nzeppos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ναι η αλήθεια είναι πως καταχρηστικά έβαλα στον ίδιο κουβά όλα τα παιχνίδια που θυμάμαι να είχαν άβολη κάμερα ή χειρισμό. Το δε RE4 το έχω δει μόνο σε youtube, δεν το έχω παίξει. Στην πραγματικότητα όμως το κάθε ένα από τα παραπάνω είναι διαφορετική περίπτωση. 2
lak10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 παιδια το εσβησα το παιχνιδι με επιασε ναυτια ειδικα οταν σου την πεφτουν πολοι εχθροι
rallistas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα εκανα δουλεια με τα gold games που δεν μπορουσα να μπω απο την κονσολα,μεσω xbox.com Κατι αλλο.Μπηκα στο games&apps να βαλω να κατεβαινουν,και βρηκα μεσα σαν ready to install το Rainbow Six/Siege!!! Δεν ειχα πληρωσει για κατι τετοιο και το βλεπω ηδη να κατεβαινει κανονικα.Ουτε ειδοποιηση χρεωσης εχω καμια! Τι παιζει??
papeipa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Είναι free για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ... 1
rallistas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ω ρε χαρες και πανηγυρια!Μας εχει τρελανει η MS.Αναπολω τα χαμενα μου νιατα στα PS.... 1
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι οταν προσπαθω να παω στα μυνηματα απο το site του xbox ειτε με τον firefox, ειτε με τον intenet explorer μου δειχνει το παρακατω μυνημα?
led zeppelin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 παιδιά μια απορία. Στο vlc γιατί τους ελληνικούς υπότιτλους τους εμφανίζει στα "κινέζικα"; πως το διορθώνω;
nzeppos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Απαντήθηκε πριν καμια βδομάδα: http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-767?do=findComment&comment=55437633
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σας παρακαλω πολυ ας μου απαντησει καποιος αν του δουλευουν σωστα τα μυνηματα απο το www.xbox.com γιατι σε εμενα απ' οπου και να δοκιμασα(Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox) σε ολα μου εβγαζε το παραπανω προβλημα με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω καθολου τα μυνηματα απο το site.
thomason993 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σας παρακαλω πολυ ας μου απαντησει καποιος αν του δουλευουν σωστα τα μυνηματα απο το www.xbox.com γιατι σε εμενα απ' οπου και να δοκιμασα(Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox) σε ολα μου εβγαζε το παραπανω προβλημα με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω καθολου τα μυνηματα απο το site. Σε μένα από chrome δουλεύουν κανονικά πάντως. Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies και ξανακάνε login μήπως και φτιάξει έτσι..
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το εχω ηδη κανει αυτο αλλα τσιφος. Και αν ηταν τα cookies τοτε δεν θα συνέβαινε και στις αλλες συσκευες και browser που δοκιμασα.
Tiphonas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σας παρακαλω πολυ ας μου απαντησει καποιος αν του δουλευουν σωστα τα μυνηματα απο το www.xbox.com γιατι σε εμενα απ' οπου και να δοκιμασα(Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox) σε ολα μου εβγαζε το παραπανω προβλημα με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω καθολου τα μυνηματα απο το site. Κανε logout και δοκίμασε να μπεις στο ελληνικο http://www.xbox.com/el-GR/ και σε μενα σωστα δουλευουν.
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Αυτα ολα τα εχω δοκιμάσει. Οπως αναφερα ηδη εχω δοκιμασει να κανω log in απο:Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox και τιποτα.
isim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αυτα ολα τα εχω δοκιμάσει. Οπως αναφερα ηδη εχω δοκιμασει να κανω log in απο:Desktop, laptop, κινητο, internet explorerm goole chrome, mozilla firefox και τιποτα. Μιλα με το online support της Microsoft παιζει να εχει κατι ο λογαριασμος σου.
papeipa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 http://www.dualshockers.com/2017/02/07/phil-spencer-confident-scorpio-will-run-xbox-one-games-talks-game-lineup/ Αρκετα ενδιαφεροντα απο Phil Spencer οπως πληκτρολογοποντικο, pc bc360 και αλλα...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις