darksoho33 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 τι προβλημα αντιμετωπιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια,μπηκα απο το pc να παρω το project cars γιατι κι εμενα τον παιζει το store στην κονσολα.Πατησα get,μου ειπε οτι το εχω πλεον και οτι το προωθει στο xbox,και δεν το βγαζει η κονσολα στα ready to install..... Επισης στη λιστα του προφιλ μου απο το pc εξακολουθει να μη βγαζει το Killer Instict που ειχα κατεβασει και μετα εκανα uninstall Yγ)Το hide/unhide με το συνδιασμο κουμπιων δε μου τα βγαζει επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως ειχε γινει ηδη install και ειναι στα games σου ? Επισης στο pc εχει επιλογη show all ,μηπως δεν ειναι πατημενη ?( στο λεω γιατι και εγω ετσι την ειχα πατησει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εγώ εδώ και καιρό τα βρίσκω από το κινητό. με την εφαρμογή του xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Στο pc το λέει σαν owned.Εχω πατήσει και show all.Μιλησα με τη Microsoft και μου έστειλε κάτι οδηγίες για clear cache κτλ.Τωρα θα δούμε.Θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εχω το nba 2k15 κ μου βγαζει ready to install το nba 2k17 demo ,το κανανε δωρο η τι αλλο? δεν εχω gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εχω το nba 2k15 κ μου βγαζει ready to install το nba 2k17 demo ,το κανανε δωρο η τι αλλο? δεν εχω gold Το δίνουν τζάμπα μέχρι την Κυριακή. Το ίδιο και το Rocket League. Και χωρίς Gold! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το δίνουν τζάμπα μέχρι την Κυριακή. Το ίδιο και το Rocket League. Και χωρίς Gold! edit Δοκιμάστε δωρεάν τα Rocket League και NBA 2K17 στο Xbox One Δωρεάν και το multiplayer για τέσσερις ημέρες https://unboxholics.com/news/gaming/21019-dokimaste-dorean-ta-rocket-league-kai-nba-2k17-sto-xbox-one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 το κρατας κ μετα την κυριακη η να το παιξεις μεχρι την κυριακη? το rocket league το εχω για αυτο μαλλον δεν μου το εβγαλε Όχι, μόνο μέχρι την Κυριακή μπορείς να παίξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Τίποτα.Και μετά το reset,τα ίδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει κόσμος που ακόμα δεν έχει αγοράσει το Rocket League; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Παρων. Με ολο το σεβασμο σε οσους εχουν υποκυψει στη γοητεία( ; ) του, με αφηνει παγερα αδιαφορο.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Παρων. Με ολο το σεβασμο σε οσους εχουν υποκυψει στη γοητεία( ; ) του, με αφηνει παγερα αδιαφορο.. απο τα πιο διασκεδαστικα παιχνιδια για 2 παιχτες δοκιμασε το ,δεν ειναι μεγαλο download 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Παρων. Με ολο το σεβασμο σε οσους εχουν υποκυψει στη γοητεία( ; ) του, με αφηνει παγερα αδιαφορο.. +1 και από εμένα. Αυτό και κάτι minecraft,smite, lol και σια ούτε στον κάδο με τα σκουπίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ τα ίδια έλεγα, μέχρι να βάλω να παίξω έναν αγώνα στο RL. Μετά τον πέμπτο αγώνα το αγόρασα, γύρω στα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Τουναντίον είναι τεράστιο παιχνίδι, όχι μόνο για 2 παίκτες αλλά και για 4 ή 6 (με 8 στο online γίνεται λίγο χάος). Ίσως όχι για κάθε μέρα, μια στο τόσο αρκεί. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Εννοείται καμία σχέση με Minecraft και LOL (αν και αυτά έχουν ακόμα μεγαλύτερο κοινό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις