Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσοι ειναι εγγεγραμμενοι στο ea access απο τότε που ξεκίνησε η συγκεκριμένη υπηρεσία τότε ίσως είναι τυχερη καθώς όπως φαίνεται η ea κάνει δώρο σε όλους τους παραπάνω εναν δίσκο 2ΤΒ XBOX και 4 μήνες δώρο

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/62f3cd/ea_access_just_sent_me_a_2tb_hard_drive_and_4/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά, ακόμα έχω το Pes 2017 ready to Install. Το Σαββατοκύριακο πέρασε αν πρόκειται για προσφορά. Και να σημειώσω πως ΔΕΝ είναι η δοκιμαστική έκδοση αλλά η πλήρης. Τι παίζει εδώ. Λέτε να μου έκανε κανένας δώρο και δεν το ξέρω :P

Ρε παιδιά, ακόμα έχω το Pes 2017 ready to Install. Το Σαββατοκύριακο πέρασε αν πρόκειται για προσφορά. Και να σημειώσω πως ΔΕΝ είναι η δοκιμαστική έκδοση αλλά η πλήρης. Τι παίζει εδώ. Λέτε να μου έκανε κανένας δώρο και δεν το ξέρω :P

Στα ready to install μένει ακόμα και αν τελείωσε το ΣΚ, απλά όταν το κατεβάσεις και πας να το ανοίξεις δεν θα σου παίζει...έτσι γίνεται με όλα τα παιχνίδια που τα δίνουν σε free to play days μένουν στο ready to install. Και εγώ αυτή τη στιγμή έχω στα ready to install το cod advanced warfare που το είχαν δώσει δωρεάν για ένα ΣΚ. Μόλις το κατεβάσω και πάω να το τρέξω θα ζητήσει να το αγοράσω, όποτε μην χάνεις τσάμπα χρόνο κατεβάζοντας το...

• Like 1

Οσοι ειναι εγγεγραμμενοι στο ea access απο τότε που ξεκίνησε η συγκεκριμένη υπηρεσία τότε ίσως είναι τυχερη καθώς όπως φαίνεται η ea κάνει δώρο σε όλους τους παραπάνω εναν δίσκο 2ΤΒ XBOX και 4 μήνες δώρο

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/62f3cd/ea_access_just_sent_me_a_2tb_hard_drive_and_4/

Πρωταπριλιά και έτσι right? :P

Λοιπόν. Ενώ μου λέει ότι έχω το κανονικό Pes 2017 μου ανοίγει το trial. Στο store λέει ότι έχω το κανονικό. Πάω να κατεβάσω το trial και μου λέει ότι και αυτό το έχω, ενω δεν το έχω. Μπράβο Μικροαπαλη, μπράβο.

Αύριο Πέμπτη το μεσημέρι έχει επίσημη παρουσίαση του xbox scorpio από digital goundry !!!!Για να δούμε τι θα δούμε .....

Δε το θωρώ και τόσο καλό για τη Microsoft, καθώς μετά η Sony θα βγάλει απλά PS με ακόμα καλύτερο hw από το Scorpio.

Πότε θα το βγάλει το "καλύτερο" PS όμως; Αν δεν έχουν ήδη κάτι (σχεδόν) έτοιμο, θα μιλάμε μετά είτε για άρπα-κόλλα σχεδίαση είτε για καλό 2019 και βλέπουμε.

Δε το θωρώ και τόσο καλό για τη Microsoft, καθώς μετά η Sony θα βγάλει απλά PS με ακόμα καλύτερο hw από το Scorpio.

Και μετά η ms θα βγάλει xbox με καλύτερο hw από το καινούριο της sony και πάει λέγοντας.....Έχουμε ps4 και μετά Ps pro.Αντιστοιχα xbox one και scorpio...Σε κάνα τριάρι τέσσερα χρόνια βλέπουμε για καινούρια .
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...