ababapanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ ακόμα δεν μπορώ να τα πάρω. Με πετάει στην αρχική οθόνη. Το project cars ποτέ θα το δώσουν;
dfokas21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ ακόμα δεν μπορώ να τα πάρω. Με πετάει στην αρχική οθόνη. Το project cars ποτέ θα το δώσουν; Γιατι δεν δοκιμαζεις απο το PC σου (αν εχεις) ? Γενικα απο καπου που να βλεπεις microsoft store. Εγω τα κατεβασα απο τη δουλεια και πηγα σπιτι και το ενα ηταν ετοιμο και το αλλο ηταν σε ready to install.
spartan29gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ ακόμα δεν μπορώ να τα πάρω. Με πετάει στην αρχική οθόνη. Το project cars ποτέ θα το δώσουν; Προς τα μεσα του μηνα.
rallistas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ ακόμα πέταγμα σην αρχική.Και δεν βρήκα και καμία λύση στο net λίγο που κοίταξα.Εμεις που έχουμε mac τι κάνουμε τώρα;
Steve_Sheep Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ ακόμα πέταγμα σην αρχική.Και δεν βρήκα και καμία λύση στο net λίγο που κοίταξα.Εμεις που έχουμε mac τι κάνουμε τώρα; "Αναβαθμίζετε" σε windows 1
rallistas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το store μπορώ να το βρω σε windows 7?Να κάνω μια απόπειρα στο εταιρικό λαπτοπ αν είναι
SaFiS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Στο xbox.com θα πας και θα κάνεις login με τα ίδια στοιχεία που έχεις στην κονσόλα...
lak10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 πηγα να παιξω resi 4 σημερα και ζαλιστηκα απο το εκτρωμα την καμερα μηπως μπορει να γινει κατι
Ren_of_Heavens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 πηγα να παιξω resi 4 σημερα και ζαλιστηκα απο το εκτρωμα την καμερα μηπως μπορει να γινει κατι Κάτσε τι εννοείς; Το έχεις παίξει σε άλλη κονσόλα; Διότι έγω που το έπαιξα σε GameCube και Xbox 360 δεν είδα κάτι περίεργο. Εκτός αν η Xbox One έκδοση έχει κανά bug. Όντως περίεργο ακούγεται.
vaslat Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Μία από τα ίδια.XBOX1 αγοράστηκε πριν 10 μέρες περίπου.DESTINY στο 38% αρνείται πεισματικά να εγκατασταθεί μου βγάζει το ίδιο ακριβώς μήνυμα. Λύση που δούλεψε σε μένα : Άσε το δισκάκι στην άκρη (εντελώς), σβήστο από το δίσκο του Xbox One σου (εντελώς), κάνε Full Shutdown και μετα ενεργοποιησε την κονσόλα σου πάλι. Πήγαινε στο Xbox Store, και βρες το Destiny, και πάτα να σου κατεβάσει το Trial (48 GB !!). Μολις κατέβει, τρέξε το Trial - θα παίξει κανονικά. Mετά βάζεις το δισκάκι και όλα καλά..... το παιχνίδι παίζει κανονικά και όχι πια σε trial mode ... 1
lak10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Κάτσε τι εννοείς; Το έχεις παίξει σε άλλη κονσόλα; Διότι έγω που το έπαιξα σε GameCube και Xbox 360 δεν είδα κάτι περίεργο. Εκτός αν η Xbox One έκδοση έχει κανά bug. Όντως περίεργο ακούγεται. το παιζω πρωτη φορα η καμερα δεν γυρναει και δεν μπορεις να σημαδεψεις
nzeppos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Σχεδόν όλα τα Resident Evil έτσι δεν είναι; Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν μου άρεσαν. Θυμάμαι ακόμα τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα στο PS1 να παίξω το πρώτο παιχνίδι της σειράς και τελικά τα παράτησα. Αυτός ο άθλιος χειρισμός ποτέ δεν μου έκατσε καλά. 1
dimyok Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Στατική κάμερα λεγεται - ολα τα παλια παιχνιδια ετσι ηταν πριν τη realityshow επόχη που βαζει καμερα και στον κ@λο και ολα κουνανε
nzeppos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Όχι δεν ήταν όλα έτσι, γι' αυτό και παιχνίδια σαν το Resident Evil, το Silent Hill ή ακόμα και το Alone in the Dark μού έκαναν αρνητική εντύπωση στο θέμα του χειρισμού (όταν πρωτοέπαιξα αυτά τα παιχνίδια είχα ήδη καμια 10αριά χρόνια gaming στην καμπούρα μου). Ευτυχώς το είδος εξαλείφθηκε. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2017 από nzeppos
Tiphonas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τον μπερδεύεται τον άνθρωπο. Στο RE4 η κάμερα ειναι απο πίσω δεξια καπου κοντα στον δεξια ώμο. Στα πρώτα resident, silent hill η καμερα ηταν ξεχωριστα απο την εξω μερια και αναλογως το δωματιο αλλαζε θέαση...... Δεν θυμάμαι καθόλου αν μπορούσε να κουνηθει η κάμερα στο RE4 αλλά ακόμα και αν κουνιέται θα κάνει μια ελαφριά κινηση δεξια ή αριστερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις