Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ενδιαφερεται καποιος συλλεκτης,εχει ο Γερμανος την συλλεκτικη εκδοση Forza 6(κονσολα+παιχνιδι)

στα 250ευρω

https://www.germanos.gr/product/xbox-one-1tb-forza-motorsport-6-lmt-ed/20305037/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο αν μπορεί να κινηθεί στον κατακόρυφο άξονα σε σχέση με τη βάση του; Αν ναι, τότε γίνεται.

Δες τις φωτό του Kinect εδώ, περίπου στο μέσον του άρθρου.

Δεν έχω δει το πρώτο Kinect (του 360) από κοντά, οπότε δεν είμαι εντελώς βέβαιος τι ακριβώς εννοείς περί ανεβοκατεβάσματος. Μάλλον το tilting που κάνει εδώ. Στο Χ1 Kinect πρακτικά αυτό που κάνει είναι τα περιστρέφεται το πάνω τμήμα της συσκευής στον άξονα της βάσης, δηλαδή να "λυγίζει" από αυτή τη θέση (που κοιτάει προς το ταβάνι):

slashgear_xboxone_review_19-600x330.jpg

σε αυτή (που κοιτάει προς το πάτωμα):

slashgear_xboxone_review_21-600x371.jpg

Πέραν τούτου δεν κάνει κάποια άλλη κίνηση. Υπ' όψιν ότι δεν διαθέτει κάποιο μηχανισμό ή μοτέρ για να αλλάζει γωνία αυτόματα, μπορείς να το κουνήσεις μόνο χειροκίνητα. Η γωνία θέασης του Kinect 2 είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή του αρχικού μοντέλου, οπότε δεν χρειαζόταν ο αυτόματος μηχανισμός.

εχω 4κ τηλεοραση και ολα λειτουργουσαν κανονικα μεχρι που μια μερα εφαγε κολημα και  δεν μου αναγνοριζει την Tv σαν 4κ.εκανα επαναφορα,ξεκολησε για λιγο αλλα δεν αναγνοριζε το hdr.μετα απο restart παλι δεν εβρισκε την tv σαν 4κ.τη λετε παω για service;τα φτυσε;

τελικα μετα απο 2 reset ηρθε στα ισια του.οτι ναναι.2 ωρες ταλαιπωρια χωρις λογο.

Αυτό εννοώ εάν η κίνηση που κάνει να κοιτάξει προς το ταβάνι ή προς το πάτωμα γίνεται χειροκίνητα ή αν γίνεται με μηχανισμό όπως στο 360 όπου έχει μοτερακι και Ανεβοκατεβαινει προς τα πάνω και προς τα κάτω.

Δυστυχώς μόνο χειροκίνητα. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, εκτός κι αν κάθεσαι στο ένα μέτρο από το Kinect.

Ποια tv εχεις?Για να παιζει 4κ πρεπει να ειναι συνδεδεμενο μονο στο hdmi 1 port,αλλιως μονο fullHD.

Μετα πας στις ρυθμισεις της tv εκει που λεει uhdcolour πας στο hdmi 1 και πατας on......με λιγα λογια ενεργοποιεις το hdmi 1 για uhd.

Να σαι καλά, απλά επειδή το πήρα μεταχειρισμενο ήθελα να δω αν έχει πρόβλημα. Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο εάν γνωρίζεις. Για να έχει φωνητικές εντολές πρέπει να δηλώσεις άλλη χώρα ? Γιατί εγώ έχω δηλώσει Ελλάδα και δεν μου αναγνωρίζει ομιλία.

Τώρα θα σε γελάσω, έχω καιρό να το δοκιμάσω. Δεν θυμάμαι αν έχει να κάνει με τη χώρα (region) ή με τη γλώσσα ή το locale που έχεις δηλώσει. Εδώ λέει ότι δεν υποστηρίζει voice commands για Ελλάδα: http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/feature-availability

Αλλά εγώ έχω την εντύπωση ότι μου δούλευε μια χαρά. Θα το δοκιμάσω αργότερα αν είναι και θα σου πω. Όπως και να έχει δεν νομίζω να είναι θέμα μεταχειρισμένης συσκευής ή όχι. Βάλε πχ. UK ή US να δεις αν θα σου παίξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...