Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπομονή μέχρι να βγει το scorpio, ίσως τότε να δώσω το x1 μου και να το πάρω xD 

νμζ ειχαν πει τουλαχιστων για αμερικη οτι θα δωσουν καποια εκπτωση σε οσουσ εχουν ονε αν το επιστρεψουν και προβουν σε αγορα του καινουριου ωστε να γινει ομαλοτερη μεταβαση του καταλανλωτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νμζ ειχαν πει τουλαχιστων για αμερικη οτι θα δωσουν καποια εκπτωση σε οσουσ εχουν ονε αν το επιστρεψουν και προβουν σε αγορα του καινουριου ωστε να γινει ομαλοτερη μεταβαση του καταλανλωτη

Καλά στην Αμερική/uk και η εταιρεία να μην έχει δηλώσει κάτι αναλαμβάνουν τα διάφορα gamestop κλπ. Εδώ μέχρι και τα wiiU έπαιρναν για προπαραγγελίες για τα switch για 180~190$  -έπαιρνε ο άλλος ένα refurbished στα 200$ έπαιζε ότι ήθελε να παίξει και το έδινε πίσω και έβγαζε κιόλας που λέει ο λόγος.... τι να λέμε τώρα. 

Εδώ ...κλάφτα...

Ε ναι αυτό είναι το θέμα εδώ τι να έκπτωση και πρόγραμμα ανταλλαγής να δώσουν; 

Και δεν το λέω μόνο για την m$ εδώ pc part παίρνεις με 5 χρόνια εγγύηση και στο 6μηνο επάνω αν χαλάσει δεν υπάρχει νέο ίδιο αλλά σε πάνε σε άλλη συσκευή

Παιδια δεν θελω να χαλασω την αισιοδοξια, αλλα και το Original XBox σε 4 χρονια αντικατασταθηκε απο το 360. Σε αντιθεση με την Sony που εβγαλε το Pro στην 3ετια οποτε και επαιξε μουρμουρα η MS ειναι καλυμενη απο θεμα διαρκειας του One.

Οι παλιές κάρτες της Microsoft που έδιναν Microsoft Points είναι region locked;

Έχω Ελληνικό account αλλά έχω γυρίσει το region στην κονσόλα σε Αμερική και αγοράζω με Αμερικάνικες prepaid από τότε που το πήρα.

Αγόρασε ο ξάδερφος μου μια κάρτα σήμερα και πήγα να την περάσω αλλά λέει ότι δίνει 1600 Microsoft Points όταν τη βάζω στο redeem και μετά μου πετάει error με κωδικό XBOS1005.

Τα points, κανονικά έχουν καταργηθεί και πλέον μόνο ποσό (€, $, κλπ.) μπορείς να βάλεις. Physical copy είναι η κάρτα?? Αν ναι, κάπου θα έχει μια ημερομηνία λήξης. Αν έχει λήξει μίλα με MS Support ή επέστρεψέ την απο εκεί που την πήρες...

• Like 1

Προσπαθώ να μπω στο store για να κατεβάσω τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα και με πετάει συνέχεια έξω, το κάνει και σε εσάς αυτό;

Edit: ,τώρα διάβασα και το μήνυμα του από πάνω , άρα είναι γενικό το πρόβλημα και περιμένουμε να το φτιαξουν

άλλος ένας μήνας που παίρνουμε πολύ καλύτερα παιχνίδια από ότι στο psn....

Για το Project Cars λες που θα πάρουμε στης 16? Γιατί τα άλλα 3 είναι ολίγον gtp-link :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...