λίγο-πολύ). Αυτό το κράξιμο το δέχομαι και το κατανοώ. Δεν κατανοώ το κράξιμο που έπεσε για την MS και την IP που δεν ηταν και λίγοι όσοι έλεγαν "σιγά το σκατοπαίχνιδιο" και έτρεξαν day-one να το αγοράσουν. Το fanboy δεν πρόκειται να κράξει ποτέ την εταιρία που στηρίζει, μα ποτέ. Γιατί αν κράξει την εταιρία, είναι απλά fan και μπορεί να σκεφτεί 5-10 βασικά πράγματα. Εγώ τις κράζω γιατί θέλω να δώ καλύτερα πράγματα. Ακόμη και τη Ninty την κράζω που και που, που ειμαι fanboy λίγο πολύ. Συμφωνώ για το κράξιμο και ευτυχώς έχει πιάσει τόπο αρκετές φορές. Btw εννοούσα ότι δεν έχω δει ps fanboys να κράζουν επειδή δεν μπορούν να παίξουν τα xbox exclusive. Απλά τα κράζουν και τα μειώνουν.. Πάντως όσον αφορά το ROTR σίγουρα τσίμπησαν καλά λεφτά από την MS αλλά εάν θυμάμαι καλά δεν έκανε τρομερές πωλήσεις και θυμάμαι όταν κυκλοφόρησε στο PS4 το αντιμετώπιζαν σαν μπαγιάτικο. Παρόλα αυτά πολύ καλό παιχνίδι. Το τερμάτισα πριν δύο βδομάδες και όσο παράξενο κι αν ακούγεται το ευχαριστήθηκα περισσότερο από το uncharted. 2
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ναι τρομερή παιχνιδαρα το rottr που μέσα σε λίγους μήνες το ξέχασαν όλοι ανεξαρτήτως πλατφόρμας και ο λόγος που αναφέρεται εν ετη 2017 περισσότερο είναι ως benchmark στο pc.. Συμφωνώ για το κράξιμο και ευτυχώς έχει πιάσει τόπο αρκετές φορές. Btw εννοούσα ότι δεν έχω δει ps fanboys να κράζουν επειδή δεν μπορούν να παίξουν τα xbox exclusive. Απλά τα κράζουν και τα μειώνουν.. Πάντως όσον αφορά το ROTR σίγουρα τσίμπησαν καλά λεφτά από την MS αλλά εάν θυμάμαι καλά δεν έκανε τρομερές πωλήσεις και θυμάμαι όταν κυκλοφόρησε στο PS4 το αντιμετώπιζαν σαν μπαγιάτικο. Παρόλα αυτά πολύ καλό παιχνίδι. Το τερμάτισα πριν δύο βδομάδες και όσο παράξενο κι αν ακούγεται το ευχαριστήθηκα περισσότερο από το uncharted. έχει πιο ωραίο σύστημα μάχης/gunplay αλλά σαν ιστορία,χαρακτήρες και διάλογοι σκέτη μετριοτητα.
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Το τι χολή έβγαλαν για το ROTR δε νομίζω να έχει ξαναγίνει. Ίσως εδώ στο insomnia να μην έγινε τόσο θέμα, σε γκρουπάκια του fb ηταν σε άλλα επίπεδα. Μια χαρά ηταν το παιχνίδι, εδώ το χάρηκα πετσοκομμένο στο Χ360. Τεράστιο σεβασμό στη Nixxes που κατάφερε και το έκανε να τρέξει σε τέτοιο hardware. @Fulgore Ηταν ομως μια εξέλιξη σε σχέση με το 1ο. Προσωπικά (όπως είπα και πριν) το χάρηκα πάρα πολύ. 1
gRim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ναι τρομερή παιχνιδαρα το rottr που μέσα σε λίγους μήνες το ξέχασαν όλοι ανεξαρτήτως πλατφόρμας και ο λόγος που αναφέρεται εν ετη 2017 περισσότερο είναι ως benchmark στο pc.. έχει πιο ωραίο σύστημα μάχης/gunplay αλλά σαν ιστορία,χαρακτήρες και διάλογοι σκέτη μετριοτητα. E ναι σαν ιστορία δεν μπορεί να συγκριθεί δεν το συζητάω απλά με είχε κουράσει και το μονότονο σκαρφαλώνω-πυροβολάω του uncharted χωρίς σημαντική αλλαγή στο σύστημα μάχης από το 1ο παιχνίδι.
Steve_Sheep Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Έλα φτάνει πια με την στάχτη στα μάτια θάβοντας το RoTR, το οποίο βοήθησε αρκετά (Χρηματικά υποθέτω) να βγεί η MS και είναι όχι μόνο benchmark αλλά και η καλύτερη υλοποίηση για το και πως πρέπει να φτιάχνονται τα patch για το PRO. Αχάριστοι. Το παιχνίδι με τα πιο πολλά views 10.000.000+ (και στην E3) ήταν φυσικά το Battlefront 2. Multiplatform game wins. Stay frosty xbox fans - μέχρι να βγεί το ONE X θα διαβάσουμε πολλά. Έχουν αγχωθεί εμφάνως. Γιατί κάποιοι κατανοούν ότι δεν μιλάμε απλώς για checkerboard/sparse/dynamic rendering αλλά και textures αντίστοιχα και - και και...είναι στα πρόθυρα πανικού. Θα υπάρχουν Mid-gen upgrades από εδώ και στο εξής. Αυτήν την γενιά το ένα ήταν half-assed και το άλλο πραγματικό upgrade. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2017 από Steve_Sheep
Προτεινόμενες αναρτήσεις