Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σημείωση : Τόσα χρόνια που γράφω στο insomnia , δεν πολύ θυμάμε XBOX fans να μπαίνουν στο topic του PS και να σχολιάζουν, το αντίθετο το έχω δει πάρα πολλές φορές... ελπιζω να το πες για πλακα αυτο... Το hating για την sony εδω μεσα παραδοσιακα ξεπερναει καθε προηγουμενο... Eιχαν καταστρεψει ολα τα thread της sony. Τα τελευταια χρονια ειναι καλα βεβαια, απο ολες τις πλευρες. Συμφωνω οτι δεν εχουν νοημα τα παραπανω σχολια για το xbox. Σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι. Βεβαια οταν και ο αλλος σου λεει οτι το pro θα το συγκρινεις με το xbox οne και οχι με το scorpio, ε βαζει φυτιλιες ειναι η αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Βασικα λιγη υπομονη να βγει κανενα bundle με το Xbox One X και να φτιαξει λιγο η τιμουλα του και θα ειναι ολα μια χαρα. Προφανως χτυπαει ασχημα οχι το 499ρι αλλα οτι μιλαμε για σκετη κονσολα(κλασσικα)στα 500ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εδώ θέλει 327+ το Switch που είναι μία τρίχα από το X.....και χωρίς game χωρίς χωρίς χωρίς!!! Μια χαρά είναι τα 499! Φυσικά και θα το ήθελα πιο χαμηλά αλλά να μην κάνω loop με το switch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 john αυτοι που μπαινουν εδω μεσα να κραξουν φυσικα και φυσικα δε τους ενδιαφερει η κονσολα μου αρεσει που σου κανει like ο papeipa λες κ ξερεις τι μας ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 να σου πω την αληθεια δε με νοιαζει, εσυ απο τοτε που ανακοινωθηκε κραζεις ασταματητα και το μειωνεις οποτε δε με ενδιαφερει και πολυ, φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 καλα ουτε κ μενα με ενδιαφερει η αποψη σου αλλα κουβεντα να γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Συνδεση με καιρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ελπιζω να το πες για πλακα αυτο... Το hating για την sony εδω μεσα παραδοσιακα ξεπερναει καθε προηγουμενο... Eιχαν καταστρεψει ολα τα thread της sony. Τα τελευταια χρονια ειναι καλα βεβαια, απο ολες τις πλευρες. Συμφωνω οτι δεν εχουν νοημα τα παραπανω σχολια για το xbox. Σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι. Βεβαια οταν και ο αλλος σου λεει οτι το pro θα το συγκρινεις με το xbox οne και οχι με το scorpio, ε βαζει φυτιλιες ειναι η αληθεια Ωραίος ρε PDS, παλιος poster στο insomnia , μιλάς πολύ πιο σωστά από τους περισσότερους εδώ μεσα. Η αλήθεια είναι οτι έχω υπερβάλει λίγο στο πάνω post, αλλά είναι για τονίσω αυτό που έχω παρατηρήσει και γίνεται στο topic του XBOX τις τελευταίες μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μου αρεσει στο ινσομνια που αντι να χαιρεται ο καθενας τις επιλογες του σε κονσολα, κινητο, pc προσπαθει να μειωσει αυτον που εχει αλλες επιλογες και να σφαχτει μαζι του. Παιζετε κανενα παιχνιδι ρε παιδια η μονο καυγαδες καφενειου; Ολα τα μηχανηματα εχουν να προσφερουν. Αλλα ακομα και να προτιμαμε εμεις καποιο δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουν και οι αλλοι το ιδιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μου αρεσει στο ινσομνια που αντι να χαιρεται ο καθενας τις επιλογες του Δεν υπαρχει χαρα στο insomnia αλλα ζηλια λογω του οικονομικου που μπαινει στην μεση. Στο εξωτερικο που δεν παιζει τοσο εντονα το οικονομικο θεμα εκει υπαρχει αποκλειστικα φανμποισμος. Παιζετε κανενα παιχνιδι ρε παιδια η μονο καυγαδες καφενειου; Τα εχω γραψει στο αλλο θεμα για το παραπανω και αν θυμασαι σε καποιους τους ενοχλησε που απλα ανεφερα την πραγματικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πλέον οι τιμές έχουν πέσει αρκετά .....Νομίζω με 200-250 ευρώ αγοράζεις ps4 παιζεις τα αποκλειστικά ,σου φεύγει και η καψα . Περιμένεις και λίγο καιρό να πέσει η τιμή του Χ1Χ και είσαι κομπλέ!!!Αν είσαι ήδη κάτοχος από το 13 του ps4 ακόμα καλύτερα....4-5 χρόνια και πας σε αναβάθμιση με 500 € ,μία χαρά ...Καλώς ή κακώς ,μας αρέσει δεν μας αρέσει,ps4 για αποκλειστικα και x1 για multi,όλα τα άλλα τα θεωρώ αστεία . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πλέον οι τιμές έχουν πέσει αρκετά .....Νομίζω με 200-250 ευρώ αγοράζεις ps4 παιζεις τα αποκλειστικά ,σου φεύγει και η καψα . Περιμένεις και λίγο καιρό να πέσει η τιμή του Χ1Χ και είσαι κομπλέ!!!Αν είσαι ήδη κάτοχος από το 13 του ps4 ακόμα καλύτερα....4-5 χρόνια και πας σε αναβάθμιση με 500 € ,μία χαρά ...Καλώς ή κακώς ,μας αρέσει δεν μας αρέσει,ps4 για αποκλειστικα και x1 για multi,όλα τα άλλα τα θεωρώ αστεία . Το προβλημα για μενα δεν ειναι το xbox one X. Εγω βασικα ψιλο ξενερωνω για οσους πανε να αγορασουν τωρα το xbox one S. Το λεω γιατι και στο αλλο θεμα οι περισσοτεροι λογω του οτι ειναι κατοχοι του pro μοντελου ψιλο εχουν γραμμενους τους αλλους με το απλο και το slim και φαντασου οτι οι διαφορες εκει ειναι και μικροτερες απο αυτες του One S με το X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το προβλημα για μενα δεν ειναι το xbox one X. Εγω βασικα ψιλο ξενερωνω για οσους πανε να αγορασουν τωρα το xbox one S. Το λεω γιατι και στο αλλο θεμα οι περισσοτεροι λογω του οτι ειναι κατοχοι του pro μοντελου ψιλο εχουν γραμμενους τους αλλους με το απλο και το slim και φαντασου οτι οι διαφορες εκει ειναι και μικροτερες απο αυτες του One S με το X. Γιατί ξενερώνεις με αυτούς που πάνε να αγοράσουν το One S? Η τιμή του για το hardware μια χαρά είναι. Και ανά περιόδους το έχουμε δει σε καλά bundles. Προφανώς όποιος κοιτάει για το One S δεν τον ενδιαφέρει το 4k και δεν θέλει να σκάσει τα διπλάσια λεφτά. Οι διαφορές κακώς ή καλώς θα περιορίζονται κυρίως στην ανάλυση. Σίγουρα κερδίζεις από την πιο ακριβή κονσόλα σε 1080p gaming, αλλά όχι όσο αν είχες 4K. Τουλάχιστον δεν θεωρώ πως αξίζει να δώσεις τα διπλάσια λεφτά για να παίζεις σε 1080p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 μπερδευτικα ... ποιος παιζει σε 4K ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Όπως είπε και ο JohnVani18 στην υπογραφή του, με σύνδεση στο Mixer application μέσω του One μέχρι τέλος της εβδομάδας, έχετε τσάμπα σε ψηφιακή μορφή Rare Replay, The Final Station, No Time to Explain και κάτι άλλα packs Panini για Hawken, Halo Wars 2 κτλ. Όσον αφορά το One X περιμένουμε να δούμε στη πράξη πως θα είναι τα πράγματα και πόσο βελτιωμένες θα είναι οι συγκεκριμένες εκδόσεις παιχνίδιων σε σχέση με τις άλλες κονσόλες είτε σε 1080p είτε σε 4Κ. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, το Metro Exodus, δεδομένου ότι ισχύει το open world στυλάκι, είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που είδα από όλες τις εκθέσεις. Σοβαρά τώρα, από τα πολλά indies που δείξανε δεν σας έκανε κανένα εντύπωση; Ακούγεται χαζό που προτιμώ να παίξω περισσότερο Cuphead και Ashen από τα Assassin's Creed Origins, Anthem, Days Gone, Forza 7κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις