naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το Assassin's Creed: Origins δεν τρέχει σε Native 4K στο XOneX αλλά με Checkerboard τεχνική. Απλά κλαίω με τις δηλώσεις του Spencer που λέει ότι το PS4 Pro ανταγωνίζεται το Xbox One S και όχι το X... https://www.youtube.com/watch?v=e8oPvbpVGP0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ^your point ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το Assassin's Creed: Origins δεν τρέχει σε Native 4K στο XOneX αλλά με Checkerboard τεχνική. Απλά κλαίω με τις δηλώσεις του Spencer που λέει ότι το PS4 Pro ανταγωνίζεται το Xbox One S και όχι το X... https://www.youtube.com/watch?v=e8oPvbpVGP0 Το ξέρεις ότι ακόμα είναι στην Alpha έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ^your point ? Το point μου το είπα ήδη. Απλά γελάω με τον Spencer. Το ξέρεις ότι ακόμα είναι στην Alpha έτσι; Φυσικά. Όπως επίσης ξέρω και την ubisoft των τελευταίων χρόνων. Στις παρουσιάσεις βλέπουμε συνήθως καλύτερο αποτέλεσμα από ότι στο τελικό παιχνίδι. Οπότε δεν έχω και μεγάλες ελπίδες για το συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Στο μεθεπόμενα θες να πεις(λιγο δυσκολο να το δωσουν τοσο φετος) Ναι στα επομενα εννοουσα του 2018. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ξεζούμισμα κονσόλας βλέπεις κυρίως στα exclusive. Τώρα που κάθε παιχνίδι θα βγαίνει παράλληλα σε μία κονσόλα 1.31tflops καθώς και για PC που συνεπάγεται αμέτρητους συνδυασμούς hardware ξεχνάμε το optimization. Μακάρι να διαψευστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 το PS4 Pro ανταγωνίζεται το Xbox One S και όχι το X... Αν οντως το ειπε αυτο καπου(δεν παρακολουθω δηλωσεις γενικα και συνεντευξεις)ειναι για κλωτσιες,γιατι δεν χρειαζοταν να πει κατι. Το Assassin's Creed: Origins δεν τρέχει σε Native 4K στο XOneX αλλά με Checkerboard τεχνική. Οσο για αυτο,πιστεψε με αγαπητε πιο πολυ ενδιαφερει τον κοσμο το παιχνιδι αυτο καθαυτο να ειναι καλο παρα πως θα τρεχει. Ουτε εμενα παντως μαρεσε αυτο το spam με 4κ που πεταγε παντου. Ρε spencer ορισμενα παιχνιδια σε 4κ εδειχναν χειροτερα οπτικα απο το gears of war 4 σε 720p,σοβαρεψου λιγο..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το Assassin's Creed: Origins δεν τρέχει σε Native 4K στο XOneX αλλά με Checkerboard τεχνική. Απλά κλαίω με τις δηλώσεις του Spencer που λέει ότι το PS4 Pro ανταγωνίζεται το Xbox One S και όχι το X... https://www.youtube.com/watch?v=e8oPvbpVGP0 τα περι native 4k ειναι παπαρολογιες για να πουλησουν! ελαχιστα παιχνιδια θα ειναι σε 4k οπως γινεται κ στο pro. στο συγκεκριμενο για 500€ αξιζει το συνολικο πακετο που προσφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 διαβαζεις comments στο youtube και μπαινεις εδω να πεις τι, οτι γελας ? ακομα δε βγηκε η κονσολα ο καθενας λεει οτι να ναι, εννοειται οτι δε στοχευει στο προ η κονσολα, η σονυ ειναι πολυ μπροστα ετσι κ αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν οντως το ειπε αυτο καπου(δεν παρακολουθω δηλωσεις γενικα και συνεντευξεις)ειναι για κλωτσιες,γιατι δεν χρειαζοταν να πει κατι. Οσο για αυτο,πιστεψε με αγαπητε πιο πολυ ενδιαφερει τον κοσμο το παιχνιδι αυτο καθαυτο να ειναι καλο παρα πως θα τρεχει. Ουτε εμενα παντως μαρεσε αυτο το spam με 4κ που πεταγε παντου. Ρε spencer ορισμενα παιχνιδια σε 4κ εδειχναν χειροτερα οπτικα απο το gears of war 4 σε 720p,σοβαρεψου λιγο..... Μα πως ρε συ, αφού έδειξαν Minecraft σε 4K. Ο ίδιος ο Spencer είπε στη σκηνή ότι δείχνει απίστευτο τα περι native 4k ειναι παπαρολογιες για να πουλησουν! ελαχιστα παιχνιδια θα ειναι σε 4k οπως γινεται κ στο pro. στο συγκεκριμενο για 500€ αξιζει το συνολικο πακετο που προσφερει. Περιμένω να δω περισσότερα και κυρίως διαφορές με το pro. Γιατί στα χαρτιά σίγουρα είναι πιο δυνατό και θεωρώ πως αξίζει το 500άρι που ζητάει. Αρκεί να υπάρχουν εμφανή διαφορές με το Pro. διαβαζεις comments στο youtube και μπαινεις εδω να πεις τι, οτι γελας ? ακομα δε βγηκε η κονσολα ο καθενας λεει οτι να ναι, εννοειται οτι δε στοχευει στο προ η κονσολα, η σονυ ειναι πολυ μπροστα ετσι κ αλλιως Σε ποια comments αναφέρεσαι? Εγώ σου μίλησα για επίσημες δηλώσεις του Spencer, της κεφαλής του Xbox. Και το βίντεο που σου έδειξα δεν λέει ότι να ναι. Είναι του Digital Foundry. Να σου θυμίσω πως η Microsoft επέλεξε αυτό το media για να δείξει για πρώτη φορά την δύναμη της κονσόλας της στο κοινό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 δηλαδη ερωτηση, αν ισχυει αυτο το πραμα που δε με ενδιαφερει προσωπικα, με τις υποσχεσεις της σονυ γελουσες και τοτε? γτ δε βλεπω και τρελο support για το προ, ουτε ιδιαιτερα παιχνιδια μεχρι τωρα, ουτε τρελα γραφικα, ουτε αξιζει να παω απο το απλο στο προ η κονσολα ειναι δυνατοτερη, ξεκαθαρο, θα φερει το 4κ? για μενα αδιαφορο, αλλα θα δουμε οταν βγει, τωρα τι λεει ο καθε αβανταδορος της καθε εταιρειας πρεπει να σε αφηνει αδιαφορο αντι να γουσταρετε παιχνιδια καθεστε και ασχολειστε με 4κ και 16κ η ουσια ποια ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 δηλαδη ερωτηση, αν ισχυει αυτο το πραμα που δε με ενδιαφερει προσωπικα, με τις υποσχεσεις της σονυ γελουσες και τοτε? γτ δε βλεπω και τρελο support για το προ, ουτε ιδιαιτερα παιχνιδια μεχρι τωρα, ουτε τρελα γραφικα, ουτε αξιζει να παω απο το απλο στο προ η κονσολα ειναι δυνατοτερη, ξεκαθαρο, θα φερει το 4κ? για μενα αδιαφορο, αλλα θα δουμε οταν βγει, τωρα τι λεει ο καθε αβανταδορος της καθε εταιρειας πρεπει να σε αφηνει αδιαφορο αντι να γουσταρετε παιχνιδια καθεστε και ασχολειστε με 4κ και 16κ η ουσια ποια ειναι ? μαλλον δεν εχεις παιξει horizon. οσο για το native 4k αυτο διαφημιζει αυτο σχολιαζουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Φυσικά και γελούσα με το Pro. Και έχω κράξει πολύ την Sony. Ο μόνος λόγος που ακόμα τη σέβομαι είναι γιατί συνεχίζει, προσπαθεί και παραδίδει exclusives. Που είναι και το σημαντικότερο για την αγορά μιας κονσόλας κατ εμέ. Δεν είμαι κανενός fan, όπου βλέπω παιχνίδια που μου αρέσουν εκεί πάω. Για την Microsoft υπάρχει πολύ αρνητικό κλίμα αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχει αποκλειστικούς τίτλους. Από πλευράς ΑΑΑ, πάει μόνο με ένα Forza 7. Τίποτα άλλο. Και αν fail-άρει και στις προσδοκίες για το X, κλάφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) δηλαδη ερωτηση, αν ισχυει αυτο το πραμα που δε με ενδιαφερει προσωπικα, με τις υποσχεσεις της σονυ γελουσες και τοτε? γτ δε βλεπω και τρελο support για το προ, ουτε ιδιαιτερα παιχνιδια μεχρι τωρα, ουτε τρελα γραφικα, ουτε αξιζει να παω απο το απλο στο προ η κονσολα ειναι δυνατοτερη, ξεκαθαρο, θα φερει το 4κ? για μενα αδιαφορο, αλλα θα δουμε οταν βγει, τωρα τι λεει ο καθε αβανταδορος της καθε εταιρειας πρεπει να σε αφηνει αδιαφορο αντι να γουσταρετε παιχνιδια καθεστε και ασχολειστε με 4κ και 16κ η ουσια ποια ειναι ? Να γουστάρουμε ποια παιχνίδια ακριβώς; Γιατί παιχνίδια δεν είδαμε και μιλάμε μόνο για τεχνικά χαρακτηρίστηκα... Αβανταδόρος της κάθε εταιρίας το DF το οποίο ήταν το πρώτο που έδωσε επίσημα με άδεια της microsoft αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηρίστηκα της κονσόλας επειδή ανέφερε ότι το assassins creed (η ALPHA έκδοση) δεν τρέχει σε native 4k; Το ακούσαμε κι αυτό... Ένα χρόνο ξέραμε ότι θα είναι μπροστά στα τεχνικά χαρακτηρίστηκα και θεωρείται δεδομένο..Όπως ξέραμε ότι θα τρέχει και native 4k και όχι ψευδο4k γιαυτό μας έκανε εντύπωση το παραπάνω βίντεο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2017 από gRim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Φυσικά και γελούσα με το Pro. Και έχω κράξει πολύ την Sony. Ο μόνος λόγος που ακόμα τη σέβομαι είναι γιατί συνεχίζει, προσπαθεί και παραδίδει exclusives. Που είναι και το σημαντικότερο για την αγορά μιας κονσόλας κατ εμέ. Δεν είμαι κανενός fan, όπου βλέπω παιχνίδια που μου αρέσουν εκεί πάω. Για την Microsoft υπάρχει πολύ αρνητικό κλίμα αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχει αποκλειστικούς τίτλους. Από πλευράς ΑΑΑ, πάει μόνο με ένα Forza 7. Τίποτα άλλο. Και αν fail-άρει και στις προσδοκίες για το X, κλάφτα... exclusives? ποια? το καλυτερο παιχνιδι που εβγαλε φετος ειναι το ΝΙΟΗ που κυριολεκτικα παιζει να μαι ο μοναδικος που παιζω ακομα holyman To horizon ηταν πολυ καλο, αλλα δε μου αρεσουν τα οpen world, για 60 ωρες που επαιξα ομως περασα καλα, αλλα θεωρω το nioh κλασσεις ανωτερο και θα αγοραζα την κονσολα μονο γι αυτο Anyway, εγω θεωρω οτι πιανεστε πολυ στο 4κ, ας κοιταξουν να βγαλουν κανα καλο παιχνιδι, να θυμισω το bloodborne τρεχει κυριολεκτα με 20 frames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις