Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/108236-η-πρωτη-πραγματικη-φωτογραφια-του-xbox-360-διερευσε/

μετά από τις πρώτες φωτογραφίες του 360 , διαβάστε τα comments από κάτω και συγκρίνετε με σήμερα, μέχρι και το controller το έβγαζαν σκάρτο.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο αυξάνονται και οι προσδοκίες μου...

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί τι ήταν υπερβολή τότε; Ο σχεδιασμός ήταν χάλια. Οκ υπήρχαν ενστάσεις για το χειριστήριο, αλλά μην ξεχνάς ότι τότε το πρότυπο ήταν το Dual Shock 2, ότι καλύτερο είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε.

Δημοσ.

Το νέο controller του X1 μ'άρεσε περισσότερο απο το ds4....με πολύ βελτιωμένο πλέον dpad και σίγουρα "γεμίζει" το χέρι σου σε σχέση με το dualshock 4!!!Για μένα ούτως ή άλλως το controller του 360 ήταν ανώτερο με μόνο μειονέκτημα του το dpad αλλά πλέον διορθώθηκε(όπως φαίνεται) και αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ το θεωρώ ανώτερο. Μένει να το δούμε στη πράξη.

http://www.oxm.co.uk/54712/microsoft-aiming-for-100-million-xbox-360s-sold-and-one-billion-next-gen-consoles/

Και είναι επίσημο πλέον. Κάτι τους ποτίζουν εκεί στη MS. Ένα δις κονσόλες ο στόχος. Χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

εχεις καταλαβει οτι μιλανε για ολες τις next gen ΣΥΝΟΛΙΚΑ? ps4+wiiU +x1 

οταν αυτη η γενια εχει πουλησει κοντα στα 400 εκ.

αλλα ξεχασα , μαλλον κατι περισσότερο θα ξερουν ολοι αυτοι που σχολιαζουν στα forum , απο μια τυχαια εταιρια σαν την microsoft

Δημοσ.

Img6842jpg-5ea689_640w.jpg

Img6840jpg-5ea687_640w.jpg

Img6836jpg-acbd76_640w.jpg

Microsoft-xbox-one-controller-4948_1_610

Το νέο controller του x1 μάλιστα το θεωρώ και όμορφο σε αντίθεση με την κονσόλα που ενώ σχηματικά πιστεύω είναι ok(μην ξεχνάμε λέγεται x-κουτί οπότε είναι και λογικό να μοιάζει με κουτί) "πάσχει" όμως τρομερά στο μέγεθος.....κουμούτσα κανονικά.

Δημοσ.

Το νέο controller του x1 μάλιστα το θεωρώ και όμορφο σε αντίθεση με την κονσόλα που ενώ σχηματικά πιστεύω είναι ok(μην ξεχνάμε λέγεται x-κουτί οπότε είναι και λογικό να μοιάζει με κουτί) "πάσχει" όμως τρομερά στο μέγεθος.....κουμούτσα κανονικά.

Συμφωνώ μαζί σου. Γενικά το χειριστήριο ήταν ομορφο και φαίνεται αρκετα βελτιωμενο σε συγκριση με του 360.

Δημοσ.

οταν αυτη η γενια εχει πουλησει κοντα στα 400 εκ.

Χωρίς τα φορητά είναι 254 εκ μέχρι στιγμής. :-)

Δημοσ.

Το νέο controller του X1 μ'άρεσε περισσότερο απο το ds4....με πολύ βελτιωμένο πλέον dpad και σίγουρα "γεμίζει" το χέρι σου σε σχέση με το dualshock 4!!!Για μένα ούτως ή άλλως το controller του 360 ήταν ανώτερο με μόνο μειονέκτημα του το dpad αλλά πλέον διορθώθηκε(όπως φαίνεται) και αυτό το πρόβλημα.

τι άλλη μπαρούφα θα διαβάσω.... παλίκαρε αν δεν είσαι tester απο τις εταιρίες μπορείς να διατυπώσεις καλύτερα, ούτε το x1 έχεις πιάσει ούτε το dualshock 4 δεν μπορείς να ξέρεις τι γεμίζει καλύτερα το χέρι σου... 

απο την αρχή είπα οτι απο την παρουσίαση του xbox one μου άρεσε μόνο το quantic και το χειριστήριο ,και το 2ο μου άρεσε γιατί είναι μια μίξη απο 360 +ds3 controller, όποιος πει οτι δεν πήραν απο το ds3 μάλλον είναι τυφλός,και δεν μιλάω για το dpad που φαίνεται μεγάλος ο σταυρός.

κάπου διάβασα ένα hands on για το ds4 και είχε απίστευτες βελτιώσεις,ότι ψεγάδι είχε το ds 3 το διορθώσανε ,για το xbox controller είδα ένα βίντεο που τα τεστάρανε και έλεγε ο τύπος οτι ακόμα δεν έχουν βρει το breaking point των κουμπιών "και καλά"... 

γενικά ζητούσα το 360 controller με το dpad του dualshock (μικρό σταυρό) και πάνω αριστερά το dpad, νομίζω το ds4 πλησιάζει περισσότερο τα γούστα μου αλλα πρώτα θα τα πιάσω και τα 2 και μετά θα πω τι γεμίζει το χέρι μου καλύτερα και όχι για τον υπόλοιπο κόσμο, τον διαμαντίδη παίζει να τον γεμίζει περισσότερο το controller του wii u.... 

Δημοσ.

τι άλλη μπαρούφα θα διαβάσω.... παλίκαρε αν δεν είσαι tester απο τις εταιρίες μπορείς να διατυπώσεις καλύτερα, ούτε το x1 έχεις πιάσει ούτε το dualshock 4 δεν μπορείς να ξέρεις τι γεμίζει καλύτερα το χέρι σου... 

Οπτικά φαίνεται μεγαλύτερο ή στην χειρότερη το ίδιο με το controller του 360 "παλίκαρε",και βάσει του 360 controller που "γέμιζε" το χέρι σου μια χαρά μπορεί ο οποιοσδήποτε να συμπεράνει ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με το καινούριο, όπως επίσης εμφανισιακά μου άρεσε περισσότερο απο το ds4 τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν "γνωστό" pathetic troll και "ψάχνεσαι" τζάμπα για να γράψεις την μπαρούφα σου;

Άντε νάνι τώρα και συνεχίζεις το τρολάρισμα αύριο....!!!! :P

Μια ακόμα εικόνα του νέου x1 controller.... 

xbox-one-controller.png?w=558&h=9999&cro

Και τέλος,το x1 controller "δίπλα" στο ds4!!!

Next-Gen-Controllers-640x353.png

Γούστα είναι αυτά....προς fanboys και μη!!! ;)

Δημοσ.

Report: Xbox One will be region-locked

The Xbox One will be region-locked, meaning all software must match the region of the console itself, Microsoft confirmed to Digital Trends. This means a US Xbox One won't be able to play games imported from Europe or Japan, for example.

"Similar to the movie and music industry, games must meet country-specific regulatory guidelines before they are cleared for sale," a Microsoft spokesperson said. "We will continue to work with our partners to follow these guidelines with Xbox One."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...