Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ως δια μαγείας από χθες μπαίνω κανονικά store,εκεί που είναι τα games with gold,από την κονσόλα.Και να πω ότι έγινε κανένα update....Μάλλον κάτι έφτιαξαν εκ των έσω.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Τα παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα για το 360 θέλει κάρτα για να τα κατεβάσει. Εάν συνδεθώ με το λογαριασμό του one στο 360 και τα κατεβάσω μήπως χάνω παιχνίδια του one?

Δημοσ.

Τα κλασε το one μου!εδώ και κάποιες μέρες χάνει το σήμα στα χειριστήρια όλη την ώρα! συνδέεται και με συνδέεται κάθε 5 λεπτά!δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα!μάλλον χάλασε ή wifi board!να δω τι θα κάνω τώρα που τέλειωσε και ή εγγύηση!

Δημοσ.

Τα κλασε το one μου!εδώ και κάποιες μέρες χάνει το σήμα στα χειριστήρια όλη την ώρα! συνδέεται και με συνδέεται κάθε 5 λεπτά!δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα!μάλλον χάλασε ή wifi board!να δω τι θα κάνω τώρα που τέλειωσε και ή εγγύηση!

Το έχεις ήδη 2 χρόνια?? 2ετής η εγγύηση αν δεν το γνωρίζεις...

Δημοσ.

Νωρις παρεδωσε ρε πστ μου. Κριμα. Σκαρτα 3.5 χρονια. Ειδα το σλιμ σε ενα φιλο. Πολύ ομορφο. Και πιο γρήγορο το μενου του. Τι να πω. Κ δεν εχουν ακουστει ασχημα πραγματα για την αξιοπιστια τους.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου!το έχω day one!

Αν δεν έχεις πειράξει την ταινία ασφαλείας, κάνε ένα τηλέφωνο στην MS. Γενικά και για service εκτός εγγύησης έχουν λογικές τιμές. Αλλιώς, αν μπορείς να ψαχτείς μόνος σου, θα ξεκινούσα από το WiFi Board και μετά θα κοιτούσα το RF Board που έχει πάνω του τις κεραίες...

Δημοσ.

Βρε ότι με καλύπτει,με καλύπτει.Μια βδομάδα άδεια είχα και πάει το μηχανημα.Καλα κρασιά τώρα.Οποτε τηλέφωνο την Τρίτη και υποθέτω κούριερ και παπάρια και θα μου στείλουν επισκευασμένο ε;

Δημοσ.

Ναι κάπως έτσι θα γίνει!δοκίμασε και ένα reset της κονσόλας μήπως έχεις φάει κανένα κόλλημα!στις ρυθμίσεις κάπου έχει reset!έχεις δυο επιλογές!κάνε αυτή που δεν χανεις τα saves τα παιχνίδια κτλπ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...