Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Halo 5 Limited edition(τελευταια κομματια) 30ευρω http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one/154757-microsoft-halo-5-limited-edition (χακαρισμενη τιμη) Σκρουτζ 88 https://www.skroutz.gr/c/1418/Xbox_One.html?from=catspan&keyphrase=halo+5 Ευχαριστώ, τσίμπησα ένα.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Πως διεκδικω την χακαρισμενη τιμη; http://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=15632 1
comfuzio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Το έκλεισα και γω αλλά είχε παραλαβή μόνο από κατάστημα και στην Αθήνα μόνο 2 σημεία και τα 2 είναι στην άλλη άκρη από εδώ που μένω, λέω να τους πάρω αύριο ένα τηλέφωνο και να ζητήσω αν γίνεται παράδοση στο κατάστημα Γλυφάδας
Darthvader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά παίζοντας Forza Horizon 2 εβγαλα κάποιες φωτό (in game). Το παιχνίδι έχει μεχρι 99 σλοτσ για save. Γίνεται να τις αντιγράψω σε ένα usb stick για να ελευθερώσω χώρο;
comfuzio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το έκλεισα και γω αλλά είχε παραλαβή μόνο από κατάστημα και στην Αθήνα μόνο 2 σημεία και τα 2 είναι στην άλλη άκρη από εδώ που μένω, λέω να τους πάρω αύριο ένα τηλέφωνο και να ζητήσω αν γίνεται παράδοση στο κατάστημα Γλυφάδας Τελικά ζήτησα παράδοση με +5 ευρώ γιατί που να τρέχω στο mall....
MacDos83 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 παιδες καλησπέρα επειδη ψάχνω στα μεταχειρσμενα ειναι κατι που πρεπει να προσέξω στις αρχικές εκδόσεις?
troi.g Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα και καλή Χρονιά. Πρόσφατα απέκτησα ένα xbox one και θέλω να ρωτήσω. Είχα βάλει στο power μενού η κονσόλα να είναι instant on ώστε να κατεβάζει όταν είναι κλειστή. Μετά από περίπου 10 μέρες όταν πήγα να την ανοίξω η κονσόλα δεν έβλεπε το χειριστήριο με αποτέλεσμα να την βγάλω από το ρεύμα. Μου το έκανε 2 φορές. Τώρα την ξαναβάλα σε stand by και μέχρι στιγμής είναι καλά. Τι μπορεί να παίζει ?
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αρχικα εχεις περασει το τελευταιο λογισμικο σε κονσολα και χειρηστηριο?
Cyber_Spartacus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 εμενα μου κανει κατι περιεργα το controller (ELITE) οταν το εχω με το καλώδιο και κανω απότομες κινήσεις κανει disconnect και δεν εχω παίξει και πολυ με καλώδιο.... και το B αρκετες φορες μενει πατημένο για δεκατα τα νευρα μου παω για σερβις??
Pitsifrikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Στη σύνδεση με καλώδιο αυτά έχεις.Ειναι πολύ μικρό το mini usb και κουνιέται για πλάκα σε απότομες κινήσεις.Το πάθαινα συνέχεια με το το χειριστήριο του One.Το elite το χρησιμοποιω ασύρματα στο pc και όλα μία χαρά εκτός του ότι δεν σου δείχνει στην οθόνη πότε τελειώνουν οι μπαταρίες όπως στο one.
panosflow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παιδες επειδη σκέφτομαι να αγορασω One μιας και εχω πρόσβαση σε αρκετά ΧΒΟΧ360 games που ειναι συμβατά οποτε μπορω να εχω αυτα για πιο οικονομικη λυση αρχικα.Πιστευτε συμφέρει το S εναντι του κανονικου για μια διαφορα περιπου στα 40-50 ευρω(για μεταχειρησμενα μιλαω.). Γιατι διαβαζω πολλα για προβληματικα S με το ανεμ/ρακι κλπ,Τα αρχικα εβγαζαν καποιο εντονο προβλημα σε κατι?
comfuzio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Halo 5 Limited edition (...) Αγοράστηκε για το αγαλματίδιο, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ να το συναρμολογησω με τίποτεΑυτό είδα και γω με το αγαλματίδιο, αν και θα ήθελα να το συνδέσω
ultralisk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παιδες επειδη σκέφτομαι να αγορασω One μιας και εχω πρόσβαση σε αρκετά ΧΒΟΧ360 games που ειναι συμβατά οποτε μπορω να εχω αυτα για πιο οικονομικη λυση αρχικα.Πιστευτε συμφέρει το S εναντι του κανονικου για μια διαφορα περιπου στα 40-50 ευρω(για μεταχειρησμενα μιλαω.). Γιατι διαβαζω πολλα για προβληματικα S με το ανεμ/ρακι κλπ,Τα αρχικα εβγαζαν καποιο εντονο προβλημα σε κατι? το XBOX ONE S έχει 4κ Blu Ray, HDR support, upscaling σε 4K και το ανανεωμένο controller οπότε πιστέυω πως ναι αξίζει σε σχέση με το παλιό
KRIKON Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παιδια μιας και δεν εχω ιδεα απο τα δρώμενα του One παιζει να δουμε στο μελλον τιποτα καλο σε Rpg τυπου Tales of Vesperia,Lost Oddysey ,Blue Dragon κλπ? Η επειδή εγινε multiplatform τελειως θα κάνουμε να τα δουμε με το κιάλι?
ultralisk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 πολύ δύσκολο βλέπω πλέον να βγαίνουν αποκλειστικά jrpgs στο XBOX...κρίμα γιατί όλα αυτά που ανέφερες ήταν παιχνιδάρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις