comfuzio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Pass από εμένα μπάλα με αμάξια. Όταν βγάλουν τένις με skydiving ίσως να το αγοράσω (δεν αλλά λέμε τώρα).
rallistas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Οσο κι αν φανει περιεργο,μπηκα απο το app του κινητου και βρηκε το παιχνιδι κατευθειαν κι αρχισε να το κατεβαζει........ Καπου τα εχει κανει μπαχαλο η Microsoft.Ελπιζω με το μεγαλο update,να στρωσουν.
spartan29gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Οσο κι αν φανει περιεργο,μπηκα απο το app του κινητου και βρηκε το παιχνιδι κατευθειαν κι αρχισε να το κατεβαζει........ Καπου τα εχει κανει μπαχαλο η Microsoft.Ελπιζω με το μεγαλο update,να στρωσουν. Εμενα παντως κανονικα τα βαζει στην συλλογη μου τα παιχνιδια απο οπου και να τα διαλεξω(κονσολα η απο το πισι)
rallistas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάσου πως το Killer Instict που το έσβησα,μου το εξαφάνισε εντελώς.
klainmaingr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Το project cars δεν το εβγαζε και σε μενα. Πηγα στο store, πατησα get μερικες φορες. και το εβαλε στo queue. Ναι το store ειναι απίστευτο μπαχαλο. Εδω και μηνες αναγκαζομαι να παιρνω τα free 360 games με vpn. Αν εχεις καπου μπλεγμενο region θα εχεις 100% προβληματα που ουτε το support δε ξέρει να λυνει.
rallistas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω κάνει κάτι με τα region.Μονο Ελλάδα.Ας ελπίσουμε να στρώσει με το μεγάλο update.
imoaix Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάσου πως το Killer Instict που το έσβησα,μου το εξαφάνισε εντελώς. δισκατα παιχνιδια κ αγιος ο θεος ,βρεξει χιονισει το παιχνιδι θα το χεις ψηφιακες αγορες my ass
dfokas21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 δισκατα παιχνιδια κ αγιος ο θεος ,βρεξει χιονισει το παιχνιδι θα το χεις ψηφιακες αγορες my ass Καλα αμα βρεξει και χιονισει επανω στο δισκακι σου ελα να μου πεις αν θα παιξει μετα. Εγω που το εχω ψηφιακο δε πα να ριχνει καταιγιδες , εγω θα παιζω . 2
giannakisgal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα πρωτη φορα στο φορουμ για xbox. Εχω το xbox one s και θελω να παρω την τιμονιερα speedlink trailblazer. Εχει κανεις εμπειρία η καμια αλλη προταση στα αντιστοιχα κυβικα?
greekboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 κανένα αξιολογο παιχνιδι με tennis υπαρχει για την κονσολα μας?
deliol Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 κανένα αξιολογο παιχνιδι με tennis υπαρχει για την κονσολα μας? Το Kinect Sports Rivals έχει καλό τέννις (και όχι μόνο) , αλλά χρειάζεται να έχεις kinect... Με τον πιτσιρικά μου λιώνουμε κυριολεκτικά.... Δεν έχω κάνει κάτι με τα region.Μονο Ελλάδα.Ας ελπίσουμε να στρώσει με το μεγάλο update. Εμένα το account είναι UK ,έχω δηλωμένη πιστωτική με UK Address και έχω γυρίσει και το xbox σε UK region και μπορώ και κάνω αγορές από το UK store κανονικά. ¨Εχω και 3μηνο Live Gold. Toν προηγούμενο μήνα τα gold παιχνίδια τα κατέβασα κανονικά. Χτες το βράδυ, από το Xbox App στο κινητό ενεργοποίησα το Project Cars και άρχισε να κατεβαίνει στην κονσόλα αυτόματα... Το Starwars: The force unleashed δεν ήθελε να το "αγοράσει" με τίποτα.... Ούτε από το app, ούτε από PC (από την κονσόλα δεν δοκίμασα). Σήμερα το πρωί αγόρασα (με τον browser του κινητού) από το UK store ένα άλλο xbox360 backwards compatible παιχνίδι και προχώρησε στην αγορά κανονικά. To Star Wars όμως με τίποτα!!! (με μήνυμα πάντα το: Sorry, your purchase cannot be completed at this time. Please try again ) Πριν από λίγο συνδέθηκα με ένα free UK VPN (και άρα με UK IP) και προχώρησε κανονικά στην "αγορά" !!! Άρα, σε κάποιες αγορές (όχι σε όλες) το store ελέγχει αν το IP συμφωνεί με το region του λογαριασμού (την είχα ξαναπατήσει πριν από λίγες μέρες προσπαθώντας να κάνω 3-μηνο extend στο live gold με -40% που είχε προσφορά και δεν με άφηνε...)
greekboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 πραγματικα οτι ναναι, πηρα το πρωι απο το λαπτοπ το project cats, ερχομαι σπιτι να το κατεβασω δεν το εχει ουτε queue ουτε ready to install. το βρισκω στο store απο το xbox μου λεει owned, μπαινω μεσα παταω get -> working -> εμφανιζει παλι get
Liakos10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Όταν λέει «working» πάτα το «working», νομίζω έτσι μπήκε στην ουρά το Killer Instict.
nzeppos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 κανένα αξιολογο παιχνιδι με tennis υπαρχει για την κονσολα μας? Δυστυχώς όχι. Έχει αρκετό καιρό να βγει. Τα τελευταία πολλά χρόνια μόνο το Top Spin άξιζε όμως δεν ξέρω αν και πότε θα βγει νέο παιχνίδι στη σειρά. Για το Top Spin 4 πολύς κόσμος ζητάει backwards compatibility από 360 σε Χ1 αλλά δεν έχουμε δει φως ακόμα. Κανονικά θα έπρεπε να το δώσουν τζάμπα. 2
klainmaingr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το Kinect Sports Rivals έχει καλό τέννις (και όχι μόνο) , αλλά χρειάζεται να έχεις kinect... Με τον πιτσιρικά μου λιώνουμε κυριολεκτικά.... Εμένα το account είναι UK ,έχω δηλωμένη πιστωτική με UK Address και έχω γυρίσει και το xbox σε UK region και μπορώ και κάνω αγορές από το UK store κανονικά. ¨Εχω και 3μηνο Live Gold. Toν προηγούμενο μήνα τα gold παιχνίδια τα κατέβασα κανονικά. Χτες το βράδυ, από το Xbox App στο κινητό ενεργοποίησα το Project Cars και άρχισε να κατεβαίνει στην κονσόλα αυτόματα... Το Starwars: The force unleashed δεν ήθελε να το "αγοράσει" με τίποτα.... Ούτε από το app, ούτε από PC (από την κονσόλα δεν δοκίμασα). Σήμερα το πρωί αγόρασα (με τον browser του κινητού) από το UK store ένα άλλο xbox360 backwards compatible παιχνίδι και προχώρησε στην αγορά κανονικά. To Star Wars όμως με τίποτα!!! (με μήνυμα πάντα το: Sorry, your purchase cannot be completed at this time. Please try again ) Πριν από λίγο συνδέθηκα με ένα free UK VPN (και άρα με UK IP) και προχώρησε κανονικά στην "αγορά" !!! Άρα, σε κάποιες αγορές (όχι σε όλες) το store ελέγχει αν το IP συμφωνεί με το region του λογαριασμού (την είχα ξαναπατήσει πριν από λίγες μέρες προσπαθώντας να κάνω 3-μηνο extend στο live gold με -40% που είχε προσφορά και δεν με άφηνε...) Ακριβώς τα ίδια και σε μένα. Ίδιο setup κονσόλας/account. Πλέον σχεδόν πάντα θέλει vpn για τα 360 παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις