imoaix Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Έχω το Pes 2017 στο Ready to Install αλλά δεν το εχω αγοράσει. Παίζει κάποια προσφορά? παιζουν κατι random προσφορες ΣΚ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 υπαρχει μια free to play εκδοση του pes 17 αυτο πρεπει να ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οσοι ειναι εγγεγραμμενοι στο ea access απο τότε που ξεκίνησε η συγκεκριμένη υπηρεσία τότε ίσως είναι τυχερη καθώς όπως φαίνεται η ea κάνει δώρο σε όλους τους παραπάνω εναν δίσκο 2ΤΒ XBOX και 4 μήνες δώρο https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/62f3cd/ea_access_just_sent_me_a_2tb_hard_drive_and_4/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά, ακόμα έχω το Pes 2017 ready to Install. Το Σαββατοκύριακο πέρασε αν πρόκειται για προσφορά. Και να σημειώσω πως ΔΕΝ είναι η δοκιμαστική έκδοση αλλά η πλήρης. Τι παίζει εδώ. Λέτε να μου έκανε κανένας δώρο και δεν το ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά, ακόμα έχω το Pes 2017 ready to Install. Το Σαββατοκύριακο πέρασε αν πρόκειται για προσφορά. Και να σημειώσω πως ΔΕΝ είναι η δοκιμαστική έκδοση αλλά η πλήρης. Τι παίζει εδώ. Λέτε να μου έκανε κανένας δώρο και δεν το ξέρω Στα ready to install μένει ακόμα και αν τελείωσε το ΣΚ, απλά όταν το κατεβάσεις και πας να το ανοίξεις δεν θα σου παίζει...έτσι γίνεται με όλα τα παιχνίδια που τα δίνουν σε free to play days μένουν στο ready to install. Και εγώ αυτή τη στιγμή έχω στα ready to install το cod advanced warfare που το είχαν δώσει δωρεάν για ένα ΣΚ. Μόλις το κατεβάσω και πάω να το τρέξω θα ζητήσει να το αγοράσω, όποτε μην χάνεις τσάμπα χρόνο κατεβάζοντας το... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Οσοι ειναι εγγεγραμμενοι στο ea access απο τότε που ξεκίνησε η συγκεκριμένη υπηρεσία τότε ίσως είναι τυχερη καθώς όπως φαίνεται η ea κάνει δώρο σε όλους τους παραπάνω εναν δίσκο 2ΤΒ XBOX και 4 μήνες δώρο https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/62f3cd/ea_access_just_sent_me_a_2tb_hard_drive_and_4/ Πρωταπριλιά και έτσι right? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Λοιπόν. Ενώ μου λέει ότι έχω το κανονικό Pes 2017 μου ανοίγει το trial. Στο store λέει ότι έχω το κανονικό. Πάω να κατεβάσω το trial και μου λέει ότι και αυτό το έχω, ενω δεν το έχω. Μπράβο Μικροαπαλη, μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αύριο Πέμπτη το μεσημέρι έχει επίσημη παρουσίαση του xbox scorpio από digital goundry !!!!Για να δούμε τι θα δούμε ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αύριο Πέμπτη το μεσημέρι έχει επίσημη παρουσίαση του xbox scorpio από digital goundry !!!!Για να δούμε τι θα δούμε ..... Δε το θωρώ και τόσο καλό για τη Microsoft, καθώς μετά η Sony θα βγάλει απλά PS με ακόμα καλύτερο hw από το Scorpio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πότε θα το βγάλει το "καλύτερο" PS όμως; Αν δεν έχουν ήδη κάτι (σχεδόν) έτοιμο, θα μιλάμε μετά είτε για άρπα-κόλλα σχεδίαση είτε για καλό 2019 και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δε το θωρώ και τόσο καλό για τη Microsoft, καθώς μετά η Sony θα βγάλει απλά PS με ακόμα καλύτερο hw από το Scorpio.Και μετά η ms θα βγάλει xbox με καλύτερο hw από το καινούριο της sony και πάει λέγοντας.....Έχουμε ps4 και μετά Ps pro.Αντιστοιχα xbox one και scorpio...Σε κάνα τριάρι τέσσερα χρόνια βλέπουμε για καινούρια . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_kan Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ακριβώς όπως τα λέει ο papeipa. Απλά υπάρχουν τα βασικά μοντέλα και μετά λίγο τα πιο premium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ναι μονο που το ps4 pro δεν ειναι αντιστοιχο του scorpio εχουμε xbox one --- ps4 xbox one s --- ps4 pro scorpio --- ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ναι μονο που το ps4 pro δεν ειναι αντιστοιχο του scorpio εχουμε xbox one --- ps4 xbox one s --- ps4 pro scorpio --- ? Λαθος xbox one s = ps4 slim , scorpio = ps pro 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 το scorpio ειναι true 4k τα one s κ pro ειναι 1080p upscaled to 4k μια χαρα τα λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις