Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Βλεπω απο τωρα την κονσολα στα επομενα black friday στα 350ευρω και μου τρεχουν τα σαλια 3
pollop Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Πηρα σημερα ενα xbox και θελω να ρωτησω αν γινεται στο store να δω τα παιχνιδια απο το φθηνοτερο στο ακριβοτερο οπως στο psn..
Damachi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 πως βλέπεις τα παιχνιδια στο λογαριασμο σου ξερουμε ;
pollop Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 μπαινω συνηθως απο το pc, ή απο το εικονιδιο στο start up menu των win 10 ή απο το xbox.com.
gRim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 XBOX one X assembly https://www.youtube.com/watch?v=eYwU7oYc0ZI 3
Tiphonas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 πως βλέπεις τα παιχνιδια στο λογαριασμο σου ξερουμε ; Μπαίνεις στο επισημο site του xbox. Συνδέεσε με τον λογαριασμο, πατάς στο προφίλ σου και εκει στην μπάρα πάνω δίπλα απο τα μηνύματα έχει και τα παιχνίδια που έχεις στην κατοχή σου. 1
pollop Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Οκ, αυτο το ξερω, η ερωτηση ηταν πως μπορω να δω τα παιχνιδι στο store απο το φθηνοτερο στο ακριβοτερο
Tiphonas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Οκ, αυτο το ξερω, η ερωτηση ηταν πως μπορω να δω τα παιχνιδι στο store απο το φθηνοτερο στο ακριβοτερο Βασικα φιλε μου απαντούσα στο αλλο παληκαρι οχι σε σενα
lak10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα
Alejandro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα Έχεις δίκιο αλλά είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν πρέπει να κινούμαστε τόσο βιαστικά σε τέτοιου είδους αγορές. 2
lak10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Έχεις δίκιο αλλά είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν πρέπει να κινούμαστε τόσο βιαστικά σε τέτοιου είδους αγορές. δεν μπορουσα να φανταστω οτι δεν θα κοψουν ουτε πιστωτικο οταν μαλιστα λεει οτι θα το παρεις στην χαμηλοτερη τιμη στο εξωτερικο θα εκαναν επιστροφη κατευθειαν στην καρτα. Εδω ουτε το συζηταμε. Ενας απο το chat οτυ public μου ειπε οτι θα μου στειλουν εφαπαξ το ποσο αλλος παλι μου ειπε σε δοσεις ενα μπαχαλο.Εστειλα e-mail με παραπονα να δουμε τι θα γινει
spartan29gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Βλεπω απο τωρα την κονσολα στα επομενα black friday στα 350ευρω και μου τρεχουν τα σαλια Στο μεθεπόμενα θες να πεις(λιγο δυσκολο να το δωσουν τοσο φετος)
Alejandro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 δεν μπορουσα να φανταστω οτι δεν θα κοψουν ουτε πιστωτικο οταν μαλιστα λεει οτι θα το παρεις στην χαμηλοτερη τιμη στο εξωτερικο θα εκαναν επιστροφη κατευθειαν στην καρτα. Εδω ουτε το συζηταμε. Ενας απο το chat οτυ public μου ειπε οτι θα μου στειλουν εφαπαξ το ποσο αλλος παλι μου ειπε σε δοσεις ενα μπαχαλο.Εστειλα e-mail με παραπονα να δουμε τι θα γινει Η καλύτερη λύση θα ήταν να σου έδιναν ένα πιστωτικό των 50 ευρώ και να συνέχιζε κανονικά η παραγγελία.
Socratis_g Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα ακυροι αυτοί, αλλά και σύ φίλε είσαι λίγο ακυρος. επρεπε να κανεις αγορά με πληρωμή στο κατάστημα, και όταν με το καλό πήγαινες απο εκεί το νοέμβριο, τότε θα ζήταγες τις ατοκες δόσεις στην καρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις