Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δεν έχουν οι κονσόλες και τα παιχνίδια φθορά ανάλογα το χρόνο και τη χρήση;

Η κονσόλα προφανώς και έχει φθορά, τα games τι φθορά έχουν; Ένα βιβλίο, μία ταινία, ένα τραγούδι ή ένα game σου προσφέρει διαφορετική εμπειρία αν το διαβάσεις/δεις/ακούσεις/παίξεις σήμερα και διαφορετική αν το κάνεις σε 10 χρόνια; Γιατί το να οδήγησεις ένα καινούριο αυτοκίνητο δεν έχει καμία σχέση με το να οδηγήσεις το ίδιο αυτοκίνητο που είναι μεταχειρισμένο 10 χρόνια (το λέω αυτό για κάτι άκυρες συγκρίσεις με αυτοκίνητα, σπίτια ή σουβλάκια).

In other news στις Αγγελίες μεταχειρισμένων φίλε malthador (και δε θέλω να κάνω προσωπική επίθεση σε εκτιμώ για τις γενικότερες απόψεις σου) έχεις προς πώληση ένα 3ds με sky3ds και ένα ps3 με cfw.

Και μεταχειρισμένα που βλάπτουν σύμφωνα με τα όσα λές το αγαπημένο μας χόμπι.. Και πειρατεία που βλάπτει το αγαπημένο μας χόμπι.

Έχω την αίσθηση οτι κοροιδευόμαστε μεταξύ μας.

Για το CFW έχεις δίκιο (εν μέρει γιατί έχω αρκετά μεγάλη συλλογή με original PS3 games), αλλά τη Sky3DS+ την αγόρασα για πολύ συγκεκριμένο λόγο, για να παίξω το Fire Emblem Fates με jap dubs που γίνεται μόνο με unofficial patch. Σε κάθε περίπτωση όμως, η κουβέντα που κάνουμε νομίζω ότι είναι σε γενικότερο φιλολογικό επίπεδο και δεν αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά.

Έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει μια παρέξηγηση και συζητάμε σε διαφορετική βάση. Όταν λέω ότι τα μεταχειρισμένα βλάπτουν την industry δεν εννοώ τους 50 πονεμένους που βάζουμε αγγελίες στο insomnia. Προφανώς και δεν είμαστε καν υπολογίσιμοι. Τα μεταχειρισμένα αποτελούν τεράστιο πρόβλημα στα μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού και κυρίως της Αμερικής. Τα έχει πει αναλυτικά ο TB πολύ καιρό πριν.

1) Δεν είναι ίδιες οι εργατοώρες, αλλά κι εσύ τα παραφουσκώνεις όταν θεωρείς ότι κάνουν τόση ζημιά τα μεταχειρισμένα... στις 100 κόπιες που θα πουληθούν, τα μεταχειρισμένα δεν είναι καν πλειοψηφία.

Στην Αμερική στα Gamestop οι πωλητές σπρώχνουν τους αγοραστές στα μεταχειρισμένα αντί για τα καινούρια games, γιατί προφανώς το κατάστημα έχει περισσότερα έσοδα από τα μεταχειρισμένα. Εκεί το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. 

Επίσης, το διαχρονικό masterpiece θα θες να το έχεις digital για να το κάνεις revisit κάθε τόσο. :P

Για τα κλειδάδικα είναι τεράστια κουβέντα που περικλείει πολλούς παράγοντες και δεν είναι για να την κάνουμε στο παρόν νήμα. Στο αντίστοιχο νήμα του PC gaming section το έχουμε ψιλοαναλύσει.

Πόσο συχνά το κάνετε αυτό που το γράφετε συνέχεια?

Εγώ σχεδόν ποτέ, τα περισσότερα digital τα έχω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η κονσόλα προφανώς και έχει φθορά, τα games τι φθορά έχουν; Ένα βιβλίο, μία ταινία, ένα τραγούδι ή ένα game σου προσφέρει διαφορετική εμπειρία αν το διαβάσεις/δεις/ακούσεις/παίξεις σήμερα και διαφορετική αν το κάνεις σε 10 χρόνια; Γιατί το να οδήγησεις ένα καινούριο αυτοκίνητο δεν έχει καμία σχέση με το να οδηγήσεις το ίδιο αυτοκίνητο που είναι μεταχειρισμένο 10 χρόνια (το λέω αυτό για κάτι άκυρες συγκρίσεις με αυτοκίνητα, σπίτια ή σουβλάκια).

Άκυρη είναι η δική σου εμμονή να παρουσιάζεις την "gaming industry" σαν κάτι διαφορετικό με περισσότερα προνόμια από την υπόλοιπη αγορά.

Προφανώς λόγω σύγχυσης πραγματικά δε το καταλαβαίνεις αυτό που γράφω ή θεωρείς ( πάλι για κάποιο λόγο που μόνο εσύ ξέρεις) ότι η συγκεκριμένη βιομηχανία και όσοι απολαμβάνουν τα κέρδη της είναι "καλύτεροι" από τους υπόλοιπους και πρέπει να απολαμβάνουν ειδικής μεταχείρισης και προστασίας. 

Και στο κατω-κάτω τί άκυρο αντεπιχείρημα είναι αυτό περί φθοράς; Whatever πραγματικά, όσοι αγοράζουν ψηφιακά το κάνουν γιατί φοβούνται τα σπασμένα δισκάκια δηλαδή κάτι τέτοιο :lol:

Εγώ απεναντίας σου είπα να μη το σταματήσουμε εκεί να το πάμε σε όλους τους τομείς: σπίτια, αυτοκίνητα, καρέκλες, επεξεργαστές - και εκεί δουλεύει πολύς κόσμος, και εκεί ξοδεύονται δις και εκεί κάθε μεταχειρισμένο "κόβει" μια εν δυνάμει πώληση νέου προϊόντος. Αλλά εκεί δεν έχεις τί να πεις , για σένα είναι "άκυρες συγκρίσεις"

Ευτυχώς που ανήκεις σε μια μικρή μειοψηφία γιατί με τέτοιες ιδέες θα ήθελαν και δείγμα DNA οι κονσόλες/παιχνίδια για να τρέξουν  :lol:

• Like 1

Εγώ σχεδόν ποτέ, τα περισσότερα digital τα έχω.

Όταν δεν είχες τα περισσότερα digital λοιπόν.

Πόσες φορές την ημέρα έπρεπε να σηκωθείς από τον καναπέ να αλλάξεις παιχνίδι?

Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος ότι π.χ. κάποιος πήρε κάποτε ένα μεταχειρισμένο/δανεικό Uncharted 2 και μετά έγινε fan της σειράς (και της ND) και αγόρασε γνήσια τα Uncharted 3, TLOU, Uncharted 4. Word of mouth.

Το ότι Gamestop/Public το έχουν κάνει επάγγελμα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φάμε τα ψηφιακά 70άρια στον κ..ο οι υπόλοιποι...

• Like 2

• Moderators

Ξέρω 'γω όποτε ήθελα να αλλάξω game;

Τελοσπάντων, ειρωνικό είναι το επιχείρημα περί καναπέ, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς.

Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος ότι π.χ. κάποιος πήρε κάποτε ένα μεταχειρισμένο/δανεικό Uncharted 2 και μετά έγινε fan της σειράς (και της ND) και αγόρασε γνήσια τα Uncharted 3, TLOU, Uncharted 4. Word of mouth.

Το ότι Gamestop/Public το έχουν κάνει επάγγελμα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φάμε τα ψηφιακά 70άρια στον κ..ο οι υπόλοιποι...

Προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 35 ευρώ για game (digital ή physical), εξαίρεση αποτελεί το steelbook του Final Fantasy XV και οι κατά καιρούς CE που αγοράζω.

Κάθε φορά που άλλαζες παιχνίδι. Σε μια συνέδρια δηλαδή, τουλάχιστον δύο φορές.

Αν έχεις και rage quit, τότε είναι εκατό δύο

Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά!

Έχω μια απορία... Μέχρι και τη Παρασκευή έπαιζα τα παιχνίδια μου στον υπολογιστή, αφού την παρασκευή αγόρασα το xbox one s. Το θέμα είναι πως στην ίδια οθόνη που έπαιζα από τον υπολογιστή και δεν άντεχα πάνω από μια ώρα, αφού τα μάτια μου κουράζονταν, έτσουζαν και δάκρυζαν, τώρα παίζω τρίωρα xbox και δεν κουράζομαι καθόλου. Υπάρχει καμιά λογική εξήγηση σε αυτό; 

Συγνώμη για το offtopic, αλλά με έχει παραξενέψει πολύ!

συγκριτικά με τον υπολογιστή μου lenovo z50 - 70, το xbox υπερτερεί, εκτός και αν το λέω από την χαρά μου για την κονσόλα... αλλά πραγματικά η διαφορά είναι θεαματική στα μάτια, αφού με τον υπολογιστή κοκκίνιζαν.

Υπάρχει φόρος στα Digital Games για το Xbox One;

Γεια σας παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα πρόβλημα που έχω. Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες που έιχει το Forza Horizon 2 με τα games with gold και όπως μπορεί να ξέρετε για να κατεβάσεις τα games with gold του Xbox 360 στο Xbox One πρέπει να έχεις χρήματα στον λογαριασμό σου και έτσι πήρα μία κάρτα 10€ αλλά πάλι δεν μπορούσα να κατεβάσω το παιχνίδι. Τέλος πάντων το πρόβλημα μου είναι οτι σκέφτικα να βάλω αλλη μία κάρτα με 10€ και να αγοράσω το Rocket League αλλά επειδή δεν έχω αγοράσει πότε Digital Game απο το Xbox One ρώτησα στο Xbox Support και μου είπαν κάτι για φόρο. Όσοι έχετε κατεβάσει Digital Games σας παρακαλώ βοηθήστε με!

Είμαι υποψήφιος αγοραστης και θα ηθελα να ρωτησω για τις δυνατοτητες media player της κονσόλας.

Υποστηρίζει ελληνικους εξωτερικους υποτιτλους?

h265? 

αναπαραγωγη mkv αρχειων απο nas?

ηχος dts?

Υπάρχει δυνατοτητα εγκαταστασης vlc?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...