Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό έδωσε η Cyta, αυτό πήρα, τι να κάνω. Θα δοκιμάσω αυτό που λες και θα επανέλθω.

Για το αργό download υποψιάζομαι ότι έφταιγε το streaming που έκανα από το X1 στα Windows 10 γιατί μόλις το έκλεισα κατέβηκε αμέσως το παιχνίδι.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψαχνω το forza 3 σε καλη τιμη και βρηκα αυτο εδω... ειναι αξιοπιστο ?

Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα απο αλλα online stores?

http://deals.simplygames.com/p/forza-horizon-3-xbox-one

YΓ...προσπαθησα να τ αγορασω, αλλα δεν εχει Ελλαδα!

Ξερει κανεις τη πιο φτηνη τιμη που μπορω να το παρω (Ελληνικο λογαριασμο εχω μονο)?

Δημοσ.

ψαχνω το forza 3 σε καλη τιμη και βρηκα αυτο εδω... ειναι αξιοπιστο ?

Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα απο αλλα online stores?

http://deals.simplygames.com/p/forza-horizon-3-xbox-one

YΓ...προσπαθησα να τ αγορασω, αλλα δεν εχει Ελλαδα!

Ξερει κανεις τη πιο φτηνη τιμη που μπορω να το παρω (Ελληνικο λογαριασμο εχω μονο)?

Αξιόπιστο είναι αλλά πλέον δεν στέλνει Ελλάδα το simplygames.. 

Καλύτερα να κοιτάξεις σε καμιά αγγελία για πιο φθηνά.

edit: Από το gameseek που στέλνει Ελλάδα βγαίνει περίπου 43.30€ σε ευρώ μαζί με μεταφορικά.

https://www.gameseek.co.uk/pd/videogames930n2u6j2x/xbox-one-forza-horizon-3

Δημοσ.

Ώρες ώρες πάντως αυτό το αργό download σε τρελαίνει, θέλω να βουτήξω την κονσόλα και να την πετάξω από το παράθυρο.

Είμαι σε VDSL 50/5 που δουλεύει μια χαρά. Το Χ1 είναι πάνω σε powerline (μέσω gigabit switch) που δίνει bandwidth μέχρι το router τουλάχιστον 200Mbps. Στο ίδιο switch είναι και ένα raspberry που σε πρόχειρες wget δοκιμές με την speedtest έδωσε ταχύτητα κατεβάσματος τουλάχιστον 15-20Mbps. Πακέτα δεν χάνονται, το ping έχει καλά αποτελέσματα.

Στις δικτυακές ρυθμίσεις του Χ1, τα detailed network statistics δίνουν σταθερά 25-30Mbps download και 4,5Mbps upload. Τελευταία φορά που κατέβασα παιχνίδια και patches τις έπιανε αυτές τις ταχύτητες εύκολα.

Κι όμως το !@#$ το Xbox αυτή τη στιγμή κατεβάζει το Rayman Origins με 1,32Mbps σταθερά, ομοίως και το τελευταίο update του Forza Horizon 3. Μέχρι και DNS άλλαξα όπως προτείνουν στο reddit αλλά τίποτα. Εκεί, 1,32.

Να πεις ότι φταίει το strict network, δεν νομίζω γιατί κι άλλες φορές ήταν έτσι αλλά κατέβαζε κανονικά (να σημειώσω πάντως ότι με το TG788vn v2, μια φορά μόνο κατάφερα να το κάνω open, από τότε οτιδήποτε κι αν έχω δοκιμάσει παραμένει σταθερά strict, θα το βγάλω σε DMZ μου φαίνεται).

Ομοίως αργά downloads έχει ξανακάνει και στο παρελθόν αλλά όχι για τόση ώρα, συνήθως μετά από λίγα λεπτά ξεμπούκωνε και έπαιρνε τα πάνω του. Τώρα τι στο διάολο έχει πάθει, έλεος.

Μήπως όταν κατεβάζεις έχεις ανοιχτό το xbox app στο pc και κάνεις stream? Αν ναι κλείσε το και θα δεις την ταχύτητα του download θα ανέβει. Αυτό τουλάχιστον παθαίνω εγώ, 50άρα vdsl και με το ζόρι να πιάσει 44mbps χωρίς να το κάνω stream στο pc, με stream στο pc 1,31mbps και αν! 

Και υποτίθεται ότι σε κάποιο f/w update κάνανε fix τα download speeds

OS version: 10.0.14393.2123 (rs1_xbox_rel_1610 161105-1400) fre

Release date

11/10/2016

Performance and General Improvements

Download Performance

We’ve made several optimizations to game and app downloads on Xbox One:

• Customers with high-speed connections (greater than 100Mbps) should experience up to 80% faster download speeds.
  • Customers with connections less than 100Mbps should experience more consistent performance that is up to 40% faster than before.
  • Additional optimizations have also made background downloads more resilient to intermittent connectivity issues.

Download speeds will be influenced by network contention within the home and at the ISP level. Download speeds will also be impacted when games are running on the console as system resources are prioritized for gameplay over background downloads. 

Αν και αυτό που λέει "Customers with connections less than 100Mbps should experience more consistent performance that is up to 40% faster than before." εγώ δεν το βλέπω στην 50/5 σύνδεση μου. 

Το PC άνετα τερματίζει την 50άρα, το xbox μέχρι 46mbps το έχω δει και το ps4 μου ακόμα πιο χάλια :P 

Δεν ξέρω γιατί οι κονσόλες μου δεν τερματίζουν την γραμμή, όλα είναι επάνω σε GB switch με καλά καλώδια, static ip.

Θα έλεγα ότι φταίει το router της wind που είναι 100mbps το lan port αλλά από το ίδιο port παίρνει και το pc και εκεί δεν έχω θέμα.

Σκέφτομαι να βάλω (αν γίνεται) το router της wind απλά σαν modem και να βάλω ένα σκέτο gb router που έχω να κάνει το routing μπας και ανέβει λίγο το δίκτυο, γιατί έχω θέμα και με το stream από το xbox one στο pc με το app, ακόμα και στα low settings κολλάει πολύ...

Δημοσ.

Μήπως όταν κατεβάζεις έχεις ανοιχτό το xbox app στο pc και κάνεις stream? Αν ναι κλείσε το και θα δεις την ταχύτητα του download θα ανέβει. Αυτό τουλάχιστον παθαίνω εγώ, 50άρα vdsl και με το ζόρι να πιάσει 44mbps χωρίς να το κάνω stream στο pc, με stream στο pc 1,31mbps και αν! 

Αυτό ακριβώς πρέπει να έφταιγε. Μόλις έκλεισα το xbox app στο PC, αμέσως κατέβασε το Rayman και στην επόμενη δοκιμή (εννοείται με κλειστό το app) το GoW2 έπιανε ένα 40άρι Mbps. Τώρα τι διάολο μπορεί να φταίει το streaming σε εσωτερικό LAN, η Microsoft και η ψυχή της.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς πρέπει να έφταιγε. Μόλις έκλεισα το xbox app στο PC, αμέσως κατέβασε το Rayman και στην επόμενη δοκιμή (εννοείται με κλειστό το app) το GoW2 έπιανε ένα 40άρι Mbps. Τώρα τι διάολο μπορεί να φταίει το streaming σε εσωτερικό LAN, η Microsoft και η ψυχή της.

Προσπαθώ να τους το αναφέρω στο support ότι πρέπει να είναι bug, δεν είναι λογικό αυτό το πράγμα, έχουμε 1gbps lan άντε πες -50mbps το download μένουν άλλα 950mbps ελεύθερα για να κάνει stream στο pc. Αυτό όμως για κάποιον αρρωστημένο λόγο πρέπει να κάνει stream σε servers της ms και από το net πάλι πίσω στο pc. Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω, αλλά τους ρωτάω στο support και δεν ξέρουν ή μου λένε αρλούμπες ότι είμαι σε αργό lan κτλ

Δημοσ.

Έχω το the Division σε pc, που δε έχω πια.

Μπορώ να το μεταφέρω στο Xbox one που έχω τώρα, ή πρέπει να το ξανά γορασω?

Δημοσ.

Οταν διάβασα την είδηση νωριτερα στο Eurogamer στους ισχυρισμους του Cortana πηγε το μυαλο μου.☺. Οπως το πες. Win win η φαση. Το καλύτερο βεβαια θα είναι να μας αφησουν καιρους οι mid gen κονσολες. Στο 15% των συνολικων πωλησεων πσ4 κυμανθηκαν οι πωλησεις του προ το Δεκέμβριο στο Αμερικα.

Δημοσ.

Έχω το the Division σε pc, που δε έχω πια.

Μπορώ να το μεταφέρω στο Xbox one που έχω τώρα, ή πρέπει να το ξανά γορασω?

Πρέπει να το αγοράσεις ξανά. Μόνο τα παιχνίδια του Xbox Anywhere υποστηρίζουν και τα δύο format με μία αγορά και το Division δεν είναι μέσα σε αυτά..

Δημοσ.

Από ένα whitepaper που μοιράστηκε στο msdn ΠΕΡΣΙ αμέσως μετά την ανακοίνωση του Scorpio στην Ε3 βγήκε ένας (απογοητευμένος dev? - traitor? χαρούμενος?) και το έβγαλε φόρα αν κατάλαβα στο EUROGAMER και αυτό έκανε μισό άρθρο (κάτι σαν wccftech ρε παιδί μου πλέον) με κάποιο μέρος σε αυτό το άρθρο σχολιασμό (γιατί δεν έχουν μηχάνημα αυτόματου σχολιασμού όπως fps counter) και το άλλο μισό και βάλε σε speculation. To μόνο νέο είναι ότι δεν θα έχει esram και τι να το κάνει σε τελική με τέτοιο bandwidth..

Με βάση λοιπόν το παλιό άρθρο και το whitepaper (που δεν έχουμε δει ακόμα - υπάρχει κάπου ρε παιδιά σε pdf να το δούμε να το βιώσουμε?) το EUROGAMER βάφτισαν το Scorpio plus ...ήδη..

https://mobile.twitter.com/XboxP3/status/823770575265038336

Δημοσ.

Από ένα whitepaper που μοιράστηκε στο msdn ΠΕΡΣΙ αμέσως μετά την ανακοίνωση του Scorpio στην Ε3 

https://mobile.twitter.com/XboxP3/status/823770575265038336

Εσύ πιστεύεις ότι θα έχει ZEN cpu όταν η AMD λέει για 2018 ή κάτι άλλο καλύτερο από αυτό που διέρρευσε; Εγώ πάντως πιστεύω θα βγει με αυτά τα χαρακτηριστικά και με τιμή γύρω στα 400 ευρώ. Δεν τους παίρνει να βγάλουν σε ένα χρόνο μία κονσόλα χωρίς exclusives με μεγαλύτερη τιμή από 400 ευρώ όταν το pro θα μετράει ήδη ένα χρόνο στην αγορά και ίσως να έχει μειωθεί η τιμή του. 

Όσον για το Spencer..εντύπωση θα μου έκανε να έγραφε ότι είναι μάπα όχι ότι όλα πάνε μια χαρά και τα pixel είναι ακόμα πιο higher quality από ότι πίστευαν  :-D

Πάντως είτε βγει το scorpio plus είτε 4xPro θα υπάρχει το xbox one να το περιορίζει από την στιγμή που οι developers είναι υποχρεωμένοι να στηρίξουν και το παλιό...

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε για ενα μηχανημα που θελουμε να χρησιμοποιει οτι τελευταιο εχει να δειξει η amd σε cpu(zen) και gpu(vega), να εχει κομπακτ μεγεθος ,να ειναι αθορυβο, να εχει ενα σταθερο οικοσυστημα ,να τρεχει τα games σε 4κ@60Hrz ,να υποστηριζει VR,να εχει αποκλειστικοτητες και να κοστιζει 400 ευρω????? ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πολλα θελετε!!!!!!

Εαν γινει αυτο, χαλασε ολη η αγορα.........Για να φτιαξεις ενα pc αντιστοιχο θελεις στην καλυτερη 2000-2500 χιλιαρικα  και σιγουρα θα χανεις σε μεγεθος,θορυβο,θερμοκρασιες.........Με λιγα λογια ,δεν ξερω τι θα βαλουν μεσα στο κουτι,αλλα ο Phill υποσχεθηκε True 4k @60hrz with no compromises......

Εξαλου εχει πει και αυτο πριν καιρο

I’d say the [PS4] Pro is about what we thought–with the GPU, CPU, memory that was here this year–that you could go do, and we decided that we wanted to do something different.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...