Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανε νατο κανουν να πουλανε μονο digital και επειδη αυτα τα sites εχουν παρει κωδικους απο κανονικες 12μηνες καρτες και απλα μετα περνανε αυτους τους κωδικους στη βαση δεδομενων του site τους κα στους στελνουν μετα γι' αυτο και τα περισσοτερα ειναι out of stock.

εγω απο cd keys περνω

αυτο που λες δεν το γνωριζω και ειναι και out of stock 

Αυτο εννοεις? Και λογικα δουλευουν κανονικα σε Ελληνικα gamertag αφου στη περιγραφη προιοντος λεει:

Platform: Xbox Live
Region: Worldwide
Language: English

Δημοσ.

Φήμη για τα δωρεάν παιχνίδια με το Xbox Live Gold τον Απρίλιο

17353546_821312754692847_234118627997567

Αν ισχύει θα είναι από τους καλύτερους μήνες μέχρι τώρα..

• Like 3
Δημοσ.

Σαν συνολικό lineup σίγουρα, πρόκειται για απίστευτους τίτλους. Φαντάζομαι όμως ότι πολλοί από εμάς τα έχουμε ήδη... :-(

Αυτό που θέλω εγώ είναι κανα exclusive της προκοπής και όχι τζάμπα το FM6.

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα.θα ρωτησω κατι αν και μαλλον ξερω την απαντηση...στην συνδρομη του live να κοιταω μονο global ετσι?γτ στα παιχνιδια π.χ. δεν παιζει πλεον ρολο.....στη συνδρομη παιζει ε?

Δημοσ.

Σαν συνολικό lineup σίγουρα, πρόκειται για απίστευτους τίτλους. Φαντάζομαι όμως ότι πολλοί από εμάς τα έχουμε ήδη... :-(

Αυτό που θέλω εγώ είναι κανα exclusive της προκοπής και όχι τζάμπα το FM6

Θέλω να πιστεύω ότι κρατάνε πραγματάκια για την E3 και ίσως και για την Gamescom. Για να κρατάει σιγή ιχθύος η MS τόσο καιρό, δεν μπορεί, κάτι θα έχει στο νου της. Μου φαίνεται αδιανόητο να ανακοινώσει απλά ένα Scorpio και να μην το πλασάρει με μερικούς τίτλους για να έχει μεγαλύτερο νόημα το όλο project. Βέβαια, καλώς ή κακώς ότι και να δείξει η περιόδος της γλύκας περνάει γρήγορα, οπότε περίμενε μετά από κανά μήνα ή δίμηνο να αρχίσουν τα παράπονα πάλι. Είναι φαύλος κύκλος αυτό το πράγμα στο console gaming.

Ελπίζω να δείξουν την τριπλέτα Cuphead, Below και Ashen. Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια από αναμονή σε αναμονή.

• Like 1
Δημοσ.

Απρίλιος ο Μέγας Μηνάρας

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1354710

Μπράβο στην Μικροαπαλή, έχω γεμίσει με ένα huge backlog από games που θέλω και games που χέζω χωρίς να σκάσω ένα cent, πέρα από το κόστος της συνδρομής.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...