Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

PSP emulator στο xbox one το δοκιμασα με το vice city stories upscaled sta 1080p και ετρεχε γυρω στα 20 frames, παρα πολυ καλα για πρωτο βημα. https://gbatemp.net/threads/how-to-sideload-psp-emulator-on-xbox-one-easy-to-install-runs-fast.468051/

Εδω περα τρεχει το kingdom hearts σε full speed 30 fps. https://www.youtube.com/watch?v=HL_XdijBeTE

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε νέα project εργάζονται 343 Industries και The Coalition

Απο συνέντευξη του Phil Spencer στο Famitsu μάθαμε πως δύο απο τα μεγαλύτερα studio της εταιρίας, 343 Industries (Halo) και The Coalition (Gears of War), εργάζονται στα επόμενα project τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά πρόσθεσε πως έχει δεί κι όλας δείγματα δουλειάς και φαίνεται να είναι άκρως εντυπωσιασμένος, λέγοντας οτι “έχει δεί φοβερή δουλειά“. Δυστυχώς όμως δεν ειπώθηκε κάτι παραπάνο, αν για παράδειγμα εργάζονται στις υπάρχουσες IP ή σε κάτι εντελώς νέο.

• Like 1

Με τα xbox store ισχυει οτι και με τα psn stores?

Δηλαδη πολυ διαφορετικες τιμες ανα region?

Και αν ναι πως μπορω να κανω ενα αμερικανικο λογαριασμο σε μια κονσολα που εχω ηδη ενα ελληνικο λογαριασμο?

Με τα xbox store ισχυει οτι και με τα psn stores?

Δηλαδη πολυ διαφορετικες τιμες ανα region?

Και αν ναι πως μπορω να κανω ενα αμερικανικο λογαριασμο σε μια κονσολα που εχω ηδη ενα ελληνικο λογαριασμο?

Το xbox store εχει ενα παγκοσμιο store που αμα αλλαξεις region αλλαζουν οι τιμες με βαση την ισοτιμια, δεν χρειαζεται να κανεις νεο account συνδεσου με το account που εχεις απτο pc και αλλαξε το region σε us μπορεις να αλλαξεις και απτην κονσολα αλλα θελει restart καθε φορα που αλλαζεις region.

Το θεμα εινα αν αλλαζουν οι τιμες - ευκαιριες με βαση το ευρωπαικο xbox store.

Αυτη ειναι και η βασικη διαφορα στα psn stores που καποιος κανει και Ελληνικο αλλα και Αμερικανικο account.

Οι τιμές τελευταία έχουν ανέβει αρκετά και στα καταστήματα που γενικά είχαν πάντα μεγάλες διαφορές με το δικό μας. Εγώ ψώνιζα σχεδόν πάντα από Χονγκ Κόνγκ και Βραζιλία. Τον τελευταίο καιρό, οι διαφορές σε "δυνατούς" τίτλους (π.χ. Forza Horizon 3, GOW 4, κλπ.) ήταν στην καλύτερη στα 10€ - 12€ Day One, οπότε δεν άξιζε η φασαρία, μιας και χρειάζεται πατέντα για να πληρώσεις στα άλλα καταστήματα αφού δεν περνάνε οι Ελληνικές κάρτες...

• Like 1

Σιγα την πατεντα.

Απλα θα αγοραζεις αμερικανικες καρτες prepaid που θα πιστωνουν το wallet σου για το αντιστιχο store.

Το θεμα ομως ειναι το εξης:

01. Οταν ξαναγυρισεις στο ελληνικο το profile σου αφου στο xbox one μπορεις να το αλλαζεις ανετα οσες φορες θελεις μεταφερονται και τα λεφτα που ειχες πριν π.χ. στο αμερικανικο profile ή οχι?

02. Οτι εχεις αγορασει απο το αμερικανικο profile/xbox store θα μπορεις να το παιξεις χωρις καποιο προβλημα αν γυρισεις το ιδιο profile σε ελληνικο παλι?

Δεν υπάρχουν για όλα τα stores prepaid κάρτες και το US store δεν ήταν και από τα φθηνότερα. Στο HK store π.χ. το Forza Horizon 2 Ultimate είχε 30€ διαφορά με τα άλλα stores και φυσικά το πήρα από εκεί. Απλά θέλει πατέντα με PayPal και άυλες πιστωτικές κάρτες για να γίνουν οι συναλλαγές...

1. Όχι, τα ποσά δεν μεταφέρονται, το έχω δοκιμάσει...

2. Παίζουν κανονικά...

Οι τιμές τελευταία έχουν ανέβει αρκετά και στα καταστήματα που γενικά είχαν πάντα μεγάλες διαφορές με το δικό μας. Εγώ ψώνιζα σχεδόν πάντα από Χονγκ Κόνγκ και Βραζιλία. Τον τελευταίο καιρό, οι διαφορές σε "δυνατούς" τίτλους (π.χ. Forza Horizon 3, GOW 4, κλπ.) ήταν στην καλύτερη στα 10€ - 12€ Day One, οπότε δεν άξιζε η φασαρία, μιας και χρειάζεται πατέντα για να πληρώσεις στα άλλα καταστήματα αφού δεν περνάνε οι Ελληνικές κάρτες...

Δυστυχώς αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ, όχι μόνο σε Day One αλλά και αρκετά μεταγενέστερα. Αυτή την περίοδο ψάχνομαι να πάρω το Dirt 4 για το Χ1 και η καλύτερη περίπτωση που έχω βρει είναι... μεταχειρισμένο από Amazon σε (φτου κακά) δισκάκι. Θα κάνω το απονενοημένο διάβημα και θα πάρω physical copy, τι να γίνει. Εκεί μας κατάντησαν.

Το μηχάνημα είναι τεχνολογικό θαύμα για τα λεφτά του και το form-factor του.

Για τις επιδόσεις δεν μιλάω καν - recompile το game με το καινούργιο S(X)DK από το x1  μπουμ-->> 4k/60 fps, χωρίς ούτε καν optimization ή One X features.

Και χωρίς recompile τα ίδια σχεδόν.

Απλά πράγματα - ούτε boost mode στα options/settings ούτε τίποτα. Δισκάκι και παίζεις.

Μάγοι του Software = MS

ps: περιμένω τα μηνύματα ότι δεν έχει games.

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...