garrett156 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 και εγω με τα ακουστικα απο το mls το κινητο ακουω μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johng4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Η ένταση είναι στο φουλ και από τις ρυθμίσεις του xbox και από τα ακουστικά. Και το θέμα ότι ακούγεται από την τηλεόραση σημαίνει ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το παράξενο είναι ότι τα αναγνωρίζει κανονικά και το μικρόφωνο δουλεύει τέλεια. Καμία ιδέα? Να φταίνε και τα 3 ζευγάρια που δοκίμασα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα,σε αναμονη του πακετου να ερθει και ψαχνομαι για παιχνιδια.απο online shops εκτος απο cdkeys ποια ειναι δοκιμασμενα-αξιοπιστα;ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Για τα ακουστικά καμία φορά πρέπει να δοκιμάσεις πάνω από μια φορά να τα συνδέσεις για να έρθει ο ήχος στα ακουστικά... Γιατί δεν ξέρω, δουλεύει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 το τσάκωσα και εγώ με την τρέχουσα προσφορά. τεράστια αλλαγή με το μακρινό 360... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να κάνεις browse το ρημαδοshop μέσω browser όπως στο psn? Όχι να σου δείξει 5-10 παιχνίδια που νομίζει το xbox.com. Αλλα κανονικό store με κατηγοριοποίηση/sales κτλ Τώρα θυμήθηκα πόσο απαίσια σάπιο είναι το store στο ίδιο το xbone και συνειδητοποιώντας οτι δε βρίσκω εύκολα ένα online marketplace tilτάρω.... εδιτ: Αυτό είναι ότι πιο κοντά σε ανθρώπινο shop μπόρεσα να βρώ. https://www.microsoft.com/el-gr/store/top-paid/games/xbox Σάπιοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδια σύμφωνα με αυτήν την ειδηση http://www.enternity.gr/Article/Xbox-One-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-BD-R-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-BD-RE-discs/39630.html πλεον το xbox ONE με το τελευταίο firmware update , μπορεί πλέον να αναπαράγει και εγγεγραμμένα bluray δισκάκια , ταινιες γραμμένες σε BD-R κλπ. Μπορεί κάποιος που το δοκιμαςε Και του δούλεψε να το επιβεβαιώσει; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2016 από ababapanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μια απορία αρχάριου στο One. την ώρα που παίζουμε,πως τραβάμε screenshot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μια απορία αρχάριου στο One. την ώρα που παίζουμε,πως τραβάμε screenshot? Πατάς γρήγορα δυο φορές το μεγάλο Χ στο χειριστήριο. Διπλό γρήγορο ταπ, όχι βαθύ πάτημα. Και μετά απλα πατάς να το σώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πατάς γρήγορα δυο φορές το μεγάλο Χ στο χειριστήριο. Διπλό γρήγορο ταπ, όχι βαθύ πάτημα. Και μετά απλα πατάς να το σώσεις. Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τα free games του μηνα για να τα αποκτησω πρεπει να τα κατεβασω; Δεν γινεται να αποθηκευθουν και να τα κατεβασω μετα οποτε θελω εγω; αν την ωρα που κατεβαινει πατησω cancel δε θα μεινει αποθηκευμενο στο account μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τα free games του μηνα για να τα αποκτησω πρεπει να τα κατεβασω; Δεν γινεται να αποθηκευθουν και να τα κατεβασω μετα οποτε θελω εγω; αν την ωρα που κατεβαινει πατησω cancel δε θα μεινει αποθηκευμενο στο account μου; https://support.xbox.com/en-US/my-account/xbox-live-membership/games-with-gold-faq 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakos31 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 παιδια ξαναπηρα one μετα απο 2 χρονια(ειχα πουλησει το παλιο)μου φαινεται πολυ δυσχρηστο το μενου και τα εχω παιξει,δεν ηταν ετσι,και αυτος ο *** που μιλαει σε καθε κινηση στο μενου πως βγαινει?εχουν σπασει τα νευρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται για Master Chief Collection , μόλις τώρα το αγόρασα από εδώ €6.99 και δουλεύει κανονικότατα. http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/halo-the-master-chief-collection-xbox-one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 forza horizon 3 απο που παιρνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις