Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμασα με 2 καρτες, και με debit πειραιως και εθνικης...

Μηπως παιζει ρολο οτι ο λογαριασμος του HK ειναι στο ιδιο ονομα με τον κυριο paypal λογαριασμο μου?  αλλα αν ηταν αυτο το προβλημα γιατι με αφησε να τον δημιουργησω και να κανω και verify τις καρτες των τραπεζων κανονικα?

Σκέφτομαι να φτιαξω αλλον εναν paypal ΗΚ λογαριασμο σε αλλο ονομα της οικογένειας μου και με διαφορετικό email και να ξανα δοκιμάσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εφτασε επιτελους και ο VLC https://www.microsoft.com/en-us/store/p/vlc/9nblggh4vvnh

Επιτέλους! Μάλιστα βρίσκει τον Plex Server που έχω και παίζει αρχεία με υπότιτλους που δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε η Samsung Smart Tv ούτε το Apple TV 4th Gen.

• Like 1

Επιτέλους! Μάλιστα βρίσκει τον Plex Server που έχω και παίζει αρχεία με υπότιτλους που δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε η Samsung Smart Tv ούτε το Apple TV 4th Gen.

Δοκιμασες να κοτσαρεις εναν εξωτερικο δισκο απευθειας στο  xbox one?Απο οτι ξερω η κονσολα αναπαραγει κανονικα mkv αρχεια και οχι μονο.

H Τηλεοραση που εχεις εχει Plex client. Δοκιμασε το ;)

H Τηλεοραση που εχεις εχει Plex client. Δοκιμασε το ;)

Έχω την Samsung UE32H5500. Ο Plex Client που υπάρχει δεν είναι ο επίσημος αλλά παρ'όλα αυτά είναι άριστος. Αυτόν χρησιμοποιώ συνέχεια. Σε κάποια αρχεία 1080p με ενσωματωμένους υπότιτλους η φόρτωση είναι πάρα πολύ αργή(2-3 λεπτά) και πολλές φορές δεν τα παίζει καθόλου. Αυτά τα συγκεκριμένα αρχεία τα παίζω άριστα πλέον με το Xbox One S και το VLC μέσω του Plex Server.

Δοκιμασα τον vlc κ δεν μου παιζει τους υποτιτλους (ειναι στο ιδιο φακελο με το αρχειο της ταινειας κ με το ιδιο ονομα)

Οπωτε ακομα δεν υποστηριζει.

Να εξαργυρωσεις τους κωδικους μεσω υπολογιστη - ιντερνετ και οχι μεσω του xbox one store, το ιδιο προβλημα - θεμα ειχα και εγω με τους κωδικους των 4 πρωτων gears of war παιχνιδιων!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...