Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To Digital Foundry που έχει δοκιμάσει το νέο Assasin's Creed Origins και το Anthem είπε ότι τρέχουν 4Κ checkerboard  και με  dynamic resolution scaling στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ, οπότε True 4K την άλλη φορά μάλλον.

Βέβαια και με checkerboard φαίνονται πολύ ωραία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρατώ το οτι δειχνουν πολυ ωραια. Μπορει βεβαια στην πορεια να δουμε κ κρυσταλλινο 4Κ. Σε καθε περιπτωση το αφεντικο θα πρεπει να κρατησει λιγο πιο χαμηλα τη μπαλα σε οτι αφορά σε αυτο το θεμα, γιατι θα γελασουν και τα τσιμεντα αν συνεχιστεί η "μιαρη" υπόθεση με το checkerboard...

• Like 1

ωραιο και φθηνο 4κ αν λειτουργει οπως πρεπει παντως εγω δεν βλεπω πως εξυπηρετει τον μεσο γκαμερ καθως κατεμε το βλεπω αδυνατο να παιζω σε 50αρα παιχνιδια και σε μικροτερεσ οθονες δεν νμζ να καταλαβαινεις  και τοση διαφορα προσωπικη αποψη παντα......

επισης μια ωραια  εμπειρια δεν κρινεται μονο στα γραφικα ...βεβαια σε καποια μετραει πολυ το οπτικο συμφωνω δεν ξερω 

επισης με προβληματιζει που κανενας δεν αναφερει  την αναλυση του 1440 καθως πολλοι χρηστες την εχουν και ιδιως η μικροσοφτ που συνδεεται εμμεσα με τους πσ γκαμερς και απο οτι καταλαβα το πλασαρει σαν εναλακτικη απο ενα πολυ ακριβοτερο υπολογιστη 

Η καλύτερη λύση θα ήταν να σου έδιναν ένα πιστωτικό των 50 ευρώ και να συνέχιζε κανονικά η παραγγελία.

μου επεστρεψαν ολο το ποσο τελικα 549 και απλα θα κανω οριμανση δοεσων για τελειωνουμε ξαναεδωσα παραγγελια. Οπως μου επεστρεψαν τα 549 θα μπορουσαν απλα να μου γυρισουν 50 και να τελειωνουμε

ρε παιδια μια βοηθεια, εκανα συνδρομη gold 12 μηνων, πηγα να κατεβασω τα παιχνιδι του one και ολα καλα, οταν πηγα να κατεβασω το dragon age του 360 μου ειχε επιλογη να το κατεβασω στο 360 και μονο με αγορα, εκανα την διαδικασια, αλλα στην επιβεβαιωση μου γραφει οτι δεν εχω εγκυρο τροπο πληρωμης στο αρχειο, ειναι θεμα οτι δεν εχω συνδεσει πιστωτικη με το account? ή παιζει κατι αλλο?

οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω

native 4k δυστυχώς με τέτοιο hardware δεν βγαίνει εύκολα. Όμως θεωρώ για τηλεοράσεις και τα Pro και το One X κάνουν καλή δουλειά, δεδομένου πως κανείς δεν κάθεται στις ιδανικές αποστάσεις για 4k περιεχόμενο.

native 4k δυστυχώς με τέτοιο hardware δεν βγαίνει εύκολα. Όμως θεωρώ για τηλεοράσεις και τα Pro και το One X κάνουν καλή δουλειά, δεδομένου πως κανείς δεν κάθεται στις ιδανικές αποστάσεις για 4k περιεχόμενο.

Συμφωνω απολυτα. Πολυ ωραια φαση για οποιον αντεχει οικονομικα..

Μετα και το video του Digitalfoundry γιατι το destiny 2 θα τρεχει στις κονσολες στα 30fps(ακομα και στο pro),τελικα και στο Xbox One X θα τρεχει στα 30fps.

http://www.ign.com/articles/2017/06/14/e3-2017-bungie-confirms-destiny-2-is-30-fps-on-xbox-one-x

• Like 1

Στα 36.2 εκατομμύρια οι πωλήσεις του XBOX ONE και πολύ καλύτερα από ότι υπολόγιζαν οι διάφορες πηγές.

Leak από Microsoft Γαλλίας

https://mspoweruser.com/microsoft-france-leak-allegedly-reveals-better-expected-xbox-one-sales-figures/

• Like 1

Γεια σού ρε Bungie με της  *** σου... για να μην φανεί κατώτερο το Pro τέλος πάντων αυτα να τα βλέπουν η κολλημένοι με της μαρκες....

Μαλλον ορισμενοι δεν εχετε καταλαβει τι παει να πει να εχει ο αλλος πλεονεκτημα λογω διαφορετικης εκδοσης.

Αν εγω το παιζω το destiny 2 στα 60fps σε σχεση με τον Μιχαλη που το παιζει στο Xbox One S στα 30,εγω εχω τεραστιο προβαδισμα στο παιχνιδι μιας και μιλαμε για online παιχνιδι.

Σε offline παιχνιδια μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει δεν υπαρχει προβλημα,αλλα στο online ειναι που οση δυναμη και να εχει η κονσολα θα διχασει τον κοσμο,πραγμα που προφανως και δεν θελουν οι εταιρειες.

Ναι αν ηθελαν οι κονσολες αντι για 4κ(ή ψευτο 4κ)ετρεχαν σε 1080p 60fps το εν λογω παιχνιδι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να κρεμασεις την ηδη υπαρχουσα βαση χρηστων του xbox one S.

Εκτος αν η MS βγαλει ανακοινωση και αποσυρει τα απλα xbox one και δινει στους κατοχους επιστροφη χρηματων(αναλογα το μοντελο)για να παρουν το Xbox One X.

• Like 1

Στα 36.2 εκατομμύρια οι πωλήσεις του XBOX ONE και πολύ καλύτερα από ότι υπολόγιζαν οι διάφορες πηγές.

Leak από Microsoft Γαλλίας

https://mspoweruser.com/microsoft-france-leak-allegedly-reveals-better-expected-xbox-one-sales-figures/

Και μερικοι λενε εδώ μεσα ότι δεν πουλαει άλλο το χβοχ :-D (καλα εδώ βγαλανε και ειδηση ότι σταματησε να πουλαει ακομα και το ps4) :P Πολύ  καλα νουμερα παντως(η εκδοση σλιμ που βγηκε τον περσινο αυγουστο εδωσε αρκετο μπουστ στης πωλήσεις της κονσολα από ότι φαινεται τελικα..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...