Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχει σημασία.

Ο τρόπος που δουλεύει το ασύρματο είναι με κοινόχρηστο φάσμα (δεν μένεις σε ερημιά, σωστά?)

Σήμερα σε «ταπώνει» κάποια συσκευή κάποιου γειτόνα, αύριο όχι και ξανά μανά τα ίδια...

Το δε PS3 που αναφέρεις είναι εξαιρετικά ανεκτικό σε laggers και αυτό είναι πολύ άσχημο IMHO.

Δεν θες να παίζεις και να σου ρίχνουν καντήλια οι αντίπαλοι επειδή χάνεις frames, ε;

Αγόρασε ένα ζευγάρι powerline και θα λυθεί οριστικά το packet loss.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Συνδέεις το ένα στο router με ethernet και το άλλο το βάζεις σε όποια συσκευή θέλεις και δίνει ίντερνετ ενσύρματα;

Το ίντερνετ μεταφέρεται μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος;

Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Συνδέεις το ένα στο router με ethernet και το άλλο το βάζεις σε όποια συσκευή θέλεις και δίνει ίντερνετ ενσύρματα;

Το ίντερνετ μεταφέρεται μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος;

Ναι σε ολα.

• Like 1

Για τα powerlines νομίζω ότι δεν μπορείς να τα συνδέσεις σε όποια πρίζα θες πάντα. Αν έχεις μονοφασική παροχή γίνεται να τα βάλεις σε όποιες θες, αλλά αν έχεις τριφασική πρέπει να τα συνδέσεις σε πρίζες που παίρνουν ρεύμα από την ίδια φάση. Κάποιος που ξέρει πιο σίγουρα ας απαντήσει.

Για τα powerlines νομίζω ότι δεν μπορείς να τα συνδέσεις σε όποια πρίζα θες πάντα. Αν έχεις μονοφασική παροχή γίνεται να τα βάλεις σε όποιες θες, αλλά αν έχεις τριφασική πρέπει να τα συνδέσεις σε πρίζες που παίρνουν ρεύμα από την ίδια φάση. Κάποιος που ξέρει πιο σίγουρα ας απαντήσει.

Ισχύει

Δοκιμασμένο και σε τριφασικό σε διαφορετικές φάσεις. Δουλεύει μια χαρά, απλά χάνει λίγη ταχύτητα.

Εδώ σκέψου υπάρχουν περιπτώσεις που δουλεύει ανάμεσα σε 2 διαφορετικά (κοντινά) σπίτια...

Καλησπέρα στην παρέα,ενδιαφέρομαι να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για το xbox γιατί ο 500 μου γέμισε.

Μπορείτε να μου πείτε τι να πάρω ρε παιδιά γτ το μόνο που βρήκα είναι ένας της seagate 2t και κοστίζει 109 ευρώ.είναι πολλά νομίζω

Παιδιά ξέρει κανείς αν παίζει το Xbox digital tv tuner σε Ελλαδα; To επισημο site λεει για 5 χωρες αλλα είπαν ότι παιζει και σε διαφορες αλλες. Πιανει ολα τα digital free air καναλια, οπως ειναι ολα σε εμας.

Για powerlines σε τριφασικό συνιστώ τα Devolo.

Έχω τα παλιά 500άρια (διπλό 100Mbit ethernet, όχι wifi) εδώ και τρία χρόνια, κάνουν θαύματα. Έχω συνδέσει router, PCιά, Xbox One, τηλεόραση, ενισχυτή, Raspberry κλπ. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα ακόμα και σε απόσταση καλωδίωσης τουλάχιστον 20-30 μέτρα, όπου κλειδώνουν σταθερά στα 95-105Mbps και κάνουν 1080p streaming σε videos με bitrates άνω των 20-25Mbps.

• Like 1

Για powerlines σε τριφασικό συνιστώ τα Devolo.

Έχω τα παλιά 500άρια (διπλό 100Mbit ethernet, όχι wifi) εδώ και τρία χρόνια, κάνουν θαύματα. Έχω συνδέσει router, PCιά, Xbox One, τηλεόραση, ενισχυτή, Raspberry κλπ. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα ακόμα και σε απόσταση καλωδίωσης τουλάχιστον 20-30 μέτρα, όπου κλειδώνουν σταθερά στα 95-105Mbps και κάνουν 1080p streaming σε videos με bitrates άνω των 20-25Mbps.

Ποιά, Devolo, θα πρότεινες τα οποία να μπορούν να σηκώσουν ταχύτητες VDSL;

Φαντάζομαι τώρα πια τα 1200 είναι μονόδρομος. Αλλά και τα 500άρια μια χαρά δουλεύουν. Έχω VDSL 50 και τόσο στο PC όσο και στο Xbox One κατεβάζω με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες(4,2 με 4,5MB/s ή περισσότερο). Φαντάζομαι βοηθάει ότι το powerline του router είναι περίπου στη μέση του σπιτιού οπότε δίνει 200Mbps τόσο στο PC όσο και στην κονσόλα (που βρίσκονται στις αντιδιαμετρικές άκρες).

Devolo είναι top στην κατηγορία τους, επισης και τα tp-link τα οποία έχω δουλεύουν απροβλημάτιστα σε τριφασικό, αλλά όπως είπα 1η επιλογή devolo, 2η tp-link. Είτε 200αρια πάρεις, είτε 500αρια, είτε 1200 τα ίδια θα κατεβάζεις και θα ανεβάζεις στο Ίντερνετ εκτός και αν θα τα χρησιμοποιείς και για τοπική χρήση όποτε εκεί όσο ποιο μεγάλα τόσο ταχύτερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...