Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορει να γινει το ''περιπου μονοπωλιο''.

Psone/ps2.

Δλδ μια κατασταση που ναι μεν δεν θα μπορεις να αγνοεις τον ανταγωνισμο(δες 360 στην επομενη γενια)με οτι θετικο εχει αυτο,αλλα θα εχεις και πανικο απο παιχνιδια σε ενα συστημα.

Δημοσ.

Μπορει να γινει το ''περιπου μονοπωλιο''.

Psone/ps2.

Δλδ μια κατασταση που ναι μεν δεν θα μπορεις να αγνοεις τον ανταγωνισμο(δες 360 στην επομενη γενια)με οτι θετικο εχει αυτο,αλλα θα εχεις και πανικο απο παιχνιδια σε ενα συστημα.

Σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει για τις next-gen κονσόλες πιστεύεις θα δούμε κάτι τέτοιο όμως? Γιατί αν και έχουν φάει πολύ κράξιμο τα Xbox One και Wii U ιδιαίτερα δεν νομίζω να συμβεί κάτι ανάλογο με την προηγούμενη γενιά. Εδώ θα είμαστε όμως να δούμε αν θα βγω σωστός ή λάθος :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι δεν μιλησα καθολου για την γενια που ερχεται.Κανεις δεν ξερει.

Μιλησα για μια κατασταση που για μενα ειναι ιδανικη.

Δημοσ.

μετά από αυτά τα post πλην των PDS και του Vole Maulder περιμένετε να πιστέψω ότι οι φίλοι της SONY δεν κάνουν party τώρα??? δλδ φανταστείτε να γίνει ξανά ένα μονοπώλιο όπως παλιά τι θα σημαίνει σήμερα για την βιομηχανία αυτό. THE END!!! και welcome apple στα λημέρια μας...

λοιπόν έχεις απο μία κάποιους να κράζουν την ms και λίγους οπαδούς της ms να παρακαλάνε να κάνει και η σόνυ το ίδιο με τα 2nd hand μόνο και μόνο για να τα πάει καλά το xbox one. με λίγα λόγια αυτοί που λες γελάνε με γεγονότα, οι άλλοι παρακαλάνε να καταστραφεί το gaming γιατί η αγαπημένη τους εταιρία δεν τα πήγε ή δεν θα τα πάει καλά...

όλοι θέλαν ένα καλό xbox όπως όλοι θέλαν μια δυνατή κονσόλα απο την νιντέντο,δεν θα παρακαλάμε να αποτύχει και η σόνυ όμως όπως βλέπω κάποιους οπαδούς xbox να κάνουν. όσο για το party που γράφεις είναι φυσιολογικό γιατί περισσότερα sales=περισσότερα money=περισσότερα games=περισσότερα ip's  ,ποιός δεν θα ήθελε η αγαπημένη του εταιρία να μην βγάζει περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια?

• Like 5
Δημοσ.

Νομίζω ότι πλέον έχουμε φθάσει στο σημείο να μην ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια και τις κονσόλες. Κατά ένα περίεργο τρόπο, τελευταία, όλο και περισσότερα αρνητικά άκουω στον κόσμο των videogames, παρά καλά.
Όσο για το Xbox One, εντάξει, δεν θα πάω να το πάρω από την πρώτη μέρα, αλλά, δε νομίζω ότι ήταν και τόσο χάλια, όσο λένε σε πολλά sites. Στο κάτω-κάτω, ακόμη δεν την είδαμε την κονσόλα...
Επίσης, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο κακό το να υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στο τί προσφέρει η κάθε κονσόλα. Το Xbox One ονομάστηκε έτσι από το γεγονός ότι προσφέρει διασκέδαση διαφορετικού τύπου, για όλους, σε ένα πακέτο.
Ο κάθε αγοραστής κρίνει με τα δικά του "θέλω".

Να προσθέσω ότι δεν είμαι υπέρ καμίας εταιρείας, γιατί πολύ απλά, δεν έχω κάποιο κέρδος στην τσέπη μου.

Δημοσ.

....Ο κάθε αγοραστής κρίνει με τα δικά του "θέλω".

Να προσθέσω ότι δεν είμαι υπέρ καμίας εταιρείας, γιατί πολύ απλά, δεν έχω κάποιο κέρδος στην τσέπη μου.

Κανεις δεν έχει κανενα κέρδος ειδικα απο τους αγοραστες που αναφερεις. Επι το προκειμενω του ΧΒΟΧ κανεις αγοραστης δεν κρινει με τα δικα του θελω. Ολοι κρινουν με τα λογικα θελω. Φυσικα προς οφελος των αγοραστων - καταναλωτων - gamers

Οποτε εγω που αγοραζω θα δω τι επιβαλει το οφελος μου, και οχι το οφελος της καθε MS.

Και το οφελος μου σε καμια περιπτωση δεν επιβαλει block of used games, always online, kinecties on se standby mode, και ολα τα αλλα ωραια που ακουσαμε σε μια μονο νυχτα.

Με το προσχημα της πειρατιας και καλα, πανε με χτυπηματα κατω απο τη μεση και τα βαζουν με οσους αυτα τα χρονια συντηρουσαν τη βιομηχανια του Gaming νομιμα !!!!

Δημοσ.

Δε θα διαφωνήσω καθόλου με αυτά που λες ~ ίσα ίσα, συμφωνώ.
Απλά, το όλο σκεπτικό "όλα σε ένα", εμένα, προσωπικά, μου άρεσε. Σε όλα τα υπόλοιπα (βλέπε kinect, used games), συμφωνώ μαζί σου. 

Σαν κονσόλα και features, μόνο, μου άρεσε. Η πολιτική της Microsoft, ως εταιρεία, είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά, το όλο σκεπτικό "όλα σε ένα", εμένα, προσωπικά, μου άρεσε. Σε όλα τα υπόλοιπα (βλέπε kinect, used games), συμφωνώ μαζί σου. 

Σαν κονσόλα και features, μόνο, μου άρεσε. Η πολιτική της Microsoft, ως εταιρεία, είναι άλλο θέμα.

μπορείς να δεις το πόσο όλα σε ένα θα είναι το νέο xbox στο βίντεο του marcus beer http://www.gametrailers.com/videos/m4yj8z/annoyed-gamer-xbox-one-reaction

όχι το μοναδικό κουτί στο σαλόνι αλλα άλλα 4 κουτιά θα έχεις μαζί συνδεδεμένα, πραγματικά αυτό που λες όμως όλα σε ένα, για εξήγησε και σε μένα γιατί δεν κατάλαβα τι είναι αυτά τα όλα που λες? 

blue ray play? το έχει και το ps3/ps4

gaming ? same

αλλαγή φωνητική απο τηλεώραση σε console,σίγουρα αυτό δεν το έχει άλλη κονσόλα,αλλα guess what? το κάνει το τηλεχειριστήριο...

internet browsing ? το έχει και το 360-ps3-ps4

camera games? same

multimedia channels τύπου hulu -netflix etc,τα έχει και το Ps3-4/360 και ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ,ζούμε στην Ελλάδα

πραγματικά θέλω κάποιος να μου εξηγήσει το τι νέο θα κάνει αυτό το κουτί που είναι όλα σε ένα που τα άλλα κουτιά δεν θα το κάνουν ή δεν το κάνουν ήδη.... για καλά πράγματα που να ενδιαφέρουν έστω λίγο τον κόσμο. αρνητικά έγραψα μια λίστα με 18 πράγματα. θετικά να δω ,τι προσφέρει το xbox one που δεν το προσφέρει το 360-ps3-ps4 και είναι τόσο καινοτόμο για να ονομάζεται all in one...γιατί για μένα Media centers ταυτόχρονα με κονσόλες ήταν και τα ps3-360 δεν βλέπω κάτι διαφορετικό στο xbox one,εκτός απο το tv tv tv tv tv tv tv αυτό είναι δλδ? το tv? που θα πρέπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να έχεις συνδεδεμένο το dvr σου στο xbox one? άρα όχι one -two ...τι θες παιχνίδια 360 ,three, δες το βίντεο και θα καταλάβεις...

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές, και να δεις ότι με όλο το αρνητικό feedback η Microsoft θα κάνει πίσω σε αρκετά από αυτά.  Άσε που εγώ πιστεύω (χωρίς να λέω ότι είναι αλήθεια) ότι αυτό τον αρνητικό ντόρο τον έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι για να δουν που θα μπορέσουν να περάσουν κάπια από αυτά χωρίς πρόβλημα από το κοινό τους. Και ελπίζω για να πετύχουν μεγαλύτερες από τις επιθυμιτές εντυπώσεις στην press conference της Ε3 θα παρουσιάσουν δεκάδες games και θα ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά ισχύει με αυτά τα features γιατί στα περισσότερα παραμένουν στα μισόλογα...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε skanjos, απλά εξέφρασα τη γνώμη μου για το καινούργιο Xbox. Αυτό που είδα, μου άρεσε. Δεν κολλάω σε εταιρείες, ούτε το έκανα ποτέ. Όλες οι εταιρείες, για μένα, έχουν κάτι να δώσουν στον gamer. Το "όλα σε ένα", το είπα καθώς είδα ότι θα μπορώ να δω τηλεόραση, να τσεκάρω τα μηνύματά μου και, ταυτόχρονα να παίζω και το παιχνίδι μου. Για άλλους, άχρηστο, για μένα, όμως, χρήσιμο. Άλλοι χρησιμοποιούν την κονσόλα τους εξολοκλήρου μόνο για gaming. Εμένα, μου αρέσει να κάνω και διάφορα πραγματάκια, όπως μία βιντεοκλήση, κτλ κτλ. Τέτοια features είναι ευπρόσδεκτα. Για ό,τι άλλο, πραγματικά δε δίνω σημασία, είτε πρόκειται για φήμες, είτε όχι.

Δεν είμαι ούτε στην μία πλευρά, ούτε στην άλλη. Απλά, είδα το βίντεο, το σχολίασα και, είπα τις εντυπώσεις μου.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές, και να δεις ότι με όλο το αρνητικό feedback η Microsoft θα κάνει πίσω σε αρκετά από αυτά.  Άσε που εγώ πιστεύω (χωρίς να λέω ότι είναι αλήθεια) ότι αυτό τον αρνητικό ντόρο τον έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι για να δουν που θα μπορέσουν να περάσουν κάπια από αυτά χωρίς πρόβλημα από το κοινό τους. Και ελπίζω για να πετύχουν μεγαλύτερες από τις επιθυμιτές εντυπώσεις στην press conference της Ε3 θα παρουσιάσουν δεκάδες games και θα ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά ισχύει με αυτά τα features γιατί στα περισσότερα παραμένουν στα μισόλογα...

Κι εγώ πιστεύω ότι θα δείξουν κανονικό gameplay! Ε3 είναι αυτή!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε skanjos, απλά εξέφρασα τη γνώμη μου για το καινούργιο Xbox. Αυτό που είδα, μου άρεσε. Δεν κολλάω σε εταιρείες, ούτε το έκανα ποτέ. Όλες οι εταιρείες, για μένα, έχουν κάτι να δώσουν στον gamer. Το "όλα σε ένα", το είπα καθώς είδα ότι θα μπορώ να δω τηλεόραση, να τσεκάρω τα μηνύματά μου και, ταυτόχρονα να παίζω και το παιχνίδι μου. Για άλλους, άχρηστο, για μένα, όμως, χρήσιμο. Άλλοι χρησιμοποιούν την κονσόλα τους εξολοκλήρου μόνο για gaming. Εμένα, μου αρέσει να κάνω και διάφορα πραγματάκια, όπως μία βιντεοκλήση, κτλ κτλ. Τέτοια features είναι ευπρόσδεκτα. Για ό,τι άλλο, πραγματικά δε δίνω σημασία, είτε πρόκειται για φήμες, είτε όχι.

Δεν είμαι ούτε στην μία πλευρά, ούτε στην άλλη. Απλά, είδα το βίντεο, το σχολίασα και, είπα τις εντυπώσεις μου.

Κι εγώ πιστεύω ότι θα δείξουν κανονικό gameplay! Ε3 είναι αυτή!

σοβαρά τώρα....? ξέχασες το οτι θα μπορείς να βλέπεις μια ταινία και να κλείνεις εισητήρια για τον κινηματογράφο ταυτόχρονα... 

αυτά είναι....btw πάλι δεν μου είπες για κάτι καινούριο όλα αυτά τα έκανες και με το 360,μπορούσες να δεις μηνύματα, να δεις τηλεώραση ,να κάνεις βιντεο κλήση,και φυσικά να παίζεις παιχνίδια.

Δημοσ.

Δε θα κλείνω! Γι' αυτό, υπάρχει η Cosmote. :P

Το ξέρω, για το ότι όλα αυτά τα κάναμε και στο 360. Αλλά, με την ίδια λογική, ποιός ο λόγος να παίρνουμε καινούργια κονσόλα, όταν και με την καινούργια, πάλι, παιχνίδια θα παίζουμε;

Τέλος πάντων, η αγορά μιας κονσόλας ή οτιδήποτε άλλου, είναι κάτι το υποκειμενικό. Κάποιος θέλει το Α, κάποιος το Β.
Ας μείνουμε στο ότι η Microsoft θα αλλάξει κάποιες λάθος αντιλήψεις που, φυσικότατα, έχει.

Δημοσ.

btw μέχρι και ο Patcher λέει για τα private issues, να μην κάνετε χαζομάρες γυμνοί μπροστα στο κινέκτ κτλπ ,η ms μέσω του kinect2 μπορεί να βλέπει στο σαλώνι απο τον καθένα μας και λογικά πρέπει κάποιος να υπογράψει σε κάποια πολύ άκυρα wall of texts πριν χρησιμοποιήσει το νέο xbox, τώρα θα αποθηκέυει βίντεο απο τον καθένα? αποκλείεται δεν έχει τον χώρο, θα χρησιμοποιήσει το Kinect2 για να κάνει έρευνες για το τι υπάρχει στο σαλώνι του καθενός? εγώ είμαι 100% σίγουρος.  btw φανταστείτε να χακαριστεί το δίκτυο της ms όπως έχει χακαριστεί και στο παρελθόν ή όπως της σόνυ και να μπορεί ο κάθε χάκερ να κοιτάξει με ένα κλικ μέσα απο την κάμερα σπίτι σας 24 ώρες το 24ωρο... 

ωραία πράγματα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...