Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι πως καταχρηστικά έβαλα στον ίδιο κουβά όλα τα παιχνίδια που θυμάμαι να είχαν άβολη κάμερα ή χειρισμό. Το δε RE4 το έχω δει μόνο σε youtube, δεν το έχω παίξει. Στην πραγματικότητα όμως το κάθε ένα από τα παραπάνω είναι διαφορετική περίπτωση.

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα εκανα δουλεια με τα gold games που δεν μπορουσα να μπω απο την κονσολα,μεσω xbox.com

Κατι αλλο.Μπηκα στο games&apps να βαλω να κατεβαινουν,και βρηκα μεσα σαν ready to install το Rainbow Six/Siege!!!

Δεν ειχα πληρωσει για κατι τετοιο και το βλεπω ηδη να κατεβαινει κανονικα.Ουτε ειδοποιηση χρεωσης εχω καμια!

Τι παιζει??

Δημοσ.

Γιατι  οταν προσπαθω να παω στα μυνηματα απο το site του xbox ειτε με τον firefox, ειτε με τον intenet explorer μου δειχνει το παρακατω μυνημα?

image.jpg

Δημοσ.

Σας παρακαλω πολυ ας μου απαντησει καποιος αν του δουλευουν σωστα τα μυνηματα απο το www.xbox.com γιατι σε εμενα απ' οπου και να δοκιμασα(Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox) σε ολα μου εβγαζε το παραπανω προβλημα με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω καθολου τα μυνηματα απο το site.

Δημοσ.

Σας παρακαλω πολυ ας μου απαντησει καποιος αν του δουλευουν σωστα τα μυνηματα απο το www.xbox.com γιατι σε εμενα απ' οπου και να δοκιμασα(Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox) σε ολα μου εβγαζε το παραπανω προβλημα με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω καθολου τα μυνηματα απο το site.

Σε μένα από chrome δουλεύουν κανονικά πάντως. Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies και ξανακάνε login μήπως και φτιάξει έτσι..

Δημοσ.

Κανε logout και δοκίμασε να μπεις στο ελληνικο

http://www.xbox.com/el-GR/

και σε μενα σωστα δουλευουν.

Δημοσ.

Αυτα ολα τα εχω δοκιμάσει.

Οπως αναφερα ηδη εχω δοκιμασει να κανω log in απο:Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox και τιποτα.

Δημοσ.

Αυτα ολα τα εχω δοκιμάσει.

Οπως αναφερα ηδη εχω δοκιμασει να κανω log in απο:Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox και τιποτα.

Μιλα με το online support της Microsoft παιζει να εχει κατι ο λογαριασμος σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...