skanjos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Καλα σε κάτι Γερμανίες-Αυστραλίες πάντα υπερβολικοί ήταν,αν ισχύει το άρθρο γιατί ο καθένας γράφει και ότι θέλει και βλέπω Spiegel??Την κάμερα του kinect δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις ή να την καλύψεις δηλαδή? το μικρόφωνο να σε δω πως θα καλύψεις...btw το xbox one θα φέρει στην μόδα τα σεμεδάκια χαχαχαχαχα
naruto14 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Καλα σε κάτι Γερμανίες-Αυστραλίες πάντα υπερβολικοί ήταν,αν ισχύει το άρθρο γιατί ο καθένας γράφει και ότι θέλει και βλέπω Spiegel??Την κάμερα του kinect δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις ή να την καλύψεις δηλαδή? Μα το θέμα είναι πως θα λειτουργεί το μικρόφωνο οπότε τι να καλύψεις. Η μόνη λύση φαίνεται είναι να την βγάζεις από την πρίζα και αυτό μόνο όταν δεν παίζεις. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δε ξέρω.Εγω αυτά τα παίρνω "with a grain of salt" μέχρι να επιβεβαιωθούν αν επιβεβαιωθούν γιατί το hate πουλάει αυτό το καιρό.
skanjos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μα το θέμα είναι πως θα λειτουργεί το μικρόφωνο οπότε τι να καλύψεις. Η μόνη λύση φαίνεται είναι να την βγάζεις από την πρίζα και αυτό μόνο όταν δεν παίζεις. Τρέχα γύρευε δηλαδή. χαχα γατάκι νομίζεις δεν το σκέφτηκε η ms αυτό, γιατί νομίζεις θα έχει 3ο τούβλο power brick,και ups θα του βάλουν να σε κατασκοπέυει και όταν το βγάζεις απο την πρίζα (joking)
Bourdoulas Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 εχεις καταλαβει οτι μιλανε για ολες τις next gen ΣΥΝΟΛΙΚΑ? ps4+wiiU +x1 οταν αυτη η γενια εχει πουλησει κοντα στα 400 εκ. αλλα ξεχασα , μαλλον κατι περισσότερο θα ξερουν ολοι αυτοι που σχολιαζουν στα forum , απο μια τυχαια εταιρια σαν την microsoft Οταν εβαλα την πηγη δεν ανεφερε για ολες τις κονσολες. Αφηνε να εννοηθεί μονο για το Xbox One. Οποτε μην προτρεχεις. Και το νουμερο αυτο ειναι πολυ μεγαλο και παλι.
mtzs Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Υπαρχει και η θετικη πλευρα του θεματος Και δεν κανουν πλακα !!!!!! The Xbox One will kill used games and control second-hand sales, and that’s great news (Really!) http://penny-arcade.com/report/article/the-death-of-used-games-and-control-of-the-second-hand-market-could-be-the 2
mtzs Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Σας εχω κι αλλα καλα νεα. Φαινεται σταματησαν τις βλακειες εκει περα Το Xbox One θα έχει achievements στα… τηλεοπτικά προγράμματα! http://www.gameslife.gr/to-xbox-one-tha-exei-achievements-sta-tileoptika-programmata-35867
Bourdoulas Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Θα ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος όταν μου βγάλει το achievement "Goodnight life! Watch all Καλημέρα Ζωή episodes!". 1
OMGA Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Γούστα είναι αυτά....προς fanboys και μη!!! Εννοειται οτι εδω η διαφορα ειναι χαωδης υπερ της microsoft. 2
skanjos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εννοειται οτι εδω η διαφορα ειναι χαωδης υπερ της microsoft. το dpad είναι καλύτερο στο ds4, δεν είναι ενωμένος ο σταυρός.αν και μοιάζει για χειρότερος απο το ds3, αν δεν πιάσεις απο κοντά το χειριστήριο να δεις πως είναι η άισθηση στα χέρια σου πως μπορείς να λες τι είναι καλύτερο?εμένα του 360 δεν μου άρεσε καθόλου αλλα με το που το έπιασα έπαθα πλάκα η υφή του ήταν απίστευτη και τρομερά βολικό στα χέρια.αν και θεωρώ τραγικό το analog πάνω αριστερά..
empire_1924 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εννοειται οτι εδω η διαφορα ειναι χαωδης υπερ της microsoft. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι devs και στις παρουσιάσεις παιχνιδιών αλλά και στο development χρησιμοποιούσαν το controller του 360,το οποίο επαναλαμβάνω με εξαίρεση το απαράδεκτο dpad του "γέμιζε" το χέρι και ήταν σχεδόν το τέλειο controller(για πολύ κόσμο). 1
Defector Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Το d-pad τού 360 δεν ανταποκρινόταν/ανταποκρίνεται, επαρκώς, στις "εντολές" του χρήστη. Παιχνίδια που απαιτούσαν χειρισμό με d-pad, τα απέφευγα. Κρίμα, που ούτε στο Slim, η MS δεν έφτιαξε αυτό το πρόβλημα του χειριστηρίου. Ευτυχώς, στο ONE, το d-pad "φτιάχτηκε". Τουλάχιστον, δεν είναι μονοκόμματο. Του PS, πάντα ήταν ακριβές. Από την εποχή του 1, ποτέ δεν είχα θέμα με το d-pad. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις