Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Devolo είναι top στην κατηγορία τους, επισης και τα tp-link τα οποία έχω δουλεύουν απροβλημάτιστα σε τριφασικό, αλλά όπως είπα 1η επιλογή devolo, 2η tp-link. Είτε 200αρια πάρεις, είτε 500αρια, είτε 1200 τα ίδια θα κατεβάζεις και θα ανεβάζεις στο Ίντερνετ εκτός και αν θα τα χρησιμοποιείς και για τοπική χρήση όποτε εκεί όσο ποιο μεγάλα τόσο ταχύτερα...

Ok!Όταν λές τοπική χρήση τι εννοείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν π.χ. Θέλεις να στρεμαρεις τοπικά μια ταινία από τον υπολογιστή σου στην τηλεόραση μέσω του δικτύου που διαμορφώνεις με τα powelines, δηλαδή όχι για χρήση με το Ίντερνετ αλλά τοπικά. Επίσης, εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή για το Xbox των windows και streamάρω τα παιχνίδια από το one στο λαπτοπ όταν είναι κατειλημμένη η τηλεόραση, για να μεταφερθούν τα γραφικά και τα δεδομένα μέσω των powerline χρησιμοποιείται η τοπική σύνδεση και όχι με το Ίντερνετ όποτε εκεί υπάρχει διαφορά και όσο μεγαλύτερα power lines έχεις τόσο καλύτερα παίζεις....

Το πρόβλημα μου λύθηκε με αποσύνδεση του account, restart και επανασύνδεση. 'Εβαλα και powerline για να μην χανει αλλά αρχικά δεν λύθηκε το πρόβλημα έτσι.

Αυτό που πρέπει να πληρώνεις για το multiplayer μεγάλη βλακεία πάντως. Ας είχε έστω ξεχωριστό πακέτο για όσους θέλουν μόνο multi και όχι το κανονικό παιχνίδι.

Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα Xbox One 1ΤΒ το fat και θα ηθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε αρκετό διάστημα, για τον θόρυβο του ανεμιστήρα. Η κονσόλα δεν ζεστένεται αλλά το fan δεν είναι είναι και αθορυβο. Δίπλα στο PS4, σε idle και τα δύο,το δικό μου One ακούγεται περισσότερο. Οσοι έχετε και τις δυο κονσόλες το έχετε παρατηρήσει;

Επίσης το εξωτερικό τροφοδοτικό κάνει και σε εσάς θόρυβο όταν είναι στο standby;( Το δικό μου ακούγεται στα 2m).

Μια ερώτηση παιδιά: Γράφτηκα στο gold και πάω να κατεβάσω το Rayman origins αλλά μου ζητάει να κάνω update billing options αλλά με πάει στο us Microsoft και δεν μπορώ να βάλω ελληνική διεύθυνση. Ο λογαριασμός μου είναι κανονικά στο gr Microsoft. Τι παιζει?

Μια ερώτηση παιδιά: Γράφτηκα στο gold και πάω να κατεβάσω το Rayman origins αλλά μου ζητάει να κάνω update billing options αλλά με πάει στο us Microsoft και δεν μπορώ να βάλω ελληνική διεύθυνση. Ο λογαριασμός μου είναι κανονικά στο gr Microsoft. Τι παιζει?

Δοκίμασε όταν πας να βάλεις billing options και είσαι στο US ms store να αλλάξεις "γλώσσα" από κάτω αριστερά που έχει μία "υδρόγειο" σε Ελληνικά..

Δοκίμασε όταν πας να βάλεις billing options και είσαι στο US ms store να αλλάξεις "γλώσσα" από κάτω αριστερά που έχει μία "υδρόγειο" σε Ελληνικά..

Μπα σκατουλες,δεν αλλάζει κάτι. Thanks anyway,ελπίζω να μην είναι όλα έτσι.Στα άλλα δύο games που έδινε δωρεάν δεν μου το έκανε αυτό,μήπως επειδή αυτό είναι από το 360?

Και από το ελληνικό Ms store με πατάει στο us οταν πάω να το κατεβάσω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα Xbox One 1ΤΒ το fat και θα ηθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε αρκετό διάστημα, για τον θόρυβο του ανεμιστήρα. Η κονσόλα δεν ζεστένεται αλλά το fan δεν είναι είναι και αθορυβο. Δίπλα στο PS4, σε idle και τα δύο,το δικό μου One ακούγεται περισσότερο. Οσοι έχετε και τις δυο κονσόλες το έχετε παρατηρήσει;

Επίσης το εξωτερικό τροφοδοτικό κάνει και σε εσάς θόρυβο όταν είναι στο standby;( Το δικό μου ακούγεται στα 2m).

κ εγω 1tb fat εχω κ ουτε η κονσολα ουτε το τροφοδοτικο ακουγονται ,μαλιστα κ τα 2 τα εχω στριμωγμενα σε επιπλο κατω απο την τιβι

Το X1 fat γενικά δεν κάνει πολύ θόρυβο, ακούγεται μόνο σε συνθήκες μεγάλης ή απόλυτης ησυχίας. Απ' ότι θυμάμαι το PS4 fat είναι μάλλον πιο θορυβώδες (το θυμάμαι γιατί ένας από τους λόγους που ψηνόμουν για PS4 ήταν η φασαρία της κονσόλας αλλά όταν τελικά έτυχε να ακούσω ένα από κοντά, δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε).

Το τροφοδοτικό του X1 όντως κάνει θόρυβο όταν είναι σε standby και αν είναι 3 η ώρα το βράδυ, το ακούω όχι απλώς από τα δύο μέτρα αλλά ακόμα και από... απόσταση δύο δωματίων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη εβδομάδα που είχα αγοράσει την κονσόλα (φθινόπωρο '14) που με την κονσόλα στο standby στο σαλόνι και εμένα στην κρεβατοκάμαρα (δέκα μέτρα απόσταση) άκουγα ένα βουητό και δεν μπορούσα να καταλάβω από που έρχεται.

Μόλις το κατάλαβα άλλαξα αμέσως τα power settings ώστε να σβήνει εντελώς (πάει να πει τέρμα το quick start μέσω Kinect). Τι διάολο, αυτοί που τα κατασκευάζουν δεν τα ακούνε; Μόνο εμείς έχουμε υπεράνθρωπη ακοή; Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολλοί που το έχουν αναφέρει. Και φυσικά δεν ενοχλεί το ίδιο όλους τους ανθρώπους, πχ. η γυναίκα μου δεν το πολυακούει ή τελοσπάντων δεν την ενοχλεί, εγώ όμως που θέλω απόλυτη ησυχία για να κοιμηθώ δεν μπορώ, τρελαίνομαι.

Δεν δοκιμάζεις να τα κάνεις αυτά μέσα από το περιβάλλον της κονσόλας καλύτερα; Γενικά το site της MS δεν το εμπιστεύομαι ποτέ για τέτοιες δουλειές, δεν θυμάμαι πόσες φορές μου έχει κάνει περίεργα.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

Δεν δοκιμάζεις να τα κάνεις αυτά μέσα από το περιβάλλον της κονσόλας καλύτερα; Γενικά το site της MS δεν το εμπιστεύομαι ποτέ για τέτοιες δουλειές, δεν θυμάμαι πόσες φορές μου έχει κάνει περίεργα.

Από εκεί το έκανα πρώτα και το είδα και μετά το πάλεψα από το PC..Τεσπά ευχαριστώ παιδιά ,θα ζήσω και χωρίς αυτό (στη μικρή να δω τι θα πω χαχα)

Ώρες ώρες πάντως αυτό το αργό download σε τρελαίνει, θέλω να βουτήξω την κονσόλα και να την πετάξω από το παράθυρο.

Είμαι σε VDSL 50/5 που δουλεύει μια χαρά. Το Χ1 είναι πάνω σε powerline (μέσω gigabit switch) που δίνει bandwidth μέχρι το router τουλάχιστον 200Mbps. Στο ίδιο switch είναι και ένα raspberry που σε πρόχειρες wget δοκιμές με την speedtest έδωσε ταχύτητα κατεβάσματος τουλάχιστον 15-20Mbps. Πακέτα δεν χάνονται, το ping έχει καλά αποτελέσματα.

Στις δικτυακές ρυθμίσεις του Χ1, τα detailed network statistics δίνουν σταθερά 25-30Mbps download και 4,5Mbps upload. Τελευταία φορά που κατέβασα παιχνίδια και patches τις έπιανε αυτές τις ταχύτητες εύκολα.

Κι όμως το !@#$ το Xbox αυτή τη στιγμή κατεβάζει το Rayman Origins με 1,32Mbps σταθερά, ομοίως και το τελευταίο update του Forza Horizon 3. Μέχρι και DNS άλλαξα όπως προτείνουν στο reddit αλλά τίποτα. Εκεί, 1,32.

Να πεις ότι φταίει το strict network, δεν νομίζω γιατί κι άλλες φορές ήταν έτσι αλλά κατέβαζε κανονικά (να σημειώσω πάντως ότι με το TG788vn v2, μια φορά μόνο κατάφερα να το κάνω open, από τότε οτιδήποτε κι αν έχω δοκιμάσει παραμένει σταθερά strict, θα το βγάλω σε DMZ μου φαίνεται).

Ομοίως αργά downloads έχει ξανακάνει και στο παρελθόν αλλά όχι για τόση ώρα, συνήθως μετά από λίγα λεπτά ξεμπούκωνε και έπαιρνε τα πάνω του. Τώρα τι στο διάολο έχει πάθει, έλεος.

• Like 1

Να πεις ότι φταίει το strict network, δεν νομίζω γιατί κι άλλες φορές ήταν έτσι αλλά κατέβαζε κανονικά (να σημειώσω πάντως ότι με το TG788vn v2, μια φορά μόνο κατάφερα να το κάνω open, από τότε οτιδήποτε κι αν έχω δοκιμάσει παραμένει σταθερά strict, θα το βγάλω σε DMZ μου φαίνεται).

http://forums.whirlpool.net.au/archive/1739702

Δοκιμασμένο.

Γενικά πάντως είναι προς αποφυγή τα Thomson/Technicolor...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...