Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το dpad είναι καλύτερο στο ds4, δεν είναι ενωμένος ο σταυρός.αν και μοιάζει για χειρότερος απο το ds3, αν δεν πιάσεις απο κοντά το χειριστήριο να δεις πως είναι η άισθηση στα χέρια σου πως μπορείς να λες τι είναι καλύτερο?εμένα του 360 δεν μου άρεσε καθόλου αλλα με το που το έπιασα έπαθα πλάκα η υφή του ήταν απίστευτη και τρομερά βολικό στα χέρια.αν και θεωρώ τραγικό το analog πάνω αριστερά..

Περα απο την εμφανιση (η δεξια ειναι μπαζο) κρινω βλεποντας την εργονομια και λαμβανω υποψην και τα προηγουμενα μοντελα. Καμια σχεση.Δεν τα θετω καν σε συγκριση.

Για το dpad, συμφωνω, αλλα δεν το χρησιμοποιουσα και ετσι μενω στα υπολοιπα.

Βεβαια, εγω απλα αναφερω την προτιμηση μου στα χειριστηρια. Για τα υπολοιπα εμετικα της πολιτικης της Microsoft, μην τα ξαναλεμε. :eek: Δεν προκειται να παρω ποτε το xbox one αν ισχυσει οτιδηποτε απο ολα αυτα. Εδω που τα λεμε, ακομα και να τα παρουν ολα πισω, παλι δεν θα το παρω, διοτι μου την εσπασαν.  :-D 

Δημοσ.

Παιδιά καθόμαστε και μιλάμε για d-pad εν έτη 2013. Χρησιμοποιείται ελάχιστα. Προσωπικά μόνο σε 2d fighting παιχνίδια το χρησιμοποιώ. Το dpad του Χ360 ήταν τραγικό πράγματι, αλλά το συγκεκριμένο χειριστήριο είναι ότι καλύτερο έχει βγει σε κονσόλα κατά γενική ομολογία.

• Like 3
Δημοσ.

Αν δε χρησιμοποιήσουμε τα νέα d-pads δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς είναι. Δεν είναι κάτι που μπορείς να κρίνεις από φωτογραφίες. Αντιθέτως, όλα τα υπόλοιπα που σχετίζονται με εργονομία μπορεί να τα συμπεράνει κανείς από τις φωτογραφίες βασιζόμενος στην εμπειρία του με τα χειριστήρια αυτής της γενιάς. 

Προσωπικά, ο τρόπος που είναι σχεδιασμένο το DS, με αυτά τα "χερούλια" και το μέγεθός του, δε με βολεύει καθόλου. Επίσης, προτιμώ το αναλογικό επάνω, όπως είναι στο 360, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος γιατί. Πιθανώς παίζει ρόλο και αυτό που ανέφερα περί μεγέθους, επειδή το DS αναγκάζομαι να το κρατάω περίεργα, οπότε κουράζει ούτως ή άλλως. Δηλαδή, ακόμα και το αναλογικό που είναι κάτω στο 360 είναι σε πιο βολική θέση από του DS. 

Ο λόγος που ελπίζω αυτή τη στιγμή (επειδή τίποτα άλλο δεν έχει παρουσιαστεί επαρκώς από κανέναν ώστε να κρίνω) είτε να είναι μούφες οι φήμες είτε να βάλει μυαλό η MS μετά τις αντιδράσεις είναι πως δεν ψήνομαι καθόλου να παίζω κυρίως με το DS στη νέα γενιά :P

• Like 1
Δημοσ.

@Vole Maulder Συνήθεια είναι. Προσωπικά συνήθισα το DS3, δεν βλέπω γιατί όχι και το DS4.

Μωρέ, ναι, αν όλα τα κακά σενάρια αποδειχθούν αληθή δε θα κολλήσω σε αυτό, PS4 θα πάρω. Και ό,τι λέω το λέω έχοντας συνηθίσει αρκετά και τα δύο controllers (ίσως θα μπορούσες να πεις ότι το DS το έχω συνηθίσει περισσότερο, τουλάχιστον σε σχήμα, καθώς παίζω με αυτό από το PS1, σε αντίθεση με τα 7 "μόνο" χρόνια του 360).

Δημοσ.

για το league of legends έχει ακουστεί και για ps3 εδώ και 2 + χρόνια αλλα τπτ, δεν νομίζω η riot να το μεταφέρει γιατί απλούστατα είναι Unplayable χωρίς Mouse, είδαμε μια προσπάθεια για Moba game με controller και ήταν απαίσιο.

Δημοσ.

για το league of legends έχει ακουστεί και για ps3 εδώ και 2 + χρόνια αλλα τπτ, δεν νομίζω η riot να το μεταφέρει γιατί απλούστατα είναι Unplayable χωρίς Mouse, είδαμε μια προσπάθεια για Moba game με controller και ήταν απαίσιο.

για το guardians of middlle earth λες?

Δημοσ.

για το guardians of middlle earth λες?

ναι πολύ αργό control system, unrensponsive ,κτλπ ,αν είναι κάποιος φαν των moba games δεν ήταν για αυτόν.δεν είναι τυχαίο οτι το league of legends είναι το n1 παιχνίδι παγκοσμίως played. είναι απλό ,είναι αρκετά balanced,το προσέχουν πολύ με συνεχόμενα Updates, δεν μπορεί να έρθει ένα τέτοιο παιχνίδι στις κονσόλες, πολύ πιο απλό θεωρώ να έρθει ένα παιχνίδι όπως το wow που έχει γίνει πολύ πιο απλό το gameplay του απότι ένα moba game,το Μοβα είναι σαν strategy θες Mouse.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...