dfokas21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό φυσικά προϋποθέτει να έχεις κατεβάσεις αυτά που βλέπεις. Το Kodi έχει το πλεονέκτημα του άμεσου streaming από πάμπολλα sources με ποιότητες για κάθε γούστο, έχει αθλητικά, έχει DLNA client, έχει τα πάντα όλα. Δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά αλλά συμπληρωματικά του Plex. Εγώ τα χρησιμοποιώ εξίσου και τα δύο σε καθημερινή βάση. Ναι βεβαια , δεν εχω ασχοληθει με streaming HD/UHD υλικου γιατι δεν μου το επιτρεπει η συνδεση μου (που πας ρε Καραμητρο με aDSL στα 800 αντε 1 ?) Ασε που εχω κολλημα με τα movie/music libraries που εχω στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παιχνίδια που έχω πάρει με gold και τα έχω κάνει uninstall μετά,που τα ξαναβλέπω;Στο ready to install,μόνο το van helsing μου έχει.Ουτε killer instinct,ούτε sleeping dogs κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως τα έχεις κάνει hide? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Να ρωτήσω και γω κάτι άσχετο. Έχω ένα PS4 αν θελήσω να το κάνω ανταλλαγή με κάποιο xbox one s πόσο λέτε να κοστίζει; Υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν τέτοιες ανταλλαγές; Ή αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω "upgrade" το original xbox one μου με το s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω tsofras.Πως το βλέπω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω tsofras.Πως το βλέπω αυτό; Ψάξε στο Google πως κάνεις hide και unhide παιχνίδια και εφαρμογές στο περιβάλλον του Xbox. Να ρωτήσω και γω κάτι άσχετο. Έχω ένα PS4 αν θελήσω να το κάνω ανταλλαγή με κάποιο xbox one s πόσο λέτε να κοστίζει; Υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν τέτοιες ανταλλαγές; Ή αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω "upgrade" το original xbox one μου με το s? Μαγαζιά δεν γνωρίζω, νομίζω πως αν το κάνεις μέσω αγγελίας θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία. Upgrade δεν γίνεται, θα έπρεπε να αλλάξει ολόκληρη η μητρική της κονσόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μαγαζιά δεν γνωρίζω, νομίζω πως αν το κάνεις μέσω αγγελίας θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία. Upgrade δεν γίνεται, θα έπρεπε να αλλάξει ολόκληρη η μητρική της κονσόλας. Δεν εννοώ upgrade σε style PC αλλά πχ στο αμέρικα που μου λένε τα παιδιά που παίζω gears έδινες το original και ένα ποσό πχ 50 ευρώ και σου δίνανε το S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, τουλάχιστον όχι επίσημα αλλά αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ούτως ή άλλως προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει η αναβάθμιση από το σκέτο One στο S. Οι ταινίες σε 4k δεν με ενδιαφέρουν αλλά και να με ενδιέφεραν δεν θα χρησιμοποιούσα την κονσόλα για να τις δω, τα παιχνίδια είναι πρακτικά ίδια ενώ για τη μεγαλύτερη χωρητικότητα έχω ήδη πάρει εξωτερικό σκληρό 2TB. Μόνο το μικρότερο μέγεθος με ελκύει αλλά και πάλι χωρίς ένα δελεαστικό πρόγραμμα αντικατάστασης σαν αυτό που περιέγραψες, κατά τη γνώμη μου δεν έχει νόημα να κυνηγάει κάποιος την "αναβάθμιση". Καλύτερα να μαζέψει λεφτά και να περιμένει για το Scorpio. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλά ναι όταν με το καλό βγει το scorpio μάλλον θα τα δώσω και τα 2 (xbone + ps4) για να το πάρω. Κάτι άλλο η ms για λίγο καιρό ακόμα δίνει δωρεάν τον adaptor για το kinect σε όποιον έχει τα S/N από το original xbone, kinect αλλά και του S. Ξέρει κανείς αν αυτός ο adaptor κάνει και για pc? Αν ναι πρέπει να βρω το S/N από ένα S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, τουλάχιστον όχι επίσημα αλλά αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ούτως ή άλλως προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει η αναβάθμιση από το σκέτο One στο S. Οι ταινίες σε 4k δεν με ενδιαφέρουν αλλά και να με ενδιέφεραν δεν θα χρησιμοποιούσα την κονσόλα για να τις δω, τα παιχνίδια είναι πρακτικά ίδια ενώ για τη μεγαλύτερη χωρητικότητα έχω ήδη πάρει εξωτερικό σκληρό 2TB. Μόνο το μικρότερο μέγεθος με ελκύει αλλά και πάλι χωρίς ένα δελεαστικό πρόγραμμα αντικατάστασης σαν αυτό που περιέγραψες, κατά τη γνώμη μου δεν έχει νόημα να κυνηγάει κάποιος την "αναβάθμιση". Καλύτερα να μαζέψει λεφτά και να περιμένει για το Scorpio. Συμφωνω μεχρι κεραιας. Και αυτο ακριβώς εχω σκοπο να κανω βασικα παροτι δελεαζομαι ελαφρως απο το σλιμ. Να περιμένω την ελευση του Scorpio. Υ.γ. Επισημο προγραμμα αντικατάστασης του ΟΝΕ εννοείται πως δεν υπάρχει στη χωρα μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έδωσα το παλιό μ Xbox one σε ένα κατάστημα 180€ και έβαλα αλλά 70 και πήρα το S... Δλδ αναβαθμησε με 70€... Έχει μαγαζιά τέτοια και στην Ελλάδα . Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μ στείλει private μνμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Η συζητηση αφορουσε σε επισημο προγραμμα αναβαθμισης της κονσολας. Οτι ενδεχομενως θα υπαρχουν αναλογες ευκαιριες με τη δικη σου σε κατα τοπους καταστηματα δεν το αρνειται κανεις, για το προσφερομενο ποσο αμφιβαλλω και για το κατα ποσον θα μπορει να το προσφερει το οποιοδηποτε καταστημα πλεον. Βλεπω τα ΟΝΕ να αλλαζουν χερια μεταξυ των 130 με 150 ευρω με παιχνιδια στις αγγελιες εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τον τελευταίο καιρό πάω να μπω να κατεβάσω τα παιχνίδια τα δωρεάν (μιας και έχω συνδρομή Gold) και με πετάει πάλι στο αρχικό menu. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ξαδερφό μου, έχει κανείς καμιά ιδεά γιατί γίνεται αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Γενικώς τον τελευταίο καιρό ***..Κατέβασε τα από το PC σου αν έχεις. Xbox.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Limoutsonik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Xbox One Repair Shop Παίδες καλησπέρα,μένω Πετρούπολη και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κονσόλα μου,ποιό είναι το πιο κοντινό και έμπιστο σε μένα μαγαζί για να το στείλω για φτιάξιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις