Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου και το χρόνο σου. Θα το δοκιμάσω αύριο.

Δημοσ.

Δεν νομίζω, εγώ αλλάζω ανάμεσα σε Ελλάδα και Hong Kong κάθε λίγες μέρες εδώ και καναδυο χρόνια.

απο που αλλαζεις χωρα;απο το pc στις ρυθμισεις του hotmail;

μετα μπορεις να μπεις στο store της χωρας που εκανες την αλαγη και να κανεις κανονικα αγορες απο εκει΄που θα παιζουν και στο ελληνικο αccount;

Δημοσ.

Όχι, μόνο μέσα από το Xbox αλλάζω. Από τις ρυθμίσεις και το region. Μετά επανεκκινείς την κονσόλα και βλέπεις το store της χώρας που έχεις διαλέξει.

Αν έχεις φτιάξει και τα σχετικά payment methods για τη χώρα αυτή (πχ. paypal) τότε αγοράζεις κανονικά από το store. Όλα τα αγορασμένα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στο account σου, σε οποιαδήποτε χώρα και αν είναι δηλωμένο. Ειδικά για τις αγορές από Hong Kong έχουμε αναφερθεί πάμπολλες φορές σε αυτή τη συζήτηση, μην επαναλαμβανόμαστε.

Πρακτικά η μόνη δυσκολία ή περιορισμός είναι να βρείτε ένα payment method που να δουλεύει, πχ. να φτιάξετε ένα paypal account με πραγματική διεύθυνση Hong Kong και να το συνδέσετε με μια ελληνική κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, άυλη/virtual) στην οποία η τράπεζα να μην κόβει τις συναλλαγές με εξωτερικό. Παραδοσιακά αυτές της Πειραιώς συνήθως δουλεύουν μια χαρά, πιθανόν τώρα πια να συνεργάζονται και οι υπόλοιπες.

Δεν είναι πανάκεια όμως, δεν σημαίνει ότι τα πάντα θα είναι φθηνότερα (συχνά γίνεται το αντίθετο), οπότε θέλει ψάξιμο κατά περίπτωση. Πας στο PC, τσεκάρεις στον browser πόσο πάει το παιχνίδι σε Ευρώπη, πόσο πάει σε HK και αποφασίζεις. Φυσικά όλα αυτά ισχύουν μόνο για digital τίτλους.

• Like 2
Δημοσ.

Καμια προταση για ανετο στερεοφωνικό headset, καθως το αντιστοιχο της Ms μου πιεζει πολυ το κεφαλι μετα απο μια ωρα χρησης; Μια χαμηλομεσαια προταση κατα προτίμηση μέχρι τα 60 ευρω ας πουμε

Δημοσ.

Παιδιά μια άκυρη απορία. Πήγα σε ένα σεβεν στην περιοχή μου και παρατήρησα ότι δεν είχε τίτλους για ΟΝΕ. Ρώτησα στο ταμείο και μου είπε δεν έχουν. (ενώ πσ4, πσ3 είχε πολλούς).

Για ποιο λόγο?

Δημοσ.

Παιδιά μια άκυρη απορία. Πήγα σε ένα σεβεν στην περιοχή μου και παρατήρησα ότι δεν είχε τίτλους για ΟΝΕ. Ρώτησα στο ταμείο και μου είπε δεν έχουν. (ενώ πσ4, πσ3 είχε πολλούς).

Για ποιο λόγο?

γιατι ελλαδισταν κονσολα = playstation κ τπτ αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο?

Ακριβως επειδη στην Ελλαδα πουλανε περισσοτερο τα παιχνιδια του playstation αρα τα seven φερνουν παιχνιδια που εχουν παραπανω ζητηση.

Εμενα στα τοπικα seven εχει 5-6παιχνιδια του xboxOne αυτα που κυκλοφορησαν τον πρωτο χρονο(Ryse,Forza 5 κλπ),και απο τις αρχες που πηγα γενικα δεν τα νοικιαζε σχεδον κανεις.Για τον ιδιο λογο τα seven στις εκπτωσεις βαζουν κυριως playstation κονσολες.

Δημοσ.

Καμια προταση για ανετο στερεοφωνικό headset, καθως το αντιστοιχο της Ms μου πιεζει πολυ το κεφαλι μετα απο μια ωρα χρησης; Μια χαμηλομεσαια προταση κατα προτίμηση μέχρι τα 60 ευρω ας πουμε

Πήρα αυτά και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από ποιότητα ήχου αλλά και από άνεση.

https://www.skroutz.gr/s/10014157/HyperX-Cloud-Stinger.html

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως επειδη στην Ελλαδα πουλανε περισσοτερο τα παιχνιδια του playstation αρα τα seven φερνουν παιχνιδια που εχουν παραπανω ζητηση.

Εμενα στα τοπικα seven εχει 5-6παιχνιδια του xboxOne αυτα που κυκλοφορησαν τον πρωτο χρονο(Ryse,Forza 5 κλπ),και απο τις αρχες που πηγα γενικα δεν τα νοικιαζε σχεδον κανεις.Για τον ιδιο λογο τα seven στις εκπτωσεις βαζουν κυριως playstation κονσολες.

Είναι κρίμα γιατί παίζω μόνο single player και βολεύει να νοικιασω ένα παιχνίδι για τριήμερο στυλ halo/gears και να το τελειώσω

Δημοσ.

Είναι κρίμα γιατί παίζω μόνο single player και βολεύει να νοικιασω ένα παιχνίδι για τριήμερο στυλ halo/gears και να το τελειώσω

Ενας απο τους σημαντικοτερους λογους(στην Ελλαδα τουλαχιστον)αγορας κονσολας για αρκετο κοσμο.

Δημοσ.

'Εχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω για το high packet loss σφάλμα που βγάζει και δεν συνδέεται με τίποτα multiplayer? Από τη σελίδα της Microsoft τα έχω κάνει όλα χωρίς βελτίωση (εκτός από το να βάλω καλώδιο που δεν γίνεται αλλά η σύνδεση είναι μια χαρά στην ταχύτητα και το xbox συνδέεται γενικά. Μόνο multiplayer COD infinite δεν μπαίνει). Χάνει τα πακέτα κι εγώ χάνω την ψυχραιμία μου, βοήθεια πλιζ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...