jokul7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παιδιά είστε ανυπόφοροι... Προσπάθησα να πω στον φίλο ότι δεν κερδίζει κάποιος εντυπώσεις χωρίς να έχει κάνει ακόμα το press conference αλλά ο άτιμος είναι ακλόνητος! Τεσπά, εγώ δεν θα αγοράσω την κονσόλα άμεσα σε αυτήν την τιμή (νομίζω θα περιμένω το 400 με παιχνίδι), αλλά θεωρώ ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 1000 ευρώ PC για να παίξεις στην ίδια ποιότητα που θα παίζεις στο ΧΟΧ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ρε παιδια ειμαστε στο θεμα του Xbox,εγω μιλαω για το Online των κονσολων σε συγχρονα γνωστα online παιχνιδια αυτης της γενιας και γιαυτο το λογο και αναφερω και παραδειγματα κιολας,τι γραφετε ορισμενοι? Άφησες να εννοηθεί άλλο πράγμα από αυτό που πραγματικά εννοούσες (όχι απαραίτητα από σκοπού). Η πραγματικότητα είναι ότι τον κόσμο και την ποιότητα γενικότερα των online pc games, οι κονσόλες δεν τον βλέπουν ούτε με το κυάλι. Ειδικότερα, σε 5-6 σύγχονα online shooters (και πολλά μπορεί να λέω), ναι οι κονσόλες πιθανότατα να έχουν περισσότερο κόσμο και να μην υπάρχουν και cheaters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Online shooters... Μονο τον κοσμο που εχει το csgo καθε μερα δεν τα έχουν όλα αυτά τα 5-6 μαζι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Άφησες να εννοηθεί άλλο πράγμα από αυτό που πραγματικά εννοούσες (όχι απαραίτητα από σκοπού). Η πραγματικότητα είναι ότι τον κόσμο και την ποιότητα γενικότερα των online pc games, οι κονσόλες δεν τον βλέπουν ούτε με το κυάλι. Ειδικότερα, σε 5-6 σύγχονα online shooters (και πολλά μπορεί να λέω), ναι οι κονσόλες πιθανότατα να έχουν περισσότερο κόσμο και να μην υπάρχουν και cheaters. Δεν αφησα να εννοηθει αλλο πραγμα,αλλος ειναι που ενιωσε οτι του εθιξα την αγαπημενη του πλατφορμα και αναφερω μαλιστα ποιον εννοω. Και με αυτα και με κοινα παλι για κλειδωμα παει το θεμα γιατι βλεπω οτι γυρναει παλι σε vs χωρις λογο απο ορισμενους λες δεν γνωριζαμε τι ρολο θα βαραει στην αγορα το παλιο Scorpio και νεο X πριν καν κυκλοφορησει,τωρα πεσαμε απο τα συννεφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Άφησες να εννοηθεί άλλο πράγμα από αυτό που πραγματικά εννοούσες (όχι απαραίτητα από σκοπού). Η πραγματικότητα είναι ότι τον κόσμο και την ποιότητα γενικότερα των online pc games, οι κονσόλες δεν τον βλέπουν ούτε με το κυάλι. Ειδικότερα, σε 5-6 σύγχονα online shooters (και πολλά μπορεί να λέω), ναι οι κονσόλες πιθανότατα να έχουν περισσότερο κόσμο και να μην υπάρχουν και cheaters. που υπαρχει ποιοτητα? lol ? wow ? σε ποιο ακριβως αναφερεσαι ? εγω απορω, μπαινετε εδω μεσα μονο για να μειωσετε την κονσολα, δε μπορω να καταλαβω τι σας πειραζει κανενας δε σας αναγκαζει να την αγορασετε, απλα αγνοηστε την, θα την χαρουμε εμεις που θα την παρουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 που υπαρχει ποιοτητα? lol ? wow ? σε ποιο ακριβως αναφερεσαι ? Στο call of duty είναι η ποιότητα όλοι το ξέρουν αυτό .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Online shooters... Μονο τον κοσμο που εχει το csgo καθε μερα δεν τα έχουν όλα αυτά τα 5-6 μαζι.. Το εν λογω παιχνιδι που αναφερεις δεν βγαινει σε κονσολες. Εγω αναφερθηκα σε online multiplatform παιχνιδια συγκεκριμενα αυτης της γενιας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Στο call of duty είναι η ποιότητα όλοι το ξέρουν αυτό .. που υπαρχει στους υπολογιστες ποιοτητα, αυτο ρωταω, μιλησα εγω για cod ? anyway, δε το κουραζω, δε ξανακοιταω το τοπικ, ο καθενας γραφει οτι να ναι και βγαζει κομπλεξ χωρις λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 που υπαρχει ποιοτητα? lol ? wow ? σε ποιο ακριβως αναφερεσαι ? εγω απορω, μπαινετε εδω μεσα μονο για να μειωσετε την κονσολα, δε μπορω να καταλαβω τι σας πειραζει κανενας δε σας αναγκαζει να την αγορασετε, απλα αγνοηστε την, θα την χαρουμε εμεις που θα την παρουμε Μιλάμε για την ποιότητα των servers, του προστιθέμενου content, της διαχείρισης κοκ, όχι για το gameplay ή τον τεχνικό τομέα, δεν ήταν αυτό το ζήτημα. Από εκεί και πέρα, προσωπικά έχω X1S και δεν έχω PS4, δεν μπήκα για να μειώσω κάτι, δεν έχω μετοχές πουθενά. Ερώτηση on-topic: το OG Xbox BC θα είναι available και στο X1S, όχι μόνο στο X1X, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μιλάω για την ποιότητα των servers, του προστιθέμενου content, της διαχείρισης κοκ, όχι για το gameplay ή τον τεχνικό τομέα, δεν ήταν αυτό το ζήτημα. Από εκεί και πέρα, προσωπικά έχω X1S και δεν έχω PS4, δεν μπήκα για να μειώσω κάτι, δεν έχω μετοχές πουθενά. Ερώτηση on-topic το OG Xbox BC θα είναι available και στο X1S, όχι μόνο στο X1X, σωστά; φιλε malthador το ξερω οτι δε γραφεις για να μειωσεις δε πηγαινε για σενα, αυτη την ποιοτητα που λες δε μου ελειψε στο πσ4, εγω καλυτερο κοσμο βρηκα, καλυτετο community, 0 cheaters εκτος απο κατι εξαιρεσεις με kontrolfreeks etc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 που υπαρχει στους υπολογιστες ποιοτητα, αυτο ρωταω, μιλησα εγω για cod ? anyway, δε το κουραζω, δε ξανακοιταω το τοπικ, ο καθενας γραφει οτι να ναι και βγαζει κομπλεξ χωρις λογο Συγγνώμη νόμιζα ότι το cod έβγαινε και στους υπολογιστές......... Anyway, απλά ήθελα να πω ότι παντού το online είναι πονεμένη ιστορία και ιδιαίτερα στους υπολογιστές όσον αφορά τα communities και τους cheaters. Περί γούστού όμως όπως έχουμε πει.. Εάν κάποιος θέλει να παίξει cs go, wow, lol δεν έχει άλλη λύση. Εάν θέλει να παίξει forza ή halo έχει πολλές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Συγγνώμη νόμιζα ότι το cod έβγαινε και στους υπολογιστές......... Anyway, απλά ήθελα να πω ότι παντού το online είναι πονεμένη ιστορία και ιδιαίτερα στους υπολογιστές όσον αφορά τα communities και τους cheaters. Περί γούστού όμως όπως έχουμε πει.. Εάν κάποιος θέλει να παίξει cs go, wow, lol δεν έχει άλλη λύση. Εάν θέλει να παίξει forza ή halo έχει πολλές.. το θεμα ειναι οτι αμα δεν εχεις υπολογιστη οπως εγω και εισαι με mac πας σε κονσολα για ονλινε, κ αυτη τι στιγμη το καλυτερο ειναι να πας στο σκορπιο για ονλινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πολύ καλή η παρουσίαση , όταν έχεις 22 console exclusives στην τσέπη, σημαίνει ότι πας πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 το θεμα ειναι οτι αμα δεν εχεις υπολογιστη οπως εγω και εισαι με mac πας σε κονσολα για ονλινε, κ αυτη τι στιγμη το καλυτερο ειναι να πας στο σκορπιο για ονλινε. Έτσι απλά; Δεν νομίζω.. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν κανένα wow, lol, cs, Star Citizen και κάμποσα άλλα θα πάνε στο Scorpio; Γιατί πρέπει να γράφουμε κάθε φορά αυτονόητα; Κι εγώ mac έχω και επειδή δεν με ενδιαφέρουν αυτού του είδους τα παιχνίδια απλά δεν παίρνω PC (προς το παρών). Είναι ο κανόνας αυτό; Νόουπ.. Εάν όμως ήθελα να παίξω forza, halo ή multis σε καλύτερη ποιότητα κτλ θα έδινα λίγα χρήματα παραπάνω από τα 500 για να φτιάξω ένα αξιοπρεπέστατο PC ώστε να έχω ΟΛΑ τα παιχνίδια του xbox πιο φτηνά συν steam, δυνατότητα αναβάθμισης και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει ένα PC. Μοναδικό μείον η τιμή (που σηκώνει μεγάλη κουβέντα εάν σε βάθος χρόνου συμφέρει τελικά ή όχι το PC) και ότι είναι δύσκολο να φτιάξεις PC στις διαστάσεις κονσόλας (όχι ακατόρθωτο). Εάν είχε κανένα exclusive το ξανασυζητούσαμε.. όταν όμως βλέπεις και μου αλλάζουν την ονομασία των time exclusive σε launch exclusive και παρουσιάζουν indies με γραφικά που θα σήκωνε και το switch για να ψαρώνει κόσμος και να γράφουν για 22 exclusive τι να σχολιάσεις... Όπως και να έχει η τιμή του είναι μια χαρά και μακάρι να τα πάει καλά γιατί ο ανταγωνισμός μόνο καλό μας κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Έτσι απλά; Δεν νομίζω.. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν κανένα wow, lol, cs, Star Citizen και κάμποσα άλλα θα πάνε στο Scorpio; Γιατί πρέπει να γράφουμε κάθε φορά αυτονόητα; Κι εγώ mac έχω και επειδή δεν με ενδιαφέρουν αυτού του είδους τα παιχνίδια απλά δεν παίρνω PC (προς το παρών). Είναι ο κανόνας αυτό; Νόουπ.. Εάν όμως ήθελα να παίξω forza, halo ή multis σε καλύτερη ποιότητα κτλ θα έδινα λίγα χρήματα παραπάνω από τα 500 για να φτιάξω ένα αξιοπρεπέστατο PC ώστε να έχω ΟΛΑ τα παιχνίδια του xbox πιο φτηνά συν steam, δυνατότητα αναβάθμισης και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει ένα PC. Μοναδικό μείον η τιμή (που σηκώνει μεγάλη κουβέντα εάν σε βάθος χρόνου συμφέρει τελικά ή όχι το PC) και ότι είναι δύσκολο να φτιάξεις PC στις διαστάσεις κονσόλας (όχι ακατόρθωτο). Εάν είχε κανένα exclusive το ξανασυζητούσαμε.. όταν όμως βλέπεις και μου αλλάζουν την ονομασία των time exclusive σε launch exclusive και παρουσιάζουν indies με γραφικά που θα σήκωνε και το switch για να ψαρώνει κόσμος και να γράφουν για 22 exclusive τι να σχολιάσεις... Όπως και να έχει η τιμή του είναι μια χαρά και μακάρι να τα πάει καλά γιατί ο ανταγωνισμός μόνο καλό μας κάνει. ναι ανετα μπορεις να φτιαξεις σταθερο, απλα δε θελω να φτιαξω σταθερο αν θες να παιξεις mobas τι δουλεια εχεις να κοιτας κονσολες ? επισης για μμο υπαρχουν παρα πολυ καλα παιχνιδια, ιδιας ποιοτητας σε σταθερους απλα δεν υπαρχει μεγαλος αριθμος. \ ημουνα pc gamer παντα, εφαγα τη ζωη μου στο wow + sc2, να σου πω την αληθεια δε μου λειπει κατι απο τους σταθερους. γκρινια συνεχεια για γραφικα, για καλυτερα ποντικια, να μετρανε τα φρειμς και την καθε λεπτομερεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις