Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σλουρπ, σλουρp, σλουρπ

l.jpg

εχω και πσ3 και 360 οπως επισης θα παρω και το 4 και το 1 αρα δεν εχω κανα προβλημα :-D

το θεμα ειναι να περιμενουμε και μετα να κραξουμε

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως και δεν απευθυνοταν σε εσενα το σχολιο, αλλα στο αρθρο, και βεβαια οταν βλεπω σχολια του τυπου

Η Sony τι έδειξε; Ένα χειριστήριο, πολλές λειτουργίες για το «κοινωνικό» κομμάτι της κονσόλας και άπειρα παιχνίδια, από τα οποία λίγα είναι τα αποκλειστικά για το PS4. Έρχεται μάλιστα και η E3, στην οποία θα δούμε και τα 15 αποκλειστικά παιχνίδια που ετοιμάζει η Microsoft. ;)

η ακομα χειροτερα....

Το PS4 έχει 8 GB RAM τεχνολογίας DDR5. Το Xbox One έχει και αυτό 8 GB RAM, αλλά χρησιμοποιεί τεχνολογία DDR3, και μάλιστα τα 3 GB από αυτά θα είναι μόνιμα δεσμευμένα από το λειτουργικό σύστημα. Ωραία, και; Λες και τα παιχνίδια θέλουν πάνω από 5 GB RAM για να τρέξουν.

τι συμπερασμα να βγαλω για τον αρθρογραφο, περα οτι ειναι γλυφτης της microsoft.

Δημοσ.

εχω και πσ3 και 360 οπως επισης θα παρω και το 4 και το 1 αρα δεν εχω κανα προβλημα :-D

αν περιμένεις να σε μαμήσουν για να αντιδράσεις μετά τότε κάτι κάνεις λάθος, σωστά πέφτει το κράξιμο απο τώρα...

• Like 2
Δημοσ.

αν περιμένεις να σε μαμήσουν για να αντιδράσεις μετά τότε κάτι κάνεις λάθος, σωστά πέφτει το κράξιμο απο τώρα...
δυστυχως ετσι εχει καταντησει η πλειονοτητα των νεων!πλυση εγκεφαλου και αφου το σηκωνει η τσεπη,ας ενισχυσω τους παμπλουτους νταβατζηδες..και δεν καταλαβαινουν ποσο κακο κανουν στον κοσμο συνολικα,γιατι δεν αφορα μονο τους gamers η δυναμη αυτη που αποκτουν!
  • Like 2
Δημοσ.

δυστυχως ετσι εχει καταντησει η πλειονοτητα των νεων!πλυση εγκεφαλου και αφου το σηκωνει η τσεπη,ας ενισχυσω τους παμπλουτους νταβατζηδες..και δεν καταλαβαινουν ποσο κακο κανουν στον κοσμο συνολικα,γιατι δεν αφορα μονο τους gamers η δυναμη αυτη που αποκτουν!

μην εισια υπερβολικος δοξα το θεο ελευθερη βουληση εχουμε ο καθενας οτι αντεχει η τσεπη του

και οτι του αρεσει..

Δημοσ.

δεν ειμαι υπερβολικος αυτο ειναι το θεμα!δεν ειναι οτι αντεχει η τσεπη,γιατι αυτη η νοοτροπια εχει φτασει τον κοσμο σε αυτα τα σκατα!3 δις να ζουνε κατω απο τα ορια της φτωχειας και αλλα 3 να σπαταλανε σε χαζα πραγματα λεφτα νομιζοντας πως επειδη μπρουν,ειναι καλο!ελευθερη βουληση ειχαμε.οταν δε σου φτανει το ενα απο τα 2 και παιρνεις το αλλο για τα exclusives δεν εχεις ελευθςρη βουληση.θεωρεις πως ειναι αναγκη να τα παιξεις,πως επειδη ειναι excl ειναι και καλα,ενω κανονικα και μονο ενα να ειχε καποιος θα επρεπε να ειναι ευχαριστημενος!στην τελικη πανε σε φιλο που θα εχει το αλλο..

• Like 1
Δημοσ.

<p>Έχει ξεφύγει το thread.Τον λιακόπουλο περιμένουμε τώρα.</p>

ο λιακοπουλος λεει μ@@κιες..λεω κατι εγω που δεν ισχυει?οχι..αν διαφωνεις τοτε καιρος να δει ειδησεις..

Δημοσ.

Όσο και να με τραβάνε τα Gears/Forza, με τέτοιες πολιτικές, το One δεν το παίρνω ούτε για πλάκα.

• Like 3
Δημοσ.

ο λιακοπουλος λεει μ@@κιες..λεω κατι εγω που δεν ισχυει?οχι..αν διαφωνεις τοτε καιρος να δει ειδησεις..

Δε ξέρω αν εκπροσωπείς με το ποστ σου τις τελευταίες σελίδες του νήματος και θίχτηκες.Όσο για τις ειδήσεις,δε νομίζω πως σε έβρισα εγώ  :)

Δημοσ.

Δε ξέρω αν εκπροσωπείς με το ποστ σου τις τελευταίες σελίδες του νήματος και θίχτηκες.Όσο για τις ειδήσεις,δε νομίζω πως σε έβρισα εγώ  :)

δεν εβρισα,ειρωνευτηκα οπως και εσυ αλλωστε..εγω εκπροσωπω την αποψη μου και δε θεωρω πως αυτα που λεω δε συμβαινουν..
Δημοσ.

Δεν είναι τέτοια συζήτηση για το συγκεκριμένο νήμα.Η κοινωνική κριτική και τα συνομωσιολογικά είναι για το Μπλα-Μπλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...