dfokas21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το star wars ούτε εγώ μπορώ να το κατεβάσω από πουθενά: κονσόλα,PC,κινητό.
Galaxy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ όλα κανονικά κατεβαίνουν και star wars και το Cars . 1
rallistas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Και ως δια μαγείας από χθες μπαίνω κανονικά store,εκεί που είναι τα games with gold,από την κονσόλα.Και να πω ότι έγινε κανένα update....Μάλλον κάτι έφτιαξαν εκ των έσω.
troi.g Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Τα παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα για το 360 θέλει κάρτα για να τα κατεβάσει. Εάν συνδεθώ με το λογαριασμό του one στο 360 και τα κατεβάσω μήπως χάνω παιχνίδια του one?
metallica 13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τα κλασε το one μου!εδώ και κάποιες μέρες χάνει το σήμα στα χειριστήρια όλη την ώρα! συνδέεται και με συνδέεται κάθε 5 λεπτά!δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα!μάλλον χάλασε ή wifi board!να δω τι θα κάνω τώρα που τέλειωσε και ή εγγύηση!
nzeppos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά είναι σημάδια που προμηνύουν την έλευση του Scorpio. 1
SaFiS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τα κλασε το one μου!εδώ και κάποιες μέρες χάνει το σήμα στα χειριστήρια όλη την ώρα! συνδέεται και με συνδέεται κάθε 5 λεπτά!δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα!μάλλον χάλασε ή wifi board!να δω τι θα κάνω τώρα που τέλειωσε και ή εγγύηση! Το έχεις ήδη 2 χρόνια?? 2ετής η εγγύηση αν δεν το γνωρίζεις...
kostiger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Νωρις παρεδωσε ρε πστ μου. Κριμα. Σκαρτα 3.5 χρονια. Ειδα το σλιμ σε ενα φιλο. Πολύ ομορφο. Και πιο γρήγορο το μενου του. Τι να πω. Κ δεν εχουν ακουστει ασχημα πραγματα για την αξιοπιστια τους.
SaFiS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ναι φίλε μου!το έχω day one! Αν δεν έχεις πειράξει την ταινία ασφαλείας, κάνε ένα τηλέφωνο στην MS. Γενικά και για service εκτός εγγύησης έχουν λογικές τιμές. Αλλιώς, αν μπορείς να ψαχτείς μόνος σου, θα ξεκινούσα από το WiFi Board και μετά θα κοιτούσα το RF Board που έχει πάνω του τις κεραίες...
rallistas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τελεια.Ξαφνικά από σήμερα το πρωί,3 μηνών μηχανημα,σταμάτησε να διαβάζει τα DVD.Και τώρα;
metallica 13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σε καλύπτει η εγγύηση φίλε μου!Η υποστήριξη πελατών της ms είναι πολύ καλή!θα σε εξυπηρετήσουν τα Παιδιά κατευθείαν!
rallistas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Βρε ότι με καλύπτει,με καλύπτει.Μια βδομάδα άδεια είχα και πάει το μηχανημα.Καλα κρασιά τώρα.Οποτε τηλέφωνο την Τρίτη και υποθέτω κούριερ και παπάρια και θα μου στείλουν επισκευασμένο ε;
metallica 13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ναι κάπως έτσι θα γίνει!δοκίμασε και ένα reset της κονσόλας μήπως έχεις φάει κανένα κόλλημα!στις ρυθμίσεις κάπου έχει reset!έχεις δυο επιλογές!κάνε αυτή που δεν χανεις τα saves τα παιχνίδια κτλπ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις