Errik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά το Mortal Kombat X ή το XL που το βρίσκουμε; Το πουλάει κανένας μεταχειρισμένο; Θα το προτιμούσα CDάτο αλλά και ψηφιακό αν είναι φθηνότερο δε με πειράζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μια βοήθεια και σε μένα τον Xbox newbie!Προσπαθω να κάνω share τις φωτογραφίες που έχω βγάλει στο photo mode,στο Horizon 3 και δεν έχω βγάλει άκρη.Ενω φαίνονται μέσα στο παιχνίδι,στο κεντρικό μενού της κονσόλας λέει ότι δεν έχω τίποτα.Το sharing από τα settings είναι ανοιχτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Στο Ιαπωνικό και στο Γερμανικο έχουν 2 διαφορετικά δωρεαν παιχνίδια για τον μήνα. Max: The Curse of the Brotherhood και Kalimba. Τσιμπήστε τα αν δεν τα έχετε https://www.onmsft.com/news/germany-japan-games-with-gold-max-kalimba 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μια βοήθεια και σε μένα τον Xbox newbie!Προσπαθω να κάνω share τις φωτογραφίες που έχω βγάλει στο photo mode,στο Horizon 3 και δεν έχω βγάλει άκρη.Ενω φαίνονται μέσα στο παιχνίδι,στο κεντρικό μενού της κονσόλας λέει ότι δεν έχω τίποτα.Το sharing από τα settings είναι ανοιχτό. Απλά μήπως τα έχεις κάνει απλά save στο xbox σου και όχι share στο xbox live; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 παιδες υπαρχει τροπος τα χειριστηρια του ps3 να παιξουν ενσυρματα στο xbox one χωρις πανακριβους ανταπτορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiphonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 παιδες υπαρχει τροπος τα χειριστηρια του ps3 να παιξουν ενσυρματα στο xbox one χωρις πανακριβους ανταπτορες? Nope. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 παιδες υπαρχει τροπος τα χειριστηρια του ps3 να παιξουν ενσυρματα στο xbox one χωρις πανακριβους ανταπτορες? Μόνο με λύση τύπου CronusMax αλλά αυτό ανήκει στους ακριβούς αντάπτορες και γενικά περίπλοκη διαδικασία που σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. Καλύτερα πάρε Xbox one controller που είναι και ανώτερος ποιοτικά από το Dualshock 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Και από το 3 και από το 4 και από τα πάντα όλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ερωτηση σα νεος κατοχος. Πως μπορω με το προφιλ καποιου φιλου να παιξω τα digital games στο δικο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ερωτηση σα νεος κατοχος. Πως μπορω με το προφιλ καποιου φιλου να παιξω τα digital games στο δικο μου; ειτε βαζεις τον λογαριασμο του στην κονσολα σου και παιζεις συνδεδεμενο με αυτον, ειτε απο τον λογαριασμο του κανεις home την κονσολα σου και ο'τι εχει αυτος μπορεις να τα κατεβασεις και να τα παιξεις με τον δικο σου λογαριασμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) η tv μου ειναι μια samsung UE48J6200 ενω εντοπιζεται αυτοματα με κωδικο remote Τ2051 δεν κλεινει η ανοιγει αυτοματα με το xbox one το εχει καταφερει να δουλεψει κανεις? κ ενα τελευταιο τα xbox one free to play games τι ειναι? θελουν συνδρομη gold k αυτα? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από imoaix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 αν αγορασεις απο store αλλης χωρας εκτος ευρωπης τα παιχνιδια παιζουν κανονικα γνωριζει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ναι. Με αυτόν τον τρόπο έχω αγοράσει τα περισσότερα παιχνίδια μου από Hong Kong store. Νομίζω όμως (χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρος) ότι πιθανώς υπάρχει κλείδωμα στα παιχνίδια από Κίνα, όπως επίσης και σε λίγα DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 cdkeys: call of duty ghosts gold edition 11,79 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ειτε βαζεις τον λογαριασμο του στην κονσολα σου και παιζεις συνδεδεμενο με αυτον, ειτε απο τον λογαριασμο του κανεις home την κονσολα σου και ο'τι εχει αυτος μπορεις να τα κατεβασεις και να τα παιξεις με τον δικο σου λογαριασμο. Απλα να αναφερω σε αυτό ότι θα πρεπει να δωσεις η να σου δωσουν τον κωδικο του προφιλ σου/του με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Αν εχεις πιστωτικη καρτα συνδεδεμενη τοτε μπορει να την χρησιμοποιηση. Το νου σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις