Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γι'αυτό υπάρχει και το switch για όλους όσους θέλουν να παίζουν στα 720p a la minecraft τίτλους.

Είναι και τρελό VFM στα 330 για 720p(not!)

Για όλους έχει το καλάθι 

το switch ειναι hybrid ωστοσο ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γι'αυτό υπάρχει και το switch για όλους όσους θέλουν να παίζουν στα 720p a la minecraft τίτλους.

Είναι και τρελό VFM στα 330 για 720p(not!)

Για όλους έχει το καλάθι 

Ή και το απλό xbox one s σε ακόμα χαμηλότερη τιμή. Επιλογές υπάρχουν όσον αφορά το hardware σε αντίθεση με τα παιχνίδια.

30ε είχαμε πάρει στο black friday νομίζω την 12μηνη οπότε 50 για 15μηνη δεν είναι και η καλύτερη .

Καλοφάγωτη πάντως :D

Άλλο Black Friday, άλλο τώρα. Οι τιμές γενικά έχουν πάρει την ανηφόρα και η ελάχιστη τιμή που βρήκα ήταν από 47€ και πάνω για 12μηνη...

Άλλο Black Friday, άλλο τώρα. Οι τιμές γενικά έχουν πάρει την ανηφόρα και η ελάχιστη τιμή που βρήκα ήταν από 47€ και πάνω για 12μηνη...

To cdkeys την 12μηνη την εχει 42€, και 15€την τρίμηνη.

Φροντίζει για την ψυχική μας υγεία η MS, σου λέει καλοκαιράκι, καύσωνας, 50 υπό σκιάν (που απάγγελνε κάποτε και ο Διονυσάκης ο Έφηβος), να μην κάτσουν μέσα τα παιδιά να λιώνουν με παιχνίδια. Πηγαίντε παραλίες, πηγαίντε στις Σπέτσες και αφήστε το Xbox. Από Σεπτέμβρη πάλι, να πιάσουν τα μελτέμια.

• Like 1

30ε είχαμε πάρει στο black friday νομίζω την 12μηνη οπότε 50 για 15μηνη δεν είναι και η καλύτερη .

Καλοφάγωτη πάντως :D

Και γενικά παλιότερα έπαιζε στα 34-36 Ευρώ σε xboxgold και λοιπά site.

Επίσης 30 ευρώ στην απίστευτη προσφορά του Amazon.co.uk πέρσι το φθινόπωρο, αν θυμάμαι καλά προ Black Friday (edit: βλακείες λέω, Παρασκευή ήταν τελικά). Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια τυχαία αγγλική διεύθυνση. Ρε να μην πάρω 3 κάρτες να έχω.

• Moderators

Επίσης 30 ευρώ στην απίστευτη προσφορά του Amazon.co.uk πέρσι το φθινόπωρο, αν θυμάμαι καλά προ Black Friday (edit: βλακείες λέω, Παρασκευή ήταν τελικά). Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια τυχαία αγγλική διεύθυνση. Ρε να μην πάρω 3 κάρτες να έχω.

25 λίρες ήταν για την ακρίβεια (€28 περίπου έβγαινε εκείνη τη μέρα).

Κι εγώ το μετάνιωσα που τσίμπησα μόνο μία. :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...