Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμενα μου κανει κατι περιεργα το controller (ELITE) οταν το εχω με το καλώδιο και κανω απότομες κινήσεις κανει disconnect και δεν εχω παίξει και πολυ με καλώδιο.... και το B αρκετες φορες μενει πατημένο για δεκατα τα νευρα μου παω για σερβις??

Και μ' αρεσει που γι' αυτους τους μοχλους ζητανε οσο σχεδον μια κονσολα 1.. και βαλε ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ δύσκολο βλέπω πλέον να βγαίνουν αποκλειστικά jrpgs στο XBOX...κρίμα γιατί όλα αυτά που ανέφερες ήταν παιχνιδάρες

Kριμα γαμωτο.Γιατι αν και πολλοι δεν το ειχαν ανακαλύψει ειχε αρκετά rpg να ασχοληθεί κανεις με το 360 ακομη περισσότερα απο το PS3 νομιζω.Eternal Sotana ,infinite Undiscovery,Magna Carta 2,Star ocean ,Resosance of Fate κλπ μερικα βεβαία απο αυτα υπάρχουν και στο ps3.

Oποτε δεν εχει ανακoiνωθει κατι για rpg στο μελλον ετσι?

Αντε να βαλουν το Vesperia τουλαχιστον Στα xbox backwards ωστε να μπορουμε να το εχουμε και στο one.Για τα αλλα εκτος απο αυτα που ηδη υπαρχουν (oddysey και blue dragon) δεν νομιζω να μπορουμε να τα παιξουμε ποτε στο One.

Γενικα τι Must Games περιμενουμε στο μελλον?

Παρέλαβα και εγώ σήμερα, την Halo Limited. Πρώτον, οι τύποι από τον Κώτσο, είναι για μπάτσες. Τύλιγμα με απλή σακούλα και το κουτί γεμάτο χτυπήματα από την μεταφορά. Δεύτερον, αυτός που σχεδίασε το αγαλματίδιο, για ΠΟΛΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ μπουνιές. Όσο μου αρέσει ο μοντελισμός και οι συναρμολογήσεις, το συγκεκριμένο με έφερε στα όριά μου και το παράτησα. Θέλει μεγεθυντικό φακό και τεράστια υπομονή. Μερικά κομμάτια έχουν μέγεθος μερικών χιλιοστών. ΕΛΕΟΣ!!!

Παρέλαβα και εγώ σήμερα, την Halo Limited. Πρώτον, οι τύποι από τον Κώτσο, είναι για μπάτσες. Τύλιγμα με απλή σακούλα και το κουτί γεμάτο χτυπήματα από την μεταφορά. Δεύτερον, αυτός που σχεδίασε το αγαλματίδιο, για ΠΟΛΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ μπουνιές. Όσο μου αρέσει ο μοντελισμός και οι συναρμολογήσεις, το συγκεκριμένο με έφερε στα όριά μου και το παράτησα. Θέλει μεγεθυντικό φακό και τεράστια υπομονή. Μερικά κομμάτια έχουν μέγεθος μερικών χιλιοστών. ΕΛΕΟΣ!!!

Και το δικό μου σε σακούλα τυλιγμένο ήταν αλλά ευτυχώς χωρίς κτυπήματα ή γρατζουνιές, το παιχνίδι ακόμα δεν το έπαιξα αλλά 96GB!!!! χώρο; Γιατί τόσο πολύ; και είχε και 40κάτι GB downloads και καλά σε updates....

Kριμα γαμωτο.Γιατι αν και πολλοι δεν το ειχαν ανακαλύψει ειχε αρκετά rpg να ασχοληθεί κανεις με το 360 ακομη περισσότερα απο το PS3 νομιζω.Eternal Sotana ,infinite Undiscovery,Magna Carta 2,Star ocean ,Resosance of Fate κλπ μερικα βεβαία απο αυτα υπάρχουν και στο ps3.

Oποτε δεν εχει ανακoiνωθει κατι για rpg στο μελλον ετσι?

Αντε να βαλουν το Vesperia τουλαχιστον Στα xbox backwards ωστε να μπορουμε να το εχουμε και στο one.Για τα αλλα εκτος απο αυτα που ηδη υπαρχουν (oddysey και blue dragon) δεν νομιζω να μπορουμε να τα παιξουμε ποτε στο One.

Γενικα τι Must Games περιμενουμε στο μελλον?

Τα (j)RPG δεν πουλάνε τόσο καλά στο κοινό του ΧΒΟΧ. Γι' αυτό βλέπεις κυρίως shooters & racing. Τόσο απλά.

Xbox one scorpio με ryzen και vega ?

http://wccftech.com/xbox-scorpio-amd-ryzen-vega/

Έχουν πει ότι το Scorpio θα έχει 8 CPU cores και ο Zen είναι μεγαλύτερος πυρήνας από τον Jaguar... με τα παρόντα δεδομένα (λιθογραφία FinFET 14-16nm) είναι απίθανο να χωρέσουν όλα αυτά σε APU die. Η Vega πάντως είναι σιγουράκι (έχει και το Pro).

http://digiworthy.com/2016/09/11/amd-zen-custom-socs-project-scorpio/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(έχει και το Pro).

Polaris δεν έχει? Την Vega που την βρήκε το Pro? Εκτός και αν εννοείς features και αν ναι πoιά - έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά τα πράγματα ...

Edit: Διάβασα τι μπορεί να εννοείς - τα Primitive Shaders κ.α.. Ενδιαφέρον αλλά και πάλι vega δεν το λες ..έστω στην πλήρη έκδοση.. Ίδια φάση με το "απλό" PS/XBOX δηλάδή - features. Όχι ότι είναι και λίγο. Αλλά με αυτή την λογική το scorpio θα είναι .. Navi...  ;)

---------------------------------------------

Μπορεί να έχει 8 rysen "logical" cores... δηλαδή 4 φυσικά cores.

Άλλωστε οι rysen apu που εικάζεται ότι θα κυκλοφορήσουν τέτοιες θα είναι με 4 cores αντίθετα με την desktop έκδοση.

Επεξ/σία από Steve_Sheep

Εξαντλήθηκε, γκοντάμιτ.

Ναι τωρα το ειδα,δυστηχως οπως και το Dark SOuls 3 που το εχει σε καλη τιμη

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one/161959-bandai%20namco-dark-souls-3

Τα αναφερω μονο μπας και γινουν αργοτερα παλι διαθεσιμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...